Ne igra Messi, nije pozvan, official jeparangal je napisao/la:Ovo ozbiljno ili zezaš? Ja sam pisao o ovome pre 10-ak dana malo više u šali ali postaje izgleda ozbiljno....Mesi povredjen nije to je sigurno a igrati sa samo Grizmanom u napadu je neozbiljno bez obzira što se igra na Nou Campu...ipak mislim da će morati igratileorey je napisao/la:Messi nije trenirao, vjerovatno nece igrat sutra.
Bas su bezobrazni, nek mu pozure s jaranom, vidis da nece da igra covjek hh
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
27.10.2020
Oni nisu normalni...leorey je napisao/la:Ne igra Messi, nije pozvan, official jeparangal je napisao/la:Ovo ozbiljno ili zezaš? Ja sam pisao o ovome pre 10-ak dana malo više u šali ali postaje izgleda ozbiljno....Mesi povredjen nije to je sigurno a igrati sa samo Grizmanom u napadu je neozbiljno bez obzira što se igra na Nou Campu...ipak mislim da će morati igratileorey je napisao/la:Messi nije trenirao, vjerovatno nece igrat sutra.
Bas su bezobrazni, nek mu pozure s jaranom, vidis da nece da igra covjek hh

Gejša ima veliku sreću što je ovaj VAR stigao tek nedavno....ostao bi bez najmanje polovine golova koje je postigao...Fudbaleri Juventusa pobedili su Parmu sa 1:0, u prvom kolu Serije A.
Kristijano Ronaldo nije imao sreće na ovom susretu, u prvom poluvremenu je postigao gol, koji je kasnije posle VAR poništen.

- Sarrifufna
- Sarrifufna
Znaci final offer, 2 ponude prema Le Parisien i ESPN:
Posudba, 40M+ Dembele na posudbu jednu godinu
Posudba, 40M, i obavezan otkup sljedece sezone za jos 170M eura, dakle ukupno 210M bi transfer kostao.
Druga je brutalna vjerovatno je Messi pogurao ovo, bolje ponude nece dobiti, ako odbiju, nek im je sretno, nek ostaje ili neka ide gdje hoce, nema zamjerki jer su ipak ucinili sve da ga dovedu
Posudba, 40M, i obavezan otkup sljedece sezone za jos 170M eura, dakle ukupno 210M bi transfer kostao.
Druga je brutalna vjerovatno je Messi pogurao ovo, bolje ponude nece dobiti, ako odbiju, nek im je sretno, nek ostaje ili neka ide gdje hoce, nema zamjerki jer su ipak ucinili sve da ga dovedu

27.10.2020
Joj kretenizma oko Neymara.
Bolje da idioti promjene trenera, koji će nešto svoje izmajstorisati nego da se cigane cjelo ljeto sa onom nesrećom od igrača, i predsjenikom Pariza kojeg boli muški polni organ za klub, on tu samo pare štanca.
Imaš dembu, Lea, Sukia, Grizmana, donedavno Coutihnja, možeš igrati šta ti duša želi, imaš Artura, DE Jonga.
Hebo ih Neymar.
Bolje da idioti promjene trenera, koji će nešto svoje izmajstorisati nego da se cigane cjelo ljeto sa onom nesrećom od igrača, i predsjenikom Pariza kojeg boli muški polni organ za klub, on tu samo pare štanca.
Imaš dembu, Lea, Sukia, Grizmana, donedavno Coutihnja, možeš igrati šta ti duša želi, imaš Artura, DE Jonga.
Hebo ih Neymar.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Sarrifufna
Samo da imas info da je Elkan veceras odobrio ugovor na 5 godina, 35M neto, pa ako ne zavrsite u slijedecih nekoliko sati, i ako ljubav ne pobijedi...leorey je napisao/la:Znaci final offer, 2 ponude prema Le Parisien i ESPN:

pocasni precjednik @ FK Formula
Pa ako odbiju 210M ( sto mislim da nece, a nije dzaba i Coutinho otisao, da se plata oslobodi, ko realno prodaje najskupljeg igraca nakon jedne sezone?)onda nek se yebu, vise mi njemu trebamo nego on nama, imamo top, izbalansiranu ekipu.Riziko je napisao/la:Joj kretenizma oko Neymara.
Hebo ih Neymar.
27.10.2020
Nisam ni sumnjao u kretene da ce 200 miliona ponudit, koji retardi, ako vec gurbeta zele dovesti, kreteni nimalo ne znaju iskoristiti situaciju bezizlaznu u kojoj je parizleorey je napisao/la:Znaci final offer, 2 ponude prema Le Parisien i ESPN:
Ovako ce ispast merhametli na kvadrat, spasavaju nejmarovu karijeru i spasavaju finansijski pariza, hebali im i nejmar i pariz mamice, a samo prije dvije godine i nejmar i pariz se popisali po njima
A i ova prva ponuda, cuj 40 miliona za jednu godinu posudbe haha, i jos im dembu na posudbu das, pa koji su to idioti, uveliko su se zadali da postanu najgluplja uprava u historiji fudbala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ne svidja mi se to oko Mesija nimalo....Naser nije glupan neki, ako tu zaista ima nešto on je to i namirisao i ja ne verujem da će Neymar doći u Barsu ispod nabavne cene tj. kako se pisalo 225 miliona....nebitno da li u novcu ili u "robi" + novcu...Mesi je trebao igrati sutra iz mnogo razloga a ne samo rezultatski....leorey je napisao/la:Pa ako odbiju 210M ( sto mislim da nece, a nije dzaba i Coutinho otisao, da se plata oslobodi, ko realno prodaje najskupljeg igraca nakon jedne sezone?)onda nek se yebu, vise mi njemu trebamo nego on nama, imamo top, izbalansiranu ekipu.Riziko je napisao/la:Joj kretenizma oko Neymara.
Hebo ih Neymar.
Daj ne yebi da je firgo odbio 35 mil. na 5 godinaSarrifufna je napisao/la:Samo da imas info da je Elkan veceras odobrio ugovor na 5 godina, 35M neto, pa ako ne zavrsite u slijedecih nekoliko sati, i ako ljubav ne pobijedi...leorey je napisao/la:Znaci final offer, 2 ponude prema Le Parisien i ESPN:

A dokle ce se više ovaj klub brukati jbt kralj Juan Carlos drugi

Hajde Florentino pizdo, trzni se za džep i vodi ga u svoju prćiju.
Valjda šeik izdrži nalete katalonskih bolida

Dobro je Agusti Benedito jucer napisao ponovo, Coutinho out, Ney in, getting closer heheRomariooo je napisao/la:Nisam ni sumnjao u kretene da ce 200 miliona ponudit, koji retardi, ako vec gurbeta zele dovesti, kreteni nimalo ne znaju iskoristiti situaciju bezizlaznu u kojoj je parizleorey je napisao/la:Znaci final offer, 2 ponude prema Le Parisien i ESPN:
Ovako ce ispast merhametli na kvadrat, spasavaju nejmarovu karijeru i spasavaju finansijski pariza, hebali im i nejmar i pariz mamice, a samo prije dvije godine i nejmar i pariz se popisali po njima
A i ova prva ponuda, cuj 40 miliona za jednu godinu posudbe haha, i jos im dembu na posudbu das, pa koji su to idioti, uveliko su se zadali da postanu najgluplja uprava u historiji fudbala
Sta ja znam, mnogo novca jeste, ali nije moj, yebe mi se, ako sve 3 strane imaju zelju da to odrade, nek se sklopi posao
@let3, nije on nista odbio jer mu nisu nista jos ni ponudili
27.10.2020
- Sarrifufna
Nisu ponudili, ali trazi stari 35M i 5 godina. Juve spreman ponuditi, sad se samo ceka jos par sati da se vidi hoce li ljubav pobijediti. 

JuveSarrifufna je napisao/la:Nisu ponudili, ali trazi stari 35M i 5 godina. Juve spreman ponuditi, sad se samo ceka jos par sati da se vidi hoce li ljubav pobijediti.

Drzite se vi
27.10.2020
- Sarrifufna
- Sarrifufna
BMW reklamacija stize velika, iskihat ces ovaj manjak postovanja.Derdiyok je napisao/la:E čuj Ju.... hahahah.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Prave tim za Ligu prvaka vol. 2187391
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Stigla davnih dana, ali nije kod meneSarrifufna je napisao/la:BMW reklamacija stize velika, iskihat ces ovaj manjak postovanja.Derdiyok je napisao/la:E čuj Ju.... hahahah.

Odgovori pizdo na prošli pp

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.