Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ne znam koliko je to relevantno, te izjave strica i njegovih rođaka, ipak je on druga dimenzija u odnosu na njih, mada, svakako, sa njim se mora probati. Jednostavno mora.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Da li ovi novinari čitaju uopšte ove teme?
-
- Kontakt:
Ako otac kaze da zeli logicno je da i sin zeli , nece govorit u prazno , al pitanje je koliko se racuna na decka? jer svi oni paze svoju karijeru , i s kolasincem bilo je pregovora , pa mu garantovali da nece u mladu da ce odmah u seniore , valjda tako treba sa svakim talentom da se postavi i pricazizu1991 je napisao/la:Ne znam koliko je to relevantno, te izjave strica i njegovih rođaka, ipak je on druga dimenzija u odnosu na njih, mada, svakako, sa njim se mora probati. Jednostavno mora.

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Volio bih znati da cemu ti Virtualni zasnivas toliki optimizam? Cinjenica je da su sem Misimovica svi bitni igraci Bosnjaci. Zna se da se ostali odlucuju za komsije ili susjede.
Moje misljenje je da ce ovaj mali ili igrati za Hrvatsku ili Svedsku. Ovo je situacija poput one Hajrovica i Seferovica kada su birali izmedju nas i Svicarske. Vidjet cemo koji ce Hrgota ispasti od njih dvojice.
Moje misljenje je da ce ovaj mali ili igrati za Hrvatsku ili Svedsku. Ovo je situacija poput one Hajrovica i Seferovica kada su birali izmedju nas i Svicarske. Vidjet cemo koji ce Hrgota ispasti od njih dvojice.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Ako je tako onda mali svakako trenutno ganja sta je najbolje za njega i njegovu karijeru i to postujem, iz ranijih izjava nije ,,naginjao'' ni za jednu reprezentaciju, znaci dodjite mi pa da vidim sta ko nudi! Dokazao je kvalitetu i normalno da momak hoce da izabere sta je najbolje za njega i njegovu karijeru, treba ga sto prije kaparisati. E sad kad bi i pristao ne znam zbog cijele procedure dal bi bio spreman za Brazil, valja svu papirologiju rijesit...lucif3R666 je napisao/la:Ako otac kaze da zeli logicno je da i sin zeli , nece govorit u prazno , al pitanje je koliko se racuna na decka? jer svi oni paze svoju karijeru , i s kolasincem bilo je pregovora , pa mu garantovali da nece u mladu da ce odmah u seniore , valjda tako treba sa svakim talentom da se postavi i pricazizu1991 je napisao/la:Ne znam koliko je to relevantno, te izjave strica i njegovih rođaka, ipak je on druga dimenzija u odnosu na njih, mada, svakako, sa njim se mora probati. Jednostavno mora.
Sabur ljudi, doći će i on na red, tiha voda brijege valja
Nemoguće je ispratiti svih 100+ potencijalnih reprezentativaca čija se imena provlače po forumu, nemamo dovoljno resursa. Izvještaji o potencijalnim igračima se redovno podnose u savezu.

Nemoguće je ispratiti svih 100+ potencijalnih reprezentativaca čija se imena provlače po forumu, nemamo dovoljno resursa. Izvještaji o potencijalnim igračima se redovno podnose u savezu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svakako, svaki mladi talent, koji želi s nama, treba se privesti, koristiti sva dozvoljena i nedozvoljena sredstva za ostvarivanje ciljeva. Rekao sam za rođake i strica, jer je ipak to drugi nivo, ako kaže otac, ne bi sigurno pričao u prazno, u tome se svakako slažem.lucif3R666 je napisao/la:Ako otac kaze da zeli logicno je da i sin zeli , nece govorit u prazno , al pitanje je koliko se racuna na decka? jer svi oni paze svoju karijeru , i s kolasincem bilo je pregovora , pa mu garantovali da nece u mladu da ce odmah u seniore , valjda tako treba sa svakim talentom da se postavi i prica
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
jesi ovo provjerio ili samo mislišVirtu4l je napisao/la:

nema stotinu ima ih 4-5 ono baš potencijala 3-4 smo riješili ostaju sad kao prioriteti prioriteta Arslanagić,Hrgota i onaj Tabaković jer su spremni za seniorskog nogometa, Tanković dolazi poslije ali za njega se sve zna, e oni kadeti Švedske mogu sačekati još godinu-dvije
A ima oko ovog Hrgote priča svakakvih, od neki sam čuo da je bio na utakmici Švedska-BIH kad smo igrali, pa od drugih da je prevrtaner ono kako vjetar puše, ali eto ima vremena da saznamo šta je istina

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bilo bi dobro Rodica pokupiti,iz razloga jer je jako mlad,zapravo Zenitov igrac i igra na poziciji na kojoj smo deficitarni,bar po meni,iako je Kolasinac dosao,jer Seu mozemo rotirati na vise pozicija ako budemo primorani.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Provjerenolegenda reala je napisao/la:jesi ovo provjerio ili samo mislišVirtu4l je napisao/la:
Nemoguće je ispratiti svih 100+ potencijalnih reprezentativaca čija se imena provlače po forumu, nemamo dovoljno resursa. Izvještaji o potencijalnim igračima se redovno podnose u savezu.![]()
nema stotinu ima ih 4-5 ono baš potencijala 3-4 smo riješili ostaju sad kao prioriteti prioriteta Arslanagić,Hrgota i onaj Tabaković jer su spremni za seniorskog nogometa, Tanković dolazi poslije ali za njega se sve zna, e oni kadeti Švedske mogu sačekati još godinu-dvije

Ima ih mnogo, vjeruj mi. Ne mislim na seniorski tim, već na mlađe selekcije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Takvog te volim i sjeti se da imam ppVirtu4l je napisao/la:
Provjereno![]()
Ima ih mnogo, vjeruj mi. Ne mislim na seniorski tim, već na mlađe selekcije.

Znam ali tu djecu koja su testirana ljetos po Njemačkoj i Skandinaviji ne treba prepuštati drugima, treba ih odma zvati u naše selekcije kako bi ih kaparisali, nešto ne vjerujem da će Švabo nama otimati igrače ako oni već zaigraju za neku našu mlađu selekciju jedino da bude novi Mesi i sl.
A nama trebaju u što kraćem roku ovi što su već dogurali do U21 reprezentacija Hrgota,Arslanagić,Tabaković koji već mogu konkurisati i za A timove tj. nemamo puno vremena da reagujemo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vitesse je proslo kolo dobio Ajax u gostima 1:0 i trenutno su drugi u prvenstvu
za Vitesse od pocetka je igrao Vejinovic koji se u zadnje vrijeme ustalio kao starter i igrao je dosta povuceno u veznom redu,vec sam pisao da je igrao za mladje selekcije Holandije i moze igrati za BIH a i mlad je ('90 god.)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/afc-a ... 42368.html" onclick="window.open(this.href);return false;
za Vitesse od pocetka je igrao Vejinovic koji se u zadnje vrijeme ustalio kao starter i igrao je dosta povuceno u veznom redu,vec sam pisao da je igrao za mladje selekcije Holandije i moze igrati za BIH a i mlad je ('90 god.)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/afc-a ... 42368.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne moze biti gori od Zahe, ali eto, na spisak se tesko upada jos teze ispada 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zaista,ako su stric i otac rekli da bi Branimir igrao za BiH treba onda uciniti sve da dodje u repku.Nije mala stvar s 20 godina igrati u Bundesligi.S njim bi dobili klasnog napadaca za narednih 10ak godina.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jarane Seferovic je drzo ljiljane na zidu pa nas izradio prema tome te price stric ujak amidza dvije stolice mojne toga znao on sve kako ide procedura ne treba njemu ni Begic ni Susic treba samo imat zelju i volju..lucif3R666 je napisao/la:Evo ovako , hrgota je rodom iz jednog sela pored kaknja , moj rodjak poznaje njegovog oca i strica , jucer je pricao s njegovim stricom i kako stric kaze , nemaju nista protiv da igra za Bih tako je rekao i njegov otac al sve je do saveza , cak je otac njegov zelio kontakt sa savezom al niko nista , e sad me zanima zasto niko ne pita nekog u savezu ? ili je savez logicno rekao da nije za repke jer je hrvat u dijaspori ? da je kojim slucajem bosnjak velika bi borba za njega bila ovako automatski ispada da on nece
ne treba dovoditi u pitanje da l' Seferović voli BiH, naravno da voli čim drži liljane, itd, na odmor dolazi u BiH, itd .. Švicu je izabrao zbog karijere bez dileme, tamo već igra, kod nas bi se nasjedio pored Džeke i Vede, realno
ne opravdavam ga, kažem i ja kao i vi, ko ga ebe, al' tako stvari stoje
Hrgota sa druge strane ni tam ni vam, nit' je naš, nit' Hrvat, nit' Šved
on će također izabrati šta mu najviše paše za karijeru, itd .. bilo bi idealno da Švedi ispadnu od Portugala, a da mu naši obećaju put u Brazil .. Hrvati opet imaju dosta napadača, a i krilnih igrača

Hrgota sa druge strane ni tam ni vam, nit' je naš, nit' Hrvat, nit' Šved

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hrvati su krcati sa napadacima. To sam ranije pricao, tu je nasa sansa, plus sad ako Svedi ispadnu, a mi mu ponudimo mjesto u timu za Brazil 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Al kao sto neko rece, ako ga zelimo u brazilu, ne treba puno odugovlacit radi papirologije..ima li on ista nase od papira ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
najbitnija je njegova zelja, jer ako toga nema dzaba nam je da vec sada ima sve nase papire..Papastathopoulos je napisao/la:Al kao sto neko rece, ako ga zelimo u brazilu, ne treba puno odugovlacit radi papirologije..ima li on ista nase od papira ?
Volim te Bosno!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa moguće da ima državljanstvo, rođen je u BIH, a Švedska mislim dozvoljava dvojnoPapastathopoulos je napisao/la:Al kao sto neko rece, ako ga zelimo u brazilu, ne treba puno odugovlacit radi papirologije..ima li on ista nase od papira ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.