Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Dirk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Dirk » 25 maj 2010, 13:08

Virtu4l je napisao/la:Opet laž, još jedna u nizu. Pogledaj do koliko sati ja postam na forumu, shvatit ćeš da forum za mene postoji u toku radnog vremena. Rijetko, skoro nikako vikendom. A djevojke? To smo već apsolvirali i opet započinješ nešto za šta nemaš nikakvu osnovu, klasične gluposti i izmišljotine.
kada nije istina zasto se pravdas ... ???

Da nije ovako kako ja pisem ti bi vjerujem shvatio ovo kao zajebanciju ne bi to uzimao za ozbiljno ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2010, 13:10

Zato što je to privatnost i neistina, što nema veze sa sportom i ovim forumom, ali jbg, očajnički pokušaj da se neko omalovaži na forumu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 maj 2010, 13:10

Virtu4l je napisao/la:Zato što je to privatnost i neistina, što nema veze sa sportom i ovim forumom, ali jbg, očajnički pokušaj da se neko omalovaži na forumu.
Ocajnicki pokusaj je to da si htio da se ulizes pojedincima pa da im kasnije sukas kao sto obicno radis sreca ima nas koji ne spadamo u to i ne dozvoljavamo da pokazujete svoju dvolicnosti ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2010, 13:12

Opet zamjena teza i bježanje od teme. Više sreće drugi put.
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 maj 2010, 13:14

Virtu4l je napisao/la:Opet zamjena teza i bježanje od teme. Više sreće drugi put.
Kakve veze ovo ima sa temom Liverpoola ... pogrijesio si forum , chat sa djevojkama je negdje drugo ... 8-)

Nabijanje postova razumijem te ... :D
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 25 maj 2010, 13:17, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2010, 13:17

Obzirom da je potopljeno sve što si rekao i da sad već prelazi u glupiranje, toliko od mene. Drugi put pokušaj skupiti više argumenata.
Voli te tvoje Sarajevo.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 maj 2010, 13:17

Virtu4l je napisao/la:Jeli rano da vas već otpišem za narednu sezonu? Bookiji su vas već otpisali.

Premier League 2010/11 - Winner - 17:00

FC Chelsea 2.25
Manchester United 3.00
FC Arsenal 6.50
Manchester City 6.75
FC Liverpool 12.00
Tottenham Hotspur 51.00
Nije rano mi smo otpisani i za LP a kamoli titulu. :lol:

Fabio Aurelio odlazi iz Liverpoola
Utorak, 25.05.2010.
Brazilski lijevi bočni igrač Fabio Aurelio će napustiti Liverpool ovog ljeta, nakon što razgovori oko potpisivanja novog ugovora sa upravom tog kluba nisu urodili plodom. 30-godišnji nogometaš je 2006. godine stigao u Liverpool iz Valencie, ali većinu karijere u engleskom klubu obilježile su mu ozljede, pa je u četiri sezone skupio 110 utakmica.

Iako odlazi iz kluba, menadžer Rafel Benitez se pohvalno izrazio o Aureliu, rekavši: "Fabiov ugovor je gotovo završen i on nas napušta. Pokušali smo dogovoriti produženje suradnje, ali šteta je što nismo uspjeli. On je pružio apsolutno fantastične usluge ovom klubu. On je vrhunski profesionalac, veliki igrač i jako dobar momak. Doista mislim svaku riječ koju sam rekao o njemu. Bilo je zadovoljstvo imati ga u momčadi i doista će nam nedostajati. Jedini problem koji smo imali s njim je taj što je imao puno ozljeda, što je šteta jer se radi o jako kvalitetnom igraču. Kada je on bio u momčadi, uvijek smo mogli graditi igru od zadnjeg reda i držati loptu u svom posjedu. O igračima se može svašta govoriti, ali kada govorimo o Fabiu, govorimo o sjajnoj osobi i igraču koji je uvijek davao 100% od sebe. Želimo mu sve najbolje."

Torresov menadžer: "Fernando će ostati u Liverpoolu"
Utorak, 25.05.2010.
Menadžer Liverpoolovog napadača Fernanda Torresa Antonio Peton je izjavio kako vjeruje da će njegov klijent i sljedeće sezone ostati na Anfieldu, unatoč financijskim problemima u klubu i činjenici da neće igrati u Ligi prvaka.

26-godišnji nogometaš se često povezivao sa Manchester Cityem i Chelseaem, no i on je sam izjavljivao u nekoliko navrata kako je Liverpool jedini klub na Otoku za koji bi igrao, a to potvrđuje i njegov menadžer.

Peton je za Punto radio rekao: "U ovom trenutku mogu potvrditi navijačima da će Fernando nastaviti igrati u Liverpoolu i sljedeće sezone. Sve je na Liverpoolu, ali u ovom trenutku Fernando je sretan u klubu i ima dobar ugovor. Iz Liverpoola sa nama nisu razgovarali o njegovoj budućnosti, tako da se on koncentrira samo na nastup na svjetskom prvensvtu."

Torres je u Liverpool stigao u ljeto 2007. godine iz madridskog Atletica i od tada je za ovaj klub postigao 72 gola u 116 utakmica, unatoč brojnim problemima sa ozljedama, koji su ga posebno pratili ove sezone.
FK Pjetlovi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 maj 2010, 13:18

Virtu4l je napisao/la:Obzirom da je potopljeno sve što si rekao i da sad već prelazi u glupiranje, toliko od mene. Drugi put pokušaj skupiti više argumenata.
Zar nisi rekao da cu biti jedan od onih koji bjeze sa teme , kakav ocekivani preokret !

Potpisana kapitulacija , rekao sam ja vec da su mnogi odustali ti spadas u red tih botova !

Vozdra !

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 25 maj 2010, 14:11

Virtu4l je napisao/la:Opet zamjena teza i bježanje od teme. Više sreće drugi put.

E vala ste i vas dvojica pretjerali...
TEMA!!!
Bezveze se prepucavate o glupostima, i tema ode u ****.
Ili je to mozda cilj?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 25 maj 2010, 14:18

Virtual, botino, nikad nisam vidio nikog normalnog sa malo mozga iznad 20 godina da navija za taj klub. Nastali ste 2005. i to je kraj price. Btw ne znam koji qrac oces na ovom forumu :? :?
Pazza Inter amala!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2010, 14:49

fizolof je napisao/la:Virtual, botino, nikad nisam vidio nikog normalnog sa malo mozga iznad 20 godina da navija za taj klub. Nastali ste 2005. i to je kraj price. Btw ne znam koji qrac oces na ovom forumu :? :?
Bar nismo izmišljali vještačke krize i afere da bi prekinuli dominaciju rivala.
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 maj 2010, 14:52

fizolof je napisao/la:Virtual, botino, nikad nisam vidio nikog normalnog sa malo mozga iznad 20 godina da navija za taj klub. Nastali ste 2005. i to je kraj price. Btw ne znam koji qrac oces na ovom forumu :? :?
Vala neka si mu rekao do sada su ga mnogi poklapali ali to njemu nije dovoljno navikao na ponizenja !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 25 maj 2010, 15:35

Ponos Torina je napisao/la: Prodati Lucasa,Benayouna,N gog-a,i jos 2,3 i eto para i bar 4 fina igraca (znaci pare od ovih igraca+transfer budget....
1.Lucas - on ti definitivno ostaje
2.Benayoun - za njega se ne zna,ako je barca jos zainteresovana,prodati ga,ali za pristojnu cijenu jer ionako imaju dubok dzep
3.N'gog ? I on takodje ostaje,a cak kada bi ga i prodali,to ne bi bile neke dobre pare...

Sto se tice aurelia,njegov odlazak je bio i ocekivan,a mislim i da ce riera slijediti njegove korake
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 25 maj 2010, 16:19

Virtu4l je napisao/la:
Bar nismo izmišljali vještačke krize i afere da bi prekinuli dominaciju rivala.
sanjaj, snovi se nekad i ostvare

slika
Pazza Inter amala!!

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 25 maj 2010, 16:28

Virtu4l je napisao/la:
fera je napisao/la:@virtual brate mene cudi da i spursi nisu na kladionicama ispred nas jer mi smo zavrsili tek 7 i sigurno da cemo biti jos slabiji naredne sezone iz vise razloga... dok sumnjam da ce spursi ili villa tako nazadovati ali ko zna vidjecemo.
Tu dolazimo do one stare teme, ime i rejting kluba. Realno, sasvim dobra ekipa u kojoj treba posložiti kockice, ali izgleda da Rafa nije slagao puzzle u svom djetinjstvu. Vidim i City se favorizuje, sa Mancinijem? Ma daj.

Krucijalne prednosti Chelsea, Manchestera i Vrtića su treneri, Ferguson, Ancelotti i Wenger su sami svjetski vrh i glavna prevaga.
Po kojim kriterijima su to Ancelotti i Wenger sami svjetski vrh
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2010, 16:33

kurdt je napisao/la:Po kojim kriterijima su to Ancelotti i Wenger sami svjetski vrh
Ancelotti je dva puta osvajao Ligu prvaka, dok je Wenger osvojio brdo trofeja, tri puta menadžer godine u Engleskoj, suvišno je pričati o njima. Valjda ih to lansira u sami vrh...
Voli te tvoje Sarajevo.

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 25 maj 2010, 16:37

Virtu4l je napisao/la:
kurdt je napisao/la:Po kojim kriterijima su to Ancelotti i Wenger sami svjetski vrh
Ancelotti je dva puta osvajao Ligu prvaka, dok je Wenger osvojio brdo trofeja, tri puta menadžer godine u Engleskoj, suvišno je pričati o njima. Valjda ih to lansira u sami vrh...
Da lansira ih al ne znam kako to da beniteza nema u toj konkurenciji
Tvoje oči ko farovi FIće

vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2010, 16:38

Možda je to bio, ali ove posljednje godine su mu debelo poljuljale reputaciju.
Voli te tvoje Sarajevo.

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 25 maj 2010, 16:44

Virtu4l je napisao/la:Možda je to bio, ali ove posljednje godine su mu debelo poljuljale reputaciju.
Ako je tako ni wenger nije nista bolji a anceloti je otisao u klub koji ima para ko blata naravno da ce osvajati dok je bio u milanu nije mogao meda
Tvoje oči ko farovi FIće

vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 maj 2010, 16:44

kurdt je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
fera je napisao/la:@virtual brate mene cudi da i spursi nisu na kladionicama ispred nas jer mi smo zavrsili tek 7 i sigurno da cemo biti jos slabiji naredne sezone iz vise razloga... dok sumnjam da ce spursi ili villa tako nazadovati ali ko zna vidjecemo.
Tu dolazimo do one stare teme, ime i rejting kluba. Realno, sasvim dobra ekipa u kojoj treba posložiti kockice, ali izgleda da Rafa nije slagao puzzle u svom djetinjstvu. Vidim i City se favorizuje, sa Mancinijem? Ma daj.

Krucijalne prednosti Chelsea, Manchestera i Vrtića su treneri, Ferguson, Ancelotti i Wenger su sami svjetski vrh i glavna prevaga.
Po kojim kriterijima su to Ancelotti i Wenger sami svjetski vrh
Zbog ovakvih amatera treba da pri registraciji na forum uvede neki upitnik fudbalskog znanja, nas Vodja Wenger je vrh vrhova!
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.