Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Stone Island
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Al pazi onih tamo na tenisu, odjednom 10 likova izadje iz rupica cim Rafa poce gubit, ali evo ga lagano ga rijesi, pare u dzep, otac tenisa ide na Raonica.Effenberg je napisao/la:Jos malo pa se crnja pakuje kuci, javili mu da pozuri polja pamuka neobrana cekaju!
Samo dzaba pati kralja za Raonica!

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- bugojanac1234
- Kontakt:
cestitam momci na dobitcima, ja sam ga morao ispostovat nakon kolsrajbera. Imo je rafu koji nije mogo vinera da zabije i predo mu mec svojim greskama. takva je njegova sudbina
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ma ko sto ti reko prije ja se gradim samo kad levat krene chokirat. Necu Rafu prodavat tikete, nisam lud. Vala ako ces pasti na Rafu, Fedju ili Noleta bar padnes ko gospodin. Ha ja. Suzdrzo sam se da ne poklanjam im nista nadao se i mislio da ne moze ono nerealno divljanje Monfilsa s udarcima do besvijesti trajati. Strpljen spasen.bodi123 je napisao/la:Al pazi onih tamo na tenisu, odjednom 10 likova izadje iz rupica cim Rafa poce gubit, ali evo ga lagano ga rijesi, pare u dzep, otac tenisa ide na Raonica.Effenberg je napisao/la:Jos malo pa se crnja pakuje kuci, javili mu da pozuri polja pamuka neobrana cekaju!
Samo dzaba pati kralja za Raonica!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
bugojanac1234 je napisao/la:cestitam momci na dobitcima, ja sam ga morao ispostovat nakon kolsrajbera. Imo je rafu koji nije mogo vinera da zabije i predo mu mec svojim greskama. takva je njegova sudbina

Uh kakav strasan tiket proda sad na Irance na undere. Stavio 3 tekme Under 2.5 gotova 1:1, under 0.5 0:0 i ova under 1.5 stoji 1:0 i na live mi malo smrdi kvota:

Posto sam bio stvarno extra dobar, evo spreman sam da ili odigramo nas nekoliko zajednicki tiket, ili ako vam je draze da uzmem paysafe pa razdijelite ili ko ima skrill, ali da se razdijeli malo za raju. Halal bilo!

Posto sam bio stvarno extra dobar, evo spreman sam da ili odigramo nas nekoliko zajednicki tiket, ili ako vam je draze da uzmem paysafe pa razdijelite ili ko ima skrill, ali da se razdijeli malo za raju. Halal bilo!

- bugojanac1234
- Kontakt:
aferimEffenberg je napisao/la:Uh kakav strasan tiket proda sad na Irance na undere. Stavio 3 tekme Under 2.5 gotova 1:1, under 0.5 0:0 i ova under 1.5 stoji 1:0 i na live mi malo smrdi kvota:

Zavrsili ovi 1:0 ali nema veze 20 evrica manje, ali gace da se ne tresu covjeku i to ima cijenu. 100 put sam ja oklijevao tako i ne uzimao i pusagiju gorku osjetio.bugojanac1234 je napisao/la:
aferim
Sta je ovo mrtva tema, nema ljudi ni kad treba pomoci, ni kad se pare dijele. Haj vala ne morate!

- Stone Island
- Kontakt:
Ima, ima. hah
Effenberg je napisao/la:Uh kakav strasan tiket proda sad na Irance na undere. Stavio 3 tekme Under 2.5 gotova 1:1, under 0.5 0:0 i ova under 1.5 stoji 1:0 i na live mi malo smrdi kvota:Posto sam bio stvarno extra dobar, evo spreman sam da ili odigramo nas nekoliko zajednicki tiket, ili ako vam je draze da uzmem paysafe pa razdijelite ili ko ima skrill, ali da se razdijeli malo za raju. Halal bilo!

Pripazi buraz s Tunisom veceras, meni 1.60 izgleda kao jako mala kvota ovdje. Zimbabwe nije losa ekipa (Senegal je odigrao jako dobro kad ih je dobio proslo kolo), a Tunis je imao malo i srece kad je dobio Alzira. Ne kazem da nece dobiti, ali mislim da se ne isplati to igrati na ozbiljnijem listicu za 1.60, ja bih to gledao tek na 2.00

Kvota je sletila i nije isplativa upravu si. Stavio sam na sitan ulog i tiket sa 1000 parova!
Nego ziku ovo, binarni rezultati:

Nego ziku ovo, binarni rezultati:

Tako su i ovi Afrikanci, samo im se ponekad omakne. Ja cu Zimbabwe X2, svaki dvoznak na 2.30 na AKN se mora uzeti

Egipat - Gana ce gotovo definitivno biti X. Ali mozda namjeste visoki X. Pase im obome. Ali znalo je biti izvala takvih tekmi, ako se sjecas Schachtar - Juve prije par godina, dobise ih zabari tamo hladno a svi mislili ice oboje na X.bvb je napisao/la:![]()
Tako su i ovi Afrikanci, samo im se ponekad omakne. Ja cu Zimbabwe X2, svaki dvoznak na 2.30 na AKN se mora uzeti

Ma ja, X se ne smije propustati tu, em sto im odgovara em sto smo imali onakve utakmice u grupi. Jbg, ako je 50-50 isplati se igrati, ja cu sa ~30E to u singlu, dosta. Ali tek igraju za dva dana, otkud da ih sad spominjesEffenberg je napisao/la:Egipat - Gana ce gotovo definitivno biti X. Ali mozda namjeste visoki X. Pase im obome. Ali znalo je biti izvala takvih tekmi, ako se sjecas Schachtar - Juve prije par godina, dobise ih zabari tamo hladno a svi mislili ice oboje na X.bvb je napisao/la:![]()

Vidi se brate bvb da nisi profi igrac!bvb je napisao/la:Ma ja, X se ne smije propustati tu, em sto im odgovara em sto smo imali onakve utakmice u grupi. Jbg, ako je 50-50 isplati se igrati, ja cu sa ~30E to u singlu, dosta. Ali tek igraju za dva dana, otkud da ih sad spominjesEffenberg je napisao/la:Egipat - Gana ce gotovo definitivno biti X. Ali mozda namjeste visoki X. Pase im obome. Ali znalo je biti izvala takvih tekmi, ako se sjecas Schachtar - Juve prije par godina, dobise ih zabari tamo hladno a svi mislili ice oboje na X.bvb je napisao/la:![]()
Tako su i ovi Afrikanci, samo im se ponekad omakne. Ja cu Zimbabwe X2, svaki dvoznak na 2.30 na AKN se mora uzetiOvi ba i da hoce ne mogu dobit, ukupno 3 sanse bile za obe ekipe u dvije utakmice

Early market = veca kvota! A dodje ti i ko stednja sklonis pare od sebe.
Haha, 100%. Palo mi je na pamet odmah, ali kontam da tu nece biti nekih smanjivanja. Za stednju si u pravu, tako bi u principu trebalo biti, ali u praksi obicno ne biva takoEffenberg je napisao/la: Vidi se brate bvb da nisi profi igrac!![]()

Evo gledam, 1.90 kvota, nista od tog.

- Stone Island
- Kontakt:
Jao ovog ženskog tenisa. Jbo mi pas mater ako ih ikad više odigram.
Sporting B- Covilha poluvrijeme 1:0
Mogli bi prijelaz odradit ..
Mogli bi prijelaz odradit ..
Ja odustajem od tog tipa. Jedino sto ima vrijednost je mozda under 2.5 ali haj znaj da ne naprave 2:2. Jer neobicno su visoke under kvote. Onda oni ce 100% izvirivati na tekmu drugu iz te grupe i ako rezultat bude paso moze npr. Egipat Gani pustiti da pobjedi i sl. X ce biti public bet sa ogromnom voluminom uloga i mora se znati da ce na tribini sjediti i William i Coates i svi kladionicarski bogovi i zastitnici i da svasta moze da se desi. Jer cinjenica je da sa X oba prolaze ali isto tako ima jedno dobre 60-70% sanse da prodju oboje i ako ne bude X. I tu moze nastupiti moral hazard da William kupi tu tekmu. Sto bi Svabe rekle za tu tekmu: Finger weg!bvb je napisao/la:Haha, 100%. Palo mi je na pamet odmah, ali kontam da tu nece biti nekih smanjivanja. Za stednju si u pravu, tako bi u principu trebalo biti, ali u praksi obicno ne biva takoEffenberg je napisao/la: Vidi se brate bvb da nisi profi igrac!![]()
Evo gledam, 1.90 kvota, nista od tog.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.