FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zrinjski je tradicionalno neugodna ekipa po nas,pogotovo je to slucaj u zadnjih par godina.Medjutim,u ovom trenutku mislim da nam je to najbolja opcija za kup,iz razloga sto jos uvijek nismo u formi da bi mogli sigurno tvrditi da bi prosli Siroki,a Slogu bi potcijenili,a tamo igraju sasvim solidni i iskusni igraci,pa mi se cini da bi izbjegavanje tog protivnika bilo u redu bez obzira koliko to nelogicno zvuci.Zrinjski kao najbolja opcija iz razloga sto nas navodi na oprez,a kvalitetom su po mom misljenju ipak slabija ekipa od Sirokog.Mislim da imamo cvrstu ekipu kada igramo na rezultat,a dvije utakmice su dovoljne da rezultatski ipak napravimo ono sto zelimo.To u kupu vec godinama dokazujemo.
U svakom slucaju sam optimista za ovaj kup duel.Nadam se i vjerujem da cemo proci u finale.Ipak smo malo bolji i trebali bi to pokazati u dvije utakmice.
U svakom slucaju sam optimista za ovaj kup duel.Nadam se i vjerujem da cemo proci u finale.Ipak smo malo bolji i trebali bi to pokazati u dvije utakmice.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
MrRiccoli je napisao/la:kako pise danasnji avazov sport povreda Kvesica je stopirala njegov transfer u Napoli... e sad koliko je to bilo realno i sve ali eto tako pise to je izjava njegovog menadzera
Ovo je tacna informacija, jer skauti Napolija su bili na nasim pripremama i pratili su Kvesu. Nakon kobne povrede taj isti skaut je dosao u Kvesinu sobu i rekao mu da ce ga cekati cak 6 mjeseci da se oporovi i da nakon tog perioda nece biti upitan njegov transfer u Napoli jer su prezadovoljni sa njegovim igrama i onim sto je pokazao u nasem klubu
Danas Zrinjski nije imao srece 

A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
Bog te cuo! Kvesa je to zasluzijo!damirc je napisao/la:MrRiccoli je napisao/la:kako pise danasnji avazov sport povreda Kvesica je stopirala njegov transfer u Napoli... e sad koliko je to bilo realno i sve ali eto tako pise to je izjava njegovog menadzera
Ovo je tacna informacija, jer skauti Napolija su bili na nasim pripremama i pratili su Kvesu. Nakon kobne povrede taj isti skaut je dosao u Kvesinu sobu i rekao mu da ce ga cekati cak 6 mjeseci da se oporovi i da nakon tog perioda nece biti upitan njegov transfer u Napoli jer su prezadovoljni sa njegovim igrama i onim sto je pokazao u nasem klubu
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sto se tice protivnika u 1/2 finalu kupa BiH ja sam i vise nego zadovoljan protivnikom, iako sam prizeljkivao Slogu radi borbe na dva fronta - no siguran sam da je Amar Osim kvalitetno pripremio igrace da mogu iznijeti teret na oba fornta.
Nego ima li i sta novo sto se tog lijevog beka tice koji je danas trebao potpisati ugovor ? Hvala unaprijed na odgovoru.
Nego ima li i sta novo sto se tog lijevog beka tice koji je danas trebao potpisati ugovor ? Hvala unaprijed na odgovoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ne svidja mi se protivnik. Sa Zrinjskim uvijek patnja. I kad smo najbolje igrali s njima nerijeseno zavrsimo, nadam se da cemo na Grbavici sve rijesiti
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Dobro je što je prva tekma u gostima, da je kod kuce bio bi veliki pritisak, ovako 0:0,1:1,1:0 dobar rezultat, kod kuce sve riješit .
prva je kucisamozeljo1987 je napisao/la:Dobro je što je prva tekma u gostima, da je kod kuce bio bi veliki pritisak, ovako 0:0,1:1,1:0 dobar rezultat, kod kuce sve riješit .
Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
E ****' ga, ja kontam mi u gostima prvu , 

- storm_raider
- Kontakt:
Ma kad smo s Travnikom pored onakve igre igrali 2:0, necemo ni s Zrinjskim losije proci sigurno.
Sport je lijek za tijelo i duh.
mada sam ocekivao slogu al nema veze svakako nas niko ne moze dobit u dvije tekme
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Vazno nam je da ovdje dobijemo, pa da onda u Mostaru branimo prednost. 
Ima li novosti za lijevog beka ?

Ima li novosti za lijevog beka ?
Kad bude, bice objavljeno na oficijalnoj stranici fkz.baBuu je napisao/la:Buu je napisao/la:Ima li sta novo u vezi clanski karti ?

Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Članske karte nisu ne trebale biti do sada. Letak je podijeljen samo iz razloga da se raja upozna iz prve ruke a ne rekla kazala...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- ferroviere
- Kontakt:
banja luku i lešinare sve, ljutu krajinu...
nastavi niz Željo, ne znaju za pobjedu odavno ptičice

nastavi niz Željo, ne znaju za pobjedu odavno ptičice

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
Ovakav niz nepobjedivosti u Kupu, dominacije, cinjenica da nas u dvije utakmice niko u nasoj Ligi ne moze nadigrati, AO na klupi...daju nam za pravo da mislimo kako cemo ovo lagano proci, favoriti smo i ocekujemo da cemo to pokazati
Ako je tacno, prema parovima kako su izvuceni, da prvu igramo kuci, meni je licno drago, nego da prvu gostujemo...
Ako mozemo napraviti usporedbu, kad smo bili jako losi, kad smo u Ligi bili u donjem dijelu tabele (prije povratka AO na klupu), u Mostaru smo cesto igrali dobro, otkinuli koji bod...dok nakon AO povratka, Zrinjski je jako dobro igrao na Grbavici...kako je prva utakmica blizu, na domacem terenu, ipak jaci igracki kadar, AO i domaca publika, zadovoljan sa minimalnom pobjedom bez primljenog gola...uz vec spomenutu "tradiciju" da dole znamo igrati dobro, uigranost do uzvrata, bolji igracki kadar, AO i pretpostavka da ce Zrinjski hvatati rezultat...snaga naseg kolektiva ce sigurno doci do izrazaja i s pravom se nadam jos jednom Finalu
Polufinale je Kupa, postojala je mogucnost da izvucemo Slogu, al bez obzira znamo da u polufinalu niko nije slucajno i da ce biti teske utakmice...bilo bi lijepo da pehar podignemo u Dolini, kada budemo igrali finale
Ako je tacno, prema parovima kako su izvuceni, da prvu igramo kuci, meni je licno drago, nego da prvu gostujemo...
Ako mozemo napraviti usporedbu, kad smo bili jako losi, kad smo u Ligi bili u donjem dijelu tabele (prije povratka AO na klupu), u Mostaru smo cesto igrali dobro, otkinuli koji bod...dok nakon AO povratka, Zrinjski je jako dobro igrao na Grbavici...kako je prva utakmica blizu, na domacem terenu, ipak jaci igracki kadar, AO i domaca publika, zadovoljan sa minimalnom pobjedom bez primljenog gola...uz vec spomenutu "tradiciju" da dole znamo igrati dobro, uigranost do uzvrata, bolji igracki kadar, AO i pretpostavka da ce Zrinjski hvatati rezultat...snaga naseg kolektiva ce sigurno doci do izrazaja i s pravom se nadam jos jednom Finalu

Polufinale je Kupa, postojala je mogucnost da izvucemo Slogu, al bez obzira znamo da u polufinalu niko nije slucajno i da ce biti teske utakmice...bilo bi lijepo da pehar podignemo u Dolini, kada budemo igrali finale

Zrinjski je u losoj formi,igra im je katastrofa kao i nasa.
Nadam se prolazu jer mi imamo kvalitet samo je bitno da krene.
A ako kojim slucajem dobijemo Bojac nece nas zaustaviti niko,znaci 0 poraza do kraja sezone.
Nadam se prolazu jer mi imamo kvalitet samo je bitno da krene.
A ako kojim slucajem dobijemo Bojac nece nas zaustaviti niko,znaci 0 poraza do kraja sezone.
Nad'o sam se da ćemo dobiti Slogu i nismo. Kad već nije Sloga da je barem prva u gostima, nije ni to. Nakon Travnika bi bio zadovoljan da ih pobjedimo barem u prvoj utakmici, ali teško. Tako da ne očekujem nešto specijalno da možemo proći. Možda je i bolje da se okrenemo prvenstvu jer ova ekipa ako bude igrala na dva fronta bojim se da ga ne pošimpu na oba.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Mi ne blistamo u posljednje vrijeme,mislim na pripreme i prvu utakmicu,ali zaista smo podcijenjeni od Borca i Svinjskog. Ako Bog da pobjede ove dvije tekme i da se usute vise.
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.