FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bob
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bob » 05 mar 2013, 20:38

hoceli biti utakmica na tv protiv borca ?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 mar 2013, 21:01

ipetm je napisao/la:Članske karte nisu ne trebale biti do sada. Letak je podijeljen samo iz razloga da se raja upozna iz prve ruke a ne rekla kazala...
steta

Zna li se u koliko igramo protiv Radnika ?
NO PYRO NO PARTY

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 05 mar 2013, 21:40

bob je napisao/la:hoceli biti utakmica na tv protiv borca ?
hoce na areni
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 05 mar 2013, 21:43

Vasilić: U Banjaluku idemo po pobjedu

http://fkzeljeznicar.ba/vasilic-u-banja ... jedu/4653/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 mar 2013, 23:08

čamac je napisao/la:Nad'o sam se da ćemo dobiti Slogu i nismo. Kad već nije Sloga da je barem prva u gostima, nije ni to. Nakon Travnika bi bio zadovoljan da ih pobjedimo barem u prvoj utakmici, ali teško. Tako da ne očekujem nešto specijalno da možemo proći. Možda je i bolje da se okrenemo prvenstvu jer ova ekipa ako bude igrala na dva fronta bojim se da ga ne pošimpu na oba.
Tvoj pesimizam je mnogima dosadio ovde i mislim da si pitar koliko god ti to pravdao i glumio.

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 05 mar 2013, 23:13

terabajt je napisao/la:
čamac je napisao/la:Nad'o sam se da ćemo dobiti Slogu i nismo. Kad već nije Sloga da je barem prva u gostima, nije ni to. Nakon Travnika bi bio zadovoljan da ih pobjedimo barem u prvoj utakmici, ali teško. Tako da ne očekujem nešto specijalno da možemo proći. Možda je i bolje da se okrenemo prvenstvu jer ova ekipa ako bude igrala na dva fronta bojim se da ga ne pošimpu na oba.
Tvoj pesimizam je mnogima dosadio ovde i mislim da si pitar koliko god ti to pravdao i glumio.
@čamac dosta te :!: :!:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 mar 2013, 23:14

Eh ko je gledo veceras tekmu 1 poluvrijeme sta je ona bila bolja od one na Grbavici :lol: neki su previse poceli kakiti ;)
Željeznicar za život cijeli !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 mar 2013, 23:18

amko21 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
@čamac dosta te :!: :!:
jbt moderatora,treba pricat bajke ko divovi, i svi trebamo isto razmisljat ko klonovi...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 mar 2013, 23:18

Nemojte tako, on je gledao Domorockog kako igra, sta vi znate... :lol:

:D :D :D Tecni bosanski.. :geek:

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 mar 2013, 23:22

Ne treba živjeti u bajkama, stvari treba realno postaviti na svoje mjesto, ali on brate pretjeruje, i to baš pretjeruje.Čuj mogli bi uzet kući Slogu a u gostima teško, i ostale nebuloze koje piše.Ispade da je Željo na nivou Vrbanjuše po njegovoj priči.
DRUG NEBI TI PUNCA

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 mar 2013, 23:27

bagrcavi je napisao/la:Ne treba živjeti u bajkama, stvari treba realno postaviti na svoje mjesto, ali on brate pretjeruje, i to baš pretjeruje.Čuj mogli bi uzet kući Slogu a u gostima teško, i ostale nebuloze koje piše.Ispade da je Željo na nivou Vrbanjuše po njegovoj priči.
ti si bar poprilicno dugo na forumu, covjek pise ono sto misli i tako i treba. nemojte mi jednoumlja to nikad nije bila odlika bar ovog topica na forumu. vise volim procitat necije iskreno misljenje nego postove tipa Allaha mi smo najjaci kakvih je sve vise
Zadnja izmjena: nick, dana/u 05 mar 2013, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 05 mar 2013, 23:30

bagrcavi je napisao/la:Ne treba živjeti u bajkama, stvari treba realno postaviti na svoje mjesto, ali on brate pretjeruje, i to baš pretjeruje.Čuj mogli bi uzet kući Slogu a u gostima teško, i ostale nebuloze koje piše.Ispade da je Željo na nivou Vrbanjuše po njegovoj priči.
Ovako su isto prosle sezoni pisali ne mozemo osvojiti duplu krunu,izbacit ce nas ovaj-onaj,igramo lose,ako budemo ovako igrali nema nas nigdje i onda na kraju dupla kruna.

Ruku na srce ne igramo lijepo,kao ni proslih sezona sve je to nekako tesko uz puno muke,ali uzimamo bodove sto je najvaznije...

Ako moze neko da nas prisjeti usput i camca koliko godina nismo izgubili u kupu? Samo od tog podatka niko ne bi smio napisati da mi nemamo sanse za finale.

Ja sam ubjeden da nas niko ne moze uzeti u dvije tekme.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 mar 2013, 23:34

nick je napisao/la:
ti si bar poprilicno dugo na forumu, covjek pise ono sto misli i tako i treba. nemojte mi jednoumlja to nikad nije bila odlika bar ovog topica na forumu. vise volim procitat necije iskreno misljenje nego postove tipa Allaha mi smo najjaci kakvih je sve vise
Opet ti kažem, treba biti realan.Ako odigramo kriminalno, treba kritikovati, ako odigramo dobro, treba pohvaliti.Sve po zaslugama.
Ali konstantno omalovažavanje i degradiranje Želje, njegovih igrača i rezultata stvarno mi počinje ići na neku stvar.Kontam da nas ne podnose anamoni, ili ovi iz drugih gradova jer zadnjih godina dobijaju samo naše otpadke, ali na "navijač Želje" toliko pljuje po sopstvenom klubu to fakat ne ide.Baš me zanima kakva bi tek priča bila da smo k'o Velež ili nedaj Bože ko Sloboda, šta bi onda bilo ?
DRUG NEBI TI PUNCA

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 05 mar 2013, 23:35

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nemojte tako, on je gledao Domorockog kako igra, sta vi znate... :lol:

:D :D :D Tecni bosanski.. :geek:

slika
jesil ti to zadovoljen igrom Zelje ?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 mar 2013, 23:39

Camac hoce nemoguce
NO PYRO NO PARTY

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 mar 2013, 23:48

anti_zli, to nije poenta.. Uzmi i pregledaj covjeku SVE postove... Nema ni 10% onih gdje hvali nase, bodri, ovo ono.. Vec se samo poziva na proslost, kako je on gledao stare igrace koji su bili predobri (a zamisli da do 28 nisu mogli napustiti klub :geek: )... To radi od 2009 godine, pa je govorio u toj sezoni da nema teorije ni Evropu da izborimo, i tako dalje... Kada je dosla ova dominantna sezona, onda nije imao razloga da se*e, pa nije nesto puno ni pisao, a sada opet nakon par losih utakmica daje komentare kako niko ne valja, kako smo katastrofa, svi igraci de*ili, ovakvi, onakvi...

Ja sam prije svega realan, i sagledam sve cinjenice prije nego donesem svoj zakljucak... Po meni radimo potpuno ispravno, pobjedjujemo, osvajamo trofeje, poslovat cemo aBd na pravi nacin samo dok jos utvrdimo dominaciju u ovoj ligi... Nema vise ici za kikiriki, a ko ostane, potpise novi ugovor, pa prodat ce se kad tad, a ako ne, opet je tu, osvaja bodove i trofeje... Ja sretan, ko nije, eto mu pitara, oni igraju lijepo, kao sto Camac kaze, blizi su tituli, kao sto Camac kaze...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 06 mar 2013, 00:09

ljudi ima li neko link gdje se moze pogledati utakmica zeljo travnik...il zna li neko ima li snimak na youtubeu ...hvalaaa

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 06 mar 2013, 00:17

Baja_Zvjerka je napisao/la:anti_zli, to nije poenta.. Uzmi i pregledaj covjeku SVE postove... Nema ni 10% onih gdje hvali nase, bodri, ovo ono.. Vec se samo poziva na proslost, kako je on gledao stare igrace koji su bili predobri (a zamisli da do 28 nisu mogli napustiti klub :geek: )... To radi od 2009 godine, pa je govorio u toj sezoni da nema teorije ni Evropu da izborimo, i tako dalje... Kada je dosla ova dominantna sezona, onda nije imao razloga da se*e, pa nije nesto puno ni pisao, a sada opet nakon par losih utakmica daje komentare kako niko ne valja, kako smo katastrofa, svi igraci de*ili, ovakvi, onakvi...

Ja sam prije svega realan, i sagledam sve cinjenice prije nego donesem svoj zakljucak... Po meni radimo potpuno ispravno, pobjedjujemo, osvajamo trofeje, poslovat cemo aBd na pravi nacin samo dok jos utvrdimo dominaciju u ovoj ligi... Nema vise ici za kikiriki, a ko ostane, potpise novi ugovor, pa prodat ce se kad tad, a ako ne, opet je tu, osvaja bodove i trofeje... Ja sretan, ko nije, eto mu pitara, oni igraju lijepo, kao sto Camac kaze, blizi su tituli, kao sto Camac kaze...
Sve to stoji , da radimo ispravno, osvajamo, itd samo moje misljenje da od te 2009 nismo igracki( igra) nismo napredovali cak vise smo i nazadovali. Tu je problem jer je publika zeljnja lijepih poteza i igre, ne zeli niko da gleda mucenje. Kako vrijeme odmiče u Zelji sve slabiji igraci, sve se svodi na Amarovu inteligenciju. Meni je to cudno da Zeljo u zadnje vrijeme ne moze dovesti prava pojacanja, zbog kojih ce publika dolaziti na stadion ( tu ne racunam Adilovica, Brkovica itd.). Postavllja se pitanje kad ce mo se prestati brukati u evropi ?
Kad smo svake sezone losiji i losiji, a sto se tice lige ne brinem se jer su ostali losi.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 mar 2013, 00:25

Pa jel vidis da niko kvalitetan nece ovdje da dodje ??? Eto recimo Osmanagic ode u Norvesku u nekakav Haugesund, pa Salcinovic, Kajkut, Ješe, Husejinovic, itd. itd. koji su hajde da nazovemo dobri igraci (mada nisu nista posebno, kakvih npr u okruzenju ima)... Niko od njih ti nece potpisati ugovor na 2 godine, pa da mozes imati nesto od njega, a Amar ne zeli to, jer je to samo titula na misice kao sto su je pitari osvojili zadnji put, pa Borac, pa sve ove ekipe Leotar, Modrica, Brotnjo, itd. Dugorocno ovo je ispravno sto mi radimo, ali se mora istrpiti.. Pa kostur nam uvijek ostaje isti, samo par igraca ode ili dodje.. A gledaj pitara, 9 igraca napusti, 9 novih dodje.. Dobiju plate, i odose na kraju sezone cim ispadne sta bolje i to bez obestecenja, ili sa vrlo malim...

Nagovorite UEFU da opet uvede pravilo da do 26 npr ne smije se napustati zemlja, pa bi imali sve ove masine, da ih sad ne nabrajam, i bili bi sretni i zadovoljni.. Jbga, ovako nam je, kako nam je.. Bolje ne moze, osim da se docepamo nekih grdnih para...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 06 mar 2013, 00:36

Općenito, problem našeg društva je taj što svako ima mišljenje o svemu tj. misli da bi moglo bolje.. Samo je fazon što malo ko ima pravo rješenje nego samo iznosimo mišljenja.Ako se kritički osvrće na neku stvar, onda je red da se ponudi i neko svoje viđenje šta da se radi pa da bude bolje.Od mlaćenja prazne slame nema fajde.

Treba se osvrnuti na ove 3-4 godine i vidjeti sljedeće : prva sezona- titula, druga sezona - Kup, treća sezona - dupla kruna, tekuća sezona - lideri i polufinale Kupa.Dalje,pokrenuta je oficijelna web stranica kluba, otvoren fan shop,ostvaren ugovor sa proizvođačem opreme(iako su ti ugovori varirali i neki nisu bili dobri,ovaj zadnji je sasvim uredu kako sam razumio).Poboljšana je omladinska škola tj. podignut je nivo koliko,toliko, potpisani su neki ugovori sa mladim perspektivnim igračima iz tog pogona( frišak primjer je Sadiković)..

Pokrenuta je malo ozbiljnija priča o izgradnji stadiona, kažem ozbiljnija jer je sada dosta jasnije kako i šta i uključeno je dosta ljudi u tu priču.Pokrenuta je ideja, zasad nekonkretna, o trening kampu koji bi bio od velikog značaja i ja se iskreno nadam da će se i to pokrenuti sa neke nulte tačke..

Igrači se nisu puštali ni prodavali za pare koje nisu ni blizu njihove vrijednosti ( Jahić, štilić..) ,znači digao se i taj segment na veći nivo..Igrači koje smo dovodili, isključivo svi besplatno tj. igrače kojima su istekli ugovori , uspjeli su donijeti značajan uspjeh na domaćoj sceni ali za evrope trebaju pojačanja koja koštaju jer su takvi igrači naravno pod ugovorom.
Dalje, uspjevamo zadržati igrače potpisivanjem novih ugovora ( Adilović,Svraka,Kvesić..) , i to je znak ozbiljnog kluba...

Nijedan klub na svijetu nije preskočio 5-10 stepenica u razvoju odjednom ( osim ovih gdje dođu pakaši poput arapa ili rusa), pa tako neće ni naš klub.Moglo je i može se uraditi dosta nekih stvari na bolji način ali u ovakvoj državi je i ovo za mene uredu i treba podržati ove ljude što nas vode,zaslužili su rezultatima ako ništa..

P.S. Ova utakmica protiv Travnika jeste bila poprilična patnja za gledati ali ja vjerujem da će biti bolje, jer imamo kapacitet za to ;)
Željezničar za život cijeli !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.