sta je ovo svi poludili svima se ide

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
zasto ?Seyo_TM je napisao/la:svima se ide al ce malo ko i otici...
Jedni rade, jedni nemaju love, jedni ne smiju, jedni samo se pusu "ja ovo ja ono" i tako dalje...odsutraopetultra je napisao/la:zasto ?Seyo_TM je napisao/la:svima se ide al ce malo ko i otici...
Hamo` imal` piteHamo je napisao/la:evo sada ja mrtav ozbiljan pitam bili se sta organizovalo ako bude tekme ja bi iso meni je Split ispred nosa ako bi se islo busem ja bi onda svama samo mi stanete u Livnu...
Ispravak ipak je 13.02 ovaj se zajebao sto mi je rekao, sad znamo i koga je prenjelo...čamac je napisao/la:Meni moj izvor reće da je tekma 13.2. a da će se za uzvratnu dole dogovarati. E sad koga je prenjelo, ne znam.pile87 je napisao/la:U Splitu najvjerovatnije 14.02.2010 a uzvratna nije jos nista sigurnoHamo je napisao/la:koliko je to sa Hajdukom sigurno i kada je tekma mogo bi otić do Splita blizu mi jesta ste samnom sprdnju udarili ccc :ugeek:
u toku ove godine...nime_tm87 je napisao/la:Kada Hajduk dolazi na Grbavicu? Datum..
Kad zavrsava web ?kinone je napisao/la:u toku ove godine...nime_tm87 je napisao/la:Kada Hajduk dolazi na Grbavicu? Datum..
jbt Hamo kad ga spomenes uvijek kontam o bistriku pricasRK Gradacac je napisao/la:Joj Samire dobro napredujes da zamijenis Hamu na forumu
pogresne ti te informacije .ba se nece uopste praviti, jer klub nema para da obezbjedi sluzbeni web, ali svasta je mogucesamir_tm87 je napisao/la:.com ce bit bezzze , kakav ce bit .ba (bar imam tu info) , a imam i neka obecanja sto se tice foruma na .ba
Iz pouzdanih izvora nece bit nista od .ba... imam neke informacije da ce .com biti ekstrakinone je napisao/la:pogresne ti te informacije .ba se nece uopste praviti, jer klub nema para da obezbjedi sluzbeni web, ali svasta je mogucesamir_tm87 je napisao/la:.com ce bit bezzze , kakav ce bit .ba (bar imam tu info) , a imam i neka obecanja sto se tice foruma na .ba
pile potvrdi ovo
imas ovdje neke preporuke http://www.viamichelin.com/web/Itinerai ... FuelType=0Cuspajz je napisao/la:Hamo kolko kilometara ima od sarajeva do splita al putem preko livna?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.