Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

L_blancos
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la L_blancos » 06 jan 2011, 11:10

Uh kako ce se Dzeko dobro uklopit sa jednim od dva najbolja igraca Premiershipa- Silve..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 jan 2011, 12:12

Ponos Torina je napisao/la:Gledam na raznim sajtovima razlicita se cijena vrti od 32 mill funti do 45 mill eura hmm ko ce im ga vjerovati sad...
Uglavnom citao sam mnoge forume i dosta njih misle da je ovo"Bacanje para",ali to su tamo neki debili naravno...
Upratio sam da do medicinskog pregleda na temama Citija nije bas puno pisano,ali kad je izasla vijest da je uradio pregled i da dolazi postovi su planuli sa svih strana ludilo opste nastalo,sto tako i treba biti...Nadam se da ce ubijati sve redom u PL..

Kako ce biti sada kad "Nocne Dame"napadnu Edina! :lol: :lol:

Cestitam Edine!!!
Slabo si upratio. Forum im Džeko srušio.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 06 jan 2011, 12:21

Potpisao za jedan od tri moja najdraža kluba u Engleskoj:
-Everton
-Man. City
-Chelsea

A i gdje god da je otišao, osim Reala i Liverpoola, navijao bih za taj tim...
Edine, želim ti puno sreće u nastavku karijere, a moje mišljenje je da je ovo odličan potez.
Prvi razlog je zato što se City bori za titulu, a drugi zato što igra u evropi, a on ima pravo nastupa :)
Jedino me strah da period navikavanja na stil igre u Engleskoj bude duži, al nadam se da će Edin i ovdje pokazati svoju veličinu...
A kad se ima jaka konkurencija, može se samo još više napredovat. Ovdje ima Ballotelija, Teveza, Adebayora, Santa Cruza itd. a tamo je imao Grafitea i Mandžukića :lol: :lol:
Vrlo dobar potez!

P.S. Nadam se da se ovo neće osjetiti na reprezentaciji, naravno negativno, jer su Engleskoj češće povrede nego li u Njemačkoj, a i mnogi igrači se okuraže zbog novca koji dobijaju i malo zapostavljaju reprezentaciju...
Nil Satis Nisi Optimum

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 06 jan 2011, 12:45

Kakvo je stanje sa Big Edom? :P
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

hare30
Kontakt:

Post Postao/la hare30 » 06 jan 2011, 12:51

jos samo viza i potpis hehehe...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 jan 2011, 15:00

Englezi se od srece stipaju za guzicu, da vide jel ovo istina... :-D
Velika je stvar kada vidis da se navijaci kluba, koji ima toliko dobrih igraca, kao mala djeca raduju jednom Bosancu. To smo dovoljno govori o tome koliko je Dzeko vec sada postigao u svojoj karijeri.
Zelim mu mnogo srece na pocetku, jer je tada ona najbitnija. Kada se potpuno aklimatizuje, onda ce mu sreca manje biti potrebna, jer ce znanje, zelja i umijece isplivati na povrsinu.

Za sve one koje interesuje sta navijaci Mancester City-ja vele o svemu ovome:

http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... &start=300
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 06 jan 2011, 15:03

L_blancos je napisao/la:Uh kako ce se Dzeko dobro uklopit sa jednim od dva najbolja igraca Premiershipa- Silve..
silva najbolji u premiershipu :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 06 jan 2011, 15:10

Valdje ce Dzeko biti City-igrac, ako idem na Roster Update u FIFA 11 !
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 jan 2011, 15:11

Faraon iz Visokog je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Uh kako ce se Dzeko dobro uklopit sa jednim od dva najbolja igraca Premiershipa- Silve..
silva najbolji u premiershipu :mrgreen:
Normalno da jeste, puno bolji od Cesc :mrgreen: dovoljno govr minutaza u rep.Spanije jednog i drugog 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jan 2011, 15:16

_dreamer_ je napisao/la:Englezi se od srece stipaju za guzicu, da vide jel ovo istina... :-D
Velika je stvar kada vidis da se navijaci kluba, koji ima toliko dobrih igraca, kao mala djeca raduju jednom Bosancu. To smo dovoljno govori o tome koliko je Dzeko vec sada postigao u svojoj karijeri.
Zelim mu mnogo srece na pocetku, jer je tada ona najbitnija. Kada se potpuno aklimatizuje, onda ce mu sreca manje biti potrebna, jer ce znanje, zelja i umijece isplivati na povrsinu.

Mah i Turci skakali u nebesa kad im je Miske dolazio.A sad se svi sa onim firaunom poklopili i naostrili.
Formacija Mancinija za ovoliko spic igraca je rak rana.Plus sto i onaj Silva jedini da ko biva ima smek Misketa ovo ostalo ili skrto ili neznaju.A i Sliva se snasao ko' krme u Teheranu.
Dzeko ce to izburgijati,ali pored njegove definitivno plate za citav zivot miran,ovo ostalo je sve to varljivo poput vremena.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 jan 2011, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 06 jan 2011, 15:17

_dreamer_ je napisao/la:Englezi se od srece stipaju za guzicu, da vide jel ovo istina... :-D

Jaro moj lijepo bi bilo to da je istina no to ne pije vode jer barem 60% tih Engleza na tom forumu su Bosnje.....Stoga bitno je da Dzeko uzme lovu prvo a jos bitnije je ono sto ce on pokazati na terenu....
Nase je da navijamo i da mu pozelimo srecu.....

No ja imam neki osjecaj da ce se Dzeko ne terenima u Engleskoj usrati ko grlica....

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 jan 2011, 15:22

Dzeko nece moci imati debi u FA KUP, mislim da ima ono pravilo u engleskoj da moras biti clan 7 dana ekipe da bi zaigrao u tzv.FA KUP, tako nesto uglavnom 8-)

debi se ocekuje protiv Wolsa, na domacem terenu 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 06 jan 2011, 15:26

Los_Blanos2 je napisao/la:Dzeko nece moci imati debi u FA KUP, mislim da ima ono pravilo u engleskoj da moras biti clan 7 dana ekipe da bi zaigrao u tzv.FA KUP, tako nesto uglavnom 8-)

Jos bolje, Dzeko daje gol, Dzeko prvi daje gol na utakmici, Dzeko daje zadnji gol na utakmici, Dzeko daje hattrick, Dzeko daje gol u oba poluvremena...Sve cu uplatiti na kladionici, zavaliti se u fotelji i gledati...

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 06 jan 2011, 15:31

sa City teme (ne SS.ba)
Any chance for Creative Player ? ex) Gourcuff
Miralem Pjanic? Another young Bosnian and the Silva stand in we require.
This would be great, he also has almost an identical style to Silva too
:D
treba nam jos igraca iz BiH

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 06 jan 2011, 15:33

harishp je napisao/la: Mah i Turci skakali u nebesa kad im je Miske dolazio.A sad se svi sa onim firaunom poklopili i naostrili.
Formacija Mancinija za ovoliko spic igraca je rak rana.Plus sto i onaj Silva jedini da ko biva ima smek Misketa ovo ostalo ili skrto ili neznaju.A i Sliva se snasao ko' krme u Teheranu.
Dzeko ce to izburgijati,ali pored njegove definitivno plate za citav zivot miran,ovo ostalo je sve to varljivo poput vremena.
tursku i englesku ne mozes nikako usporedivati, kod onih divljaka u turskoj si ili heroj ili dusman :roll: , treceg nema.. ovaj transfer je nesto najbolje sto se moglo desiti za dzeku, i ne samo gledajuci na ekonomski faktor vec i naravno za nogometni razvoj ede. covjek je sebi osigurao zivot u luksuzu, dok ima veliku priliku da zablista u najjacoj ligi na svijetu trenutno. kako god okrenes bolje je city nego truhnuti kod zabara ili da je ostao u vukojebini :roll:
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 jan 2011, 15:38

Sa M.City foruma :)

ty so much Sheikh Mansour

this is the man to complete the attack and take us to the title

FK Željezničar

Podrška Papetu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 06 jan 2011, 15:41

Analitico je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Dzeko nece moci imati debi u FA KUP, mislim da ima ono pravilo u engleskoj da moras biti clan 7 dana ekipe da bi zaigrao u tzv.FA KUP, tako nesto uglavnom 8-)

Jos bolje, Dzeko daje gol, Dzeko prvi daje gol na utakmici, Dzeko daje zadnji gol na utakmici, Dzeko daje hattrick, Dzeko daje gol u oba poluvremena...Sve cu uplatiti na kladionici, zavaliti se u fotelji i gledati...
takoje brate i ja igram dzeko zabija gol definitivno...ma jest ce jesttttttttttttttttttttttttttt
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 jan 2011, 15:44

Analitico je napisao/la: Jaro moj lijepo bi bilo to da je istina no to ne pije vode jer barem 60% tih Engleza na tom forumu su Bosnje.....

No ja imam neki osjecaj da ce se Dzeko ne terenima u Engleskoj usrati ko grlica....
:roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jan 2011, 15:56

Steve je napisao/la:
harishp je napisao/la: Mah i Turci skakali u nebesa kad im je Miske dolazio.A sad se svi sa onim firaunom poklopili i naostrili.
tursku i englesku ne mozes nikako usporedivati, kod onih divljaka u turskoj si ili heroj ili dusman :roll: , treceg nema.. ovaj transfer je nesto najbolje sto se moglo desiti za dzeku, i ne samo gledajuci na ekonomski faktor vec i naravno za nogometni razvoj ede. covjek je sebi osigurao zivot u luksuzu, dok ima veliku priliku da zablista u najjacoj ligi na svijetu trenutno. kako god okrenes bolje je city nego truhnuti kod zabara ili da je ostao u vukojebini :roll:
Hehe :mrgreen: @steve pa englezi su gori divljaci i stoka kao navijaci i to dokazani. 8-)
Samo sto ih sad ebe zakon,pa su nazor ''fini'' :lol:
Sto se tice transfera,naravno da ce mu svagdje biti bolje nego u onom sada kakav je Wolfsburg.
Citara je imala pare,cak i mirisu na kakav pokal ove sezone.tako da se Dzeki poklopilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 06 jan 2011, 16:07

harishp je napisao/la: Hehe :mrgreen: @steve pa englezi su gori divljaci i stoka kao navijaci i to dokazani. 8-)
Samo sto ih sad ebe zakon,pa su nazor ''fini'' :lol:
Sto se tice transfera,naravno da ce mu svagdje biti bolje nego u onom sada kakav je Wolfsburg.
Citara je imala pare,cak i mirisu na kakav pokal ove sezone.tako da se Dzeki poklopilo.
znam al' u engleskoj kad te vole, vole te do kraja zivota - pogledaj samo onog supka di canio-a ;) a ovaj transfer moze biti dobar i za nase ostale igrace, moze otvorit vrata nasim igracima na otok(slicno ko' i tottenham-hrvati) pa mozda vidimo i ibru u recimo blackburnu 8-)
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.