vedoz je napisao/la:@Effe samo ću ti reć da si mašina!
Koji car... ja nikad čuo, on na njima pare mlati.

Zna masina i zaribati, ne brini se!
Onda ide kod bankara i lihvara na podmazivanje!
Salim se nije dotle doceralo vala nikad, al sto jes jes bilo je situacija gdje je znalo visiti o koncu da mi brzo treba kesa nekoga i da bas tada spontano i lagano odigram neke tikete i uzmem nesto, ali disciplina je problem ja uzimam par dana i onda vratim bar pola, vikend je bio lud, juce vrati haman pola jbg, sreca je malo uvodim te neke discipline pa izvucem bankrola kad predje neku granicu platim nekad i unaprijed neke stvari, cisto da si kupim vremena i lakse psiholoski igram slijedecih mjesec ili dva. To sam cuo od jednog profi kockara i fakat je istina kad god ne razmisljas o parama i nekim obligacijama krene te odigras rastereceno i ne treses se, a jel ti kontas da ces ispusiti ili ides na neku huju ma izgubice Barsa kuci od Getafea da se okladis na nju!
Dobro ide ovi se latinosi satrase ali ne pustaju gola, 50 € ce plusa biti ako dodje, 14 je ulog, mozda prodati za 40 ako dotle docera, dobro je da je Paragvaja tekma 5 minuta ispred a na drugoj se peglaju 1:1 i imam go fore. Onda mozda uleti Fluminense kasni go na neku ludu kvotu i u makazice! A gdji Coates ovo:
bvb je napisao/la:Sta je ovo Effe, daj da ti napravimo temu k'o Ibragi pa da samo ti na njoj pises

Ma bruda jade svoje iznosim i sikiracije, a samo par brace tu da podrzi psihicki. Mrtva tema vec sedmicama jbg.
jesi vidio sinoc klanice na NBA?!
Ne znam i sta bi s mojom miljenicom Mugu, da li je mucilo od one povrede ili je ona Coco onoliko luda i sretna? Mrzim kad nako nekoga usere.
Ala sta fuli sad Paragvaj koja sreca! Ako su ovo vala fulili onda ce doci under 1.5, ali 1.66 i 13 min do kraja je rizicna kombinacija!