FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta mi imamo ljudi od toga da dovodimo dobre igrace koji ne zele da potpisu ugovor na 2 godine i time donesu neophodni novac Zelji, ovako MORAMO trpiti ove koji su spremni na to, iako su malo slabijeg kvaliteta, ali to je jedini nacin da idemo naprijed... Nizemo pobjede, prvi smo, osvajamo trofeje (i to bruku njih, dok drugi samo gledaju), ali moramo zadrzati taj kontinuitet.. Je*o ba Evropu, koji vam je ku*ac, da bi prodavao igrace, prvo u ovoj ligi moras biti neko i nesto, a da bi bio neko i nesto moras imati pare da dovedes neke i nekakve igrace (koji kostaju), a ne dovoditi Kajkuta, Salcinovica, Husejinovica, Bilbiju, itd. itd. koji ne zele potpisati dugorocan ugovor, i na kraju te ostave na cjedilu, odu za kikiriki, a ti opet nastavljas po starom, em si donji skoro 100.000 njima za plate u toku sezone (po igracu naravno)... Nema tu logike... Moras malo istrpiti igru i igrace, pa prodavati malo po malo (kriza je svugdje, ne samo kod nas, recesija, nema se para, ali polako, bice) i tako dolaziti do kesa kojim ces onda moci ponuditi npr. Muslimovicu 20.000 KM mjesecnu platu... Sa dominacijom u prvenstvu dolaze sponzori, ne moze nista preko noci... Samo sabura, od kukanja, plakanja ovdje na forumu nema nista... Podrzite ekipu ili zacepite gubicu... Ako mi ima ista mrze nego kad mi neko iza ledja na jugu komentarise svaki moguci potez, sto nije ovako, sto nije onako, umjesto da pusti grlo i podrzi igrace, ili makar da suti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ja sam uvijek na strani navijaca,a poslije ovoga slucaja jos i vise.Nisam anarhista ne podrzavam nikakav huliganizam imam prveise godina da bih bio nezreo i slijep pored ociju,ali sto je dosta-dosta je -i slijepac vidi da zivimo u policijskoj drzavi.Ako neko pravi belaj za uho,napolje napisi kaznu i cao,a neeeeeeeeee nego udaraj sve redom-pa nemoze vise.Omladina je to jarane nisu to raspameceni borci ni jadni penzioneri pa opleti po ledzima,a onda polupismeni novinari razvuku pricu kako eto danas na stadione dolaze samo primitivci zeljni nereda i belaja fuj fujDzoleZeljo je napisao/la:Vidi prijatelju....Sarajlijc@ je napisao/la:Kako nece? Pa za ovo ce vas kazniti.
Ko ce kaznjavati i sta ce kaznjavati? Da li je bilo ikakvog prekita utakmice od strane navijaca? NIJE....
Prema tome, sve sto se dogodilo dogodilo se kada su ljudi napustali stadion. Navodno prepirka dvojice, zavrsila NEZAMISLIVOM PRIMJENOM SILE OD STRANE POLICIJE, sto je prouzrokovalo stanpedo... Ko se god nasao na njihovom putu, bio je pokosen... ZASTO?
Ostala desavanja koja su se dogadale, su se odigrala van stadiona, tacnije (kod plavog zamka)...
Ovdje se postavlja pitanje? Zasto nadlezni upotrebljavaju silu kada ne treba, a kada treba niti traga ni glasa od njih? Ko koga **** ovdje u zdrav mozak...
Svi znaju srati kako smo mi ovo mi ono (globalno gledano na sve navijace u BIH), a zasto niko od organa vlasti ne objasni ponasanje POLICIJE? (koji su u ovom slucaju uzrok svega, a na kraju su sami platiti ceh, kao i autu neduzni ljudi sa Grbavice)
Muharemovicu odlazi iz Zelje
Fakat stavili slijedece: 02.03. 19:00 Željezničar Travnik 1:1
Nisu dobri nimalo...

Nisu dobri nimalo...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ovi pojedini pitari sanjaju da Zeljo bude kaznjen na neki nacin. BICE KAZNJE, ALI U *****!
Ja mislim da se jos taj nije rodio koji ce kazniti Zelju kao klub radi ovoga incidenta....Zapamti pitaru sta ti kazem? (LFC1892), a da ti nisi pitar, ti si reds') Da nisi mozda Benjamin Isovic, on je veliki reds' pa onda tek pitar.
Mogu organi vlasti sada kaznjavati ucesnike nereda, ali kazniti Zelju kao klub, taj film jos nismo gledati...
Ja mislim da se jos taj nije rodio koji ce kazniti Zelju kao klub radi ovoga incidenta....Zapamti pitaru sta ti kazem? (LFC1892), a da ti nisi pitar, ti si reds') Da nisi mozda Benjamin Isovic, on je veliki reds' pa onda tek pitar.

Mogu organi vlasti sada kaznjavati ucesnike nereda, ali kazniti Zelju kao klub, taj film jos nismo gledati...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 04 mar 2013, 15:11, ukupno mijenjano 3 puta.
Kod: Označi sve
Potukla se maloprije dva lika ispred grbavice i eno disciplinska komisija raspravlja o eventualnoj kazni za ZeljuDzoleZeljo je napisao/la:Ovi pojedini pitari sanjaju da Zelju bude kaznjen na neki nacin. BICE KAZNJE, ALI U *****!

Muharemovicu odlazi iz Zelje
Kad je vise izvlacenje kupa ???
Niko nista ne govori svi se navikli da je KUP nas samo da je izbjeci siroki sloga ili svinjski svejednoDona je napisao/la:Kad je vise izvlacenje kupa ???
Valjda sutra.Dona je napisao/la:Kad je vise izvlacenje kupa ???
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
bitno je nedobiti sirokog iz razloga sto bi te dvije utakmice uletili u termine gdje bi se takodjer i lomila titula... ja sam za slogu iz razloga sto zeljo nije dugo vremena dobio lakog protivnika u kupu (u zadnje 4 godine to su bili bosna, branitelj i sada sloboda) pa ba dva laka susreta sa slogom bio takodjer i dobar trening ali i prilika za igrace koji nenastupaju cesto...CARSON je napisao/la:Niko nista ne govori svi se navikli da je KUP nas samo da je izbjeci siroki sloga ili svinjski svejednoDona je napisao/la:Kad je vise izvlacenje kupa ???
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
jest , sutra je.terabajt je napisao/la:Valjda sutra.Dona je napisao/la:Kad je vise izvlacenje kupa ???
A sta vi ocekujete da nista ne ulozimo u ekipu a da igraju akcije ko manchester ? Osvajamo trofeje , igramo u evropi, finansijska situacija kolko-tolko stabilna. Polako. Ne moze nista preko noci , pogotovo kod nas.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ja sam prezodovaljan sa svim do sada. Imamo solidnu ekipu,vjerujem u Bekrica. Sto se tice kupa niko nas ne moze izbaciti u dvije tekme,samo nek pocne izvlacenje vise.ZZtop10 je napisao/la:jest , sutra je.terabajt je napisao/la:Valjda sutra.Dona je napisao/la:Kad je vise izvlacenje kupa ???
A sta vi ocekujete da nista ne ulozimo u ekipu a da igraju akcije ko manchester ? Osvajamo trofeje , igramo u evropi, finansijska situacija kolko-tolko stabilna. Polako. Ne moze nista preko noci , pogotovo kod nas.
Samo prvak dobija 330.000e to je extra.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@Dona - da li kovorimo u €-ima ili KM-ma?
Eura od Uefe.DzoleZeljo je napisao/la:@Dona - da li kovorimo u €-ima ili KM-ma?
clan nase uprave mi je rekao da nam ove sedmice dolazi lijevi bek
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Iskreno se nadam da je to istina.zeljo1 je napisao/la:clan nase uprave mi je rekao da nam ove sedmice dolazi lijevi bek
nece da kaze ime samo mi je rekao da je strasan igracadi11 je napisao/la:Iskreno se nadam da je to istina.zeljo1 je napisao/la:clan nase uprave mi je rekao da nam ove sedmice dolazi lijevi bek
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
I ja sam cula za tozeljo1 je napisao/la:nece da kaze ime samo mi je rekao da je strasan igracadi11 je napisao/la:Iskreno se nadam da je to istina.zeljo1 je napisao/la:clan nase uprave mi je rekao da nam ove sedmice dolazi lijevi bek

Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Brkooo, ELDIABLO20, Hilmo123, Hrasno15, Proximic, Stole, TheTruth34 i 78 gostiju.