Kada ćete se vi roboti pobuniti i uništiti civilizaciju? Možete li poštediti Sarajevo? Hvala!IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:10Dobra salaBez brige, nisam gospodin Mirvic licno, niti on ima vremena za forume. Pozdrav.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
The saddest thing in life is wasted talent.
Svaka slika koja ima djecu treba da je lajkana, od malena za sva vremena!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Kad bi se ovo ostvarilo, a hoće aBd, pocrkali bi prikriveni navijaci Željezničara na ovom pdf koji nam savjetuju da je Šahinović premlad za prvu opciju.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije on premlad, nego mu fali golmanskog znanja, da bude top.
Jer težimo tome, da imamo top igrace, a ne prosjek.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ma ko je vise u svijetu fudbala premlad, to su izlizane fore vala. A fali Šahi jos puno pure da jede da bude top golman, iskreno pricamo samo. Da ima potencijala da jos dosta napreduje, ima, da ima kikseva, ima, da je TRENUTNO linijski golman, jeste. Vidjeli smo protiv veleza i dosta vrlina ali i dosta mana. Sve u svemu samo naprijed..ElCartel11 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:34Nije on premlad, nego mu fali golmanskog znanja, da bude top.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Samo se ti zajebavaj. Ja evo uzeo od nane mobitel.. da me ne uprati.

The saddest thing in life is wasted talent.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa prije ćeš nanu ubijediti da ti da telefon i da joj time možeš stvoriti potencijalnu nelagodu time što nam preCjednika habaš, nego što bi je ubijedio da nisi gladanscholsey je napisao/la: ↑30 avg 2023, 16:48Samo se ti zajebavaj. Ja evo uzeo od nane mobitel.. da me ne uprati.![]()
![]()

Jala jesi li to ti?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ide nam ova prodaja golmana samo tako, Šutković sljedeća jedinica pa prodaja aBd

Vise nema dileme da je Mirvic u pitanju. Ovo je bas u njegovom stilu

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Dobro bi ispalo sa finansijske strane,dobio bi pare i za Kovu tj procenat i plus pare za Muhu.Prema saznanju "Avaza", na adresu bh. kluba stigla je ponuda poljskog Rakova, koji bi u svojim redovima htio vidjeli mladog golmana Muhameda Šahinovića.
Kako saznajemo, prva ponuda je odbijena, a Sarajevo traži više od ponuđenog i veći postotak od narednog transfera.
Nova runda pregovora
Predsjednik Sarajeva Ismir Mirvić i sportski direktor Senijad Ibričić će nakon današnje utakmice Kopenhagena i Rakova imati novu rundu razgovora s vodstvom poljskog kluba, kako bi se probao dogovoriti transfer.
Ako posao bude obavljen Šahinović bi u klub došao upravo umjesto ranijeg golmana Sarajeva Vladana Kovačevića, za kojeg poljski mediji tvrde da napušta Rakov za cifru od devet miliona eura, od čega će u tim s Koševa profitirati jer ima pravo na procent.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno, ja bi Muhameda odmah prodao. Drago mi je što su prvu ponudu odbili, klub mora biti zadovoljan.miky_hz je napisao/la: ↑30 avg 2023, 17:49Dobro bi ispalo sa finansijske strane,dobio bi pare i za Kovu tj procenat i plus pare za Muhu.Prema saznanju "Avaza", na adresu bh. kluba stigla je ponuda poljskog Rakova, koji bi u svojim redovima htio vidjeli mladog golmana Muhameda Šahinovića.
Kako saznajemo, prva ponuda je odbijena, a Sarajevo traži više od ponuđenog i veći postotak od narednog transfera.
Nova runda pregovora
Predsjednik Sarajeva Ismir Mirvić i sportski direktor Senijad Ibričić će nakon današnje utakmice Kopenhagena i Rakova imati novu rundu razgovora s vodstvom poljskog kluba, kako bi se probao dogovoriti transfer.
Ako posao bude obavljen Šahinović bi u klub došao upravo umjesto ranijeg golmana Sarajeva Vladana Kovačevića, za kojeg poljski mediji tvrde da napušta Rakov za cifru od devet miliona eura, od čega će u tim s Koševa profitirati jer ima pravo na procent.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nek daju milionče i dobit će Traku gratis.
Trenutno korisnika/ca: Chony533, johntravolta123, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, r3m1, Tarapi, Venom i 40 gostiju.