BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Damir je jedanput igrao i pobjedio 2012 u tri seta Brazilca Andre Ghema..trenutno ovaj Brazilac zauzima 223 mjesto na ATP listi..ocekujem pobjedu naseg Damira mislim da je jaci igrac..inace Ghem ima 32 godine 

Šteta što Berrer nije prošao dalje, jer bi bio baš odličan protivnik za Damira na šljaci...bio bih siguran u pobjedu...
ovako će sigurno biti patnje sa Ghemom, ali šta da se radi...borba

ovako će sigurno biti patnje sa Ghemom, ali šta da se radi...borba

Je li sutra igraju ?
I koji mu je ranking ulaskom u glavni zdrijeb?
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Da ponovimmirzatele je napisao/la:Damir ide u glavni zdrijeb
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Igra sutra. Današnjom pobjedom je došao na 124. poziciju a ako uđe u MD, u šta ne sumnjam, bit' će oko ove pozicije, mislilm i sutra ako pobjedi bit' će opet na 124.bazeni je napisao/la:Je li sutra igraju ?

Bio sam ubjeđen da će ovo proći, mislim da će sutra pobjedit ovog Ghema. Jest da će biti teško ali vjerujem da Damir može do pobjede.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ima da napravimo ludnicu kao pred Dodiga 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ja sam misljenja da Damir ima vece sanse protiv Ghema nego da je prosao Berrer..ipak je Berrer iskusniji na ATP touru.Damiru dajem 70 % sanse za prolaz dalje..ipak je Damir bolji igrac od ovog Brazilca:bih:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ovaj je iskusan, ima 31 godinu.TMmanija2012 je napisao/la:Ja sam misljenja da Damir ima vece sanse protiv Ghema nego da je prosao Berrer..ipak je Berrer iskusniji na ATP touru.Damiru dajem 70 % sanse za prolaz dalje..ipak je Damir bolji igrac od ovog Brazilca:bih:

Ghem se vrti oko ove 200. pozicije, jest visok i ima jake udarce ali Damir je bolji igrač sa osnovne linije. I ja sam mišljenja da je bolje što je Gheem prošao, ovaj Berrer je ipak kvalitetniji od Ghema, tako da ako Damir odigra kako zna i može, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
ne bih baš rekao, ovaj Ghem je u dobroj formi u zadnje vrijeme, a nije atraktivan protivnik, nekako Damir bolje igra protiv jačih protivnika što Berrer jeste, bolje ga poznaje može pripremiti bolje plan za Berrera nego za ovog Ghemaennis je napisao/la:Ide na Ghema,u svakom slucaju bolje nego ovaj Berrer
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mislio sam iskusniji na ATP touru..Ghem rijetko kad igra ATP turnire...vec ga je jedanput Damir dobio u Brazilu na sljaci prije dvije godine(4-6;6-4;6-4)..ovu sansu nesmije propustatiUnofficialpage je napisao/la:I ovaj je iskusan, ima 31 godinu.TMmanija2012 je napisao/la:Ja sam misljenja da Damir ima vece sanse protiv Ghema nego da je prosao Berrer..ipak je Berrer iskusniji na ATP touru.Damiru dajem 70 % sanse za prolaz dalje..ipak je Damir bolji igrac od ovog Brazilca:bih:![]()
Ghem se vrti oko ove 200. pozicije, jest visok i ima jake udarce ali Damir je bolji igrač sa osnovne linije. I ja sam mišljenja da je bolje što je Gheem prošao, ovaj Berrer je ipak kvalitetniji od Ghema, tako da ako Damir odigra kako zna i može, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.

na rezultatima pise da dzumhur igra u subotu ?
http://www.****/utakmica/SMK0zC8C/#detalji" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/utakmica/SMK0zC8C/#detalji" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo !
Ma Damir je favorit i od toga ne treba bjezati naravano.
Eh sad poznavajuci nase tenisere nista se apsolutno ne zna.Ovaj Ghem je stari lisac, klasicni sljakas, dosadan veoma, tako da ce Damir morati raditi svaki poen i biti koncetrisan dosta.
I akoBogda nakon prolaska u 1. kolo glavnog turnira, nek u prvom dobije nekog lahkog a onda na Rafu, buduceg sampiona i dosta meni.
Eh sad poznavajuci nase tenisere nista se apsolutno ne zna.Ovaj Ghem je stari lisac, klasicni sljakas, dosadan veoma, tako da ce Damir morati raditi svaki poen i biti koncetrisan dosta.
I akoBogda nakon prolaska u 1. kolo glavnog turnira, nek u prvom dobije nekog lahkog a onda na Rafu, buduceg sampiona i dosta meni.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
U svoj zbrci oko prijateljske utakmice dviju reprezentacija BiH, zamalo da zaboravim čestitati Damiru na pobjedi. Tako se to radi, majstore.
Pokazao je zrelost kada je bilo najvažnije i sada će protiv Brazilca Ghema, koji u karijeri nije postizao zapažene rezultate (slično kao i Džumi, ima 3R Australian Opena, uz razliku da uskoro puni 32 godine
), iako sam primijetio da je 2006. ostvario pobjedu protiv velikog Gustava Kuertena. Ipak, prolaz u glavni dio turnira ne bi trebao doći u pitanje i ubijeđen sam da ćemo našeg najboljeg tenisera gledati na RG-u. Da li će nešto moći napraviti na turniru, uveliko zavisi od žrijeba.

ide on po prvu grand slam titulusamirr je napisao/la:
Idemo Majstore po novi GRAND SLAM NASTUP![]()
![]()

FK Sarajevo !
kakvi su tecajevi na kladionicama za sutrasnji mec,ne mogu nigdje da nadjem.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Pretpostavljam da će biti oko 1,7 na Damira
3. meč sutra, na istom ovom terenu 15...poslije dva meča djevojaka

3. meč sutra, na istom ovom terenu 15...poslije dva meča djevojaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.