RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Nama takav red ne treba. Držimo se sebe i svoga, radimo i rastimo, gradimo mentalitet i igrajmo fudbal. Sve ostalo je zaqrac.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nije trebao slažem se ali je trebao biti spreman na to i na još veću krađu. Ko ne može da podnese takvo stanje na terenu ne treba ni da igra takve utakmice. Suljić je bio slaba karika džaba je. Nadam se da će Klaf dobro izanalizirati utakmicu, karaktere igrača i da ćemo izaći još jači iz ovogaEspiritosanto je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:56Ma mi smo otišli gore da igramo i da probamo pobijediti.
Sa stavom sa m.udima takva je i formacija bila.
Suljić nije trebao ni dobiti prvi žuti na njemu prije toga faul bio.
Ali dzaba sve,dok ne budemo imali svog čovjeka u savezu ovo nas čeka.
Nadam se da ćemo to uspjeti nekada.
Nema se šta progovoriti ni momcima i ss.
Odeš da igraš,napadački,ne valjaš se po terenu,pokažeš zube kao Dzafa i Oreč.
Momci su dobra ekipa i to se vidi za nešto više u ovoj ligi trebaju neke druge stvari, možda i na nas dođe red nekad.
- crveniratnik
- Kontakt:
Suljicu ako neko dobro ne ocita lekciju on ce opet isto ponoviti protiv Zrinjskog u derbiju. Ako mu slucajno neki dribling ne uspije ili izgubi loptu u napadu, jedino sto zna uraditi je ovo. Toliko plitko razmisljanje. Ne bih se cudio ponovo ovakvom potezu i da ostavi ekipu na cjedilu i u gradskom derbiju.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Suljic usro i voz i stanicu......
Jednostavno ne radis ono na utakmici na kojoj ZNAS da ce te sudija zakidati ...ti mu se namjestis.....
Za sve ostalo nikom se nista ne moze prigovoriti.......
Sudjenje smijesno...ocekivano...drugi gol Borca, izmisljeni korneri, faul iz kog su precku pogodili............
Jednostavno ne radis ono na utakmici na kojoj ZNAS da ce te sudija zakidati ...ti mu se namjestis.....
Za sve ostalo nikom se nista ne moze prigovoriti.......
Sudjenje smijesno...ocekivano...drugi gol Borca, izmisljeni korneri, faul iz kog su precku pogodili............
-
- Kontakt:
Uh,kasno sam zaspao,dsekiracija odradila svoje, ali smo bili dobri,to me raduje. Gubili smo gore i kad se nismo sastajali s loptom. Sad smo bili pravi,steta sto ne udje jedna Vehaboviceva,tacno smo taj jedan gol zasluzili. Izlazak Haskica dio taktike ili nesto drugo?
Prije svega, odlična utakmica Rođeni!
Što se tiče Suljića, ovu utakmicu jednostavno nije ušao sa mindsetom kao ostali igrači. Vjerovatno je bio faul na njemu prije prvog kartona, ali prije toga je on napravio dva glupa faula na sredini i mogao je očekivati da će dobiti karton. Onda još veća glupost. Kada znaš da će svirnuti svaku moguću situaciju i olakšati Borcu, ti praviš faul za drugi žuti u dvadesetoj minuti. Ne krivim trenera što ga nije izveo, jer ne možeš očekivati od tako iskusnog igrača da napravi takvu glupost.
Do tog kartona smo savršeno stajali i baš smo igrali fudbal. I poslije smo nastavili, ali jednostavno nije to to. Odluka da izvadi Haskića je baš dobra. Protiv tri odbrambena nema šta da radi. Džafić se baš trudio i odigrao je odlično poluvrijeme. Pršeš, Edo i Mlinarić su dobro kontrolisali loptu i svidjela mi se igra veznog reda. Šteta što je Edo promašio dobre šanse, jednostavno nije išlo. Ne bi ih više posebno izdvajao, svi su pokazali kvalitet i veliku mentalnu snagu. Ono smeće je baš tendenciozno sudio. Svaka odluka je išla na njihovu stranu. Naši igrači su bili spremni na to (svi osim Suljića) i svaka im čast!
Od ove utakmice se više nije ni očekivalo. Izašli smo sa mudima i dobro odigrali. Idemo dalje!!!
Još samo jedna stvar, jako bitna: OSMAN HADŽIKIĆ MORA BITI PRVI GOLMAN REPREZENTACIJE BIH!!!
Što se tiče Suljića, ovu utakmicu jednostavno nije ušao sa mindsetom kao ostali igrači. Vjerovatno je bio faul na njemu prije prvog kartona, ali prije toga je on napravio dva glupa faula na sredini i mogao je očekivati da će dobiti karton. Onda još veća glupost. Kada znaš da će svirnuti svaku moguću situaciju i olakšati Borcu, ti praviš faul za drugi žuti u dvadesetoj minuti. Ne krivim trenera što ga nije izveo, jer ne možeš očekivati od tako iskusnog igrača da napravi takvu glupost.
Do tog kartona smo savršeno stajali i baš smo igrali fudbal. I poslije smo nastavili, ali jednostavno nije to to. Odluka da izvadi Haskića je baš dobra. Protiv tri odbrambena nema šta da radi. Džafić se baš trudio i odigrao je odlično poluvrijeme. Pršeš, Edo i Mlinarić su dobro kontrolisali loptu i svidjela mi se igra veznog reda. Šteta što je Edo promašio dobre šanse, jednostavno nije išlo. Ne bi ih više posebno izdvajao, svi su pokazali kvalitet i veliku mentalnu snagu. Ono smeće je baš tendenciozno sudio. Svaka odluka je išla na njihovu stranu. Naši igrači su bili spremni na to (svi osim Suljića) i svaka im čast!
Od ove utakmice se više nije ni očekivalo. Izašli smo sa mudima i dobro odigrali. Idemo dalje!!!
Još samo jedna stvar, jako bitna: OSMAN HADŽIKIĆ MORA BITI PRVI GOLMAN REPREZENTACIJE BIH!!!

City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Haskic je izaso jer je treniro samo pet i subotu tako da je bio planiran jedno pol da igra
Nadam se da od sljedeceg kola pocinje serija pobjeda.
-
- Kontakt:
nekoIzMostara je napisao/la: ↑28 sep 2023, 17:03Samo optimizam druze, znam da je to tesko, al treba se nadati i dati max. Posusje je igralo sa njima egal utakmicu, sudija je navlacio, al su se borili trudili. Ja se nadam pozitivnom rezultatu, iskreno, pogotovo nakon jucerasnje utakmice protiv SirokogAbduljnasri je napisao/la: ↑28 sep 2023, 16:48Ne mozes protiv sudija druze ,vjeruj, sad bi potpisao 3:0 za njih samo da ne igramo i ne trosimo pare na putovanje u BL,i potom zivce![]()
Kako si sta ima?
Ono sto ohrabruje dobra igra sinoc iako sa igracem manje 70 minuta
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Yebo mater znaju da ce doci navijaci iz Mostara i oni stave utakmicu u nedjelju 20:45. Nikad doci kuci u pm, valja sad na posao isto zombi
Svaki igrac je jucer dobro odigrao (Osim Suljica) Hadzikic je najkvalitetniji golman poslije rata, a Hrkac je igracina. Dzafic je isto jako dobar, ja sam zadovoljan. SIR DEAN KLAFURIC
Meni se cini da sam procitao da je u petak protiv Posusja, SVI NA STADION !
Svaki igrac je jucer dobro odigrao (Osim Suljica) Hadzikic je najkvalitetniji golman poslije rata, a Hrkac je igracina. Dzafic je isto jako dobar, ja sam zadovoljan. SIR DEAN KLAFURIC

Meni se cini da sam procitao da je u petak protiv Posusja, SVI NA STADION !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Zaista, ni jedne lose o zalaganju i igri juce, svi su posao odradili odlicno (osim Suljica), drzati se protiv Borca i njihovih 14 igraca sa desetoricom na terenu 70 minuta, i jos zadnjih 15 minuta igre biti blize izjednacenju nego oni drugom golu (dok pomocni nije "previdio" offside u 93. minuti), je herojski. Glupo bi bilo sad bilo koga izdvajati, ali mislim da je Hadzikic bio za nokat bolji od ostalih, i kod njihovog gola nije mogao nista, mislim da je lopta ocesala nogu jednog naseg igraca odmah nakon udarca i dobila perfektnu parabolu preko golmana... Klafuric i njegov tim pokazuje da znaju znanje, samo ih treba pustiti da rade u miru. Nadam se da ce se sa Suljicem obaviti razgovor, jer je pokazao da zna kad hoce, i ne treba mu sad zavrtati vrat nakon ove utakmice. Steta Vehaboviceve dvije prilike, da se Haskic nasao u bilo kojoj od njih mislim da bi sad imali bar bod na kontu. Trazili smo srce na terenu, pa sta bude. Dobili smo ga, ispalo je kako je ispalo, nismo bili losiji protivnik, ali 5 igraca vise je ipak malo previse, i Real bi se zabrinuo u toj situaciji.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Dobro je, prvo su govorili u 17:00

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tok utakmice ne treba komentarisati zbog supaka iz sudijske organizacije.
Raduje trka,volja i zalaganje. Sa igracem manje smo parirali protivnickoj ekipi, kojoj smo u zadnjih 20tak minuta i sa igracem manje uspjeli stvarati pritisak i presing na njihovu zadnju liniju gdje su cesto u aute lopte izbijali.
Suljic
Raduje trka,volja i zalaganje. Sa igracem manje smo parirali protivnickoj ekipi, kojoj smo u zadnjih 20tak minuta i sa igracem manje uspjeli stvarati pritisak i presing na njihovu zadnju liniju gdje su cesto u aute lopte izbijali.
Suljic

#musvdg
Evo otprilike složena većina stvari od sinoć... Da bi ih dobio, mora odnos kvaliteta biti 70-30 u tvoju korist, a mi smo igrali sa igračem manje 70 minuta. Ipak, zalaganjem i hrabrosti smo došli u priliku da ih ugrozimo. Svaka čast momcima!
Suljić jeste zeznuo stvar, ali se nadam da će mu ova utakmica poslužiti da malo posloži glavu i bude bolji na narednim mečevima. Iako je kvalitetan igrač, imamo dovoljno širok roster i niko nije nezamijenjiv.
Ma svega sam se nagledao ,od sviranja ofsajda ka se aut izvodi do ne postojećih penala.Ali prvi put vidim u svojoj skoro 50 godina da se sudar glavama dva saigrača svira kao faul za njih.U petak svi na stadion protiv Posušja.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Niko ne spominje hvatanje za vrat Oreca dok lezi na zamlji od strane onog malo pikavca sto je usao pred kraj, pa zuti obojici... za hvatanje za vrat se daje crveni, direktni...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.