FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 17:46

Kako nema bolan, @let3 je ovdje godinama?

A mislis na Alfreda, pa i on je ovdje dugo :mrgreen:
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 17:47

let3 je napisao/la:Ne znam jarane što uopšte pišeš ovdje, kad nemaš sagovornika, niko ne razumije tvoje genijalne postove, ovdje su sve balavci koji prate Barcu od Pepa.
Rekao sam da mi ti nisi sagovornik (jer si sam priznao ovde da nisi gledao Barsu pre Pepa)....to što ti ne razumeš i još par njih ne znači da ste u pravu :lol:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 avg 2019, 17:49

Hhahahahahahahhahah kakav levat
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 17:50

Dečaci su danas malo nervozni nešto......mislim da će se još neko priključiti... :lol:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 17:52

AlfredNobel je napisao/la:Hhahahahahahahhahah kakav levat
aha...pretpostavljam da to znači otprilike......eeee ne znaš ti ko sam ja i od kad sam ovde na forumu? :lol:

Još gore, onda si neki mali seronja koji voli tako srati i vredjati pa si dobio trajni ban? Bolje da si novi ... :rol:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 17:55

Hebiga, moram sad ići....ali ne brinite, samo raspalite, večeras kad budem u prilici revnosno ću pročitati vaše komentare i "mangupluke" i ništa ne brinite.....svako će dobiti adekvatan odgovor :lol: ...aj uzdravlje... ;)

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 24 avg 2019, 18:06

let3 je napisao/la:Ne znam jarane što uopšte pišeš ovdje, kad nemaš sagovornika, niko ne razumije tvoje genijalne postove, ovdje su sve balavci koji prate Barcu od Pepa.
@parangal je aktivan kad je neka kriza u Barci. Dok su rezultati ok, njega nema. Što se lako može provjeriti u pretrazi postova. :urnebes:

I za mene je EV > LE. Jednostavno Lucho se zadesio u pravo vrijeme na pravom mjestu. Prva sezona je bila živi očaj čiji je vrhunac bio poraz na Anoeti kad su GOAT i ciganče ostali na klupi. Nakon te utakmice su se stvari posložile na svoje mjesto i to zbog velikog Xavija. Znači da njega nije bilo, ko zna kako bi sezona završila, a završila je perfektno. Olako se zaboravlja da se priključak za Realom držao zbog Messija i ovdje osporavanog Brava.
Druga sezona je bila perfektna do one utakmice s Realom, kad su kola krenula niz brdo i kad se umalo prosula već osvojena titula. Razlog je nedostatak rotiranja.
Treća sezona ispod ranga kada je poredimo s zadnje 2. Titula prosuta glupim kiksevima kući protiv Alavesa, Malage i slične buranije. U LP 2 poraza od 4-0 i 3-0. Da nije bilo remontade i one pobjede nad Realom u sudijskoj nadoknadi, bila bi za totalni zaborav.

Da ne govorim kako je dobio najboljeg napadača svijeta, 2 odlična golmana, Rakitića mlađeg i gladnog uspjeha i doduše bolnicu Vermaelena i koroziju. Douglasa nećeml računati.
Prodati mrtvi Cesc i iritantni Alexis.

Prebacio je težište Barcine igre s veze na napad. Pretvorio vezne u klasične trkače i to je funkcionisalo nekih godinu i 2 mjeseca. Tačnije, kad im je dušu uzeo. Kad je stalo, igra je bila gora nego danas. Ali se to olako zaboravilo.

Valverde par dana pred početak sezone ostao bez prvotimca. Dembele se odmah povrijedio i bio oit sve do januara. Coutinho došao tek na polusezoni.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 avg 2019, 18:27

LE>EV. Kakav Valverde, ubleha obicna.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 24 avg 2019, 18:33

Marçal Llorente, novinar Mundo Deportiva i suradnik Barça TV-a, piše kako da, nakon mnogobrojnih poziva, ponuda i pregovora između Barcelone i PSG-a, Neymar Jr. neće doći u katalonsku prijestolnicu. Jasno je, kaže Marçal, da bi taj transfer financijski iscrpio Katalonce, da je trenutno potrebna ludost i čudo da se Brazilac vrati na Camp Nou.
Povodom ovih glasina oglasio se i trener Parižana Thomas Tuchel, koji je izjavio sljedeće: "Neymar je dobro trenirao, bio je dosta s nama. Oporavio se od ozljede i spreman je za igru, ali klub je jasan. Dok se ne razriješi pitanje njegove budućnosti, on neće biti na spisku."
Također, francuski mediji bliski klubu navode da se veza njihove desetke i uprave poboljšava te da bi ovaj napadač trebao ostati na Parku Prinčeva.
Gerard Romero piše da su Barcelonini predstavnici, unatoč ultimatumu koji im je PSG priredio, uspjeli produljiti pregovore i tako sebi dali dodatnu priliku. Ovaj novinar navodi da su u Blaugrani podijeljeni što se tiče ovog transfera, ali i da su svi svjesni koliko bi to financijski iscrpilo klub.
slika
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 avg 2019, 18:36

Znači mimo internih rasprava i vrijeđanja nema ništa novo na pdfu.

Se queda.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 18:37

Mokes je napisao/la: @parangal je aktivan kad je neka kriza u Barci. Dok su rezultati ok, njega nema. Što se lako može provjeriti u pretrazi postova. :urnebes:
parangal je tu kad mu porodica, posao i obaveze dopuste....parangalu forum nije život, cele prošle godine nisam ni jedan komentar ostavio ;) :lol:

A sad......dobro pogledajte vi koji se osećate kao neki mang(L)upi

Romariooo

parangal

Romario je čovek koje je na ovom forumu punih 10 godina a ostavio je komentara koliko neki dokoni slinavac ostavi godišnje....isto i ja pogledajte koliko za skoro 6 godina.....Umesto tom Romariju da se obraćate sa "Vi čika Romario" jer čovek piše kad želi da iznese svoje mišljenje i kad nadje vremena kao i ja a ne zato što mu je dosadno.....Vi male seronje bi da odredjujete da i to malo postova su "gluposti" i da ne bi trebali pisati....kuš more :lol:

Naravno ovo se ne odnosi na one korektne koji civilizovano vode diskusiju slagali se ili ne sa sagovornikom.....toliko ;)

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 18:41

BoixosNois1899 je napisao/la:
Marçal Llorente, novinar Mundo Deportiva i suradnik Barça TV-a, piše kako da, nakon mnogobrojnih poziva, ponuda i pregovora između Barcelone i PSG-a, Neymar Jr. neće doći u katalonsku prijestolnicu. Jasno je, kaže Marçal, da bi taj transfer financijski iscrpio Katalonce, da je trenutno potrebna ludost i čudo da se Brazilac vrati na Camp Nou.
Povodom ovih glasina oglasio se i trener Parižana Thomas Tuchel, koji je izjavio sljedeće: "Neymar je dobro trenirao, bio je dosta s nama. Oporavio se od ozljede i spreman je za igru, ali klub je jasan. Dok se ne razriješi pitanje njegove budućnosti, on neće biti na spisku."
Također, francuski mediji bliski klubu navode da se veza njihove desetke i uprave poboljšava te da bi ovaj napadač trebao ostati na Parku Prinčeva.
Gerard Romero piše da su Barcelonini predstavnici, unatoč ultimatumu koji im je PSG priredio, uspjeli produljiti pregovore i tako sebi dali dodatnu priliku. Ovaj novinar navodi da su u Blaugrani podijeljeni što se tiče ovog transfera, ali i da su svi svjesni koliko bi to financijski iscrpilo klub.
slika
Kasni ti Barca.Balkan, bolje prati Barcu BiH oni su azurniji :rol:
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 18:55

Messi nije trenirao, vjerovatno nece igrat sutra.

Bas su bezobrazni, nek mu pozure s jaranom, vidis da nece da igra covjek hh
27.10.2020

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 24 avg 2019, 19:02

leorey je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:
slika
Kasni ti Barca.Balkan, bolje prati Barcu BiH oni su azurniji :rol:
Prenose informacije sa istih izvora koje i ti postavljaš ovdje :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 19:24

Jah, al kasno, haman dan kasnije. Svi prate info s Twittera svakako. Follow reliable profiles i to je to. Ali fazon je sto kod ovog transfera nije niko reliable, lol.
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 avg 2019, 20:20

parangal je napisao/la:
Mokes je napisao/la: @parangal je aktivan kad je neka kriza u Barci. Dok su rezultati ok, njega nema. Što se lako može provjeriti u pretrazi postova. :urnebes:
parangal je tu kad mu porodica, posao i obaveze dopuste....parangalu forum nije život, cele prošle godine nisam ni jedan komentar ostavio ;) :lol:

A sad......dobro pogledajte vi koji se osećate kao neki mang(L)upi

Romariooo

parangal

Romario je čovek koje je na ovom forumu punih 10 godina a ostavio je komentara koliko neki dokoni slinavac ostavi godišnje....isto i ja pogledajte koliko za skoro 6 godina.....Umesto tom Romariju da se obraćate sa "Vi čika Romario" jer čovek piše kad želi da iznese svoje mišljenje i kad nadje vremena kao i ja a ne zato što mu je dosadno.....Vi male seronje bi da odredjujete da i to malo postova su "gluposti" i da ne bi trebali pisati....kuš more :lol:

Naravno ovo se ne odnosi na one korektne koji civilizovano vode diskusiju slagali se ili ne sa sagovornikom.....toliko ;)

Hah, kad si naveo ovo nisam vjerovao da od 2009 handrim tastaturu

Koliko ovih transfer perioda imam u tastaturi i ovih situacija ko s nejmarom,, evo jedan iz riznice sjecanja

Mes Que Un Club
Vrh
Post09 mar 2010, 01:16

Barca je uvijek trosila veliki novac za pojacanja i o tome je mislim apsurdno raspravljati, medjutim isto tako je i prodavala dosta mnogo, i to za velike cak i rekordne sume (Ronaldo, Figo). Sad situacija dosta drugacija, jer vise od pola prvog tima cine domaci igraci, cak imali bi extra jak tim i samo od svojih igraca (falili bi nam samo bekovi). Ono sto nas ralikuje od drugi najjacih svjetskih klubova jeste cinjecica da su nama potrebna jos samo tri igraca da bi imali neku vrstu idealnog dream tima, a za sto je potrebno uloziti ne vise od 100 miliona. Real je recimo ulozio 350 miliona i opet mu fali jos 5 igraca, tj. jos jedno 200 miliona.
Po mom misljenju u ovom prelaznom roku idealna pojacanja bi bila Fabregas, Di Maria i Philip Lahm, i to bi se moglo kupiti za jedno 100 miliona, a ne treba zaboraviti da ako dovedemo ove asove mozemo prodati Anrija, Keitu, Hleba, Caceresa, Marquesa ili Milita, Kiersona, i taj bi novac raspolovio ovih 100 miliona ulaganja pa na kraju 50 miliona manjka za ekipu koju bi u tom slucaju imali bilo bi mizeran trosak.
Realno onako gledajuci, Fabregasa bi mogli dobiti za 40 milionceka plus jos neki igrac, Di Marija jedno 35 miliona i Lahm za jedno 25 miliona.
Ja sam protiv dovodjenja Riberija, zbog godina i povreda, cak bi na toj poziciji radije vidio Vilju, a Di Marija mi je prvi izbor, zato sto je frajer extra jako krilo sto nam treba, ali ujedno i extra golgeter. S druge strane odlicni su i Silva ili Navas, ali oni su vise igraci srednjeg reda i nisu neki realizatori. S njima bi bojim se igrali nesto kao Arsenal, puno ljepote i oblijetanja, al malo golovaJednostavno tu nam treba proslogodisnji Anri. Pedro je tu dobar i sad, al mislim da jos uvijek nije izrastao u svjetsku klasu, iako ne kazem da moze to postati u naredne 2 ili 3 godine.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 20:54

Gledam ovaj Rejal zadnjih 20 minuta, pa njima Valladolid pravi presing na Bernabeu, setnja bi zaista trebala biti ova titla Lige.
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 avg 2019, 21:00

leorey je napisao/la:Gledam ovaj Rejal zadnjih 20 minuta, pa njima Valladolid pravi presing na Bernabeu, setnja bi zaista trebala biti ova titla Lige.
Da nemamo najveceg igraca ikada i najveceg predsjednika ikada, nikad nista pored ove velesile njihove ne bi osvojili
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 21:05

leorey je napisao/la:Messi nije trenirao, vjerovatno nece igrat sutra.

Bas su bezobrazni, nek mu pozure s jaranom, vidis da nece da igra covjek hh
Ovo ozbiljno ili zezaš? Ja sam pisao o ovome pre 10-ak dana malo više u šali ali postaje izgleda ozbiljno....Mesi povredjen nije to je sigurno a igrati sa samo Grizmanom u napadu je neozbiljno bez obzira što se igra na Nou Campu...ipak mislim da će morati igrati

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 21:06

Romariooo je napisao/la:
leorey je napisao/la:Gledam ovaj Rejal zadnjih 20 minuta, pa njima Valladolid pravi presing na Bernabeu, setnja bi zaista trebala biti ova titla Lige.
Da nemamo najveceg igraca ikada i najveceg predsjednika ikada, nikad nista pored ove velesile njihove ne bi osvojili
Potpuno se slažem sa tobom ovoga puta....kad si u pravu zbilja si u pravu... :kafa:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.