FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo pročitah da smo ga platili 160.000 eura.
-
- Kontakt:
Mozda su ga doveli da imaju nekog u rezervi za DM. Za ovog anonimusa ako su platili 160 hiljada mogo sam im ja boljeg naci
-
- Kontakt:
Ko je ovoga doveo
Radije bi Nidala gledao na stoperskoj poziciji...
@nofearhz ima li istine u ovom?

-
- Kontakt:
Ko je gledao ikad tu ligu mi smo Primera za tu ligu. Martinovica iz Decica kad dovedes to nema sanse da je pojacanje isto kao i ovaj,uostalom godine govore sve i da nije mrdnuo iz te lige,vjerovatno ogranicen kao balkon u fudbalskom smislu.bordobijelisampion je napisao/la: ↑31 avg 2023, 00:52Ko je ovoga doveo![]()
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Ja se nadam da nije istina...
Svi znamo kakav je (ne)kvalitet te njihove lige, ljudi igrali pretkvalifikacije i obrukali se od onih sa Islanda, fakat ne znas dal posjeduje kvalitet za nas, jos platiti ga 160.000 €, ne znam...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja nisam u toku da igra stopera, koliko sam upucen pored dmf igra i desnog beka.
Nadam se da je greška, bolje Čelika forsirati, hajde da ima 19 godina ali ovo mi nije jasno sekunde. Jedino što može biti jeste panic buy ili je jak.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Burazeri, prvo ne znamo sta planiraju sa njim, gledam malo sastave, decko ove zadnje utakmice igrao na DMF i na RB, ne znam kako se skontali da dolazi kao stoper.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 31 avg 2023, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja se nadam da je Rozman aminov’o i da zna zasto mu treba. Ne bih se mijesao 
Ako je struka procijenila da je dobar i da im treba, onda ja im vjerujem. Za početak mi se dopada što je okarakterisan kao mogući flop, a kada se god to desilo uglavnom smo bili pozitivno iznenađeni. Sretno, kako god.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Djurićković jedan od boljih mlađih igrača u CG ligi, sad koliko to govori o eventualnom kvalitetu je upitno al vidjećemo
Šta znam, al sam mišljenja da nam pojačanja u godinama ne smiju biti iz Buducnosti, Igmana, Veleza (Okic, Hebibovic, Ostrakovic..), Slobode... razumijem da je neki mladi talenat tipa Cimirota, ovo sve ostalo je borba za sredinu tabele, u te ljude nije ugrađen pobjednicki mentalitet, mentalni patuljci, trokiraju na ozbiljnim tekmama.
#opetserem
#opetserem
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- napoleon72
- Kontakt:
Jos od Kojasevica nismo doveli nekog Crnogorca da valja, obicno budu bas prosjek. Balic, Cetkovic, Sofranac, Cmiljanic, Martinovic... Al ajde, ne treba unaprijed pljuvat, ako treneru treba onda samo naprijed. Sto neko rece, dovodili smo mi i najboljeg stopera bugarske lige pa sipak.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
gdje ovog iskopase
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- BordoBBoja
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.