Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
53%
2. Ne
47
47%

Ukupno glasova: 101

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 25 avg 2023, 05:21

harden je napisao/la:
25 avg 2023, 02:11
jasonstatham je napisao/la:
24 avg 2023, 23:50
Ako majmuni puste Salaha, Klopp da je pametan, odmah da da otkaz.
Lik uziva da vodi ekipu bez pritiska, to bi mu tek doslo top kao izgovor. Drago mi je i da su neki ovdje to uvidjeli :kafa:
Ko što I ti uživaš da navijaš za ekipu gdje se ne moraš brinuti o trofeju. Očekujem te za sezonu, dvije na temi Cityja pod novim nikom :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 25 avg 2023, 08:39

harden je napisao/la:
Lik uziva da vodi ekipu bez pritiska, to bi mu tek doslo top kao izgovor. Drago mi je i da su neki ovdje to uvidjeli :kafa:
To si zakljucio na osnovu cega ? Skroz netacno, zar nije pritisak bio veci nego kod bilokog trenera u EPLu-u doci u Liverpool koji je poslije sezone 2013-14 bio u slobodnom padu, odlazili ti najjaci igraci, zatekao leseve u timu. Zar nije pritisak doci i obecati na presici da ces nesto osvojiti u naredne 4 godine ? Kud ces veci pritisak nego doci u klub koji nije vidio titulu haman 30 godina ? Ok ti ces reci nije otisao u Real, Bayern, City, PSG itd. to je druga vrsta pritiska, osim Bayerna u ta tri kluba istocis pare koliko god hoces li izvrsis utjecaj dobijes sve igracke koje zelis i igras se. Mozda nije taj tip karaktera i trenera jbg. Da ima fetis da pravi od prosjeka nesto vrhunsko ali do sad je imao uspjeha zar ne ? Jedina mana u svemu ovom je sto je sad Liverpool vracen na top i medu kremu fudbala gdje i pripada ali ima vlasnike koji nisu u fazonu ovih gore klubova nabrojanih i vjerovatno i on shvata gdje se nalazi u ovoj situaciji, ako zelis da konstantno ides na sve trofeje i guras se najjacim treba da istocis valutu, a on to ne moze dobiti, da se vratim na manu, a to je sto suti i trpi, trazi izgovore sam sebi, vjeruju u neke svoje ideale tipa da je proslu sezonu igrao sa dotrajali veznim redom sto ga je kostalo top 4 npr, nekad ga je kostalo i titule, vjera u odredene igrace i pojedince koji nisu sposobni da igrjau na ovom nivou. Sentiment ga kosta nekad, za razliku od njega Pep, Carlo i ostali nemaju taj problem. Pep dovede beka od 60 mil, odigra jednu sezonu, ne pase mu, aj vozdra. Klopp suprotno. Dovede nekog za male pare, pokusava 3 godine da nesot dokaze, a nema game changera koji bi mu donio npr mozda barem jednu od 2 zgubljene titule za jedan bod u zadnjem kolu lige ili jos jednu od 2 izgubljene lige prvaka.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 25 avg 2023, 09:53

Ma šta imaš njemu objašnjavati. On i Drhaus pate od iste bolesti. Jedan mrzi Salaha, drugi Kloppa pa ih pokušavaju spustiti na bilo koji način. A ustvari im je samo krivo što su u Liverpoolu, a ne u klubovima za koje oni navijaju.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 25 avg 2023, 10:28

gaston je napisao/la:
24 avg 2023, 20:28
Ma I Bascombe je odmah rekao da nema ništa od tog.
Ovaj mongoloid nek s materom diskutuje.

Piero Hincapie of Bayer Leverkusen has emerged as a potential defensive target for Liverpool, however it is acknowledged it would take a big offer to convince the German side to sell. - @neiljonesgoal
Idu mi na tuki a ovim "velikim ponudama".
Pa naravno da ce trebat velike pare.
Em kraj roka, em znaju da imaš para, em si bukvalno očajan za pojačanjima.

Hajd Alonso poguraj malo.
Caicedo i on imaju istog agenta koji nas je zajebao
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 avg 2023, 10:58

Arvid je napisao/la:
14 avg 2023, 19:04
"Fabinho, Henderson, Thiago, Milner, Keita, Curtis Jones, Harvey Elliott, Fabio Carvalho, Oxlade-Chamberlain [are our midfield options]. Now you tell me what kind of player are we missing?

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 25 avg 2023, 11:01

Konate povrijedio misic, out za Newcastle
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 avg 2023, 11:01

Arvid je napisao/la:
25 avg 2023, 10:58
Arvid je napisao/la:
14 avg 2023, 19:04
"Fabinho, Henderson, Thiago, Milner, Keita, Curtis Jones, Harvey Elliott, Fabio Carvalho, Oxlade-Chamberlain [are our midfield options]. Now you tell me what kind of player are we missing?

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
"We need to be lucky with injuries" Klopp says as he confirms Konate is injured 😅
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 25 avg 2023, 11:04

Ne znam koji je vrag s Konateom ali se on povrijeđivao i u ranijem sistemu gdje nije morao toliko trcati i pokrivati ogroman prostor. Sad po trenutnom nacinu igre on nema nikakve sanse da ostane zdrav. Jedini period kad je uspjesno vezao utakmice je bila liga prvaka kad je igrao samo to a Matip igrao ligu :roll:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 avg 2023, 11:06

Nema veze sreća Gomez i Matip su zavidnog zdravlja i forme.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 25 avg 2023, 11:52

DRHAUSE je napisao/la:
24 avg 2023, 18:52
Hehe.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 avg 2023, 12:17

Otelo je napisao/la:
25 avg 2023, 05:21
harden je napisao/la:
Ko što I ti uživaš da navijaš za ekipu gdje se ne moraš brinuti o trofeju. Očekujem te za sezonu, dvije na temi Cityja pod novim nikom :kafa:
Pisem pod ovim nickom tamo :kafa:

Ugledajte se na Cartija, shvatio je da vas Klopp vodi u redovnu borbu za EL.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 25 avg 2023, 12:41

ide brat gomez na stopera :opaopa: :opaopa:

konate kao barsin araujo, fizicki izgledaju kao od celika napravljeni a misicno tkivo kao u zene.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 avg 2023, 12:57

Al me trigiraaa
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 25 avg 2023, 13:09

Polako ljudi opustite se majstor je tu :kafa:

slika

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 avg 2023, 13:39

Piero Hincapie is a player Liverpool have watched for some time & the player would jump at the opportunity to play in the premier league. There have been some suggestions of a high price tag but it is thought it could be pushed down if Liverpool firm up a move. - @dmlynchlfc

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 25 avg 2023, 13:42

goni se u qrc vise, da se hoce vise skroz raspasti nego ovako da se uzalud nadas necemu

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 25 avg 2023, 14:23

Torres_9 je napisao/la:
25 avg 2023, 13:42
goni se u qrc vise, da se hoce vise skroz raspasti nego ovako da se uzalud nadas necemu

Kloop je pedagog, vrhunski trener, pa nece reci u javnosti da mu trenutni igraci nisu dobri i da mu trebaju bolji. Tesko je raditi sa pretplacenim i mediski eksponiranim igracima. Druga stvar velike se pare ovdje okrecu pogresna recinica i agenti povecaju cijenu igracu, plus klikovi za novinare, uglavnom sve je to jako prljavo.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 avg 2023, 14:40

Jedva čekam.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 avg 2023, 16:49

😂😂😂😂

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 25 avg 2023, 17:01

stani lave stani sranja tek počinju
dolazim vremeplovom kroz crvotočinu

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.