FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 21 avg 2019, 19:23

let3 je napisao/la:
Evander je napisao/la: 2. Njegove karakterne osobine me ne zanimaju, nego igracke. Vidim da ga igraco Barcelone vole, znsco da je ok lik cim je mnogima drag. Ja ga ne poznajem da bih mogao reci supak ili ne, a vala necu ga kuci voditi. Nebitna stavka.
To su te greške u procjeni :mrgreen:
Tebi je to možda nebitna stvar, ali karakter je jako bitna stavka, to jest igracka kvaliteta koju mnogi zanemaruju.
Kad je covjek jad (poput favelaša Juniora) onda se dese izdaje i bježanje iz kluba pred sai pocetak sezone, dese se tužbe, partijanja u po sezone i razna sranja.
Kad je covjek normalan i karakter toga nema.
Jasta, inace svi igraci gromade od karaktera. De bolan, da ne sutaju loptu ne bi radili ni u trafici, toliko su inteligentni.

Bio bi i ja karakter i gromada od covjeka sa 400K sedmicno.
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 avg 2019, 19:26

Albert Lesan ("TVE"): "Neymar već više od godinu dana poziva FC Barcelonu i svoje prijatelje u katalonskoj prijestolnici. Barçina uprava smatra da Brazilcu treba pružiti drugu priliku, ali svakako od njega očekuje i javno obraćanje."
Covjek doslovno moli, sve ovo je i krenulo od njegove najvece zelje i nostalgije hehe
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 avg 2019, 19:27

leorey je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Evander je napisao/la: 2. Njegove karakterne osobine me ne zanimaju, nego igracke. Vidim da ga igraco Barcelone vole, znsco da je ok lik cim je mnogima drag. Ja ga ne poznajem da bih mogao reci supak ili ne, a vala necu ga kuci voditi. Nebitna stavka.
Tebi je to možda nebitna stvar, ali karakter je jako bitna stavka, to jest igracka kvaliteta koju mnogi zanemaruju.
Kad je covjek jad (poput favelaša Juniora) onda se dese izdaje i bježanje iz kluba pred sai pocetak sezone, dese se tužbe, partijanja u po sezone i razna sranja.
Jasta, inace svi igraci gromade od karaktera. De bolan, da ne sutaju loptu ne bi radili ni u trafici, toliko su inteligentni.
Mascherano, Puyol, Xavi, Iniesta, Busquets, Pique, Suarez itd , ti likovi (sa svim svojim manama i vrlinama) su gromade od karaktera u odnosu na cigana. NIkad nisu pravili sranja Barcu kao cigan. Nikad.
A nisu ni oni neka inteligencija ni akademici ;) i oni su fudbaleri.
Znam ja da ti to doživljavaš kao moralisanje :urnebes: al tako je to.
To su ljudske gromada za cigana, jbg cinjenice.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 avg 2019, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 avg 2019, 19:28

let3 je napisao/la:
O njegovom karakteru mogu pricati oni koji ga znaju.
Ako jedan Xavi, Messi, Suarez, Pike ga prizeljkuju i javno pozivaju, valjda oni znaju kakav je. Oni su sa njim djelili svlacionicu i ranije, ne ti i ja.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 21 avg 2019, 19:29

Al kakav ce to da bude fejl sa Valverdeom i ovom cetvoricom naprijed ako dodje cigo.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 21 avg 2019, 19:30

jasmin10 je napisao/la:Al kakav ce to da bude fejl sa Valverdeom i ovom cetvoricom naprijed ako dodje cigo.
4-2-4 formacija sa Busquetsom i Vidalom u vezi :ljepota:
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 21 avg 2019, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 avg 2019, 19:30

Evander je napisao/la:
let3 je napisao/la:
O njegovom karakteru mogu pricati oni koji ga znaju.
Ako jedan Xavi, Messi, Suarez, Pike ga prizeljkuju i javno pozivaju, valjda oni znaju kakav je. Oni su sa njim djelili svlacionicu i ranije, ne ti i ja.
Ako može kakav link koji potvrđuje ove navode. Ko ga to javno poziva ?
Koliko znam Xavi je šamaro firauna na autobusu, kad je bila proslava triplete.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 avg 2019, 19:35

Nekadašnji igrač Barcelone Xavi kazao je kako bi bilo odlično da Katalonci u momčad ponovno vrate Neymara, ali da će se to teško dogoditi.

"Bio bi sjajan potpis, ali vidim da će tako nešto biti teško, vrlo teško. Vidjeli smo mnoge stvari za koje sam mislio da nikada neću vidjeti, kao to što je PSG platio 222 milijuna eura, tako da ćemo morati čekati. Nema sumnje da je jedan od najboljih igrača na svijetu, ali vidjet ćemo što će Barcelona napraviti."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 avg 2019, 19:39

Nadajmo se da Barcelona nece dovesti maloumno gov.no u svoje redove.
A to što je Xavi porucio iz dalekog Katara, je relevantno za citavu pricu ko lanjski snijeg.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 avg 2019, 19:42

BoixosNois1899 je napisao/la:
Sarrifufna je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la: Već mjesec dana se piše kako je sve završeno te da se samo treba još ozvaničiti :rol:
Kaze Holifild da ce se sve znat kroz par sati. Mislim, zna se vec sve, ali ce se znat ono pravo. :kafa:
Ovako se nekad i Coutinho isčekivao svaki petak poslije džume pa evo gdje smo završili :kafa:
Podsjeća, itekako podsjeća :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 avg 2019, 19:42

Valverde i formacija 4-2-4, bit ce to show, ima ga mu glava puca od kombinacija hahaha
27.10.2020

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 21 avg 2019, 19:43

BosniaBoston je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Al kakav ce to da bude fejl sa Valverdeom i ovom cetvoricom naprijed ako dodje cigo.
Bez Rakitica ? :nene:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 21 avg 2019, 19:54

jasmin10 je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:
Bez Rakitica ? :nene:
Ode vjerovatno u paket.Ako se to izbjegne,naravno njega sa Busquetsom da komanduje
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 avg 2019, 19:56

Mrav ce ni kriv ni duzan imat bar na papiru najbolji napad kojeg je svijet vidio, ikada hahahh
27.10.2020

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 21 avg 2019, 19:56

:ljepota: :ljepota:
@igrajlopte 🐦

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 avg 2019, 19:58

ReX je napisao/la:

:ljepota: :ljepota:

3 sezone :tokralju: :rol: :opaopa:

U Madridu nek ugase svjetlo ako ovaj dodje
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 21 avg 2019, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 avg 2019, 19:58

kuknjava
leorey je napisao/la:Mrav ce ni kriv ni duzan imat bar na papiru najbolji napad kojeg je svijet vidio, ikada hahahh
Ja mislim da se on moli Bogu naveče pred spavanje da ovo sa Neymarom propadne :lol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 avg 2019, 20:02

let3 je napisao/la:Nadajmo se da Barcelona nece dovesti maloumno gov.no u svoje redove.
A to što je Xavi porucio iz dalekog Katara, je relevantno za citavu pricu ko lanjski snijeg.
Jesi ti sa Neymarom dijelio svlacionicu ili Xavi? :rol:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 avg 2019, 20:03

Valjat ce kakvo janje okrenut kad bude predstavljanje, pocastit se dobrim TV i tako
27.10.2020

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 21 avg 2019, 20:05

Evander je napisao/la:
let3 je napisao/la:Nadajmo se da Barcelona nece dovesti maloumno gov.no u svoje redove.
Jesi ti sa Neymarom dijelio svlacionicu ili Xavi? :rol:
Moras biti svjestan da je Neymar,Bartomeu i Valverde kombinacija pogubna za nas.Neymar nece da igra odbranu,Bartomeu samo brine o kolicini zvijezda ne gledajuci njihovu kompatibilnost i natjerat ce Ernesta da ima 4 igraca u napadu,a Valverde nit ce moci to uklopiti nit ima autoritet.Haos
#Punoljetstvo

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.