Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ostado smo kratkih rukava. 

ne mogu da vjerujem da nije debil u stanju za cijelo poluvrijeme zabit **** koš 

- Stone Island
- Kontakt:
Mora Weems igrati cijelu utakmicu. Jbo te život.
Simboličnih 40 razlike, izgoriše židovi.
- Stone Island
- Kontakt:
Golemo je ovo majke mi.
Kreten šta ćeš nema dalje, ali i do trenera je opet..
Tako blizu, a tako daleko.
- bugojanac1234
- Kontakt:
klin se klinom a ............... dobar mi tiket syeba lik, ceko bi ekberga i kaputea za 80
Idemo sa dva najgluplja pitanja u univerzumu. Prvo je, koliko je ko igrao, ili koliko je dao neki kosarkas, a drugo pitanje je kakve su mi sanse da ovo prodje?
Elem, u ovakvim situacijama, cekamo da domacin povede i onda rokamo X i 2, jer ce kvote biti enormne. Yedini zajeb je taj, ako Kortrijk povede. Sto bi Del Boy rekao, He who dares, he win

- Stone Island
- Kontakt:
Očepio Tollbring. Jbm ti Iversone majku mrtvu.
Colton mrtvi ovaj švediša na T i kontrahendikep na Švede imadoh...sjeb mi jak listić pravo ova krampa iz Makabija 

Jest i očepio, go dao.Stone Island je napisao/la:Očepio Tollbring. Jbm ti Iversone majku mrtvu.

Coltonu treba zdrava konkurencija, kurcobolju ima kako zna da je jedini centar.
Morao si ga navikat...Effenberg je napisao/la:Nema smijesnije ekipe nego ovog Jokerita. Pa oni da vode 5:0 dosli bi na 5:4 ili 5:5, Minsk okrene i manje me strah njih nego ovih kad 2-3 razlike vode. Odmah prima gol na startu 3/3 da ostavi vremena da yebe mater i jos jedan prima ili daje pred kraj da se malo kvote zakuhaju. Sta cu igro 2 keca tu znam da ti 1.85 kecevi 80% slucajeva dodju. Kad god se namjerim protiv takve kvote na x2 onaj 2.15 - 2.20 svaki put sam pusiona. Bolje pisati niz vjetar vala.
- bugojanac1234
- Kontakt:
e yebo te i bog i hokej i jokerit i majka i sv, prospu 2-0 i 3-1 a da cekas x2 otisli bi na 5-0, nek im se avion komotno srusi, pogine sampionska ekipa lokomotice a ovi retardi ce nastavit da mlate svoja sranja po rusiji
Oni su Finci jelde? Ma smijesna ekipa ne zovu se dzaba Jokerit. Ali eto stavi de x2 pa bi vidio sikiracije i debilizma, dobili bi 5:0. Ma hokej je rulet to Allah i Muhamed i Isus skupa ne mogu da poskidaju.bugojanac1234 je napisao/la:e yebo te i bog i hokej i jokerit i majka i sv, prospu 2-0 i 3-1 a da cekas x2 otisli bi na 5-0, nek im se avion komotno srusi, pogine sampionska ekipa lokomotice a ovi retardi ce nastavit da mlate svoja sranja po rusiji
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Jesu finci userem im se na Helsinki, @bugojanac sad ti nemam šta reć samo udri po njima.
- Stone Island
- Kontakt:
Prvi sedmerac Ekberg promašio, mislim da on sad puca. Vidjet ćeš da će babo prebaciti.vedoz je napisao/la:Jest i očepio, go dao.Stone Island je napisao/la:Očepio Tollbring. Jbm ti Iversone majku mrtvu.![]()
Coltonu treba zdrava konkurencija, kurcobolju ima kako zna da je jedini centar.

Haj bar da ga Jokeerit dobije na penale igro sam 3 kvotu da se to dogodi i bio bi zadovoljan. Prvo OT X ajmo! 

Coronados de gloria vivamos,
- bugojanac1234
- Kontakt:
pa nikad ja marke vise necu na wwin stavit. boga ti yebem i kladionicu kojoj treba 4 sata da ocvika oba go grashopera i koja ne nudi prijevremenu na tiketu, mrs stoko poserem vam se u sisteme sve
moze li godfridsson i sorhaindo preko
Selam alejk imal pive ? :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.