Znam ali volim za poluvrijeme da bude gotovo kad već može.lumani je napisao/la:Stone Island je napisao/la:Još da ovaj Vesely može koje slobodno pogoditi. Ccc...
To je sigurna dvica

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Znam ali volim za poluvrijeme da bude gotovo kad već može.lumani je napisao/la:Stone Island je napisao/la:Još da ovaj Vesely može koje slobodno pogoditi. Ccc...
To je sigurna dvica
samo da ga ne zguze licne...vec 3 ima za manje od 7min igre ebem ga u staumiky_hz je napisao/la:Norveska trpa,Veseli trpa,Fener trpa ide ko po ledu sve.
eto gaStone Island je napisao/la:Hajde moj Sagosen i ti nešto daj.
Izgleda nema ništa nama od ovog..bugojanac1234 je napisao/la:pa hajde grashopere sve vam yebem ne mozete u prijateljskoj dat gola iz 10 suteva
e mrtve yebli drze loptu 90 posto vremena, stalno sanse ,a nikad gola. sad ce finod a se guzaju do kraja utakmice, nema ni sudijskog nit istaharis004 je napisao/la:Izgleda nema ništa nama od ovog..bugojanac1234 je napisao/la:pa hajde grashopere sve vam yebem ne mozete u prijateljskoj dat gola iz 10 suteva
Vesely zaokružen.vedoz je napisao/la:Jel to Vesely prešao već?
Sagosen na dva gola zasad.
takoevedoz je napisao/la:Jel to Vesely prešao već?
Sagosen na dva gola zasad.
Stone Island je napisao/la:Hajmo Sagosen još jedan do kraja poluvremena. Na 3 je sad.
Računam i nadam se da će zabiti na otvaranju poluvremena, barem u prvih 5 minuta gol i onda natezati sedmerac pošto ih on izvodi. Red bi bio da bude barem jedan sedmerac.clauzevic je napisao/la:Stone Island je napisao/la:Hajmo Sagosen još jedan do kraja poluvremena. Na 3 je sad.
nadam se da će zabit još 2 u drugom
Mora dat još 2 u drugom.Stone Island je napisao/la:Hajmo Sagosen još jedan do kraja poluvremena. Na 3 je sad.
Samo se umrijeti mora.vedoz je napisao/la:Mora dat još 2 u drugom.Stone Island je napisao/la:Hajmo Sagosen još jedan do kraja poluvremena. Na 3 je sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.