arelinho je napisao/la:Šarić![]()

Stavim Covingtona preko, i dvoumim se između Ilyasove i Šarića i uzmem Šarića

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
arelinho je napisao/la:Šarić![]()
Kakva klošarska ekipa. Nije ni čudo što nikad neće više ligu osvojiti. Samo ne znam ko može za njih navijati.96BadBoy je napisao/la:1-0 na kraju ce za Liverpol zavrsit,zabit ce gol u 70oj tako da obojica padamo
Ma hoće ****. Gledaj tiketa od noćas.vedoz je napisao/la:Moglo bi se i danas kakvih para bacit, vidim vi ste već bacili.
Gastonarelinho je napisao/la:Kakva klošarska ekipa. Nije ni čudo što nikad neće više ligu osvojiti. Samo ne znam ko može za njih navijati.96BadBoy je napisao/la:1-0 na kraju ce za Liverpol zavrsit,zabit ce gol u 70oj tako da obojica padamo
Jel me ebeš? Sinoć ti znači nije dalo, večeras treba od tebe prepisat.arelinho je napisao/la:Ma hoće ****. Gledaj tiketa od noćas.vedoz je napisao/la:Moglo bi se i danas kakvih para bacit, vidim vi ste već bacili.
![]()
Ma brate Gortat me nervirao sve vrijeme jer mu niko ne da lopte u prvom. U drugom krene fantastično i prebaci čovjek. Ja otišao spavati jer sam bio siguran da će jedan od ove dvojice prebaciti. Čim sam ustao jutros otvorim onu espn aplikaciju na mobitelu i čim sa vidio kakav je šut imao i pomjeram na aplikaciji do poena kad ono 15p.vedoz je napisao/la:Jel me ebeš? Sinoć ti znači nije dalo, večeras treba od tebe prepisat.arelinho je napisao/la:Ma hoće ****. Gledaj tiketa od noćas.vedoz je napisao/la:Moglo bi se i danas kakvih para bacit, vidim vi ste već bacili.
![]()
![]()
Kako te Myles brat sophomore usrao.. sad znaš kako je meni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.