FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ta umrla Teodora je dokaz koji polusvijet radi oko Sabrine, i sta se sve tu skupilo.
Uklonjeno nakon pozivs i opomene da se ne zajebaju. Kuci pa mrtve Teodore slusajte. Ovo je FKS.
Uklonjeno nakon pozivs i opomene da se ne zajebaju. Kuci pa mrtve Teodore slusajte. Ovo je FKS.
- FKS -
- PeakyBlinders
- Kontakt:
"Ja bih samo volio, jarane, da se vrati stari derbi, da ne bude, ono, zBodula..."
ORIGINAL 1987
Ima li gdje snimak tekme raja?
Do sada su nam gostovanja bili jača strana, a domaće užas. Pobjedom u derbiju se vratila dobra atmosfera. Imamo 2 vezana gostovanja u kojim čak i 2 remija nisu loša. Pobjeda u Bl i remi sa Tuzlom bi bilo top. Sa 2 pobjede smo ozbiljni kandidati za titulu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Hvala drug. Da li znas kako mogu pristupiti Mojoj Tv tj. tom snimku? Moze li sa onom standardnom uplatom od 2km?
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ma ovo oko sudija je lakrdija velika. Očito da se ide na raspad lige. Derbi ti sude ljudi iz Laktaša i Prijedora i naravno Mujić sklon svemu. Treba tražiti promjenu sudija dok je vrijeme. Kakvo nas klanje u odlukama očekuje i kakva kartonijada to neće biti humano.
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
Imal ko da nama postavi snimak tekme sto nemamo moju tv
Ovo mogu samo korisnici platforme.
Cijelu utakmicu ne mogu, a neke detaljnije HL ću postaviti kao što rekoh. Prava su yebena.JohnObrazz je napisao/la: ↑23 sep 2021, 17:23Imal ko da nama postavi snimak tekme sto nemamo moju tv
-
- Kontakt:
Hvala drug na odgovoru, valjda neko postavi neki snimak sto se radio stream
Ma tako smo pričali i pred utakmicu na Koševu s Borcem, pa smo sami sebe pobijedili. Akcenat ekipe treba biti samo na igri, a uprava nek se brine o svemu ostalom.PeakyBlinders je napisao/la: ↑23 sep 2021, 17:17Ma ovo oko sudija je lakrdija velika. Očito da se ide na raspad lige. Derbi ti sude ljudi iz Laktaša i Prijedora i naravno Mujić sklon svemu. Treba tražiti promjenu sudija dok je vrijeme. Kakvo nas klanje u odlukama očekuje i kakva kartonijada to neće biti humano.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Je li jos ikome suludo pravilo da se nakon samo 3 kartona igrac suspenduje jednu tekmu? Ne pratim regionalne i neke druge lige puno pa ne znam kakva su tamo pravila, ali znam da je u engleskoj 5 kartona suspenzija, i smatram da bi tako trebalo biti i kod nas, pogotovo jer je agresivna liga i sudije na ovaj nacin bukvalno mogu krojiti sastave? Recimo Halid u 5 utakmica propusta dvije zbog kartona?!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- trunks1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zato što je bezobrazan, nema to veze sa sudijama. Onaj sinoćnji njegov karton je toliko glup da mu ga od plate treba odbiti.spezial je napisao/la: ↑23 sep 2021, 17:54Je li jos ikome suludo pravilo da se nakon samo 3 kartona igrac suspenduje jednu tekmu? Ne pratim regionalne i neke druge lige puno pa ne znam kakva su tamo pravila, ali znam da je u engleskoj 5 kartona suspenzija, i smatram da bi tako trebalo biti i kod nas, pogotovo jer je agresivna liga i sudije na ovaj nacin bukvalno mogu krojiti sastave? Recimo Halid u 5 utakmica propusta dvije zbog kartona?!
Šteta, jer se pretvara u baš solidnog igrača.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Riki je, prije svega, strašno dobar i prizeman momak, pa tek onda igrač. Nakon Leotara smo malo pričali i vidio sam koliko je frustriran zbog poraza. Odlična persona.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Meni on izgleda kao da je u mladosti bio neki huligan a u ovim godinama kao da voli popit i pravit pizdarije po kafani

ZZ
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 9 gostiju.