NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 sep 2012, 18:09

Nah1d je napisao/la:Gdje je astra? Sta je sa teme,nesto je oslabila :D
Tako ti je kod nas cim dobro odigramo i pobjedimo nigdje nikoga na temi, a kad izgubimo svi su onda treneri i dijele savjete kako treba igrati, te pluju po upravi,treneru,igracima.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 20 sep 2012, 18:12

Sad smo ok kriza se privodi kraju pa se raja malo opusta :lol: :lol: :lol:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 20 sep 2012, 20:02

Uskoro ostajemo bez Wood lože :mrgreen: Izljeveni su temeljci za stubove koji će biti tik uz ogradu i nema više virenja iz šume :lol:
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 sep 2012, 20:42

zmaj_Bosne je napisao/la:Uskoro ostajemo bez Wood lože :mrgreen: Izljeveni su temeljci za stubove koji će biti tik uz ogradu i nema više virenja iz šume :lol:
radi se na imidzu :D idemo krupnim koracima ka evropi ;)
znali neko kakva je situacija sa pilavdzicem
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 sep 2012, 20:43

Ne treba nas zavarati ovih 5-0 protiv Rudara.To nije nikakvo mjerilo.Inače ekipe iz RS.veću vaznost daju kupu RS.zbog čega i ne iznenađuje ispadanje Borca.Sloga,Radnik,Sutjeska nisu sebi taj luksuz dopustile jer su bili izraziti favoriti u ovim utakmicama.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 sep 2012, 20:49

vatreni je napisao/la:Ne treba nas zavarati ovih 5-0 protiv Rudara.To nije nikakvo mjerilo.Inače ekipe iz RS.veću vaznost daju kupu RS.zbog čega i ne iznenađuje ispadanje Borca.Sloga,Radnik,Sutjeska nisu sebi taj luksuz dopustile jer su bili izraziti favoriti u ovim utakmicama.
pa ne znam ko se to zavarao ovim rezultatom mislim da nije niko.mi ako hocemo dobiti celika mislim da cemo ih morati prvo namarisati na terenu pa onda ostalo :)

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 sep 2012, 20:57

astra1922 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Ne treba nas zavarati ovih 5-0 protiv Rudara.To nije nikakvo mjerilo.Inače ekipe iz RS.veću vaznost daju kupu RS.zbog čega i ne iznenađuje ispadanje Borca.Sloga,Radnik,Sutjeska nisu sebi taj luksuz dopustile jer su bili izraziti favoriti u ovim utakmicama.
pa ne znam ko se to zavarao ovim rezultatom mislim da nije niko.mi ako hocemo dobiti celika mislim da cemo ih morati prvo namarisati na terenu pa onda ostalo :)
Sta kaze Jagodić,očekuje suprotnu utakmicu od one u Travniku,ma mi to mozemo dobiti kvalitetom a ne grubom igrom. :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 sep 2012, 21:38

sve u svemu odavno nije bila ovakva situacija ,nikad neizvjesnija utakmica sva tri znaka u opticaju u subotu.svi na banju spektakl zagarantovan milanovic udarna igla :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 sep 2012, 22:00

zmaj_Bosne je napisao/la:Uskoro ostajemo bez Wood lože :mrgreen: Izljeveni su temeljci za stubove koji će biti tik uz ogradu i nema više virenja iz šume :lol:
Pa ja kako se sjecam ti temeljci su izljeveni jos ljetos, ali od tad se nista nije pomaklo.Valjda ce u sto skorije postaviti tu zavjesu iza gola.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 20 sep 2012, 22:01

astra1922 je napisao/la:sve u svemu odavno nije bila ovakva situacija ,nikad neizvjesnija utakmica sva tri znaka u opticaju u subotu.svi na banju spektakl zagarantovan milanovic udarna igla :mrgreen:
Zar nije Vehabović udarna igla :D Mislim da nam je sada ekipa ful kompletna, vraćaju se E.Husić, tu je sada i Džafić što nam garantuje jednu dobru utakmicu sa našom pobjedom.
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 sep 2012, 13:48

ko nam sudi protiv celika

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 sep 2012, 14:27

astra1922 je napisao/la:ko nam sudi protiv celika
Sudija:

Valjić Ognjen

Banja Luka

A 1:

Ibrišimbegović Senad

Travnik

A 2:

Đozić Enes

Sarajevo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 sep 2012, 15:48

Citajuci izjave igraca i strucnog staba celika a i navijaca oni haman ozbiljno racunaju na 3 boda sutra..... jos samo da nas podcijene huhu 8-)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 sep 2012, 15:54

Tkanton je napisao/la:Citajuci izjave igraca i strucnog staba celika a i navijaca oni haman ozbiljno racunaju na 3 boda sutra..... jos samo da nas podcijene huhu 8-)
pa uvijek se ide na pobjedu, jbga neće izjaviti na press konferenciji ili za neke novine/portal kako idu izgubiti.. normalno da će izjaviti da idu po bodove. Vidjeti ćemo sutra hoćel šta biti od toga :)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 sep 2012, 15:56

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Citajuci izjave igraca i strucnog staba celika a i navijaca oni haman ozbiljno racunaju na 3 boda sutra..... jos samo da nas podcijene huhu 8-)
pa uvijek se ide na pobjedu, jbga neće izjaviti na press konferenciji ili za neke novine/portal kako idu izgubiti.. normalno da će izjaviti da idu po bodove. Vidjeti ćemo sutra hoćel šta biti od toga :)
I to sto kazes... al kad kazu gdje ce ako nece u gradaccu

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 sep 2012, 16:00

Tkanton je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
I to sto kazes... al kad kazu gdje ce ako nece u gradaccu
onda im sutra pokazite :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 sep 2012, 16:06

Ma sutra je sigurna trica a to sto oni pricaju nepije puno vode oni su nas vec podcijenili!Svako ima pravo davat optimisticne izjave kad dolaze u gradacac al je zelja jedno a stvarnost drugo!I ja bi malo sumljao u da nam celik dolazi kad smo neuigrani bili al sad je sve ok !

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 21 sep 2012, 16:18

Ma ovi nasi pred svako gostovanje najave pohod na tri boda ..

Ocekujem tvrdu utakmicu,vi ste sigurno blagi favoriti zbog domaceg terena..Mi i nemamo neku igru ali imamo opasne pojedince,i cuvajte se slobodnjaka :mrgreen:

Sve u svemu,zanimljiva utakmica,i jedni i drugi su pod imperativom i ocekuju bodove,dok jedan bod nebi previse zadovoljio ni vas ni nas..

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 sep 2012, 16:28

chily-rz je napisao/la:Ma ovi nasi pred svako gostovanje najave pohod na tri boda ..

Ocekujem tvrdu utakmicu,vi ste sigurno blagi favoriti zbog domaceg terena..Mi i nemamo neku igru ali imamo opasne pojedince,i cuvajte se slobodnjaka :mrgreen:

Sve u svemu,zanimljiva utakmica,i jedni i drugi su pod imperativom i ocekuju bodove,dok jedan bod nebi previse zadovoljio ni vas ni nas..
Svaki puta kad celik igra u gradaccu bude zanimljivo od prve do poslednje minute!Dosta borbeno se igra sa dosta prilika a nadam se da ce i sad tako da bude! ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 sep 2012, 19:13

I mi smo najavljivali pobjedu prije Radnika ,pa ispade jedva remi.Zasto Čelik ne bi bio optimističan kada su bolje plasirani i bolje usli u prvenstvo.Mislim da su jači nego prosle godine ,a mi jos nismo ni priblizno kakvi smo bili tada.Nije ih ni tada bilo lahko pobijediti.Bogami,za moj pojam nezgodniji su od Zrinje,imaju jednog od najboljih trenera i biće sigurno gutavo.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.