Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nema vecih placipickica od zeljovaca i istocnih mostaraca, kao da su oni braca, a ne sa hz...Bas odvratne dve grupacije...tacno se vidi ko su gospoda u gradu i jednom i drugom....
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
A nikako da im udje u glavu da se mi hranimo njihovim kmecanjem.Fighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:28Nema vecih placipickica od zeljovaca i istocnih mostaraca, kao da su oni braca, a ne sa hz...Bas odvratne dve grupacije...tacno se vidi ko su gospoda u gradu i jednom i drugom....

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ovo prestrogo žuti? Pa ti bi prvi crveni tražio..

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- SoulEclipsee
- Kontakt:
To sto pises se ti upravo lizes znas sa kim,nemoj puno izlizati jezik trebat ce ti jos...A sto se tice tih grupacija pa nema vas saka jada u poredjenju sa nama.Fighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:28Nema vecih placipickica od zeljovaca i istocnih mostaraca, kao da su oni braca, a ne sa hz...Bas odvratne dve grupacije...tacno se vidi ko su gospoda u gradu i jednom i drugom....
Da, naravno da je prestrogo, prvi start na utakmici.
Btw sinoć treći go Borca, isti start na Zecu, sudija nije ni faul svirao.
Brate Vicin.
Al Zeljo i zaljenje na sudjenje hahahhahahahahahha
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Vicini misevi i Butmirski migranti zajedno na ovom forumu!SoulEclipsee je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:35To sto pises se ti upravo lizes znas sa kim,nemoj puno izlizati jezik trebat ce ti jos...A sto se tice tih grupacija pa nema vas saka jada u poredjenju sa nama.Fighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:28Nema vecih placipickica od zeljovaca i istocnih mostaraca, kao da su oni braca, a ne sa hz...Bas odvratne dve grupacije...tacno se vidi ko su gospoda u gradu i jednom i drugom....
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- HordasOdMalena
- Kontakt:
To je ova situacija? Po meni ni blizu, diskutabilno da li je faul. Nisam mogao bolji snimak naći.PravaRaja je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:37
Da, naravno da je prestrogo, prvi start na utakmici.
Btw sinoć treći go Borca, isti start na Zecu, sudija nije ni faul svirao.
Brate Vicin.

I pokušaj ostati na forumu do kraja sezone, trebat ću te.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
SoulEclipsee je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:35To sto pises se ti upravo lizes znas sa kim,nemoj puno izlizati jezik trebat ce ti jos...A sto se tice tih grupacija pa nema vas saka jada u poredjenju sa nama.Fighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:28Nema vecih placipickica od zeljovaca i istocnih mostaraca, kao da su oni braca, a ne sa hz...Bas odvratne dve grupacije...tacno se vidi ko su gospoda u gradu i jednom i drugom....

I šačica je dovoljna da vas razvlaci gdje stigne, atletee

U zivotu je vazno biti BORAC!!!
- SoulEclipsee
- Kontakt:
hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahaFighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:54SoulEclipsee je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:35To sto pises se ti upravo lizes znas sa kim,nemoj puno izlizati jezik trebat ce ti jos...A sto se tice tih grupacija pa nema vas saka jada u poredjenju sa nama.Fighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:28Nema vecih placipickica od zeljovaca i istocnih mostaraca, kao da su oni braca, a ne sa hz...Bas odvratne dve grupacije...tacno se vidi ko su gospoda u gradu i jednom i drugom....
I šačica je dovoljna da vas razvlaci gdje stigne, atletee![]()
Gdje god ja hocu.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
UmoHni su
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Slažemo se da se ne slažemo. Ti jedno, ja drugo.
HordasOdMalena je napisao/la: ↑10 nov 2020, 15:08Slažemo se da se ne slažemo. Ti jedno, ja drugo.
Ne moramo se slagati, imamo oči da vidimo. Jedine razlike su reakcije igrača i sudija.
Sada bi bilo korektno da postavite lakat ovog rahmanovića, koji da nema protekciju sudija ne bi igrao deset kola u sezoni. Sramotno šta mu se dopušta, svaka druga lakat, pljuvanja i psovanje, kataloški tornjak.
'Reprezentativac'
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Druže, dopušta se rukometašu Miličeviću da zaustavi loptu kao na terminu. Pa jučer Hajdarević namjerno rukom zaustavlja potencijalnu kontru. Nekoliko startova na početku drugog poluvremena se ne kažnjavaju.PravaRaja je napisao/la: ↑10 nov 2020, 15:13
Ne moramo se slagati, imamo oči da vidimo. Jedine razlike su reakcije igrača i sudija.
Sada bi bilo korektno da postavite lakat ovog rahmanovića, koji da nema protekciju sudija ne bi igrao deset kola u sezoni. Sramotno šta mu se dopušta, svaka druga lakat, pljuvanja i psovanje, kataloški tornjak.
'Reprezentativac'
Možemo ovako u nedogled, Sarajevu je sviran nepostojeći ofsajd, a Fanimu ostalo samo da šuta na gol.
Možda i vidimo šta želimo da vidimo, pokušavamo što objektivnije (barem ja).
Postavi nam lakat Rahmanovića, početak utakmice protiv Tc, pa da pričamo.
Čekam, ti si objektivan.
Čekam, ti si objektivan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.