Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la bodi123 » 23 jan 2017, 13:45

Effenberg je napisao/la:Jos malo pa se crnja pakuje kuci, javili mu da pozuri polja pamuka neobrana cekaju! :D

Samo dzaba pati kralja za Raonica!
Al pazi onih tamo na tenisu, odjednom 10 likova izadje iz rupica cim Rafa poce gubit, ali evo ga lagano ga rijesi, pare u dzep, otac tenisa ide na Raonica. :kafa:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 23 jan 2017, 13:47

cestitam momci na dobitcima, ja sam ga morao ispostovat nakon kolsrajbera. Imo je rafu koji nije mogo vinera da zabije i predo mu mec svojim greskama. takva je njegova sudbina

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 23 jan 2017, 13:53

bodi123 je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Jos malo pa se crnja pakuje kuci, javili mu da pozuri polja pamuka neobrana cekaju! :D

Samo dzaba pati kralja za Raonica!
Al pazi onih tamo na tenisu, odjednom 10 likova izadje iz rupica cim Rafa poce gubit, ali evo ga lagano ga rijesi, pare u dzep, otac tenisa ide na Raonica. :kafa:
Ma ko sto ti reko prije ja se gradim samo kad levat krene chokirat. Necu Rafu prodavat tikete, nisam lud. Vala ako ces pasti na Rafu, Fedju ili Noleta bar padnes ko gospodin. Ha ja. Suzdrzo sam se da ne poklanjam im nista nadao se i mislio da ne moze ono nerealno divljanje Monfilsa s udarcima do besvijesti trajati. Strpljen spasen.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 23 jan 2017, 13:56

bugojanac1234 je napisao/la:cestitam momci na dobitcima, ja sam ga morao ispostovat nakon kolsrajbera. Imo je rafu koji nije mogo vinera da zabije i predo mu mec svojim greskama. takva je njegova sudbina
:clap: Ovako se primjerno podnese poraz, bas kao sto je i Gael na kraju srdacno cestito Rafi. Bice bolje slijedeci put, mozda malo slijedeci put manje impulsivno. U kladjenju je najgore kad covjek dobije neko ludo ubijedjenje. Svaka pala oklada iz nje se mora uciti.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 23 jan 2017, 14:25

Uh kakav strasan tiket proda sad na Irance na undere. Stavio 3 tekme Under 2.5 gotova 1:1, under 0.5 0:0 i ova under 1.5 stoji 1:0 i na live mi malo smrdi kvota:

slika

Posto sam bio stvarno extra dobar, evo spreman sam da ili odigramo nas nekoliko zajednicki tiket, ili ako vam je draze da uzmem paysafe pa razdijelite ili ko ima skrill, ali da se razdijeli malo za raju. Halal bilo! :D

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 23 jan 2017, 14:39

Effenberg je napisao/la:Uh kakav strasan tiket proda sad na Irance na undere. Stavio 3 tekme Under 2.5 gotova 1:1, under 0.5 0:0 i ova under 1.5 stoji 1:0 i na live mi malo smrdi kvota:

slika

Posto sam bio stvarno extra dobar, evo spreman sam da ili odigramo nas nekoliko zajednicki tiket, ili ako vam je draze da uzmem paysafe pa razdijelite ili ko ima skrill, ali da se razdijeli malo za raju. Halal bilo! :D
aferim :thumbup:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 23 jan 2017, 14:46

bugojanac1234 je napisao/la:
aferim :thumbup:
Zavrsili ovi 1:0 ali nema veze 20 evrica manje, ali gace da se ne tresu covjeku i to ima cijenu. 100 put sam ja oklijevao tako i ne uzimao i pusagiju gorku osjetio.

Sta je ovo mrtva tema, nema ljudi ni kad treba pomoci, ni kad se pare dijele. Haj vala ne morate! :lol: :lol:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 23 jan 2017, 15:51

Effenberg je napisao/la:Uh kakav strasan tiket proda sad na Irance na undere. Stavio 3 tekme Under 2.5 gotova 1:1, under 0.5 0:0 i ova under 1.5 stoji 1:0 i na live mi malo smrdi kvota:
slika
:thumbup:

Pripazi buraz s Tunisom veceras, meni 1.60 izgleda kao jako mala kvota ovdje. Zimbabwe nije losa ekipa (Senegal je odigrao jako dobro kad ih je dobio proslo kolo), a Tunis je imao malo i srece kad je dobio Alzira. Ne kazem da nece dobiti, ali mislim da se ne isplati to igrati na ozbiljnijem listicu za 1.60, ja bih to gledao tek na 2.00 :D. Tunisu odgovara i X, a Zimbabwe-u samo pobjeda, pa za ocekivati je da bude i nekih kontri, ali kod ovih Afrikanaca nista nije kako bi trebalo biti, evo naprimjer sinoc Gabonu trebala pobjeda protiv Kameruna i zavrsi se 0-0, nigdje kontri.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 23 jan 2017, 16:04

Kvota je sletila i nije isplativa upravu si. Stavio sam na sitan ulog i tiket sa 1000 parova!

Nego ziku ovo, binarni rezultati: :D

slika

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 23 jan 2017, 16:20

:urnebes:

Tako su i ovi Afrikanci, samo im se ponekad omakne. Ja cu Zimbabwe X2, svaki dvoznak na 2.30 na AKN se mora uzeti :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 23 jan 2017, 16:36

bvb je napisao/la::urnebes:

Tako su i ovi Afrikanci, samo im se ponekad omakne. Ja cu Zimbabwe X2, svaki dvoznak na 2.30 na AKN se mora uzeti :D
Egipat - Gana ce gotovo definitivno biti X. Ali mozda namjeste visoki X. Pase im obome. Ali znalo je biti izvala takvih tekmi, ako se sjecas Schachtar - Juve prije par godina, dobise ih zabari tamo hladno a svi mislili ice oboje na X. :D

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 23 jan 2017, 16:40

Effenberg je napisao/la:

Egipat - Gana ce gotovo definitivno biti X. Ali mozda namjeste visoki X. Pase im obome. Ali znalo je biti izvala takvih tekmi, ako se sjecas Schachtar - Juve prije par godina, dobise ih zabari tamo hladno a svi mislili ice oboje na X. :D
Ma ja, X se ne smije propustati tu, em sto im odgovara em sto smo imali onakve utakmice u grupi. Jbg, ako je 50-50 isplati se igrati, ja cu sa ~30E to u singlu, dosta. Ali tek igraju za dva dana, otkud da ih sad spominjes :urnebes: Ovi ba i da hoce ne mogu dobit, ukupno 3 sanse bile za obe ekipe u dvije utakmice :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 23 jan 2017, 16:43

bvb je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:

Ma ja, X se ne smije propustati tu, em sto im odgovara em sto smo imali onakve utakmice u grupi. Jbg, ako je 50-50 isplati se igrati, ja cu sa ~30E to u singlu, dosta. Ali tek igraju za dva dana, otkud da ih sad spominjes :urnebes: Ovi ba i da hoce ne mogu dobit, ukupno 3 sanse bile za obe ekipe u dvije utakmice :D
Vidi se brate bvb da nisi profi igrac! :D

Early market = veca kvota! A dodje ti i ko stednja sklonis pare od sebe.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 23 jan 2017, 16:50

Effenberg je napisao/la: Vidi se brate bvb da nisi profi igrac! :D

Haha, 100%. Palo mi je na pamet odmah, ali kontam da tu nece biti nekih smanjivanja. Za stednju si u pravu, tako bi u principu trebalo biti, ali u praksi obicno ne biva tako :D

Evo gledam, 1.90 kvota, nista od tog. :puke:

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 23 jan 2017, 16:51

Jao ovog ženskog tenisa. Jbo mi pas mater ako ih ikad više odigram.

Nees
Kontakt:

Post Postao/la Nees » 23 jan 2017, 17:47

Sporting B- Covilha poluvrijeme 1:0
Mogli bi prijelaz odradit ..

eedo
Kontakt:

Post Postao/la eedo » 23 jan 2017, 17:47

ibro
100% sportski i krajnje opušten potpis.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 23 jan 2017, 17:52

bvb je napisao/la:
Effenberg je napisao/la: Vidi se brate bvb da nisi profi igrac! :D

Haha, 100%. Palo mi je na pamet odmah, ali kontam da tu nece biti nekih smanjivanja. Za stednju si u pravu, tako bi u principu trebalo biti, ali u praksi obicno ne biva tako :D

Evo gledam, 1.90 kvota, nista od tog. :puke:
Ja odustajem od tog tipa. Jedino sto ima vrijednost je mozda under 2.5 ali haj znaj da ne naprave 2:2. Jer neobicno su visoke under kvote. Onda oni ce 100% izvirivati na tekmu drugu iz te grupe i ako rezultat bude paso moze npr. Egipat Gani pustiti da pobjedi i sl. X ce biti public bet sa ogromnom voluminom uloga i mora se znati da ce na tribini sjediti i William i Coates i svi kladionicarski bogovi i zastitnici i da svasta moze da se desi. Jer cinjenica je da sa X oba prolaze ali isto tako ima jedno dobre 60-70% sanse da prodju oboje i ako ne bude X. I tu moze nastupiti moral hazard da William kupi tu tekmu. Sto bi Svabe rekle za tu tekmu: Finger weg! :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.