U Napadu su vam neophodna dva-tri igraca tipa Handzic( Prijedor) Jusufbasic( Gosk ) ili Okic ( Velez )19UM94 je napisao/la:Sastav za europu . (Miličević ne konkurira zbog reprezentacije)
Vasilj (Melher)
obrana: Stojkić (c) , Aničić , Aleksić (Vrgoč) , Gligorov ?
veza: Kantar,Đurić,Arežina,Simeunović
napad: Popović , I.Aničić![]()
kad bi vratili Igora Aničića i doveli Kantara (ovi ostali su sigurno došli ) trebao bi nam desni bek , a ni sredina mi nije nešto . uglavnom samo dovodit provjerene igrače i ove debile što su sad u nas![]()
![]()
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
također Graovac, Šćepanović, Crnov, Muminović pa i Lazar (manje-više) zaslužuju da ostanu...19UM94 je napisao/la:Sastav za europu . (Miličević ne konkurira zbog reprezentacije)
Vasilj (Melher)
obrana: Stojkić (c) , Aničić , Aleksić (Vrgoč) , Gligorov ?
veza: Kantar,Đurić,Arežina,Simeunović
napad: Popović , I.Aničić![]()
kad bi vratili Igora Aničića i doveli Kantara (ovi ostali su sigurno došli ) trebao bi nam desni bek , a ni sredina mi nije nešto . uglavnom samo dovodit provjerene igrače i ove debile što su sad u nas![]()
![]()
M.Aničića što prije prodat... btw. gdje ti je Anto ???

#SuningOUT
Da li je Igor Žuržinov još uvijek član Zrinjskog?
mislim da nije...Kanister je napisao/la:Da li je Igor Žuržinov još uvijek član Zrinjskog?
#SuningOUT
Kadeti pobijedili Olimpik danas u Mostaru 2:1 (Doči i Juričić strijelci, inače sin od Nikole Juričića bivšeg igrača Širokog), juniori također pobijedili 2:1, a strijelci (Vlaho i Klarić).
http://hercegovi.na.info/vijesti/sport/ ... #news_view" onclick="window.open(this.href);return false;

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Totalno sam smetnuo na ovaj forum... pa me nije dugo bilo, uglavnom pozdrav svima, ma koliko god vas ima 
Taman sam počeo kukat za ovu sezonu, kad Europa nam uleti žešće... sad treba fino riješit gomilu ovih polovnih igrača koje nam je Perić uvalio i lagano Karačiću štafetu prepustiti da pripremi Zrinjski za prvo pretkolo (u kojem smo nositelji)
... U kuloarima se priča o različitim imenima, pa ne bih htio nagađati... ali iskreno se nadam da će nam se vratit Igor Aničić
. Od Igora, Đurića (kad prođe pripreme) i naravno našeg kapetana Pere Stojkića očekujem da budu nositelji ove ekipe... samo nek ih zdravlje posluži
. Dovest kvalitet, a kvantitet ćemo popuniti igračima iz našeg omladinskog pogona! Imamo Odaka, Klarića, Vranjića...

Taman sam počeo kukat za ovu sezonu, kad Europa nam uleti žešće... sad treba fino riješit gomilu ovih polovnih igrača koje nam je Perić uvalio i lagano Karačiću štafetu prepustiti da pripremi Zrinjski za prvo pretkolo (u kojem smo nositelji)

Lose prekopirano s RA FB stranice na kojoj stoji 15 dana. Ali dobro kopirate boju dresova kopirate forza,jos samo fali da podjete pisat mostar u srcu zrinjski do groba
:lol:opet nista novo od vas

Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
a ko nam se javlja vi sve zivo kopirate cak i pjesme koje ste pjevali na derbiju protiv zrinjskog.jos samo reci da sam negdje nesto pogresno napiso posto ti je to glavni argument u svim svadjama kad nastane rasparava
pa ovo samo kruži po FB zar je sad to bitno ko je prije stavio . ULTRAS NO FACEBOOK . vi ste najjači ... na INTERNETU !moRAja je napisao/la:Lose prekopirano s RA FB stranice na kojoj stoji 15 dana. Ali dobro kopirate boju dresova kopirate forza,jos samo fali da podjete pisat mostar u srcu zrinjski do groba![]()
:lol:opet nista novo od vas

ima li kakvih novosti ? Hadžić otišao , melher i vasilj golmani trenutno . vasilj neiskusan , melher nemože više . u dnevnom listu piše da se traži golman .
Mitrovic je na izlaznim vratima Dinama. Mozda da njega vratite, ja ga pamtim po dobrim obranama u Zrinjskom.19UM94 je napisao/la:ima li kakvih novosti ? Hadžić otišao , melher i vasilj golmani trenutno . vasilj neiskusan , melher nemože više . u dnevnom listu piše da se traži golman .
Adis Nurković19UM94 je napisao/la:ima li kakvih novosti ? Hadžić otišao , melher i vasilj golmani trenutno . vasilj neiskusan , melher nemože više . u dnevnom listu piše da se traži golman .

#SuningOUT
pregovaramo sa Zajkom Zebom
u Mostaru je, viđen je jutros 

svaka čast zebi ali šta će nam sada kada ga nitko ne želi ? može i sada poslužiti ali za europu nam trebaju bolji igrači od njega.Mandrake je napisao/la:pregovaramo sa Zajkom Zebomu Mostaru je, viđen je jutros
-
- Kontakt:
Ma tko ti je bolji od njega naši juniori jeli ? a ovi ostali svi hoce prvo inozemstvo pa ako im se izjalovi onda bi kao ovde i treba ih cekati do 8 mjeseca19UM94 je napisao/la:svaka čast zebi ali šta će nam sada kada ga nitko ne želi ? može i sada poslužiti ali za europu nam trebaju bolji igrači od njega.Mandrake je napisao/la:pregovaramo sa Zajkom Zebomu Mostaru je, viđen je jutros

Takav je slucaj i sa Kajkutom i sa Hadzicem navodno su kontaktirani, ali svi gledaju prema inozemstvu, i ako im to propadne, kao moguc je dolazak, nama treba odmah ugirat ekipu za Europu i proci bar 1 kolo, da se nesto zaradi, a kasnije sta god bude, dobro je...ZrinjskiMostar je napisao/la:Ma tko ti je bolji od njega naši juniori jeli ? a ovi ostali svi hoce prvo inozemstvo pa ako im se izjalovi onda bi kao ovde i treba ih cekati do 8 mjeseca19UM94 je napisao/la:svaka čast zebi ali šta će nam sada kada ga nitko ne želi ? može i sada poslužiti ali za europu nam trebaju bolji igrači od njega.Mandrake je napisao/la:pregovaramo sa Zajkom Zebomu Mostaru je, viđen je jutros
Basara je bio i tako rekao a na kraju će završiti u Radniku opet
" onclick="window.open(this.href);return false; sad ugleda, fin gol Vlahe za juniore
Ma opet mislim da je za ove Muminoviće, Lazare i slične doktor bio i ostao... ja ga pamtim iz najboljih dana njegovih u Zrinji i nadam se da će opet tako biti, no o tom potom, prvo da vidimo hoće li uopće preći...zrinjke je napisao/la:Takav je slucaj i sa Kajkutom i sa Hadzicem navodno su kontaktirani, ali svi gledaju prema inozemstvu, i ako im to propadne, kao moguc je dolazak, nama treba odmah ugirat ekipu za Europu i proci bar 1 kolo, da se nesto zaradi, a kasnije sta god bude, dobro je...ZrinjskiMostar je napisao/la:Ma tko ti je bolji od njega naši juniori jeli ? a ovi ostali svi hoce prvo inozemstvo pa ako im se izjalovi onda bi kao ovde i treba ih cekati do 8 mjeseca19UM94 je napisao/la:
svaka čast zebi ali šta će nam sada kada ga nitko ne želi ? može i sada poslužiti ali za europu nam trebaju bolji igrači od njega.Basara je bio i tako rekao a na kraju će završiti u Radniku opet
" onclick="window.open(this.href);return false; sad ugleda, fin gol Vlahe za juniore

Ma to je i hajmo reći normalno... Basara ima 28 godina, Kajkut i Hadžić isto tako... normalno da gledaju prema inozemstvu (makar to inozemstvo bilo Tajland

Ma ja sam za da se dadne prilika juniorima tim nekim... eto Vlaho, Klarić, Odak, Vranjić, itd. Ako ne možemo po sezoni 2-3 juniora izbaciti za prvu ekipu, onda trebamo ukinuti omladinsku školu!
hoćete dobiti licencu za stadion ili ćete igrati na Pecari gdje vam je i prijavljeno za 1.pretkolo?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.