FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 06 mar 2013, 12:41

pile87 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Shvatam da ovdje ima mlađe raje koja nekada ne mogu da skontaju šta je konstruktivna kritika, a šta zlonamjerno pljuvanje, pa burno reaguju. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ja se prvi ne slažem u nekim stvarima o čemu @čamac piše, ali isto tako vidim da čovjek piše realno i nema trunke zlonamjernosti u njegovom postu. Nismo ovce da svi blejimo k'o jedan. Nema potrebe da se mi ovdje među sobom vrijeđamo i lijepimo kojekakvim epitetima. Nema to veze je li neko stariji ili mlađi u pitanju, stvar je u nekoj kulturi dijaloga, kao i to da valjda svi želimo isto, a to je jak Željo.
Treba nabiti staza na Zeljim tekmama da bi se skontalo o cemu Camac pise! Ja ga donekle razumijem ali sam vjerovatno drugaci lik od njega pa me optimizam nikad ne napusta gledao sam i goreg Zelju sa boljim igracima i sezone kad ne osvojimo apsolutno nista, "PA CU ISTRPITI I OVE IGRACE"! Camac je mozda samo pod uticajem "anti-amar" ljudi i price :)
znaci imam 35 godina ja ne znam sta vi smatrate pod balavurdijom ali camac je toliko pesimistican da to nije normalno ali sve i da je upravu ja to ne bi rekao jer su Amar i ovi igraci su zasluzili nasu podrsku toliko su nas obradovali u zadnje 4 godine da nista i ne osovje ja im nista necu zamjeriti mi smo svi svjesni da igra nije nesto i da je sve to patnja sporo itd ali kad povedemo mi smo skroz druga ekipa tako da je glupo reci da nemamo nikakav kvalitet

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 mar 2013, 12:48

CARSON je napisao/la:znaci imam 35 godina ja ne znam sta vi smatrate pod balavurdijom ali camac je toliko pesimistican da to nije normalno ali sve i da je upravu ja to ne bi rekao jer su Amar i ovi igraci su zasluzili nasu podrsku toliko su nas obradovali u zadnje 4 godine da nista i ne osovje ja im nista necu zamjeriti mi smo svi svjesni da igra nije nesto i da je sve to patnja sporo itd ali kad povedemo mi smo skroz druga ekipa tako da je glupo reci da nemamo nikakav kvalitet
Pa ja prvi ne mislim da ova ekipa nema kvalitet, cak sta vise mislim da ova ekipa ima kvaliteta vise za nasu ligu.Ali mislim da jos uvijek ima pozicija u ekipi na kojima vjetar duva.Problem je u evropi kad nemas zacepljenu jednu poziciju a ne tri-cetri kao sto je nas slucaj. Mislim da se pravi pogresan pritisak i na pogresne ljude, ako ima nezadovoljnih igrackim kadrom onda treba traziti od uprave konkretnije od Dzele i Grede da obezbjede pare za nove bolje igrace a ne da cekamo da nekog prodamo da bi nekog doveli. A ja cu vam reci koliko su do sada obezbjedili para za nove igrace od kad je Amar tu 0 KM :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 mar 2013, 13:04

voltron30 je napisao/la:Shvatam da ovdje ima mlađe raje koja nekada ne mogu da skontaju šta je konstruktivna kritika, a šta zlonamjerno pljuvanje, pa burno reaguju. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ja se prvi ne slažem u nekim stvarima o čemu @čamac piše, ali isto tako vidim da čovjek piše realno i nema trunke zlonamjernosti u njegovom postu. Nismo ovce da svi blejimo k'o jedan. Nema potrebe da se mi ovdje među sobom vrijeđamo i lijepimo kojekakvim epitetima. Nema to veze je li neko stariji ili mlađi u pitanju, stvar je u nekoj kulturi dijaloga, kao i to da valjda svi želimo isto, a to je jak Željo.
Upravo tako.Potpis.Jako lijepo objasnio.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 mar 2013, 13:08

pile87 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:znaci imam 35 godina ja ne znam sta vi smatrate pod balavurdijom ali camac je toliko pesimistican da to nije normalno ali sve i da je upravu ja to ne bi rekao jer su Amar i ovi igraci su zasluzili nasu podrsku toliko su nas obradovali u zadnje 4 godine da nista i ne osovje ja im nista necu zamjeriti mi smo svi svjesni da igra nije nesto i da je sve to patnja sporo itd ali kad povedemo mi smo skroz druga ekipa tako da je glupo reci da nemamo nikakav kvalitet
Pa ja prvi ne mislim da ova ekipa nema kvalitet, cak sta vise mislim da ova ekipa ima kvaliteta vise za nasu ligu.Ali mislim da jos uvijek ima pozicija u ekipi na kojima vjetar duva.Problem je u evropi kad nemas zacepljenu jednu poziciju a ne tri-cetri kao sto je nas slucaj. Mislim da se pravi pogresan pritisak i na pogresne ljude, ako ima nezadovoljnih igrackim kadrom onda treba traziti od uprave konkretnije od Dzele i Grede da obezbjede pare za nove bolje igrace a ne da cekamo da nekog prodamo da bi nekog doveli. A ja cu vam reci koliko su do sada obezbjedili para za nove igrace od kad je Amar tu 0 KM :lol:
Zna se ko ih je postavio na te pozicije i dok se na taj nacin budu dijelile pozicije nece biti ozbiljnijeg napredka, bar sa te organizaciono-poslovne strane.. Amar nas odrzava u zivotu i tako ce biti jos dugo vremena..
BUDI ŽELJO !!!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 06 mar 2013, 13:22

@sole

Kakva ti je to bolan priča. Ja ljut na Želju i manijake. Ako aludiraš na org i neka zbivanja prije dosta godina, ja ni na koga nisam ljut bio ni tada. Naravno, to je ljudski što mi je bilo krivo da me neko izbaci sa foruma nakon 5 godina zbog nidže veze razloga. Na tom forumu sam pisao isto kao i sada - ono što sam vidio i osječao. Nisam bio opterećen time što se tzv. El Prezidente javljao na forum i bio time zadivljen kao mnogi tamo i nisam mu nikad podilazio. Samo sam mu se suprostavio par puta jer se nisam slagao sa nekom njegovom pričom i tada su me mnogi napadali. Otjeran sam sa foruma bez veze i iz principa se nisam vratio i ako su mi nudili. Na .ba forumu su mi nakon par mjeseci ukinuli account jer je navodno bio rezervisan za nekog. Nisam htio da napravim novi i šta sad. Eto pišem sad ovdje, ali sam se pokajao za svaku riječ koju sam napisao.
I kako te nije stid pisati da se hranim lošim igrama. Ko se bolan može time hraniti. Živce svoje kidam iz mjeseca u mjesec i proizvod te sekiracije je i pisanje. Fala Bogu, valjda to sa godinama dođe pa malo čovjek na neke stvari u životu gleda realnije i ne pucaju me nekakve euforije bez pokrića. Također, znam dobro šta je fudbal jer sam ga i trenirao na kraju krajeva kad se ti i tebi slični niste bili ni rodili i ne može me niko ubjediti da nešto valja kad ne valja.
U čemu je kvaka, da ja (ko sam ba ja) možda ne želim srušiti klub i Amara. Stvarno pretjerujete sa tom pričom. Na orgu ste isto tako sličnom paranojom napravili jednoumlje.
Na kraju, pojma nemam ko si, vjerovatno neko sa orga.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 mar 2013, 13:25

Prica se zadnje 2-3 stranice uglavnom vrti oko istog. Rezultata ima, igre nema, Amar nas vadi. Zelim i ja da gledam ljepsi fudbal na Grbavici, ali dok je rezultat tu i uspjesno idemo ka odbrani duple krune, ne mogu nista napisati, a i ako bih birao izmedju igre i rezultata, neka nama rezultata i trofeja, a igru cu vidjeti i od djece na ulici.
Razumijem i ljude kao @camac i @boccaccio, njihovu brigu, i slazem se s njima - ne igramo lijepo, ali pobjedjujemo. To je valjda u sportu najbitnije.
Sport je lijek za tijelo i duh.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 mar 2013, 13:48

U 3 igramo protiv Radnika.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 mar 2013, 13:49

Ima li sta za tog lijevog beka koji je trebao doci pocetkom sedmice ?
Nekako sam i dalje ubjedjen da ce sa povratkom Bekrica nasa igra izgledati dosta bolje, a jos kada bi dosao taj bek...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 06 mar 2013, 14:30

Znaci i ti Camac si bio protiv onoga pijanca od predsjednika. Hajd sad si mi drazi.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 06 mar 2013, 14:35

Ha ha.
Nisam bio zbog toga, boli me neka stvar što je po forumu pis'o u 3 po noći, a ustaj'o u tri po danu, ali je frajer jednostavno nije bio za tog posla. Nema veze, to je sad istorija.
Nadam se da će ova diskusija oko mene prestati, evo od mene prvi korak. Sam ću sebe "banovati" dok ne završi polufinale kupa. Je li pošteno, samo da se ne koljemo ovdje radi različitih mišljenja.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 mar 2013, 14:40

čamac je napisao/la:Ha ha.
Nisam bio zbog toga, boli me neka stvar što je po forumu pis'o u 3 po noći, a ustaj'o u tri po danu, ali je frajer jednostavno nije bio za tog posla. Nema veze, to je sad istorija.
Nadam se da će ova diskusija oko mene prestati, evo od mene prvi korak. Sam ću sebe "banovati" dok ne završi polufinale kupa. Je li pošteno, samo da se ne koljemo ovdje radi različitih mišljenja.
Posteno od tebe,banuj se.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 06 mar 2013, 14:43

čamac je napisao/la:Ha ha.
Ma pjano zesci. Ne zna se ko je gori bio, on Landzno ili kobasicar OT.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 mar 2013, 14:48

Protiv Radnika ce poceti Karic, Colic, Bogi. Kerla, Stanic, Zola, Svraka, Bekric, Brkovic, Smajic, Adilovic..
BUDI ŽELJO !!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 06 mar 2013, 14:48

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 mar 2013, 15:25

Raja malo sabura nije na odmet..svako ima svoje misljenje..SAMO JE JEDAN GRIJEHA VRIJEDAN nezaboravite!

vulkan
Kontakt:

Post Postao/la vulkan » 06 mar 2013, 15:25

Ne moze se ovdje igrati lijep i dopadljiv nogomet. Vecina terena, i nasa Grbavica, su u ocajnom stanju. Protiv Travnika se primjetilo da je tesko kontrolisati loptu od silnih "brda" i "dolina". Druga stvar mnoge ekipe igraju bunker na Grbavici. Znam da ce sada mnogi reci da Travnik nije igrao, sto je tacno, ali prvi put nakon mnogo vremena, znaci izuzetak. Amar je to shvatio, ova liga se moze dobiti na misice, na prepad i bezobrazluk. Nemoguce je imati leprsavu igru pored mesara npr. u Travniku. Nisu igrali bunker na Grbavici, ali su igrali totalni antifudbal, ko zeli da se uvjeri neka nadje statistiku iz prvog poluvremena i odnos prekrsaja. Igra se nije mogla razviti od silnog sjeckanja, sve do poluvremena kada je Amar zatrazio drskot i agresivniju igru, gdje smo i mi morali praviti prekrsaje.
Zato nije bilo lijepe igre i nije se umiralo u ljepoti, meni su ipak vazniji bodovi i na onakvu igru se moralo odgovoriti isto. Kao mnogi, i ja bih volio ponovo gledati neku ljepsu igru, kao recimo vrijeme Stilica i Dialibe, mnogo lijepih poteza, dizala se raja, ali tada smo bili daleko od Evrope, da ne govorimo za ostalo.
Svako ima pravo da iznese svoje misljenje, pa i da kritikuje ako mu se nesto ne svidja, ali moraju se stvari pogledati iz svakog ugla, mnogo je lijepih stvari u dolini cupova posljednjih godina, a da bi opstali moramo se prilagoditi na uslove igranja u ovoj ligi, Amar to dobro radi i donosi nam trofeje, a mozda nekad ova ekipa bljesne, pa dozivimo kako neko rece bar 3 lijepe utakmice u polusezoni, ali i za to trebaju dvije ekipe.
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 mar 2013, 15:32

Vodi Radnik. Mi katastrofa i naprijed i nazad..
BUDI ŽELJO !!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 mar 2013, 15:35

champions1921 je napisao/la:Vodi Radnik. Mi katastrofa i naprijed i nazad..
slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 06 mar 2013, 15:36

champions1921 je napisao/la:Vodi Radnik. Mi katastrofa i naprijed i nazad..
Karic na golu ?? 8-)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 mar 2013, 15:37

Ma ko yebe radnik, samo ne znam sto ce Šefu tekma usred sedmice, a sezona pocela... al hajd Šef zna..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.