Vjerovatno aludira na sebe da i on mora otici... Zahvalit se na svemu i to je to,dosta je starih zasluga pickih materina nije ovo caritasChinaglia je napisao/la:nismo zaslužili i to je istina, ali šta podrazumijeva pod promjenama u repki![]()
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Zar je to njegov profil?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- JohnCleese
- Kontakt:
Mozda covjek uopste ne misli na sebe
Aludira na saigrace ili selektora 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Postoji samo njegova zvanicna fb stranica koja nikad nije prenijela ovu ili slicnu informaciju.BaDa12 je napisao/la:Zar je to njegov profil?
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Vedad Ibisevic
Ovo je fejk.
Vedo ne treba da se oprosti, neka ga na klupi.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
pa ne znam, meni se cini kao da stvarno jest njegov profil
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010081814209

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobar je Ibišević, ali da pođahkad uđe s klupe.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ovo je njegov profilrope11 je napisao/la:pa ne znam, meni se cini kao da stvarno jest njegov profil![]()
https://www.facebook.com/vedad.ibisevic.750?fref=ts
- DragonGirl
- Kontakt:
Za neke profile je i više nego očito da su lažni. Dovoljno je pogledati zid, eto baš bi on izvlačio slike od prije 4-5 godina sa Ćatićem i Sejom i stavljao, ili se označavao u trening centru itd. Čovjek ima jednu zvaničnu stranicu na kojoj se oglašava i to je sve, a to što naši novinari brže-bolje polete da nešto prenesu prije nego što provjere, nije njegova stvar.
A, amateri što se novinarima zovu poletjeli da prenesu ekskluzivu...
Eh, da je umjesto okvira pogodio mrežu, druga bi pjesma bila. Valja Vedo nama još.
Eh, da je umjesto okvira pogodio mrežu, druga bi pjesma bila. Valja Vedo nama još.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Jest jer ima hanumu u raji, al' s obzirom da vec 3 godine nista ne pise, mozda je otvorio novi profilkobac je napisao/la:ovo je njegov profilrope11 je napisao/la:pa ne znam, meni se cini kao da stvarno jest njegov profil![]()
https://www.facebook.com/vedad.ibisevic.750?fref=ts

mislim, nemam pojma, al' onako po objavama i recenicama se doima kao da on pise.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako se oprosti sad, raja ce ga itekako pamtiti po dobrom, a zaboraviti mu ovaj sramni period u repki koji je imao zadnje 2 god... tj da je bio uz germanijce najgori nas igrac... valjda je svjestan da vise ne moze dati vise nego li hodzic npr... al ako nastavi samo ce se jos vise ukopati nesto poput susica... valjao je prije ali je njegovo sad proslo... a sad je bitna sadasnost, jer jeb.iga od proslosti se ne zivi... ali svakako treba pamtiti njegove golove i dobre igre koje su nazalost daleko iza njega...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Neka njega na klupi barem moze on jos dati ovoj repki
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Ako mu ne smeta klupa i da bude treći ili četvrti napadač, neka ga. Ako mu ipak sujeta proradi, hvala mu za sve, bolje i za njega i za nas da se oprosti.
ne govori o sebi u množiniPeace je napisao/la:Ako se oprosti sad, raja ce ga itekako pamtiti po dobrom, a zaboraviti mu ovaj sramni period u repki koji je imao zadnje 2 god

- DragonGirl
- Kontakt:
Vedad će vrlo vjerovatno ostati član reprezentacije sve dok bude smatrao da može nešto dati ovoj reprezentaciji, a može još uvijek, iz prostog razloga jer je profesionalac i sigurna sam da mu nije mu ispod časti prihvatiti da je vrijeme za postepeno uigravanje nekih novih nada, nekih novih napadača i da svoju priliku treba čekati iz drugog plana, sa klupe. Primjera radi, u pripremama pred Svjetsko Prvenstvo, i na samom Svjetskom Prvenstvu je uglavnom počinjao na klupi i ne sjećam se da je ikada rekao i riječ, tako da sujetan očito nije. A ako ipak odluči da se oprosti, što vidim neki ovdje jedva čekaju, i to je opet sasvim uredu i zaista ne bi me iznenadilo.
DragonGirl je napisao/la:Vedad će vrlo vjerovatno ostati član reprezentacije sve dok bude smatrao da može nešto dati ovoj reprezentaciji, a može još uvijek, iz prostog razloga jer je profesionalac i sigurna sam da mu nije mu ispod časti prihvatiti da je vrijeme za postepeno uigravanje nekih novih nada, nekih novih napadača i da svoju priliku treba čekati iz drugog plana, sa klupe. Primjera radi, u pripremama pred Svjetsko Prvenstvo, i na samom Svjetskom Prvenstvu je uglavnom počinjao na klupi i ne sjećam se da je ikada rekao i riječ, tako da sujetan očito nije. A ako ipak odluči da se oprosti, što vidim neki ovdje jedva čekaju, i to je opet sasvim uredu i zaista ne bi me iznenadilo.
Većina bi ovdje se oprostila i sa Vedom , Medom, Sejom, Lulom samo radi sinocnje utakmice, a isti zaboravljaju da nije bilo Medunjanina, Ibisevica, Lulica da bi mi davno bili načisto sto se ovog Eura tiče.Treba malo spustiti loptu, kritike ok, ali psovanja igračima, vrijedjanja i govorit o oprostu igrača koji imaju 30 godina po meni nije uredu.
Smatram da svi oni naravno uz dobru takmicarsku formu mogu jos uvijek doprinijeti reprezentaciji, pa k'o što ti rece barem zadnjih 20 minuta, sa klupe, iz drugog plana.Dobri su ovo momci i igrači.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Izvini, a sta je to Ibisevic uradio ove kvalifikacije?edoo3 je napisao/la:
Većina bi ovdje se oprostila i sa Vedom , Medom, Sejom, Lulom samo radi sinocnje utakmice, a isti zaboravljaju da nije bilo Medunjanina, Ibisevica, Lulica da bi mi davno bili načisto sto se ovog Eura tiče.

Inace, ne bih ga tjerao jer nemamo taj luksuz da tjeramo igraca iz bundeslige, ali bi trebao postati treci ili cak cetvrti napadac, u zavisnosti od situacije. Ako ga se opet bude guralo radi starih zasluga ili sto je repka k'o merhamet koja ga pusta da igra svih 90 minuta ne bi li konacno procepio, e yebo ga ja onda. Nema smisla.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma kritike zaslužuju svaki ponaosob, ali vrijeđanje ovako javno i hladne glave apsolutno ne i to je nešto što nikada nisam mogla shvatiti. Razumijem da se u ljutnji i afektu svašta kaže, i ja sam sinoć bila za potpuni remont tima, međutim kad čovjek smireno sagleda situaciju shvati kako se ništa ne može mijenjati preko noći i kako još uvijek nemamo taj luksuz da se olako odričemo igrača.edoo3 je napisao/la:DragonGirl je napisao/la:Vedad će vrlo vjerovatno ostati član reprezentacije sve dok bude smatrao da može nešto dati ovoj reprezentaciji, a može još uvijek, iz prostog razloga jer je profesionalac i sigurna sam da mu nije mu ispod časti prihvatiti da je vrijeme za postepeno uigravanje nekih novih nada, nekih novih napadača i da svoju priliku treba čekati iz drugog plana, sa klupe. Primjera radi, u pripremama pred Svjetsko Prvenstvo, i na samom Svjetskom Prvenstvu je uglavnom počinjao na klupi i ne sjećam se da je ikada rekao i riječ, tako da sujetan očito nije. A ako ipak odluči da se oprosti, što vidim neki ovdje jedva čekaju, i to je opet sasvim uredu i zaista ne bi me iznenadilo.
Većina bi ovdje se oprostila i sa Vedom , Medom, Sejom, Lulom samo radi sinocnje utakmice, a isti zaboravljaju da nije bilo Medunjanina, Ibisevica, Lulica da bi mi davno bili načisto sto se ovog Eura tiče.Treba malo spustiti loptu, kritike ok, ali psovanja igračima, vrijedjanja i govorit o oprostu igrača koji imaju 30 godina po meni nije uredu.
Smatram da svi oni naravno uz dobru takmicarsku formu mogu jos uvijek doprinijeti reprezentaciji, pa k'o što ti rece barem zadnjih 20 minuta, sa klupe, iz drugog plana.Dobri su ovo momci i igrači.
A što se tiče ovog Vedadovog igranja u posljednje vrijeme, protiv Andore mu se vjerovatno pokušalo pomoći, to je tačno, međutim vi pričate kao da u svakoj utakmici reprezentacija za njega glumi merhamet. Pa čovjek je prije tri mjeseca prešao u Herthu, dao 4 gola i ne vidim o kakvom pročepljivanju je riječ. Protiv Velsa i Kipra je igrao jer je Džeko bio povrijeđen, protiv Irske je igrao zahvaljujući Mešinoj taktici sa dva napadača. To što Meša nije želio dati priliku Hodžiću u ovako riskantnim utakmicama, što nije imao povjerenja u njega nije Vedadova stvar ni problem, već Mešin. Ne stavlja on sam sebe u igru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.