FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I haj nemoj zaliti za MDK i Krupom.
Bravo momci
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Sad bi bili rahat,šteta.
Je li moguce da su uhljupi ovoliko sretni,prvo zrinjski bez tri igraca sad siroki sa juniorima.
-
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑17 okt 2020, 17:20Najbolji start Želje u historiji PL nakon 9 kola
Samo 3 primljena gola u 9 kola, najbolja odbrana lige
Erić 3/4 puta ove sezone u ligi sačuvao mrežu
Ikić druga asistencija ove sezone
Lendrić uz Mulića špic sa najviše golova u ligi, s tim da je Mulić zabio 2 iz penala i 1 iz slobodnog
Jedina ekipa bez primljenog gola u gostima
Maximalan učinak u gostima![]()
Borimo se i rukama i nogama. Nije bajno ali se borimo. Baš onako kako i priliči nama i našoj filozofiji. Veliki Željezničar!!
Željezničar za život cijeli!
Dobro se završi danas. Prvo poluvrijeme tankosava, drugo dosta bolje. Još gledah utakmicu uživo, doduše s livade
Al nema veze, baš je dobar osjećaj. Poželio sam Grbavicu ono baš! Forza Željo!!!!!
Samo Željo!
Tako je. Inače Mustafa, Hajdar i Šehić su jedan žuti karton udaljeni od suspenzije.SudoHusika je napisao/la: ↑17 okt 2020, 17:39braco je napisao/la: ↑17 okt 2020, 17:20Najbolji start Želje u historiji PL nakon 9 kola
Samo 3 primljena gola u 9 kola, najbolja odbrana lige
Erić 3/4 puta ove sezone u ligi sačuvao mrežu
Ikić druga asistencija ove sezone
Lendrić uz Mulića špic sa najviše golova u ligi, s tim da je Mulić zabio 2 iz penala i 1 iz slobodnog
Jedina ekipa bez primljenog gola u gostima
Maximalan učinak u gostima![]()
Borimo se i rukama i nogama. Nije bajno ali se borimo. Baš onako kako i priliči nama i našoj filozofiji. Veliki Željezničar!!
Joj Siroki bez zamjena na Kosevu

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Muska utakmica, svaka cast svim igracima. Manite se Hajdara **** ga ja, gluposti pisete
Yebo majku, a protiv nas im odmah ono pojačanje igralo
Trenutno najboljih prvih 11:
Erić - Miličević, Aco, Frane, Siniša - Meša, Hajdar - Mustafa, Štila, Asim - Lendrić

Erić - Miličević, Aco, Frane, Siniša - Meša, Hajdar - Mustafa, Štila, Asim - Lendrić

-
- Kontakt:
Ima tu i širine stvarno. Mili se dobro pokazao, što me raduje, zbog konkurencije i da vidi Šeha da nije dovoljno dobar.
Ono što nama sada fali je veznjak, možemo se samo nadati da će Bojo to dobro popuniti. Pitanje je...
Ono što nama sada fali je veznjak, možemo se samo nadati da će Bojo to dobro popuniti. Pitanje je...
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Sad za 4 dana igramo protiv Goražda. Izveo bih sljedećih 11:SudoHusika je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:08Ima tu i širine stvarno. Mili se dobro pokazao, što me raduje, zbog konkurencije i da vidi Šeha da nije dovoljno dobar.
Erić/Fejzić - Šeha, Miletić, Ikić, Ante - Vrhovac, Bekrić- Veseli, Ermin, Subašić/Asim - Juričić
Stavio bih Boju umjesto Bekrića ali mislim da ćemo se još načekati da vidimo Petra. Hajdara bih odmorio jer je prije 2-3 dana igrao protiv U21 Njemačke, danas s Olimpikom. Treba nam svjež protiv Veleža. Mešu bih isto odmorio jer je već u godinama pa ne znam koliko može izdržati tempo srijeda-subota koji nam slijedi.
Nije prvi put, prošli put kad smo silovali pitare na Koševu 1-3 smo isto uradili:SudoHusika je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:16https://****.****/premijer-liga-bih/foto-pogledajte-u-kakvom-su-stanju-fudbaleri-zeljeznicara-ostavili-svlacionicu-na-otoci/202742
**
Veliki Željezničar!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bitna pobjeda, psihološki prije svega. Nadam se da se Štila i Lendrić vraćaju u formu sa ovom partijom, oni su nam neophodni u narednim utakmicama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja se ne sjecam da je veci anonimac dosao a da je brze dobio ovacije na stadionu od Frane Ikica. Momak je u drugoj utakmici dobio skandiranje sa istoka.
Ima nesto u ovom mangupu, nadam se da ces izdominirati i napraviti jak transfer!
Ima nesto u ovom mangupu, nadam se da ces izdominirati i napraviti jak transfer!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Šibadžija kada treba, ali gotovo uvijek jako staložen. Na svom debiju prije prekida protiv TC fantastično odigrao i pokazao da i nogom dobro igra, da nije klasični štoper koji samo skače i nabija. Momak je fkt extra.
Eto, mozda cak i na debiju da je dobio ovacije, ja nisam siguran, ali sam siguran da nije anonimniji igrac dobio iste na samom pocetku. Onog ribara je proslavio gol protiv pitara i tjt.SudoHusika je napisao/la: ↑17 okt 2020, 19:04Šibadžija kada treba, ali gotovo uvijek jako staložen. Na svom debiju prije prekida protiv TC fantastično odigrao i pokazao da i nogom dobro igra, da nije klasični štoper koji samo skače i nabija. Momak je fkt extra.
Igracina.
I, steta za ovog Cipetica.. Kakav bi on bio dodatak na ovu nasu odbranu pfff
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Lekqqq1921 i 30 gostiju.