A mislis na Alfreda, pa i on je ovdje dugo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Rekao sam da mi ti nisi sagovornik (jer si sam priznao ovde da nisi gledao Barsu pre Pepa)....to što ti ne razumeš i još par njih ne znači da ste u pravulet3 je napisao/la:Ne znam jarane što uopšte pišeš ovdje, kad nemaš sagovornika, niko ne razumije tvoje genijalne postove, ovdje su sve balavci koji prate Barcu od Pepa.
aha...pretpostavljam da to znači otprilike......eeee ne znaš ti ko sam ja i od kad sam ovde na forumu?AlfredNobel je napisao/la:Hhahahahahahahhahah kakav levat
@parangal je aktivan kad je neka kriza u Barci. Dok su rezultati ok, njega nema. Što se lako može provjeriti u pretrazi postova.let3 je napisao/la:Ne znam jarane što uopšte pišeš ovdje, kad nemaš sagovornika, niko ne razumije tvoje genijalne postove, ovdje su sve balavci koji prate Barcu od Pepa.
Marçal Llorente, novinar Mundo Deportiva i suradnik Barça TV-a, piše kako da, nakon mnogobrojnih poziva, ponuda i pregovora između Barcelone i PSG-a, Neymar Jr. neće doći u katalonsku prijestolnicu. Jasno je, kaže Marçal, da bi taj transfer financijski iscrpio Katalonce, da je trenutno potrebna ludost i čudo da se Brazilac vrati na Camp Nou.
Povodom ovih glasina oglasio se i trener Parižana Thomas Tuchel, koji je izjavio sljedeće: "Neymar je dobro trenirao, bio je dosta s nama. Oporavio se od ozljede i spreman je za igru, ali klub je jasan. Dok se ne razriješi pitanje njegove budućnosti, on neće biti na spisku."
Također, francuski mediji bliski klubu navode da se veza njihove desetke i uprave poboljšava te da bi ovaj napadač trebao ostati na Parku Prinčeva.
Gerard Romero piše da su Barcelonini predstavnici, unatoč ultimatumu koji im je PSG priredio, uspjeli produljiti pregovore i tako sebi dali dodatnu priliku. Ovaj novinar navodi da su u Blaugrani podijeljeni što se tiče ovog transfera, ali i da su svi svjesni koliko bi to financijski iscrpilo klub.
parangal je tu kad mu porodica, posao i obaveze dopuste....parangalu forum nije život, cele prošle godine nisam ni jedan komentar ostavioMokes je napisao/la: @parangal je aktivan kad je neka kriza u Barci. Dok su rezultati ok, njega nema. Što se lako može provjeriti u pretrazi postova.![]()
Kasni ti Barca.Balkan, bolje prati Barcu BiH oni su azurnijiBoixosNois1899 je napisao/la:Marçal Llorente, novinar Mundo Deportiva i suradnik Barça TV-a, piše kako da, nakon mnogobrojnih poziva, ponuda i pregovora između Barcelone i PSG-a, Neymar Jr. neće doći u katalonsku prijestolnicu. Jasno je, kaže Marçal, da bi taj transfer financijski iscrpio Katalonce, da je trenutno potrebna ludost i čudo da se Brazilac vrati na Camp Nou.
Povodom ovih glasina oglasio se i trener Parižana Thomas Tuchel, koji je izjavio sljedeće: "Neymar je dobro trenirao, bio je dosta s nama. Oporavio se od ozljede i spreman je za igru, ali klub je jasan. Dok se ne razriješi pitanje njegove budućnosti, on neće biti na spisku."
Također, francuski mediji bliski klubu navode da se veza njihove desetke i uprave poboljšava te da bi ovaj napadač trebao ostati na Parku Prinčeva.
Gerard Romero piše da su Barcelonini predstavnici, unatoč ultimatumu koji im je PSG priredio, uspjeli produljiti pregovore i tako sebi dali dodatnu priliku. Ovaj novinar navodi da su u Blaugrani podijeljeni što se tiče ovog transfera, ali i da su svi svjesni koliko bi to financijski iscrpilo klub.
Prenose informacije sa istih izvora koje i ti postavljaš ovdjeleorey je napisao/la:Kasni ti Barca.Balkan, bolje prati Barcu BiH oni su azurnijiBoixosNois1899 je napisao/la:
parangal je napisao/la:parangal je tu kad mu porodica, posao i obaveze dopuste....parangalu forum nije život, cele prošle godine nisam ni jedan komentar ostavioMokes je napisao/la: @parangal je aktivan kad je neka kriza u Barci. Dok su rezultati ok, njega nema. Što se lako može provjeriti u pretrazi postova.![]()
![]()
![]()
A sad......dobro pogledajte vi koji se osećate kao neki mang(L)upi
Romariooo
parangal
Romario je čovek koje je na ovom forumu punih 10 godina a ostavio je komentara koliko neki dokoni slinavac ostavi godišnje....isto i ja pogledajte koliko za skoro 6 godina.....Umesto tom Romariju da se obraćate sa "Vi čika Romario" jer čovek piše kad želi da iznese svoje mišljenje i kad nadje vremena kao i ja a ne zato što mu je dosadno.....Vi male seronje bi da odredjujete da i to malo postova su "gluposti" i da ne bi trebali pisati....kuš more![]()
Naravno ovo se ne odnosi na one korektne koji civilizovano vode diskusiju slagali se ili ne sa sagovornikom.....toliko
Da nemamo najveceg igraca ikada i najveceg predsjednika ikada, nikad nista pored ove velesile njihove ne bi osvojilileorey je napisao/la:Gledam ovaj Rejal zadnjih 20 minuta, pa njima Valladolid pravi presing na Bernabeu, setnja bi zaista trebala biti ova titla Lige.
Ovo ozbiljno ili zezaš? Ja sam pisao o ovome pre 10-ak dana malo više u šali ali postaje izgleda ozbiljno....Mesi povredjen nije to je sigurno a igrati sa samo Grizmanom u napadu je neozbiljno bez obzira što se igra na Nou Campu...ipak mislim da će morati igratileorey je napisao/la:Messi nije trenirao, vjerovatno nece igrat sutra.
Bas su bezobrazni, nek mu pozure s jaranom, vidis da nece da igra covjek hh
Potpuno se slažem sa tobom ovoga puta....kad si u pravu zbilja si u pravu...Romariooo je napisao/la:Da nemamo najveceg igraca ikada i najveceg predsjednika ikada, nikad nista pored ove velesile njihove ne bi osvojilileorey je napisao/la:Gledam ovaj Rejal zadnjih 20 minuta, pa njima Valladolid pravi presing na Bernabeu, setnja bi zaista trebala biti ova titla Lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.