Lenglet i Rakitic out, Umtiti i Arthur in.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ako je tako ja ti se iskreno izvinjavam....nemam ja problem sa tim. Znaš bilo je suviše sličnosti, radilo se i o istoj temi pa sam pomislio da se radi i o istoj osobi...luis enrique je napisao/la: Druze @parangal, ovaj klon nema veze sa mnom, nikada se ne bih spustio na taj nivo skrivati se iza forumskog nicka i nazivati ljude pogrdnim imenima, pogotovo ne samo zato sto imamo razlicito misljenje o fuzbalu iliti nogometu. Imam dovoljno forumskog staza (istina vise citam nego sto pisem) i dovoljno godina (36) da znam kako se ponasati.
salkan je napisao/la:...nije ni blizu atmosfera na Večitim derbijima prije rata, te na gostovanjima reala i Milana 1987. i 1988.godine na Marakani.
![]()
Koju po redu?leorey je napisao/la:Izgleda da smo poslali ponudu: Dembele (posudba)+ novac
Sto to Miralem lajkuje Neymarove postove?leorey je napisao/la:Izgleda da smo poslali ponudu: Dembele (posudba)+ novac
Kako se bre zvala ona što nam je "davala informacije" za Coutinha....zaboravio sam? ide li i i ona?Derdiyok je napisao/la:Odo na kafu sa Neymarom. Javim se sa lica mjesta.
Ne, drugi dan je stari dobio karte od nekog na poslu, četvrtak, pa smo on, ja i još dva njegova jarana s posla spičili za Bg nešto rano, kako se sjećam...iako je prošlo 30 godina dobro se sjećam nekih detalja. Za mene je to bio spektakl. 100.000 ljudi umuklo kad je Gulit sa svojim kikicama izašo u trenerci da se malo protrči i zagrije prije početka. Strahota. A sjećam se protiv reala atmosfere, isto 100.000 i da mi nije bilo jasno što svi oko mene yebu mater starijem Đurovskom, čojk dao go, pobijedili real 4-2, a on bio ustvari najgori i skrivio penal. Tad mi je ostao u sjećanju onaj mali meksikanski gurbečić Hugoparangal je napisao/la:salkan je napisao/la:...nije ni blizu atmosfera na Večitim derbijima prije rata, te na gostovanjima reala i Milana 1987. i 1988.godine na Marakani.
![]()
![]()
Ozbiljno si bio protiv Milana 9-10 Novembra '88? Pa mi se možda znamo @Salkane....jesi uspeo ući oba dana? Ja jesam.....hebem ti MAGLU
Ili to, ili 210M ove 40M a sljedece ljeto 170M. Pisu da je to all in.parangal je napisao/la:Koju po redu?leorey je napisao/la:Izgleda da smo poslali ponudu: Dembele (posudba)+ novac
Ganja followerse, gledao video, how to gain followers on IG in 2019.Sarrifufna je napisao/la:Sto to Miralem lajkuje Neymarove postove?leorey je napisao/la:Izgleda da smo poslali ponudu: Dembele (posudba)+ novac
Eki to, izvor TheSun? KahvaPoliceman je napisao/la:Ali nikad cudnija transfer saga jer transfer je odavno gotov ali Barca konstantno salje nove ponude
Sreda i četvrtak...u četvrtak karte nisu tražili, milicija je puštala dok je moglo da stane a onda su zatvorili kapije sa bar još pola ljudi od onog što je ušlo ispred stadiona, mislim da to ni pre ni posle nigde u svetu nikad nije vidjeno....ludnicasalkan je napisao/la:Ne, drugi dan je stari dobio karte od nekog na poslu, četvrtak, pa smo on, ja i još dva njegova jarana s posla spičili za Bg nešto rano, kako se sjećam...iako je prošlo 30 godina dobro se sjećam nekih detalja. Za mene je to bio spektakl. 100.000 ljudi umuklo kad je Gulit sa svojim kikicama izašo u trenerci da se malo protrči i zagrije prije početka. Strahota. A sjećam se protiv reala atmosfere, isto 100.000 i da mi nije bilo jasno što svi oko mene yebu mater starijem Đurovskom, čojk dao go, pobijedili real 4-2, a on bio ustvari najgori i skrivio penal. Tad mi je ostao u sjećanju onaj mali meksikanski gurbečić Hugoparangal je napisao/la:salkan je napisao/la:...nije ni blizu atmosfera na Večitim derbijima prije rata, te na gostovanjima reala i Milana 1987. i 1988.godine na Marakani.
![]()
![]()
Ozbiljno si bio protiv Milana 9-10 Novembra '88? Pa mi se možda znamo @Salkane....jesi uspeo ući oba dana? Ja jesam.....hebem ti MAGLU
![]()
Teško je takve stvari objasniti ljudima.
Eto, jedino me to polufinale protiv Bayerna na Camp Nou malo podsjećalo na prijašnje atmosfere na stadionima.
Samo pisem ono sto vidim ovdje a to je da je transfer zavrsen a onda nakon 2 sata procitam da je otisla nova ponuda ako lazem demantuj meleorey je napisao/la:Eki to, izvor TheSun? KahvaPoliceman je napisao/la:Ali nikad cudnija transfer saga jer transfer je odavno gotov ali Barca konstantno salje nove ponude
Sta kazu, sto ne igra veceras? Opet povreda?
Baci jedan selfi sa kraljomDerdiyok je napisao/la:Odo na kafu sa Neymarom. Javim se sa lica mjesta.
Isto je to radio i Barci kad je jedno jutro odlucio da mu je pun qrac i Barce i Katalonijeleorey je napisao/la:Samo mi glupo sto covjek evo vec trecu tekmu propusta.
Ima veceras navijaci da mu yebu sve do 17 koljena. I sta ce ostat nakon ove smijehurije? Ma nema sanse
PSG je isto smijesan sto ga ne stavi u ekipu, mada je evidentno da covjek nece da obuce dres vise uopste, sto je bas neprofesionalno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.