FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 21:11

parangal je napisao/la:
leorey je napisao/la:Messi nije trenirao, vjerovatno nece igrat sutra.

Bas su bezobrazni, nek mu pozure s jaranom, vidis da nece da igra covjek hh
Ovo ozbiljno ili zezaš? Ja sam pisao o ovome pre 10-ak dana malo više u šali ali postaje izgleda ozbiljno....Mesi povredjen nije to je sigurno a igrati sa samo Grizmanom u napadu je neozbiljno bez obzira što se igra na Nou Campu...ipak mislim da će morati igrati
Ne igra Messi, nije pozvan, official je
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 21:23

leorey je napisao/la:
parangal je napisao/la:
leorey je napisao/la:Messi nije trenirao, vjerovatno nece igrat sutra.

Bas su bezobrazni, nek mu pozure s jaranom, vidis da nece da igra covjek hh
Ovo ozbiljno ili zezaš? Ja sam pisao o ovome pre 10-ak dana malo više u šali ali postaje izgleda ozbiljno....Mesi povredjen nije to je sigurno a igrati sa samo Grizmanom u napadu je neozbiljno bez obzira što se igra na Nou Campu...ipak mislim da će morati igrati
Ne igra Messi, nije pozvan, official je
Oni nisu normalni... :roll:
Fudbaleri Juventusa pobedili su Parmu sa 1:0, u prvom kolu Serije A.
Kristijano Ronaldo nije imao sreće na ovom susretu, u prvom poluvremenu je postigao gol, koji je kasnije posle VAR poništen.
Gejša ima veliku sreću što je ovaj VAR stigao tek nedavno....ostao bi bez najmanje polovine golova koje je postigao... :kafa:

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 24 avg 2019, 21:25

!OJO!
hehe
pocasni precjednik @ FK Formula

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 24 avg 2019, 21:32

Sarrifufna je napisao/la:!OJO!
hehe
Ide li spamanje?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 24 avg 2019, 21:37

Jel ti mujezin Holifild ziv? :D

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 22:20

Znaci final offer, 2 ponude prema Le Parisien i ESPN:

Posudba, 40M+ Dembele na posudbu jednu godinu

Posudba, 40M, i obavezan otkup sljedece sezone za jos 170M eura, dakle ukupno 210M bi transfer kostao.

Druga je brutalna vjerovatno je Messi pogurao ovo, bolje ponude nece dobiti, ako odbiju, nek im je sretno, nek ostaje ili neka ide gdje hoce, nema zamjerki jer su ipak ucinili sve da ga dovedu :thumbup:
27.10.2020

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 24 avg 2019, 22:24

Joj kretenizma oko Neymara.

Bolje da idioti promjene trenera, koji će nešto svoje izmajstorisati nego da se cigane cjelo ljeto sa onom nesrećom od igrača, i predsjenikom Pariza kojeg boli muški polni organ za klub, on tu samo pare štanca.

Imaš dembu, Lea, Sukia, Grizmana, donedavno Coutihnja, možeš igrati šta ti duša želi, imaš Artura, DE Jonga.

Hebo ih Neymar.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 24 avg 2019, 22:26

leorey je napisao/la:Znaci final offer, 2 ponude prema Le Parisien i ESPN:

Posudba, 40M, i obavezan otkup sljedece sezone za jos 170M eura, dakle ukupno 210M bi transfer kostao.

Druga je brutalna vjerovatno je Messi pogurao ovo, bolje ponude nece dobiti, ako odbiju, nek im je sretno, nek ostaje ili neka ide gdje hoce, nema zamjerki jer su ipak ucinili sve da ga dovedu :thumbup:
Samo da imas info da je Elkan veceras odobrio ugovor na 5 godina, 35M neto, pa ako ne zavrsite u slijedecih nekoliko sati, i ako ljubav ne pobijedi... :mrgreen:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 22:29

Riziko je napisao/la:Joj kretenizma oko Neymara.

Bolje da idioti promjene trenera, koji će nešto svoje izmajstorisati nego da se cigane cjelo ljeto sa onom nesrećom od igrača, i predsjenikom Pariza kojeg boli muški polni organ za klub, on tu samo pare štanca.

Imaš dembu, Lea, Sukia, Grizmana, donedavno Coutihnja, možeš igrati šta ti duša želi, imaš Artura, DE Jonga.

Hebo ih Neymar.
Pa ako odbiju 210M ( sto mislim da nece, a nije dzaba i Coutinho otisao, da se plata oslobodi, ko realno prodaje najskupljeg igraca nakon jedne sezone?)onda nek se yebu, vise mi njemu trebamo nego on nama, imamo top, izbalansiranu ekipu.
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 avg 2019, 22:37

Nisam ni sumnjao u kretene da ce 200 miliona ponudit, koji retardi, ako vec gurbeta zele dovesti, kreteni nimalo ne znaju iskoristiti situaciju bezizlaznu u kojoj je pariz

Ovako ce ispast merhametli na kvadrat, spasavaju nejmarovu karijeru i spasavaju finansijski pariza, hebali im i nejmar i pariz mamice, a samo prije dvije godine i nejmar i pariz se popisali po njima

A i ova prva ponuda, cuj 40 miliona za jednu godinu posudbe haha, i jos im dembu na posudbu das, pa koji su to idioti, uveliko su se zadali da postanu najgluplja uprava u historiji fudbala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 22:38

leorey je napisao/la:
Riziko je napisao/la:Joj kretenizma oko Neymara.

Hebo ih Neymar.
Pa ako odbiju 210M ( sto mislim da nece, a nije dzaba i Coutinho otisao, da se plata oslobodi, ko realno prodaje najskupljeg igraca nakon jedne sezone?)onda nek se yebu, vise mi njemu trebamo nego on nama, imamo top, izbalansiranu ekipu.
Ne svidja mi se to oko Mesija nimalo....Naser nije glupan neki, ako tu zaista ima nešto on je to i namirisao i ja ne verujem da će Neymar doći u Barsu ispod nabavne cene tj. kako se pisalo 225 miliona....nebitno da li u novcu ili u "robi" + novcu...Mesi je trebao igrati sutra iz mnogo razloga a ne samo rezultatski....

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 avg 2019, 22:45

Sarrifufna je napisao/la:

Samo da imas info da je Elkan veceras odobrio ugovor na 5 godina, 35M neto, pa ako ne zavrsite u slijedecih nekoliko sati, i ako ljubav ne pobijedi... :mrgreen:
Daj ne yebi da je firgo odbio 35 mil. na 5 godina :shock: ne mogu da vjerujem da su mu idioti to ponudili nakon svega :wtf: dobro, junior je svakako malouman kao i njegov pohlepni otac, od njih me ništa ne cudi.

A dokle ce se više ovaj klub brukati jbt kralj Juan Carlos drugi :facepalm: ima li kraja.
Hajde Florentino pizdo, trzni se za džep i vodi ga u svoju prćiju.

Valjda šeik izdrži nalete katalonskih bolida :pray: još kad bi poslao cigu godinu dana na tribine nakon svega ovoga :tokralju:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 22:46

Romariooo je napisao/la:

Nisam ni sumnjao u kretene da ce 200 miliona ponudit, koji retardi, ako vec gurbeta zele dovesti, kreteni nimalo ne znaju iskoristiti situaciju bezizlaznu u kojoj je pariz

Ovako ce ispast merhametli na kvadrat, spasavaju nejmarovu karijeru i spasavaju finansijski pariza, hebali im i nejmar i pariz mamice, a samo prije dvije godine i nejmar i pariz se popisali po njima

A i ova prva ponuda, cuj 40 miliona za jednu godinu posudbe haha, i jos im dembu na posudbu das, pa koji su to idioti, uveliko su se zadali da postanu najgluplja uprava u historiji fudbala
Dobro je Agusti Benedito jucer napisao ponovo, Coutinho out, Ney in, getting closer hehe

Sta ja znam, mnogo novca jeste, ali nije moj, yebe mi se, ako sve 3 strane imaju zelju da to odrade, nek se sklopi posao

@let3, nije on nista odbio jer mu nisu nista jos ni ponudili
27.10.2020

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 24 avg 2019, 22:56

Nisu ponudili, ali trazi stari 35M i 5 godina. Juve spreman ponuditi, sad se samo ceka jos par sati da se vidi hoce li ljubav pobijediti. :mrgreen:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 22:58

Sarrifufna je napisao/la:Nisu ponudili, ali trazi stari 35M i 5 godina. Juve spreman ponuditi, sad se samo ceka jos par sati da se vidi hoce li ljubav pobijediti. :mrgreen:
Juve :rol: :rol:

Drzite se vi
debelog Gonzala
27.10.2020

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 24 avg 2019, 23:02

I debelima je potrebna ljubav. :kafa:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 avg 2019, 23:42

E čuj Ju.... hahahah.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 24 avg 2019, 23:50

Derdiyok je napisao/la:E čuj Ju.... hahahah.
BMW reklamacija stize velika, iskihat ces ovaj manjak postovanja. :mrgreen:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 24 avg 2019, 23:51

Prave tim za Ligu prvaka vol. 2187391
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 avg 2019, 23:52

Sarrifufna je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:E čuj Ju.... hahahah.
BMW reklamacija stize velika, iskihat ces ovaj manjak postovanja. :mrgreen:
Stigla davnih dana, ali nije kod mene :mrgreen:

Odgovori pizdo na prošli pp :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.