prezime mu je sumljivo,,pravo talijansko pa mozda ima njihov pasos i njihove krvimighty_reds je napisao/la:dobar bi bio Tardelli cuo sam o njemu dosta dobrog al mislim da ne bi dobijo radnu dozvolu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
prezime mu je sumljivo,,pravo talijansko pa mozda ima njihov pasos i njihove krvimighty_reds je napisao/la:dobar bi bio Tardelli cuo sam o njemu dosta dobrog al mislim da ne bi dobijo radnu dozvolu
Nema ništa kao što možeš vidjeti.osgood je napisao/la:gdje ste scouseri? šta ima kod vas u ovoj pauzi?
reds je napisao/la:Nema ništa kao što možeš vidjeti.osgood je napisao/la:gdje ste scouseri? šta ima kod vas u ovoj pauzi?
osgood je napisao/la:ja reko ode džeko kod vas, pa kontam ko bi onda morao gledati scousere svaki vikend na tv
to nešta fali ono duetu što vodi tekme na OBN?reds je napisao/la:osgood je napisao/la:ja reko ode džeko kod vas, pa kontam ko bi onda morao gledati scousere svaki vikend na tv![]()
Pa nije BHT kao OBN !
Pa ja sam uvijek za to da se gledaju nasi igraci, gdje god igrali. Bolje Dzeko i Miske nego onaj sminker Ronaldo sto sam sebi noge zapetlja.reds je napisao/la:Ma ne to nego na OBN kad god igra Wolfsburg prenose njih.Ovamo taman da igraju Barca i Real oni bi radije prenosili Wolfsburg i Fulham.
TheScouser je napisao/la:Btw, ne znam jeste li primjetili da se El Nino osis'o?
ma nije bitann frizz bitnoo je da je on u formi i da ga povrede zaobidju iduce sezoneee aBd....reds je napisao/la:TheScouser je napisao/la:Btw, ne znam jeste li primjetili da se El Nino osis'o?ovaj friz je imao još davno kad je igrao u Atleticu.
upravo tako. sa onomm dugom kosicom mi je isto neka curica. da izgleda malo ruznije i starije kao benayoun rekao bih da je kao tetkica ali ovako ipak... curicaWolverine je napisao/la:na proslom svjetskom prvenstvu je imo ovakvu frozuru, i mnogo normalnije izgleda sa ovakvom kosom.
kazu dolazi nam enver maric kao rezerva za reinu hahahaahahDirk je napisao/la:Sa polovnjaka sada prelazimo na dovodjenje veterane u LFC
ja sam cuo da je dinamo spreman platiti vise od LFC-a tu tako da nemamo sansereds je napisao/la:I Liverpool zainteresiran za Antolovića
Marijan Antolović, vratar Cibalije, našao je svoje mjesto u bilježnicama skauta većeg broja klubova, među kojima se svakako ističe engleski Liverpool, ali na vinkovačkom je stolu samo jedna službena ponuda....
Odlična sezona vinkovačke Cibalije, u kojoj se isticao i mladi vratar Marijan Antolović, privukla je pažnju brojnih skauta. 21-godišnjeg čuvara mreže prate i na Anfieldu.
"Za Marijana Antolovića zainteresirano je desetak klubova, uključujući i Liverpool, no u klub je stigla samo jedna službena ponuda", rekao nam je sportski direktor Cibalije Dražen Pernar, ne precizirajući o kome je riječ.
Marijan Antolović odigrao je ove sezone 30 utakmica, a izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Dražen Ladić poziva ga i u izabranu vrstu. No, tamo je pričuva Lokomotivinom vrataru Ivanu Kelavi.
Iz Cibalije su ranije javili da se još pregovara o mogućem odlasku Tomislava Pavličića, a trener Stanko Mršić u srijedu je produžio suradnju s vinkovačkim prvoligašem.![]()
![]()
SJAJNO !hahha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.