Bajza je u ogledalu kao i Marin A. nadamo se i od njih nešto novca! Mara se zasitio ove lige i milim da je blizu nekog transfera... Nego, izgleda dasu kontaktirana dva igrača koja bi bila bum za ovu ligu a kako sam saznao sve ovisi kad se za koji dan zaokruži financijska kontrstukcija.. Imam info da Igor Aničić dolazi na razgovor pa će obaviti razgovore!felix54 je napisao/la:naravno da je dosta u kakvim uvjetima se radi..jbg mali igra i za mladu bih i budimo realni u posljedni par utakmica je bio jedan od najbolji mislim u reprezentaciji..a u klubu se svasta dogadalo..aa sta ce biti s milicevicem zna li se ista?ZrinjskiMostar je napisao/la:I to je dosta ako pametno budu radili i dovedu ciljana pojačanja!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Koliko je sigurno ovo za Arežinu ?
Stvano bih volio da je tako, meni se pravo sviđa kako igra, napisao sam to već jednom.
Najbolji igrač ove 2 zadnje prijateljske tekme U21.
Stvano bih volio da je tako, meni se pravo sviđa kako igra, napisao sam to već jednom.
Najbolji igrač ove 2 zadnje prijateljske tekme U21.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Došao Brković iz Čelika desni bek ...
odakle vam to za arežinu ? nuđen je za kordića širokom ...
odakle vam to za arežinu ? nuđen je za kordića širokom ...
iz pouzdani izvora..nadam se da ce doci do okoncanja tog transfera..a da je otisao u siroki u zamjenu za kresu to bi bilo samoubojstvo..je, kreso legenda nasa i jedan od nas al budimo realni, arezina igra za mladu rep i jedan je od bolji plus mlad i moguce je ga bilo prodati..tako da ovo je u svakom slucaju bolja opcija neg da je otisao u siroki u zamjenu za kresu.. 

naravno da bar odu za pare i miličević i aničić i arežina i bilo tko . ali nevjerujem u to ...
vidit cemo uskoro, svasta se prica al mislim da je ova inf tocna19UM94 je napisao/la:naravno da bar odu za pare i miličević i aničić i arežina i bilo tko . ali nevjerujem u to ...

Da ne bude to kao za Markića sa Wolfsburgom, pa na kraju momak završi u Olimpicu.felix54 je napisao/la:vidit cemo uskoro, svasta se prica al mislim da je ova inf tocna19UM94 je napisao/la:naravno da bar odu za pare i miličević i aničić i arežina i bilo tko . ali nevjerujem u to ...
spominje li se ista oko novih igraca i imal ijedan na vidiku?
karačić je rekao da neće mjenjati formaciju za europu i da će se igrati 4-2-3-1
Zrinjski vrlo agresivan na tržištu, evo sad ste doveli Srđana Savića koji je po meni najbolji centralni vezni u PL. A i kapiten Sarajeva Sedin Torlak ima vašu ponudu. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Ma nama se vraća ludi Zemunac koji je bio pola ekipe jesenos a kako stvari stoje mogao bi se pojaviti i jedan crni igrač onako previše brz i dobar 

ajde bar nesto...
imal jos kakvih naznaka ko je otiso i ko je stigo..nesto mi se ovo u posljednje vrijeme usutilo.. 

-
- Kontakt:
Denij Simeunović, Nebojša Popović , Zoranu Brković, Srđan Savić, Igor Aničić došli
pregovara se sa Toni Pezo, Sedin Torlak, Zajko Zeba i još neki toliko za sada !

Zeba potpiso za Olimpiju davnoZrinjskiMostar je napisao/la:Denij Simeunović, Nebojša Popović , Zoranu Brković, Srđan Savić, Igor Aničić došlipregovara se sa Toni Pezo, Sedin Torlak, Zajko Zeba i još neki toliko za sada !

Šta bi za Arežinu, ide li u Stuttgart ?
DRUG NEBI TI PUNCA
dva bivsa igraca zvijezde sava i brka..mislim da ste dobili dobre igrace i da ce odma u prvih 11.sretno vam u evropi.sve najbolje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jel sigurno za simeunovica i popovica da su stigli..nisam vidio da je igdi objavljeno da je sve gotovo, a citao sam su u pregovorima sa savicem..a i torlak nebi bio losZrinjskiMostar je napisao/la:Denij Simeunović, Nebojša Popović , Zoranu Brković, Srđan Savić, Igor Aničić došlipregovara se sa Toni Pezo, Sedin Torlak, Zajko Zeba i još neki toliko za sada !

-
- Kontakt:
Znaci ovi igrači se trebaju pojaviti na prozivci ! napisao sam imena igrača koje su bila želja trenera i uprave i nerealno je očekivati da svi dođu ali ima još imena glavno tek dolazi !
prica li se koje otisao..koliko su najavili veliku cistku nigdi nista jos za sada..
-
- Kontakt:
Definitivno se očekuje transfer Aničić, Miiličević, Arežina ! Ako se prodaju sva trojica dolazi jedan napadač exstra ! ali to može biti i sredinom 7 mjesecafelix54 je napisao/la:prica li se koje otisao..koliko su najavili veliku cistku nigdi nista jos za sada..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.