Mozes zamisliti samo koliko je Neyu stresno ovo ako je leoreyu ovolikoRajaz je napisao/la:Prođe mu ljeto u safunjari Neymar

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Mozes zamisliti samo koliko je Neyu stresno ovo ako je leoreyu ovolikoRajaz je napisao/la:Prođe mu ljeto u safunjari Neymar
Nema stresa samo pozitiva, done deal je toharden je napisao/la:Mozes zamisliti samo koliko je Neyu stresno ovo ako je leoreyu ovolikoRajaz je napisao/la:Prođe mu ljeto u safunjari Neymar
parangal je napisao/la:Naravno....kod parangala sve ARGUMENTOVANO....Josep Maria Bartomeu stupio na dužnost 23. Januara 2014....i od tada do danasRomariooo je napisao/la:Pola milijarde za nepotrebnog igraca, po naravi klasicnog gurbeta
Ma genijalno, koji je bartomeu mag, najjaci predsjednik od svih predsjednika sto ikada i bilo gdje predsjedavali, sto bi reko nas cijenjeni i uvazeni kolega parangal
La Liga
2014/15 Barcelona
2015/16 Barcelona
2016/17 Real Madrid, Barcelona druga
2017/18 Barcelona
2018/19 Barcelona
Hoćemo kupove druže?
2015 Barcelona
2016 Barcelona
2017 Barcelona
2018 Barcelona
Hoćemo o LP?
2014/15 Barcelona
Hoćemo o tripleti 2014/15?
Izvoli demantuj me brojkama.....KO je taj uspešniji od njega? Ali ne uvijaj nego budi konkretan![]()
O tome kakav je transfer mag i da ne govorim....od kad je došao za predsednika u Barsi uvek neizvesno leto i prelazni rok....pa tako i ovaj. Kao što jednom već napisah...kupuje, prodaje, menja, trampi za brašno, ulje, šećer....sve radnje radi...Klub NIKAD finansijski nije tako dobro poslovao u istoriji... Vidiš i ovde na forumu da su sve teme mrtve osim teme FC Barcelona
![]()
Da....zameram mu samo još makar jednu LP...pogotovo ovosezonsku.....ali hebiga onda bi bio SAVRŠEN...a to nije niko![]()
![]()
Druže moj...ovo su sve neoborivi FAKTI ma šta i ko mislio o njemu pa i lično ja...![]()
TO BE CONTINUED...
**** close to Barça have denied reports that PSG have the club an ultimatum in regards to agreeing a fee. However, that offer will come this weekend and the plan is to finalise matters on Monday.
Nista do ponedjeljka znaciDue to those restrictions, it appears clear that Barça will need to include at least two players - and convince both to leave the Camp Nou for Paris. Ivan Rakitic is certain to be one of those. The value of those two players needs to be around €100m.
@Romarioparangal je napisao/la: Izvoli demantuj me brojkama.....KO je taj uspešniji od njega? Ali ne uvijaj nego budi konkretan![]()
mislim da je laporta uspjesniji po rezultatima, 2 lige prvaka i ne znam tacno koliko liga, a i ko je bio predsjednik pocetkom devedesetih u vrijeme krojfovog dream teama kad su 4 godine zaredom osvajane lige, i liga prvaka kad je osvojena, al nebitno, ima normalno velikih zasluga predsjednika u titulama, al ja ti gledam prvenstveno ono sto je njegov poso, titule mogu i zamazati oci, zadnje dvije lige ove nase npr da je braco iz vrbanjuse bio i predsjednik i trener, osvojili bi, nit smo igrali neki dream tim, nit je igra bila lijepa, imali smo dosta kikseva i opet realu bjezali po 20 bodova, pa ja ne znam sta ti mislis, da je neko drugi bio umjesto zmire da bi prosuli jos 20 boda, ma ajde poboguparangal je napisao/la:@Romarioparangal je napisao/la: Izvoli demantuj me brojkama.....KO je taj uspešniji od njega? Ali ne uvijaj nego budi konkretan![]()
Ja te čitam kao knjigu...Dakle mani me uvijanja i filozofije druže....ARGUMENTE daj....daj ime uspešnijeg?
![]()
Čovek se poslom bavi (tek) 5 godina a rezultati su mu impresivni....a rezultati su druže moj jedino merilo uspešnosti nečijeg rada. Pored rezultata drugo merilo uspešnosti rada nekog na vrhu kluba su naravno finansije. Bartomeu je FC Barcelonu prvi put u istoriji doveo na No1 mesto klubova u prihodima...čovek vlada fudbalskim svetom na svim nivoima...od rezultata, finansija, markrtinga i svega ostalog...GENIJE![]()
I naravno ne zaustavlja se...klubu, navijačima i simpatizerima priprema nešto novo...pokušava da im napravi DREAM TEAM....totalnu ofanzivu. Bartomeu pravi ekipu u kojoj će zbog jake konkurencije Neymar igrati levog a Grizman desnog beka....JA GA OBOŽAVAM
Znaš ti druže moj odlično....nisi spavao celu noć, googlao si i googlao i ćorak...Romariooo je napisao/la: mislim da je laporta uspjesniji po rezultatima, 2 lige prvaka i ne znam tacno koliko liga, a i ko je bio predsjednik pocetkom devedesetih u vrijeme krojfovog dream teama kad su 4 godine zaredom osvajane lige, i liga prvaka kad je osvojena, al nebitno, ima normalno velikih zasluga predsjednika u titulama, al ja ti gledam prvenstveno ono sto je njegov poso, titule mogu i zamazati oci, zadnje dvije lige ove nase npr da je braco iz vrbanjuse bio i predsjednik i trener, osvojili bi, nit smo igrali neki dream tim, nit je igra bila lijepa, imali smo dosta kikseva i opet realu bjezali po 20 bodova, pa ja ne znam sta ti mislis, da je neko drugi bio umjesto zmire da bi prosuli jos 20 boda, ma ajde pobogu
prvo bi poselamio prisutne, pa onda fatiha za one koji nisu s nama, a onda bi objasnio da je put kojim nas vodi žmiro autostrada koja nas vodi u propast, a mozda i u nestanakparangal je napisao/la:Znaš ti druže moj odlično....nisi spavao celu noć, googlao si i googlao i ćorak...Romariooo je napisao/la: mislim da je laporta uspjesniji po rezultatima, 2 lige prvaka i ne znam tacno koliko liga, a i ko je bio predsjednik pocetkom devedesetih u vrijeme krojfovog dream teama kad su 4 godine zaredom osvajane lige, i liga prvaka kad je osvojena, al nebitno, ima normalno velikih zasluga predsjednika u titulama, al ja ti gledam prvenstveno ono sto je njegov poso, titule mogu i zamazati oci, zadnje dvije lige ove nase npr da je braco iz vrbanjuse bio i predsjednik i trener, osvojili bi, nit smo igrali neki dream tim, nit je igra bila lijepa, imali smo dosta kikseva i opet realu bjezali po 20 bodova, pa ja ne znam sta ti mislis, da je neko drugi bio umjesto zmire da bi prosuli jos 20 boda, ma ajde pobogu![]()
Evo zamisli da su sutra izbori za predsednika kluba i da si ti njegova opozicija i pretendent na mesto....kakav bi govor održao a da ne ispadneš smešan? Čega bi se držao i na šta bi se fokusirao da pokažeš slabosti konkurenta ....znaš ono "doveo je firmu na ivicu propasti rezultatski i finansijski..."
Romariooo je napisao/la: prvo bi poselamio prisutne, pa onda fatiha za one koji nisu s nama, a onda bi objasnio da je put kojim nas vodi žmiro autostrada koja nas vodi u propast, a mozda i u nestanak
sekretaricom, a onda ...parangal je napisao/la:Romariooo je napisao/la: prvo bi poselamio prisutne, pa onda fatiha za one koji nisu s nama, a onda bi objasnio da je put kojim nas vodi žmiro autostrada koja nas vodi u propast, a mozda i u nestanak![]()
![]()
I usred tvog usplahirenog govora u sali prepunoj novinara koji bleje u svoje mobilne i ne slušaju te stiže vest da je ćora doveo i Neymara....svi napuštaju tvoju salu jer je ćora zakazao za 10 minuta vanrednu press conference....i ti ostaješ sam u sali sa svojim ličnim sekretarom...![]()
![]()
Romariooo je napisao/la: sekretaricom, a onda ...
salkan je napisao/la:Da samo dodam da je Nunjez bio predsjednik Barse od Krojfa pa sve do urnebesa sa Gašparom. A ko je uspješniji stvarno ne mogu cijeniti, znam samo da je sa Laportom došao Ronaldinjo, Eto, Žili, Deko i ostala ekipa - tek kad su se kutarisali Holandskog bataljona.![]()
Mogo bih reć da je Laporta otvorio novi pravac Barseloni - ali i da je Bartmoeu vrlo vrlo uspješan u svome mandatu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.