FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

vojkovrucina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vojkovrucina » 27 mar 2015, 15:59

miden je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Bogami mi je maltene onaj tim sa Huseinovicem i Suljicem bio bolji od ovoga. Huseinovic je jaci igrac i od ovoga Benke i Alispahica (koji je precijejen dobro). A Suljic je bio puno pokretljiviji i brzi od Dujevica .

Generalan nedostatak brzine posebno u odbrani .... . Nije lako ni Kodri , na papiru i u medijima puno nekih imena al nema rjesenja ni blizu na vecini kljucnih pozicija u timu.

4 golmana :thumbdown: ,.. hrpa igraca nekih slicnog profila ..

Sta je Bilbija nit je top napadac nit je top igrac sredine ..primjera radi ..
Zanimljivo da se ovakve price uvijek pokrecu, kada je neki kiks i kriza rezultata. Nego što ovo nisi napisao, dok je ekipa bila na pripremama i dok su rezultati bili dobri ?
Zato što ljudi ne smiju napisati svoje mišljenje u vrijeme priprema jer bi ga na ovoj temi benko, možda si to ti, i slični benki popljuvali, rekli kako nema pojma o životu i slično. Upravo zbog raznih likova koji su plačeni da trabunjaju gluposti i ispravljaju svaki loš post, moralo je doći do promjene pravila na forumu. Više ne znaš gdje smiješ pisati i šta smiješ jer ćeš biti odstranjen, popljuvan i slično. Konstruktivna rasprava se može razviti samo ako ne vlada isto mišljenje, a to neki pod moranjem rade, tj. sve sabotiraju. Dobronamjerna ili ne, kritika je kritika. Ako ti se ne sviđa prekočiš, ali to kod nas ne može. Postavio si mu jako glupo pitanje.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 mar 2015, 16:02

Nije @miden @benko.
Samir u početnih 11 protiv Amerikanaca.

Hajde Samke.. :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 27 mar 2015, 16:33

vojkovrucina je napisao/la:
miden je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Bogami mi je maltene onaj tim sa Huseinovicem i Suljicem bio bolji od ovoga. Huseinovic je jaci igrac i od ovoga Benke i Alispahica (koji je precijejen dobro). A Suljic je bio puno pokretljiviji i brzi od Dujevica .

Generalan nedostatak brzine posebno u odbrani .... . Nije lako ni Kodri , na papiru i u medijima puno nekih imena al nema rjesenja ni blizu na vecini kljucnih pozicija u timu.

4 golmana :thumbdown: ,.. hrpa igraca nekih slicnog profila ..

Sta je Bilbija nit je top napadac nit je top igrac sredine ..primjera radi ..
Zanimljivo da se ovakve price uvijek pokrecu, kada je neki kiks i kriza rezultata. Nego što ovo nisi napisao, dok je ekipa bila na pripremama i dok su rezultati bili dobri ?
Zato što ljudi ne smiju napisati svoje mišljenje u vrijeme priprema jer bi ga na ovoj temi benko, možda si to ti, i slični benki popljuvali, rekli kako nema pojma o životu i slično. Upravo zbog raznih likova koji su plačeni da trabunjaju gluposti i ispravljaju svaki loš post, moralo je doći do promjene pravila na forumu. Više ne znaš gdje smiješ pisati i šta smiješ jer ćeš biti odstranjen, popljuvan i slično. Konstruktivna rasprava se može razviti samo ako ne vlada isto mišljenje, a to neki pod moranjem rade, tj. sve sabotiraju. Dobronamjerna ili ne, kritika je kritika. Ako ti se ne sviđa prekočiš, ali to kod nas ne može. Postavio si mu jako glupo pitanje.
Naravno da mogu napisati svoje mišljenje, ali ne na ovoj temi. Napravljena je tema ''FK Sarajevo(opšte diskusije)'' baš zbog takvih stvari, jer ima ovdje nas koje ne zanimaju vaše kritike, mišljenja i otvaranja ociju.

Ne znam šta to ne valja u mom pitanja? Lako je biti general posle bitke i otvarati oci. Još 12 kola ima do kraja, a on vec sad generalizuje poredi onaj tim sa ovim danas. Nema glupih pitanja, ali ima glupih odgovora. Ovaj tvoj spada u tu kategoriju.
Das Ist Walter

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 mar 2015, 17:50

Gledam ovaj pokusaj od reprezentacije :roll: Radovac definitivno medju najboljima, Mihojevic isto dosta, dosta dobar. Svaka cast decki...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 27 mar 2015, 17:56

Zašto pokušaj? To je naša U21 reprezentacija koja preživljava smjenu generacija, sa novim selektorom. Ovo je sasvim normalno a i prorivnik je dosta kvalitetan.
Samir je fakat bio na nivou i nadam se da će kod nas igrati više, da li naprijed ili defanzivno nebitno. Bori se, trči, a i dobar je u izvođenju prekida.
Marko, s obzirom na visok poraz ne može se reći da je bio na nivou, ali ka sam zadovoljan njegovom igrom. Nisam baš primjetio da je imao nekih kikseva.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 mar 2015, 18:03

Ma gdje nije pokusaj, gdje ih samo nalaze :o Ali ajd da ne idemo u off, ja zadovoljan Bordo momcima. I slazem se da Samke mora igrati vise kod nas...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 mar 2015, 19:13

I ako nam je nastavak domaćeg takmičenja svaki dan sve bliže i, slobodno možemo reći, u strahu ga dočekujemo, pitajući se zašto su nam na početku polusezone ovakvi rezultati. Imamo veoma kvalitetne igrače u timu, pripreme smo odradili vrhunski, atmosfera u i oko kluba na veoma visokom nivou, ali opet nešto ne štima. Ostajući vjeran svojoj tradiciji da petkom kupim "Najčitaniji sportski list u BiH" (mora biti najčitaniji kad je jedini) da pročitam nešto o sportu u BiH. Očekivano, najviše je priče o reprezentacijama malo nešto o nižim ligama i drugim sportovima, i jedan naslov koji tako bolno, ali istinito, para oči i uši:

"Ukleti mart za Bordo tim"

Sve što je vezano za FKS se uvijek pročita od prvog do zadnjeg slova :kafa:. NIšta osim statistike nema, i konstatacije da nam je dobro došla ova pauza samo iz razloga "da prođe mart".
IMa tu pregled posljednih pet sezona i utakmica u martu mjesecu. Rezultati su poražavajući, 14 utakmica smo odigrali u martu u zadnjih pet sezona i ostvarili nevjerovatnih 0 pobjeda, šest remija i osam poraza.
Ja sam to malo uredio i postavio ovako:
slika

Žao mi je što uvijek ja moram izbaciti neku crnu statistiku ali ovo su činjenice. :(
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 27 mar 2015, 19:34, ukupno mijenjano 2 puta.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 mar 2015, 19:29

samo dvije utakmice na Koševu, a čak 12 kao gosti .. :wtf:
F.K.SARAJEVO

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 27 mar 2015, 19:33

Napadač FK Sarajevo, Krste Velkoski, se nalazi u početnom sastavu reprezentacije Makedonije na večerašnjoj kvalifikacionoj utakmici protiv Bjelorusije, koja počinje u 20.45 sati. Sretno Krste!!!

slika

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 mar 2015, 19:35

molotovljev je napisao/la:samo dvije utakmice na Koševu, a čak 12 kao gosti .. :wtf:
Tri, bio sam pogriješio u tabeli. Halali :mrgreen:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 mar 2015, 19:40

Sretno Krleee :clap: :clap:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 mar 2015, 19:45

hilmo je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:samo dvije utakmice na Koševu, a čak 12 kao gosti .. :wtf:
Tri, bio sam pogriješio u tabeli. Halali :mrgreen:
mah, jedna više, ali je poražavajući podatak da nemamo pobjede u ovih 14 utakmica. Gošk 0-2 :facepalm:
F.K.SARAJEVO

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 27 mar 2015, 19:47

Ovaj mali Nikola Jelisic bi nam dosao kao kec na desetku tamo po lijevoj strani!

Ima do kraja sezone ugovor sa Bayernom i cim mu do sada nisu produzili znaci da je na izlaznim vratima, a prebacen je u Bayern II sa 20 godina sto isto znaci da ne racunaju plaho na njega...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 mar 2015, 19:59

Bravo Krsteee!! Sretno kralju nas. :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 27 mar 2015, 20:04

Sretno Krle, igro sam keca :D
Das Ist Walter

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 mar 2015, 20:15

molotovljev je napisao/la: mah, jedna više, ali je poražavajući podatak da nemamo pobjede u ovih 14 utakmica. Gošk 0-2 :facepalm:
Fakat poražavajuće. Međutim statistika je neumoljiva.

@amidzatan
Živ si :kafa:
Ma ne treba nama nikakav Jelišić, treba po malo gurati i ove što su iz Akademije izletili. Anđušić je već zreo za prvog tima, problem mu je što je tu zaista velika konkurencija, ali mislim da će se on uspjeti nametnuti.

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 27 mar 2015, 20:22

hilmo je napisao/la:
@amidzatan
Ma ne treba nama nikakav Jelišić, treba po malo gurati i ove što su iz Akademije izletili. Anđušić je već zreo za prvog tima, problem mu je što je tu zaista velika konkurencija, ali mislim da će se on uspjeti nametnuti.

evo jedva :D

A to da nam ne treba i nebi se slozio sa tim, Andjusicu svakako treba dati priliku i svim momcima koji dolaze iz akademije, ali krilnog igraca ne moze igrati Andjusic jer nema tu probojnost i **** ti igraca koji igra na krilu ili u spicu a nije u stanju pretrcati odbranbenog igraca, tu se mora praviti razlika na terenu! A ovaj mali Jelisic je nesto popu Duljevica samo u manjoj varijanti :D

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 27 mar 2015, 20:24

hilmo je napisao/la:
molotovljev je napisao/la: mah, jedna više, ali je poražavajući podatak da nemamo pobjede u ovih 14 utakmica. Gošk 0-2 :facepalm:
Fakat poražavajuće. Međutim statistika je neumoljiva.

@amidzatan
Preduhitri me! Upravo krenuo da napišem za Anđušica, da momak jedva ceka da dobije priliku i zaigra. Pored Anđušica tu je i Heric, kojeg isto ne smijemo zaboraviti.
Das Ist Walter

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 mar 2015, 20:44

slika
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 mar 2015, 20:50

miden je napisao/la: Preduhitri me! Upravo krenuo da napišem za Anđušica, da momak jedva ceka da dobije priliku i zaigra. Pored Anđušica tu je i Heric, kojeg isto ne smijemo zaboraviti.
Ma naravno, ima i biće tu momaka za prvi tim to sam siguran. Uostalom što smo radili reorganizaciju omladinskog pogona nego da se radi kvalitetnije i da se u budućnosti upravo tu prave igrači za prvi tim. Mora se nešto i sa strane dovesti, ali ja bih volio da tu bude koliko toliko provjereno ime i igrači u punom trenažnom procesu, dosta je više vraćanja u formu.

@amidza
Prijateljski savjet je da smanjiš doživljaj na temam komšija. Smaraš brate.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 25 gostiju.