FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miden
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miden » 31 mar 2015, 12:19

hilmo je napisao/la:Utakmica zvanično u subotu u 15:00 :(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Umjesto da urade nešto da se raja privuce na stadion, oni je ovakvim terminima samo tjeraju. Znam da naši iz uprave nisu krivi za ove termine, ali ovo se u buducnosti treba promijeniti ili da stave tekmu u nedelju. Dosta raje privatno radi subotom, a i vecina državni firmi isto. Da je bar nedelja, pa nek stave i u 12 što se mene tice, jer su nedeljom vecinom svi slobodni, ali ovako...
Zadnja izmjena: miden, dana/u 31 mar 2015, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 31 mar 2015, 12:25

Vidim i dalje je vecini Kallasi neizostavan u prvih 11.
Odgovorno tvrdim da je on amater nedostojan da igra kod nas. Kakav god da je, Baric je Cafu za njega.
Nikad nisam vidio da neko takticki naivnije i beskorisnije igra od njega.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 mar 2015, 12:43

miden je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Utakmica zvanično u subotu u 15:00 :(

Umjesto da urade nešto da se raja privuce na stadion, oni je ovakvim terminima samo tjeraju. Znam da naši iz uprave nisu krivi za ove termine, ali ovo ce se u buducnosti treba promijeniti ili da stave tekmu u nedelju. Dosta raje privatno radi subotom, a i vecina državni firmi isto. Da je bar nedelja, pa nek stave i u 12 što se mene tice, jer su nedeljom vecinom svi slobodni, ali ovako...
to sam i ja pisao nedjelja je nekako bas za utakmice slobodan dan za vecinu ljudi ,uprava treba ozbiljno da razmisli o tome da nedjeljom igramo domacinske utakmice ,ja isto radim u subotu :x

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 31 mar 2015, 15:57

Počela predprodaja ulaznica za utakmicu protiv FK Mladost Velika Obarska

Fudbalski klub Sarajevo u subotu, 4. aprila, dočekat će na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" ekipu Mladosti iz Velike Obarske. Utakmica 19. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine počinje u 16.30 sati.

Ulaznice za nadolazeću ligašku utakmicu naših prvotimaca se od utorka, 31. marta tekuće godine, nalaze u predprodaji po nižim cijenama. Iste je moguće kupiti na svim prodajnim mjestima Kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine, te online na portalu http://www.kupikartu.ba/FKSarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;. Cijene ulaznica u predprodaji su sljedeće:

- Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 4 KM, Tribina "Istok" - 7 KM.

Ulaznice po redovnoj cijeni naći će se u prodaji od petka, 3. aprila, i bit će dostupne u oba Fan Shopa FK Sarajevo (Bordo Fan Shop 1. - Maršala Tita 38/b, Bordo Fan Shop 2. - Bezistan Stari Grad), a na uobičajenim prodajnim mjestima u gradu Sarajevo na dan utakmice, u subotu 4. aprila, kao i neposredno pred početak utakmice na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" po sljedećim cijenama:

- Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 5 KM, Tribina "Istok" - 8 KM.

Za duel između Sarajeva i Mladosti, Tribina "Zapad" neće biti u funkciji. Vlasnici sezonskih ulaznica za pomenutu tribinu moći će istu koristiti na ulazu A4 - Tribina "Zapad", kako bi sa dijela tribine "Zapad Galerija" gledali utakmicu.

Podržite voljeni Klub, svi putevi vode na Koševo!

http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/poc ... arska/2199

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 31 mar 2015, 16:04

Što se neko na fb-u zajebava na ovom eventu, gore u opisu eventa piše utakmica u subotu u 16:30, na portalima i na zvaničnoj piše tekma u suboutu u 3, i sad opet admin eventa mjenja termin iz subote u 16:30 u nedelju u pola 7 :crazy:

eto sam vama koji ste ovde kukali zbog termina uzeo muštuluk :mrgreen: hajmo dogovorite ko mi kupuje džabaluka kartu za istok :cool:

EDIT: ipak sad je vraćeno da je tekma u subotu u pola 5, ništa od muštuluka :)
1946

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 mar 2015, 16:07

U 16:30 je utakmica 100%
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 mar 2015, 16:27

E to je vec malo bolja vijest, jos izmajmunisati izlaz s posla i :opaopa: :opaopa:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 31 mar 2015, 16:27

Jeste zvanicno utakmica pocinje u 16.30 h nema izgovora svi na sjever ! :mrgreen:

Vjerovatno da necu radit za vikend i mocicu na miru na tekmu . :)
04.10.2009 !!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 mar 2015, 18:15

Mihi i Radovac ponovo u prvih jedanaest U-21. Cestitke decki. Kolio god mi gotivili Krleta, Benku, Bicu, Puzija...ovi momci su pokazatelj u kojem smjeru Klub treba da ide. Naravno tu su i Cimi, Rustemovic, Dulja, Andjusic, Rastoder, Plakalo...da ne nebrajam dalje. :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 31 mar 2015, 18:30

vojkovrucina je napisao/la:
budzak je napisao/la:Krste nocas bez minutaze za Makedonjiu,steta. valjda ce Cimirot dobiti bar pola sata u Becu.
Cimirot ne igra pola sata u Sarajevu, a da igra za reprezentaciju!

sta li ti gledas da mi je znati ????

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 31 mar 2015, 18:45

belosevic28 je napisao/la:Mihi i Radovac ponovo u prvih jedanaest U-21. Cestitke decki. Kolio god mi gotivili Krleta, Benku, Bicu, Puzija...
Ne znam za vas ali meni ni jedan igrač sa strane ne može u "istu rečenicu" sa onim koji prođe naše omladinske kategorije, makar jednu generaciju.
Cijenim ja njih sve ali ovi naši su nešto posebno, njima se i koja greška može oprostiti.

Fino je za Samira i Marka da su važna karika u reprezentaciji. Nemamo neki pregled i kvalitetan izvještaj da bi sudili o njihovim igrama danas. Vjerujem da su odgovorili zadatku.
Njima a i kompletnoj U21 reprezentaciji čestitke na pobjedi.
Sada je najbitnije da se i njih dvojica uključe u ovu pripremu za subotnju utakmicu, bitna su karika i kod nas.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 mar 2015, 19:23

Pocelisu opet po medijama. Majku vam **** nemate pravu da izlazite u javnost sve dok vas nevidimo na #1. :evil:

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 31 mar 2015, 19:37

Pitar6785 je napisao/la:Pocelisu opet po medijama. Majku vam **** nemate pravu da izlazite u javnost sve dok vas nevidimo na #1. :evil:

<brate , mozel objasnjenje..ne kontam...a vidim da se nesto i brisalo

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 31 mar 2015, 19:41

:o :o
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 mar 2015, 19:56

Opet nase picke poceli izlazit u javnost kako ce ONI dokazat nekome kako su ONI neko I nesto

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 mar 2015, 20:14

Pitar6785 je napisao/la:Opet nase picke poceli izlazit u javnost kako ce ONI dokazat nekome kako su ONI neko I nesto
Vidi, moramo mi biti zastuljeni malo u medijima, radi sponzora, radi popularnosti kluba, radi člasntva.... Igrači su najpoželjniji za pojavljivanje u javnosti, jer su oni ipak najbitniji. NEkad i mi sami pretjeramo u tome, a nekad odradimo nešto i kako treba.
Nakon utakmice u Mostaru, veoma malo ili ni malo nas nije bilo u medijima, što je dobro, slegli su se utisci, uradile analize... Ovo danas je samo da drugi ne zaborave na nas i po meni je ovo optimalno, još presica u petak i to je to. Nakon utakmice izjava dvije i ništa više.

Međutim, igrači moraju voditi računa šta pričaju. Meni se ne sviđaju današnje izjave Dduljevića, ponovno podgrijavanje euforije koju mi nikako ne podnosimo.
"U bodovnom smo zaostatku ali se iskreno nadam da ćemo prestići konkurente. Svi timovi koji su nam prijetnja u borbi za titulu nam dolaze na Koševo i tu vidim našu šansu".
Svi se mi nadamo, ali potajno, ne moramo to uvijek potencirati. On kao sportista se ne smije predati dok god postoje šanse, ali ja ne vidim potrebu da se o tome previše priča. Dok mi je izjava Rustemovića na mjestu:
"Mislim da svaki igrač mora dati 150% od sebe da bismo došli do pobjede protiv Mladosti. Nema laganih utakmica i ova koja slijedi je vrlo bitna. Jednostavno, moramo pobijediti Mladost. Mora da se zna ko nosi dres Sarajeva, a ko Mladosti".
Najbitnija je utakmica u subotu, i svi trebaju biti svjesni da neće biti lako i ad trebaju dati 150 % snage za pozitivan rezultat.

EDIT:
Sretno Gojku večeras! :bih: :bih:
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 31 mar 2015, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 mar 2015, 20:18

Pitar6785 je napisao/la:Pocelisu opet po medijama. Majku vam **** nemate pravu da izlazite u javnost sve dok vas nevidimo na #1. :evil:
Nisu oni sami od sebe izasli,nego klub praktikuje da sazove medije gdje ce im se obratiti par igraca,ako imaju sta da pitaju da to bude kroz to druzenje a ne da ih zivkaju i fataju po ulicama da tako kazem.Dakle ovo je bilo ispred toga sto je klub organizovao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 mar 2015, 20:32

Ako je klub dao zeleno svjetlo onda ok, mislio Sam da su to oni na svoju ruku. Posto znam da Im je kusta zabranio da izlaze u javnost bez dozvole. Bio Sam popizdijo :cool:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 31 mar 2015, 21:48

Pitar6785 je napisao/la:Ako je klub dao zeleno svjetlo onda ok, mislio Sam da su to oni na svoju ruku. Posto znam da Im je kusta zabranio da izlaze u javnost bez dozvole. Bio Sam popizdijo :cool:
Pardon- popizdio!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 mar 2015, 23:13

Na Bordo TV-u ima mali klip sa današnjeg treninga. Ništa čudno osim da smo trenirali u Semizovcu :facepalm:

Koliko je opterećenje za upravu pronalazak kvalitetnih i slobodnih terena za treniranje. Malo na Koševu, pa u Vogošći, pa u Semizovcu :thumbdown:

Dan kada bude gotov bar jedan teren sa prirodnom podlogom u kampu treba biti upisan zlatnim slovima u historiju FK Sarajevo. Kakvo će to olakšanje da bude.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Mahalac7 i 20 gostiju.