Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

bordobijeli
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la bordobijeli » 03 jan 2016, 16:21

FaraonTM je napisao/la:A da li ovi igrači otkazuju zbog Saveza ili zbog Markovića?

Ja se slažem da je stanje u Savezu katastrofa al' to nimalo ne opravdava katastrofalne igre reprezentacije od Danske u Mejdanu pa sve do dan danas. Plus što se ne odazivaju najbolji igrači. Hajde da je to jedan al' ima 5 igrača iz najboljih liga na svijetu koje Marković ignoriše i ne daje im priliku.

Vražalić, Halilbegović, Đozić, Zildžić, Čakić, Savić, Toromanović, Grahovac.

Redom igrači koji igraju u Njemačkoj, Francuskoj i Španskoj ligi. Halo čovječe 7 igrača koji igraju u najjačim ligama na svijetu ti ne igra za reprezentaciju da ne kažem da od njih možeš sastaviti jednu komplet postavu, jel' to do Saveza? Jel' do Saveza što su neki otjerani a neki nikada nisu ni pozvani?

Ja se ne sjećam da je ikad prije ovoliko kvalitetnih igrača izbjegavalo reprezentaciju.
a dobro svako ima svoje misljenje , ja sam misljenja da Markovic radi sasvim dobro svoj posao ,ponavljam sutra Markovic moze otici al tim ne rijesavamo nase probleme.ove sto spominjes ja skidam kapu toromanovicu al znamo sta se desilo s njim i vrazalic je kvalitet ma da je bio loš u reprezentaciji u posljednje vrijeme ovi ostali prosjek.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jan 2016, 16:25

Ma vala druže ne mogu biti gori od ovih trenutnih nikako, pa pogledaj nam samo krilne igrače trenutno :roll:

Ne rješavamo ih dugoročno ali kratkoročno sigurno da. To da li će Marković otići ili ne, da li će se reprezentacija plasirati na prvenstvo ili ne nema nikakve veze sa stanjem u savezu, niti će to uticati na to al' može biti instant dobra stvar.

Kao i što je bila dobra stvar kad je Marković preuzeo ovu repku a i tada je savez bio u istim **** kao i danas. Nažalost Markovićevo je prošlo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jan 2016, 16:31

FaraonTM je napisao/la:Ma vala druže ne mogu biti gori od ovih trenutnih nikako, pa pogledaj nam samo krilne igrače trenutno :roll:

Ne rješavamo ih dugoročno ali kratkoročno sigurno da. To da li će Marković otići ili ne, da li će se reprezentacija plasirati na prvenstvo ili ne nema nikakve veze sa stanjem u savezu, niti će to uticati na to al' može biti instant dobra stvar.

Kao i što je bila dobra stvar kad je Marković preuzeo ovu repku a i tada je savez bio u istim **** kao i danas. Nažalost Markovićevo je prošlo.
ne kontam :?: ovi momci sad sto su tu ostvarili su najbolji rezultat u istoriji rukometa BIH i malo je falilo da i u Danskoj opet napravimo senzaciju . ja se ne sjecam nesto spektakularni rezultata reprezentacije BIH prije Markovica :?: a imali smo Tahirovica,Haramandica,Toromanovica ,Doborca,Halilbegovica itd

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jan 2016, 16:50

bordobijeli je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ma vala druže ne mogu biti gori od ovih trenutnih nikako, pa pogledaj nam samo krilne igrače trenutno :roll:

ne kontam :?: ovi momci sad sto su tu ostvarili su najbolji rezultat u istoriji rukometa BIH i malo je falilo da i u Danskoj opet napravimo senzaciju . ja se ne sjecam nesto spektakularni rezultata reprezentacije BIH prije Markovica :?: a imali smo Tahirovica,Haramandica,Toromanovica ,Doborca,Halilbegovica itd
Vražalić, Toromanović, Grahovac, Vranješ i još par više nisu tu. Umjesto da je osvježio igrački kadar sa gore nabrojanim igračima iz najboljih liga (Zildžić, Čakić, Đozić, Halilbegović) on je zbog ličnih interesa otjerao neke igrače iz reprezentacije, ovi koji su trebali biti prinove naravno nikada nisu dobili priliku a zamjene su mu igrači iz naše lige :lol:

Bolan na SP-u je igrao sa povrijeđenim Prceom dok je ignorisao Halilbegovića koji je bio najbolji strijelac Poljske lige.

Pa hajde na stranu sve ovo sa igračima, da mi imamo nekakvu igru pa bih ja rekao yebiga možda nam igrači dolaze iz naše lige al' igraju kao da nastupaju u najjačim ligama na svijetu al' mi nemamo ni igre ni ništa više mi nemamo. To se vidi i po izjavama igrača.

Marković umjesto da je unaprijedio nešto što je odlično započeo on je to maksimalno unazadio.

Ja čisto sumnjam da ćemo mi proći ovu grupu, vjerujem da će nas Slovaci uzeti kući (što bi im trebalo biti dovoljno za prolazak dalje uz sve pobjede do kraja?) i tu nam je kraj.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jan 2016, 16:59

Vranjes je dio ove reprezentacije i bit ce tu ,realno toromanovic i vrazalic trebaju ovoj reprezentaciji imaju kvalitet .ovi ostali nabrojani nebi nista unaprijedili nasu igru ,mogli bi biti 17-18 igraci . ja nisam zadovoljan sto pripreme traju 1 dana i to grad Mostar odezbjedio a ne savez , nemamo zensku reprezentaciju ,omladinski reprezentacija nemamo ,liga propada ,omladinske lige da i ne spominjem ,sudiske organizacije podjeljene itd itd . a mi pravimo famu oko tog sto su prce i terzic bekovi a ne halilbegovic ili sto su srednjaci karacic i tarabocia a ne zildjic .

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 03 jan 2016, 17:15

Uz konstantno pozivanje anonimusa ili igraca sumnjivog kvaliteta a ignorisanje igraca iz Njemačke, Francuske i Španske lige, ja Markoviću zamjeram i to da od kad je postao selektor mi uigrane akcije nemamo, sve ide na silu, bukvalno čovjek ide na to da da loptu Nikoli i onda moli Boga da on uradi nešto, kontre su nam misaona imenica, o igri sa igracem više je glupo i pricati. Ja sam među prvima rekao na ovom forumu da je on rukometni Safet Sušić, kod njega važi pravilo da se u reprezentaciju teško ulazi ali se iz nje još teže izlazi, nakon reprezentacije nece moci duže od pola godine da vodi nijednu ozbiljnu ekipu. Čovjeka su nogirali iz prosječne Poljske ekipe nakon par mjeseci. Uz ogromnu dozu sreće smo se plasirali na svjetsko prvenstvo, sve nam se otvorilo, loši Islanđani, naši sve pogađaju, raspoložen Nikola u obje utakmice, Burić na vrhunskom nivou, dobro suđenje, loš pas igrača Islanda prema krilu u zadnjim sekundama utakmice da je poslao bolju loptu igrac sa krila bi se digao na sut tako da bi bilo pitanje da li bi mi vidjeli uopšte svjetsko da je nešto krenulo po zlu. Odavno se trebalo zahvaliti Markoviću i dovesti novog selektora, po mogućnosti nekoga ko razumije savremeni rukomet, a ne nekoga poput Markovića koji je blago receno staromodan. Tahiroviću, ti si gigant, spasi nas više ove patnje živ bio..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jan 2016, 17:19

Pa naravno da pravim problem, ja sam navijač i mene prvenstveno zanimaju stvari na terenu ne van njega. A stvari na terenu su katastrofalne i to već godinu dana, selektor fura svoje i ne želi ništa da mijenja. Otkaz je jedina opcija a to će se desiti vrlo brzo već kad nas Slovačka napuca.

Đozić je sigurno kvalitetniji od igrača Vogošće i Konjuha, igrač Ademar Leona sigurno ima kvalitet da igra u reprezentaciji BiH pogotovo umjesto Ive koji je u očitom padu formu a Marka ga forsira kao da je Balić dok mu na klupi sjedi sjajni i eksplozivni Tarabokija.

Čakić koji igra u timu koji je šesti na tabeli Španske lige nema mjesta u reprezentaciji BiH, smiješno.

Glavna snaga nam Nikola Prce od 35 godina a zamjena za njega ne postoji. Al' eto ne treba nam Halilbegović, ni Čelica.

I na kraju krajeva, jednostavnije je dati otkaz Markoviću i dati reprezentaciju nekome ko će pozivati ono najbolje nego ovako raspravljati ko je bolji od koga i ko je lošiji.

Što se tiče ostalih stvari u našem rukometu, tu se apsolutno slažem ali kao što sam rekao to nikako ne može biti opravdanje kako nam izgleda seniorska reprezentacija u zadnjih godinu dana.

Igra, igra nam je očajna, to me najviše iritira.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jan 2016, 17:22

Brkoo je napisao/la:Uz konstantno pozivanje anonimusa ili igraca sumnjivog kvaliteta a ignorisanje igraca iz Njemačke, Francuske i Španske lige, ja Markoviću zamjeram i to da od kad je postao selektor mi uigrane akcije nemamo, sve ide na silu, bukvalno čovjek ide na to da da loptu Nikoli i onda moli Boga da on uradi nešto, kontre su nam misaona imenica, o igri sa igracem više je glupo i pricati. Ja sam među prvima rekao na ovom forumu da je on rukometni Safet Sušić, kod njega važi pravilo da se u reprezentaciju teško ulazi ali se iz nje još teže izlazi, nakon reprezentacije nece moci duže od pola godine da vodi nijednu ozbiljnu ekipu. Čovjeka su nogirali iz prosječne Poljske ekipe nakon par mjeseci. Uz ogromnu dozu sreće smo se plasirali na svjetsko prvenstvo, sve nam se otvorilo, loši Islanđani, naši sve pogađaju, raspoložen Nikola u obje utakmice, Burić na vrhunskom nivou, dobro suđenje, loš pas igrača Islanda prema krilu u zadnjim sekundama utakmice da je poslao bolju loptu igrac sa krila bi se digao na sut tako da bi bilo pitanje da li bi mi vidjeli uopšte svjetsko da je nešto krenulo po zlu. Odavno se trebalo zahvaliti Markoviću i dovesti novog selektora, po mogućnosti nekoga ko razumije savremeni rukomet, a ne nekoga poput Markovića koji je blago receno staromodan. Tahiroviću, ti si gigant, spasi nas više ove patnje živ bio..
da otici ce Markovic kao i Sušic i nista se nece desiti ,odnosno tek ce onda neki uvidjeti da mi nismo velesila u rukometu kao ni u fudbalu i da se sve mora posloziti da bi otisli na veliko natjecanje kako stvari sad stoje necemo uskoro ,ovdje neki misle da smo toliko mocni i da je sve do selektora , ovdje izgledam kao neki branilac Markovica sto nije uopšte tako ja samo zelim da skontate da je Markovic najmanji problem , pozzz :salut:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jan 2016, 17:26

Nek' pozove najbolje igrače, nek' mu ekipa zna istrčati kontru i odigrati koju akciju i onda će imati moju podršku. Zasada naša reprezentacija nema ništa od ovoga.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 03 jan 2016, 17:35

Brkoo je napisao/la:Uz konstantno pozivanje anonimusa ili igraca sumnjivog kvaliteta a ignorisanje igraca iz Njemačke, Francuske i Španske lige, ja Markoviću zamjeram i to da od kad je postao selektor mi uigrane akcije nemamo, sve ide na silu, bukvalno čovjek ide na to da da loptu Nikoli i onda moli Boga da on uradi nešto, kontre su nam misaona imenica, o igri sa igracem više je glupo i pricati. Ja sam među prvima rekao na ovom forumu da je on rukometni Safet Sušić, kod njega važi pravilo da se u reprezentaciju teško ulazi ali se iz nje još teže izlazi, nakon reprezentacije nece moci duže od pola godine da vodi nijednu ozbiljnu ekipu. Čovjeka su nogirali iz prosječne Poljske ekipe nakon par mjeseci. Uz ogromnu dozu sreće smo se plasirali na svjetsko prvenstvo, sve nam se otvorilo, loši Islanđani, naši sve pogađaju, raspoložen Nikola u obje utakmice, Burić na vrhunskom nivou, dobro suđenje, loš pas igrača Islanda prema krilu u zadnjim sekundama utakmice da je poslao bolju loptu igrac sa krila bi se digao na sut tako da bi bilo pitanje da li bi mi vidjeli uopšte svjetsko da je nešto krenulo po zlu. Odavno se trebalo zahvaliti Markoviću i dovesti novog selektora, po mogućnosti nekoga ko razumije savremeni rukomet, a ne nekoga poput Markovića koji je blago receno staromodan. Tahiroviću, ti si gigant, spasi nas više ove patnje živ bio..
da otici ce Markovic kao i Sušic i nista se nece desiti ,odnosno tek ce onda neki uvidjeti da mi nismo velesila u rukometu kao ni u fudbalu i da se sve mora posloziti da bi otisli na veliko natjecanje kako stvari sad stoje necemo uskoro ,ovdje neki misle da smo toliko mocni i da je sve do selektora , ovdje izgledam kao neki branilac Markovica sto nije uopšte tako ja samo zelim da skontate da je Markovic najmanji problem , pozzz :salut:

Kako se nece ništa desiti, da smo imali ozbiljnog selektora dobili bi Litvaniju u gostima i otišli na EP bez po muke, a fazon je u tome što je prije te utakmice kapiten reprezentacije, Toromanović javno prozvao selektora i rekao da su treninzi užasni, da je pristup treninzima loš, da se akcije ne uvježbavaju i onda smo u Litvaniju otišli kao na izlet i doživjeli blamažu svih blamaža i onda ocekivali da dobijemo Dansku u gostima da bi otišli na EP :rol: Sreća je naša pa su nam ljudi izveli neku B,ili C ekipu pa smo u nekom egalu bili vecinu utakmice. O brukanju na svjetskom prvenstvu ne treba ni govoriti..
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jan 2016, 17:45

Brkoo Markovic ima zasluge u formiranju ove reprezentacije s Malinovicem ,Panicem,Burici ,vranjes,karacic,vrazalic,ovcina svi mogu igrati jos jako dugo,svi su ga pljuvali kad nije pozvao doborca ,haramandica itd a on ode na SP s podmladjenim sastavom Terzic je tu zasto on nesto ne kaze manje je igrao od Toromanovica zato sto je profesionalac radi i suti . hajmo analizirati selektore prije Markovica njihove pozive i rezultate , daj Boze da se opet "BRUKAMO " NA SP to i jest nas problem sto ne znamo sta je dobar a sta loš rezultat

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jan 2016, 17:49

Ništa, najbolje je Marki dati ugovor na jedno 10, 15 godina pošto nas je odveo na SP sad može ako hoće i svoju užu i širu familiju stavljati na spisak :lol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jan 2016, 17:57

FaraonTM je napisao/la:Ništa, najbolje je Marki dati ugovor na jedno 10, 15 godina pošto nas je odveo na SP sad može ako hoće i svoju užu i širu familiju stavljati na spisak :lol:
opet fulaš poentu ,Markovic nije toliko bitan ,problem je u tome sto ovdje nije na vidiku napredak ,nema novi igraca ,Borac nam je prvak sve igraci po 35 godina trivundza,obradovic iitd da je bolje stanje dosao bi i bolji strucnjak ali nece niko ozbiljan ovo preuzeti . kako košarka uspije dovesti ivanovica za selktora zato sto ljudi rade imaju omladince imaju perspektivu ,mi raspravljamo o Markovicu i o tome sto nema zildjica i cakica :crazy: :crazy:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jan 2016, 18:03

Sve to što si nabrojao nema apsolutno nikakve veze sa igrom na terenu čovječe, umjesto da zovemo ono najbolje što imamo dok još možemo i dok nam igrači igraju koliko toliko u inostranstvu, on zove poluigrače iz naše lige.

I ovo je tema Rukometne reprezentacije BiH, nije tema ni Borac ni naša liga. Imaju teme predviđene za to.

Btw u ovoj ligi ima par perspektivnih igrača koji bi mogli postati vrlo dobri igrači.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 03 jan 2016, 18:09

@bordobijeli, Imaš na temi "Mladi rukometni asovi BiH" igrace koji su naša budućnost, tako da ti ta prica o tome da nema novih igraca ne pije vode. Uslovi nisu idealni ali nije toliko ni crna situacija. Sa normalnim selektorom i pozivanjem najboljih igraca imat cemo respektabilnu reprezentaciju..
Aleksandar Kosorić!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jan 2016, 18:15

FaraonTM je napisao/la:Sve to što si nabrojao nema apsolutno nikakve veze sa igrom na terenu čovječe, umjesto da zovemo ono najbolje što imamo dok još možemo i dok nam igrači igraju koliko toliko u inostranstvu, on zove poluigrače iz naše lige.

I ovo je tema Rukometne reprezentacije BiH, nije tema ni Borac ni naša liga. Imaju teme predviđene za to.

Btw u ovoj ligi ima par perspektivnih igrača koji bi mogli postati vrlo dobri igrači.
po meni osim Toromanovica koji ima 32 godine i posvadjao se s selektorom i vrazalic ja ne vidim da neko moze unaprijediti nasu igru . Buric je prvi golman tu je ,ovcina krilo tu je prce ,terzic karacic,tarabocia,peric,malinovic,panic,savic,zulfic,buric ,vranjes ce biti tu to je najbolje sto imamo mozda je mogao Ereša iz ljubuskog pozvati jer nema vrazalica .ovo su ti nosioci igre a to sto nekog stavi iz prijedora ,konjuha ,vogosce to su 17-18 igraci koji ne kvare atmosferu i ponosni su sto su tu , zildjic ,halilbegovic ako bi bili 17-18 igraci oni se bune to im nije dovoljno . ni jedan trener nece raditi protiv sebe i da bas ne pozove klasu od igraca naravno ako nece kvariti atmosferu

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 jan 2016, 18:17

Nećemo žaliti za Markovićem, čovjek ne poziva najbolje igrače, igre nikakve nema. Ako igrač igra u Španiji, Njemačkoj, Francuskoj on mora imati prednost nad igračima naše lige, sad da je RK Bosna ono što je bila pa da tu izvlačimo igrače pa hajd il ibilo koji drugi klub.

I nećemo Kosovo pobjedit, možda kući hoćemo ali tamo nećemo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jan 2016, 18:25

FaraonTM je napisao/la:Sve to što si nabrojao nema apsolutno nikakve veze sa igrom na terenu čovječe, umjesto da zovemo ono najbolje što imamo dok još možemo i dok nam igrači igraju koliko toliko u inostranstvu, on zove poluigrače iz naše lige.

po meni osim Toromanovica koji ima 32 godine i posvadjao se s selektorom i vrazalic ja ne vidim da neko moze unaprijediti nasu igru . Buric je prvi golman tu je ,ovcina krilo tu je prce ,terzic karacic,tarabocia,peric,malinovic,panic,savic,zulfic,buric ,vranjes ce biti tu to je najbolje sto imamo mozda je mogao Ereša iz ljubuskog pozvati jer nema vrazalica .ovo su ti nosioci igre a to sto nekog stavi iz prijedora ,konjuha ,vogosce to su 17-18 igraci koji ne kvare atmosferu i ponosni su sto su tu , zildjic ,halilbegovic ako bi bili 17-18 igraci oni se bune to im nije dovoljno . ni jedan trener nece raditi protiv sebe i da bas ne pozove klasu od igraca naravno ako nece kvariti atmosferu
Al' poenta je druže što su Ovčina, Karačić i Zulfić vrlo vrlo loši, za Prcea treba zamjena, za Burića treba kvalitetna zamjena u napadu. Za Burića na golu isto tako treba zamjena. Rukomet je sport gdje onaj ko je uslovno u početnom sastavu ne mora tako i završiti na kraju utakmice zbog toga što može odigrati loše a njegova zamjena odigrati bolje.

Ko je zamjena za katastrofalnog Ovčinu i ispodprosječnog Zulfića?

Ko je zamjena kada Prcea ne ide, ko je zamjena u fazi napada kada zatvore Burića?

Momci što se ne zovu itekako mogu unaprijediti našu igru al' na koncu konca sve je to džaba ako trener nije stručan a Marka to baš i nije. Sve što smo igrali dobro igrali smo na pojedinačni kvalitet i borbu za svaku loptu koja nas krasi od kako je Marković došao.

Ni Island mi nismo prošli zato što smo izgledali nešto pretjerano odlično nego zato što smo imali nezaustavljivog Prcea, fantastičnu borbu i povrede kod Islanda (Palmarson prije svih).

Al' to mora stati nekada, neće uvijek Prce zabiti 10 komada po meču, nećemo moći dobiti jače reprezentacije samo na borbu, treba tu i akcija, treba tu kvaliteta.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jan 2016, 18:28

Unofficialpage je napisao/la:Nećemo žaliti za Markovićem, čovjek ne poziva najbolje igrače, igre nikakve nema. Ako igrač igra u Španiji, Njemačkoj, Francuskoj on mora imati prednost nad igračima naše lige, sad da je RK Bosna ono što je bila pa da tu izvlačimo igrače pa hajd il ibilo koji drugi klub.

I nećemo Kosovo pobjedit, možda kući hoćemo ali tamo nećemo.
tako se govorilo i za Prcić mora biti pozvan kakv Cimirot ,kakav VISCA . to nista ne mora da znaci Španska liga je smijesna osim Barcelone ,halilbegovic ne znam gdje igra :?: Bašic je klasa al on je odbijao i prije reprezentaciju radi privatni problema ,haramandic i doborac mislim da na njih i da je neko drugi nebi ozbiljno racunao proslo je njihovo ,eto ovog Gafara je pozvao dok se vranjes ne vrati ,kao sto i prije napisa vrazalic i toromanovic nam fale da bude najbolja selekcija :salut:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 jan 2016, 19:28

Marković je najmanji problem našeg rukometa. Bilo bi lijepo kad bi se BHF angažovao da otjera ovaj rukometni savez a ne da prave transove, smišljaju pjesme, ili šta već ne rade Ognjenu.
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.