FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
4 R klubovi moraju organizovati proteste i da bude 20 milja ljudi pred savezom. Mirno i dostojanstveno poslati zahtjeve, u martu će biti kasno za sve. Na vrijeme reagovati. Jasno je svima da će u subotu biti korektno suđenje, a šta ćemo sa preostalih 30?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ne mora smrad imati naredbu, jednostavno nas mrzi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma ja, odigrali lokalni derbi sa Željezničarom. Za raju sto bi se reklo, bez nekog naboja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Statisticari, koji je po redu ovo Ahmetu gol u derbijima sa cmeljkanom? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Peti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Drugovi, ima li neko mogucnost da snimak tekme negdje uploaduje da se moze opet pogledati?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Od kako nema Jeleškovića, podrazumijeva se da su spremni.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sljedeće sedmice opet su u Bordo FAN SHOP-u u prodaji dresovi za sezonu 2021/22. Uz pokaz ulaznice za jučerašnju utakmicu ostvarujete 10% popusta pri kupovini dresova!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:12Od kako nema Jeleškovića, podrazumijeva se da su spremni.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Reko ja vama Mujic sudi
Nisam sumnjao u fizicku spremu nego spremnost da odgovore zadatku obzirom da se ne zna da li su i koliko uigrani. Sto se fizicke spreme tice, dokaz koliko je profesor dobar je i taj da smo spremniji bez odradjenih priprema nego u njegov "online" vakat.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:12Od kako nema Jeleškovića, podrazumijeva se da su spremni.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Izgleda mali Trako uhapsen na granici sa hrvatskom vezano za ilegalni prevoz ljudi preko granice.
Pronasli mu juricica u dzepu bez pasosa.
Pronasli mu juricica u dzepu bez pasosa.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Brat si hahahahNapapijri je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:18Nisam sumnjao u fizicku spremu nego spremnost da odgovore zadatku obzirom da se ne zna da li su i koliko uigrani. Sto se fizicke spreme tice, dokaz koliko je profesor dobar je i taj da smo spremniji bez odradjenih priprema nego u njegov "online" vakat.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:12Od kako nema Jeleškovića, podrazumijeva se da su spremni.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Neka malo i zdrave zezancije, mnogo je bolje od ovih silnih psovki po drugim temama. U zdravlje.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:20Brat si hahahahNapapijri je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:18Nisam sumnjao u fizicku spremu nego spremnost da odgovore zadatku obzirom da se ne zna da li su i koliko uigrani. Sto se fizicke spreme tice, dokaz koliko je profesor dobar je i taj da smo spremniji bez odradjenih priprema nego u njegov "online" vakat.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:12
Od kako nema Jeleškovića, podrazumijeva se da su spremni.![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Hahahahahaha pa jel moguce da nam ovaj sudi u subotu???+Oba mahaca iz RS-a stavili
Kakva ce to lakrdija biti majko mila
Jbg Bagaric bez potrebe jucer dobio zuti,ali dobro morao je negdje kad tad dobiti.Sabanovic ce takodjer faliti
Oremus jucer napokon dobra utakmica na beku
Sastav ce dosta zavisiti od toga hoce li Lazic i Sevelj biti registrovani.Kakve su sanse da ce zaigrati u subotu??
U slucaju da ponovo ne budu mogli ja bi ovako nesto:
Dizdarevic
Pidro
Dupovac
Trako
Oremus
Djokanovic/Ramic
Kapic
Bodul
Kobiljar
Fanimo
Ahmetovic
Klasik 4-2-3-1 ili 4-3-3 attack
Ima tu jos koliko hoces kombinacija sa 3 nazad ali po meni ovo je sigurica.Nadam se da ce Lazic i Sevelj steci pravo nastupa

Jbg Bagaric bez potrebe jucer dobio zuti,ali dobro morao je negdje kad tad dobiti.Sabanovic ce takodjer faliti
Sastav ce dosta zavisiti od toga hoce li Lazic i Sevelj biti registrovani.Kakve su sanse da ce zaigrati u subotu??
Dizdarevic
Pidro
Dupovac
Trako
Oremus
Djokanovic/Ramic
Kapic
Bodul
Kobiljar
Fanimo
Ahmetovic
Ima tu jos koliko hoces kombinacija sa 3 nazad ali po meni ovo je sigurica.Nadam se da ce Lazic i Sevelj steci pravo nastupa
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 sep 2021, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
5
5 golova,3 asistencije u 14 derbija
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Fanimo nije spreman za vise od 20-30 minuta.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:22Hahahahahaha pa jel moguce da nam ovaj sudi u subotu???+Oba mahaca iz RS-a stavili![]()
![]()
Dizdarevic
Pidro
Dupovac
Trako
Oremus
Djokanovic/Ramic
Kapic
Bodul
Kobiljar
Fanimo
Ahmetovic
-
- Kontakt:
Jbg pretpostavljao sam...Nista onda,imas Cmiljku,Hebu i Krleta pa birajNapapijri je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:30Fanimo nije spreman za vise od 20-30 minuta.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 sep 2021, 14:22Hahahahahaha pa jel moguce da nam ovaj sudi u subotu???+Oba mahaca iz RS-a stavili![]()
![]()
Dizdarevic
Pidro
Dupovac
Trako
Oremus
Djokanovic/Ramic
Kapic
Bodul
Kobiljar
Fanimo
Ahmetovic

Mozda ne bi bilo lose igrati u nekoj 5-3-2 bez krila jer svakako ih nemas.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- LutakSutko
- Kontakt:
mujic sudi u Banja Luci