HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Za 1.pretkolo Europske lige u kojem će nastupiti Zrinjski prijavljen je stadion Pecara jer stadion pod Bijelim Brijegom nije dobio potrebnu licencu. No, ukoliko odobri Uefina komisija za licenciranje moguće je da Zrinjski ovu utakmicu ipak odigra u Mostaru.
pročitao sam i ja to, mene zanima insajderski info oce li to ipak biti pecara ili?19UM94 je napisao/la:Za 1.pretkolo Europske lige u kojem će nastupiti Zrinjski prijavljen je stadion Pecara jer stadion pod Bijelim Brijegom nije dobio potrebnu licencu. No, ukoliko odobri Uefina komisija za licenciranje moguće je da Zrinjski ovu utakmicu ipak odigra u Mostaru.
ja bi volio da hoće

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Znam da je Bijeli Brijeg poprilicno zapusten u zadnje vrijeme, no zna li se sta je potrebno da bi se osposobio za barem prvo i drugo pretkolo (stadion druge kategorije je potebno za ta dva pretkola)?
-
- Kontakt:
Nedovoljno luksa za sada !AnelZ je napisao/la:Znam da je Bijeli Brijeg poprilicno zapusten u zadnje vrijeme, no zna li se sta je potrebno da bi se osposobio za barem prvo i drugo pretkolo (stadion druge kategorije je potebno za ta dva pretkola)?
sreća pa nam je široki blizu pa ćemo opet svi doći na utakmicu... iće se pješke ako treba !!!
treba što prije dovoditi igrače jer ćemo se prosuti ... do 30.6. se šalje popis igrača za europu .
kad bi ušli u EL gdje bi igrali ? (naravno da nećemo ali zanima me koji stadion ima uvjete za EL ? )
treba što prije dovoditi igrače jer ćemo se prosuti ... do 30.6. se šalje popis igrača za europu .
kad bi ušli u EL gdje bi igrali ? (naravno da nećemo ali zanima me koji stadion ima uvjete za EL ? )
Bilino polje? Poljud ???19UM94 je napisao/la:sreća pa nam je široki blizu pa ćemo opet svi doći na utakmicu... iće se pješke ako treba !!!

#SuningOUT
bp ili blJericho je napisao/la:19UM94 je napisao/la:sreća pa nam je široki blizu pa ćemo opet svi doći na utakmicu... iće se pješke ako treba !!!
Bilino polje? Poljud ???
bl ? banja luka ?!Kevin je napisao/la:bp ili blJericho je napisao/la:19UM94 je napisao/la:sreća pa nam je široki blizu pa ćemo opet svi doći na utakmicu... iće se pješke ako treba !!!
Bilino polje? Poljud ???
da19UM94 je napisao/la: bl ? banja luka ?!
Re: $: HŠK Zrinjski
E tu nećete sigurno. 

Re: $: HŠK Zrinjski
RedBlue je napisao/la:E tu nećete sigurno.
I na BP bi bili veoma lijepo dočekani

Po regionalnim podjelama gotovo a sigurno su vam ovo moguci protivnici u prvom pretkolu:
Senice (Slovacka)
Trencin (Slovacka)
La Fiorita (San Marino)
Libertas (San Marino)
Celik Niksic (Crna Gora)
Mladost Podgorica (Crna Gora)
KF Laçi (Albanija)
Teuta Durrës (Albanija)
FK Kukësi (Albanija)
Hibernians FC (Malta)
Sliema Wanderers (Malta)
Milsami Orhei (Moldavija)
FC Tiraspol (Moldavija)
Senice (Slovacka)
Trencin (Slovacka)
La Fiorita (San Marino)
Libertas (San Marino)
Celik Niksic (Crna Gora)
Mladost Podgorica (Crna Gora)
KF Laçi (Albanija)
Teuta Durrës (Albanija)
FK Kukësi (Albanija)
Hibernians FC (Malta)
Sliema Wanderers (Malta)
Milsami Orhei (Moldavija)
FC Tiraspol (Moldavija)
et jedan nas igrac ode u stuttgart 

Arežina?felix54 je napisao/la:et jedan nas igrac ode u stuttgart
hoće li Zrinjski dobiti išta odštete?
#SuningOUT
-
- Kontakt:
Jok, pustiti će ga đaba !Jericho je napisao/la:Arežina?felix54 je napisao/la:et jedan nas igrac ode u stuttgart
nebi me začudiloZrinjskiMostar je napisao/la:Jok, pustiti će ga đaba !Jericho je napisao/la:Arežina?felix54 je napisao/la:et jedan nas igrac ode u stuttgart
#SuningOUT
-
- Kontakt:
250 tauzenki eura .. i zato platiti 3- 4 provjerena igrača! Kako saznajem ako dođe do realizacije tog transfera neki prije pomenut igrači bi trebali biti pojačanja!
oko 150 000 eura..osteta..inf iz provjereni izvora..
a sve mali nevalja.. 

-
- Kontakt:
I to je dosta ako pametno budu radili i dovedu ciljana pojačanja!
naravno da je dosta u kakvim uvjetima se radi..jbg mali igra i za mladu bih i budimo realni u posljedni par utakmica je bio jedan od najbolji mislim u reprezentaciji..a u klubu se svasta dogadalo..aa sta ce biti s milicevicem zna li se ista?ZrinjskiMostar je napisao/la:I to je dosta ako pametno budu radili i dovedu ciljana pojačanja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.