FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
Ipak imamo problema sa sastavom danas, Barić i Tatko imaju kartone a u opasnosti su Radovac, Cimirot, Puzigaća i Bilbija....
Neće biti lako u narednom periodu.
Re: FK Sarajevo
Kovacevic moze korektno odigrat umjesto tatka, greska je bila ristu posudithilmo je napisao/la:Ipak imamo problema sa sastavom danas, Barić i Tatko imaju kartone a u opasnosti su Radovac, Cimirot, Puzigaća i Bilbija....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: FK Sarajevo
Uhh kad se sjetim Kovačevića u prvoj utakmici u kupu s banjalučanima preznojim se.
"Za nevolju i babu vode kad mlade nema"
"Za nevolju i babu vode kad mlade nema"

- franklampard8
- Kontakt:
Ne vidim zasto, covjek ne moze igrati ni u Donjem Sremu.esprit24 je napisao/la:Kovacevic moze korektno odigrat umjesto tatka, greska je bila ristu posudithilmo je napisao/la:Ipak imamo problema sa sastavom danas, Barić i Tatko imaju kartone a u opasnosti su Radovac, Cimirot, Puzigaća i Bilbija....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1946
Na stranu Risto ali Kovacevic je tanak igrac, pisao sam o tome jos kad je Dupovac odlazio. Momak ima fizicke predispozicije ali nesto mu fali. Sumnjam da ce se to nesto iznenada pojaviti. Uglavnom pored Tatka i Marka nama treba makar 1 novi stoper na ljeto.
- franklampard8
- Kontakt:
Ocekujem ovakav sastav danas, mozda ce i Benku odmarati ili Radovca. Pa umijesto njih ulaze Okic odnosno Rustemovic.

1946
Ja ništa ne bih mijenjao u odnosu na početni sastav iz prošle utakmice. Jedino dilema oko štopera: Kova/Džemo i tog lijevog krila Velkoski/Okić/Bekić (nisam pametan što se ovog tiče). Eventualno Kallasija umjesto Barića stavit... 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- franklampard8
- Kontakt:
Mislim da ce morati pojedine odmoriti.uNbx je napisao/la:Ja ništa ne bih mijenjao u odnosu na početni sastav iz prošle utakmice. Jedino dilema oko štopera: Kova/Džemo i tog lijevog krila Velkoski/Okić/Bekić (nisam pametan što se ovog tiče). Eventualno Kallasija umjesto Barića stavit...
1946
Ma ne bih ni ja mnogo mjenjao, osim naravno ovog sto se mora. Kallasi umjesto Barica, Kovacevic (mozda cak i Berberovic) umjesto Tatomirovica.
Utakmicu probati rijesiti sto rnaije a kasnije odmoriti nekog od ostalih.
Jes Okic bio tanak proslu utakmicu ali zasto mu ne dati priliku da se popravi.
Nadam se da su igraci vratili nakon zadnje pobjede malo samopouzdanje pa da ce ovo danas ici bolje nego sto mi ocekujemo. Strah me iskreno samo kako ce to dole ici bez Tatomirovica. Ovu zadnju utakmici protiv Mladosti on je dole zatvarao sve, i kad ispadne Mihojevic i Baric, on je uvijek bio tu da pokupi sve. Kovacevic je protiv Borca bio na poziciji stopera ocajan, nadam se da ako bude igrao danas da ce to biti skroz druga prica.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad vidim da se gura Berberovic na stopera,lose mi..Daj te ba ljudi uozbiljite se,sta vam je..aa
Kovacevic kakav god da je neuporedivo je pouzdaniji od ovog pomenutog..
Nama bokovi treba da su na nivou i da zatvaraju te eventualne akcije,kroz sredinu def. veznjaci treba da su ispomoc stoperskom dvojcu..Cekam taj dan kad cemo moci reci da imamo zadnju liniju kako i dolikuje,s naglaskom na bokove koji ce odradjivati zadatke duz cijele aut linije..
Kovacevic kakav god da je neuporedivo je pouzdaniji od ovog pomenutog..
Nama bokovi treba da su na nivou i da zatvaraju te eventualne akcije,kroz sredinu def. veznjaci treba da su ispomoc stoperskom dvojcu..Cekam taj dan kad cemo moci reci da imamo zadnju liniju kako i dolikuje,s naglaskom na bokove koji ce odradjivati zadatke duz cijele aut linije..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- franklampard8
- Kontakt:
Nemoj Dzemu molim te.hilmo je napisao/la:Ma ne bih ni ja mnogo mjenjao, osim naravno ovog sto se mora. Kallasi umjesto Barica, Kovacevic (mozda cak i Berberovic) umjesto Tatomirovica.

1946
Okić je bio pretanak, malo na hlađenje, dobiće priliku kad dobro razmisli gdje je zapelo...hilmo je napisao/la:Ma ne bih ni ja mnogo mjenjao, osim naravno ovog sto se mora. Kallasi umjesto Barica, Kovacevic (mozda cak i Berberovic) umjesto Tatomirovica.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ima li kakvih informacija o stanju terena u Zvorniku??
Sastav:Delac,Kallasi,Berberovic,Kovacevic,Puzigaca,Cimirot,Rustemovic,Radovac,Okic,Bilbija i Benko
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Joj Dzemo kad te vidim u sastavu srklet me uhvati, jos na stoperu!Suki46 je napisao/la:Sastav:Delac,Kallasi,Berberovic,Kovacevic,Puzigaca,Cimirot,Rustemovic,Radovac,Okic,Bilbija i Benko

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobar, dobar.. Ajde Okicu proigraj viseSuki46 je napisao/la:Sastav:Delac,Kallasi,Berberovic,Kovacevic,Puzigaca,Cimirot,Rustemovic,Radovac,Okic,Bilbija i Benko
Hoce li biti stream? 

@ps3 Hoce
Berberovic... strah me neki hvata.

Berberovic... strah me neki hvata.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Idemo braccooooooooooooooooooooooooooooo
Hajmo malo atmosfere jbm ga ja ko da i ne igramo danas
Listica kiksaaa samo da mi uzmemo, Ordagic letvom udara Wagnera po glavi u cetvrtoj minuti i to je to

Listica kiksaaa samo da mi uzmemo, Ordagic letvom udara Wagnera po glavi u cetvrtoj minuti i to je to

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: enzo1, Google Adsense [Bot], napoleon72, tutankamon1905, Vanja8, ŠTA_JE i 76 gostiju.