Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Phill Jackson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Phill Jackson » 26 maj 2010, 16:22

mighty_reds je napisao/la:dobar bi bio Tardelli cuo sam o njemu dosta dobrog al mislim da ne bi dobijo radnu dozvolu :(
prezime mu je sumljivo,,pravo talijansko pa mozda ima njihov pasos i njihove krvi :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2010, 16:24

Jose Antonio Peton, savjetnik Fernanda Torresa, dao je izjavu za španjolski Punto Radio koja bi trebala umiriti sve poklonike kluba s Anfielda.

'Mogu obećati svim navijačima Liverpoola da će Fernando i sljedeće sezone biti njegov član. On se u Liverpoolu osjeća kao kod kuće. Osim toga, vrlo je zadovoljan sa svojim ugovorom', izjavio je Peton.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 26 maj 2010, 19:10

gdje ste scouseri? šta ima kod vas u ovoj pauzi? :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 maj 2010, 20:01

osgood je napisao/la:gdje ste scouseri? šta ima kod vas u ovoj pauzi? :D
Nema ništa kao što možeš vidjeti. :lol:
FK Pjetlovi

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 26 maj 2010, 20:11

reds je napisao/la:
osgood je napisao/la:gdje ste scouseri? šta ima kod vas u ovoj pauzi? :D
Nema ništa kao što možeš vidjeti. :lol:

ja reko ode džeko kod vas, pa kontam ko bi onda morao gledati scousere svaki vikend na tv :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 maj 2010, 20:12

osgood je napisao/la:ja reko ode džeko kod vas, pa kontam ko bi onda morao gledati scousere svaki vikend na tv
:mrgreen:
Pa nije BHT kao OBN !
FK Pjetlovi

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 26 maj 2010, 20:17

reds je napisao/la:
osgood je napisao/la:ja reko ode džeko kod vas, pa kontam ko bi onda morao gledati scousere svaki vikend na tv
:mrgreen:
Pa nije BHT kao OBN !
to nešta fali ono duetu što vodi tekme na OBN? :)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 maj 2010, 20:24

Ma ne to nego na OBN kad god igra Wolfsburg prenose njih.Ovamo taman da igraju Barca i Real oni bi radije prenosili Wolfsburg i Fulham. :roll:
FK Pjetlovi

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 26 maj 2010, 20:57

reds je napisao/la:Ma ne to nego na OBN kad god igra Wolfsburg prenose njih.Ovamo taman da igraju Barca i Real oni bi radije prenosili Wolfsburg i Fulham. :roll:
Pa ja sam uvijek za to da se gledaju nasi igraci, gdje god igrali. Bolje Dzeko i Miske nego onaj sminker Ronaldo sto sam sebi noge zapetlja. :D

Btw, ne znam jeste li primjetili da se El Nino osis'o? :D

http://www.fernando9torres.com/index.ph ... 4&pagina=2
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 maj 2010, 21:24

TheScouser je napisao/la:Btw, ne znam jeste li primjetili da se El Nino osis'o?
:) ovaj friz je imao još davno kad je igrao u Atleticu.
FK Pjetlovi

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 26 maj 2010, 22:11

reds je napisao/la:
TheScouser je napisao/la:Btw, ne znam jeste li primjetili da se El Nino osis'o?
:) ovaj friz je imao još davno kad je igrao u Atleticu.
ma nije bitann frizz bitnoo je da je on u formi i da ga povrede zaobidju iduce sezoneee aBd....
YNWA !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 maj 2010, 23:53

^ Ima sa ovom frizurom da razbija lol :lol:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 maj 2010, 23:55

na proslom svjetskom prvenstvu je imo ovakvu frozuru, i mnogo normalnije izgleda sa ovakvom kosom.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 maj 2010, 10:37

Wolverine je napisao/la:na proslom svjetskom prvenstvu je imo ovakvu frozuru, i mnogo normalnije izgleda sa ovakvom kosom.
upravo tako. sa onomm dugom kosicom mi je isto neka curica. da izgleda malo ruznije i starije kao benayoun rekao bih da je kao tetkica ali ovako ipak... curica :D
You are someone else I am still right here

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 maj 2010, 11:10

TRAGIKOMICNO :D

LIVERPOOL SET TO MAKE ENQUIRY FOR MAN CITY LEFT-BACK

Sunday, 23rd May 2010 · Share on Facebook
Liverpool are set to make an enquiry for Manchester City left-back Sylvinho before he signs a new deal at Eastlands, we understand.

Sylvinho joined Man City last summer on a free transfer from Barcelona and is out of contract this summer.

City have reportedly offered the Brazilian a new deal with Roberto Mancini keen on keeping the veteran.

Mancini said: “Sylvinho is a fantastic man and player who always works very well. He is important for us.”

However, Liverpool will also make an enquiry in the next 48 hours to see if Sylvinho is open to a move away.

Fabio Aurelio is out of contract and with no sign of a new deal for the left-back, Sylvinho has been made a target in the hope he could be a temporary fix.

Emiliano Insua started most games for the Reds last season, however Rafa Benitez believes the youngster could learn a lot from 36-year-old Sylvinho.

The Anfield outfit could be too late, however, with Sylvinho expected to pen a new deal to remain at City.

According to me, a move for Sylvinho will be very unlikely. He is happy at Eastlands and I don’t envisage him wanting a move away, especially this late in his career.

Honestly, it seems like a very strange player to target this summer, but in theory, it could work.

He would definitely have been a good replacement for Aurelio – even though he’s 36. Also Insua could have learnt quite a fair few bit from him.

Hopefully he would be available if Liverpool do go ahead with their enquiry. But I wouldn’t put my money on it. - Dave, editor.

za nas bi po rafinoj logici savrseno pojacanje bio onda i Gary Speed

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 maj 2010, 11:23

Nadam se da je ovo šala. Mada, možda i nije kada se uzme u obzir da je otišao/će otići Aurelio. Ne kažem da je Sylvinho igračina(posebno zbog godina), ali ima iskustva.

U šta se ovaj Liverpool pretvorio za manje od 12 mjeseci, pa ovo je nevjerovatno. Nadam se da će uspjeti skupiti nešto novca, te da će ipak dovesti 2-3 igrača, a i da će biti pošteđeni povreda najvažnijih igrača, tako da...

Jbt, imaju odličan tim(koliko god se to ne činilo tako), te je za očekivati da će ipak sljedeće godine biti, ako ništa, onda putnici u CL.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 27 maj 2010, 11:54

Sa polovnjaka sada prelazimo na dovodjenje veterane u LFC 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 maj 2010, 13:13

Dirk je napisao/la:Sa polovnjaka sada prelazimo na dovodjenje veterane u LFC 8-)
kazu dolazi nam enver maric kao rezerva za reinu hahahaahah

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 maj 2010, 13:59

I Liverpool zainteresiran za Antolovića

Marijan Antolović, vratar Cibalije, našao je svoje mjesto u bilježnicama skauta većeg broja klubova, među kojima se svakako ističe engleski Liverpool, ali na vinkovačkom je stolu samo jedna službena ponuda....

Odlična sezona vinkovačke Cibalije, u kojoj se isticao i mladi vratar Marijan Antolović, privukla je pažnju brojnih skauta. 21-godišnjeg čuvara mreže prate i na Anfieldu.

"Za Marijana Antolovića zainteresirano je desetak klubova, uključujući i Liverpool, no u klub je stigla samo jedna službena ponuda", rekao nam je sportski direktor Cibalije Dražen Pernar, ne precizirajući o kome je riječ.

Marijan Antolović odigrao je ove sezone 30 utakmica, a izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Dražen Ladić poziva ga i u izabranu vrstu. No, tamo je pričuva Lokomotivinom vrataru Ivanu Kelavi.

Iz Cibalije su ranije javili da se još pregovara o mogućem odlasku Tomislava Pavličića, a trener Stanko Mršić u srijedu je produžio suradnju s vinkovačkim prvoligašem. :mrgreen: :mrgreen:

SJAJNO !hahha
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 maj 2010, 14:37

reds je napisao/la:I Liverpool zainteresiran za Antolovića

Marijan Antolović, vratar Cibalije, našao je svoje mjesto u bilježnicama skauta većeg broja klubova, među kojima se svakako ističe engleski Liverpool, ali na vinkovačkom je stolu samo jedna službena ponuda....

Odlična sezona vinkovačke Cibalije, u kojoj se isticao i mladi vratar Marijan Antolović, privukla je pažnju brojnih skauta. 21-godišnjeg čuvara mreže prate i na Anfieldu.

"Za Marijana Antolovića zainteresirano je desetak klubova, uključujući i Liverpool, no u klub je stigla samo jedna službena ponuda", rekao nam je sportski direktor Cibalije Dražen Pernar, ne precizirajući o kome je riječ.

Marijan Antolović odigrao je ove sezone 30 utakmica, a izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Dražen Ladić poziva ga i u izabranu vrstu. No, tamo je pričuva Lokomotivinom vrataru Ivanu Kelavi.

Iz Cibalije su ranije javili da se još pregovara o mogućem odlasku Tomislava Pavličića, a trener Stanko Mršić u srijedu je produžio suradnju s vinkovačkim prvoligašem. :mrgreen: :mrgreen:

SJAJNO !hahha
ja sam cuo da je dinamo spreman platiti vise od LFC-a tu tako da nemamo sanse :D al dobro je ove sezone ce nam biti puno lakse vec smo svi navikli na neuspijehe i poraze i neko nece imati velika ocekivanja kao prosle sezone pa nakon drugog zavrsimo na 7. ove sezone i da budemo 9. opet nije toliok velik pad :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.