Virtu4l je napisao/la:Jeli rano da vas već otpišem za narednu sezonu? Bookiji su vas već otpisali.
Premier League 2010/11 - Winner - 17:00
FC Chelsea 2.25
Manchester United 3.00
FC Arsenal 6.50
Manchester City 6.75
FC Liverpool 12.00
Tottenham Hotspur 51.00
Nije rano mi smo otpisani i za LP a kamoli titulu.
Fabio Aurelio odlazi iz Liverpoola
Utorak, 25.05.2010.
Brazilski lijevi bočni igrač Fabio Aurelio će napustiti Liverpool ovog ljeta, nakon što razgovori oko potpisivanja novog ugovora sa upravom tog kluba nisu urodili plodom. 30-godišnji nogometaš je 2006. godine stigao u Liverpool iz Valencie, ali većinu karijere u engleskom klubu obilježile su mu ozljede, pa je u četiri sezone skupio 110 utakmica.
Iako odlazi iz kluba, menadžer Rafel Benitez se pohvalno izrazio o Aureliu, rekavši: "Fabiov ugovor je gotovo završen i on nas napušta. Pokušali smo dogovoriti produženje suradnje, ali šteta je što nismo uspjeli. On je pružio apsolutno fantastične usluge ovom klubu. On je vrhunski profesionalac, veliki igrač i jako dobar momak. Doista mislim svaku riječ koju sam rekao o njemu. Bilo je zadovoljstvo imati ga u momčadi i doista će nam nedostajati. Jedini problem koji smo imali s njim je taj što je imao puno ozljeda, što je šteta jer se radi o jako kvalitetnom igraču. Kada je on bio u momčadi, uvijek smo mogli graditi igru od zadnjeg reda i držati loptu u svom posjedu. O igračima se može svašta govoriti, ali kada govorimo o Fabiu, govorimo o sjajnoj osobi i igraču koji je uvijek davao 100% od sebe. Želimo mu sve najbolje."
Torresov menadžer: "Fernando će ostati u Liverpoolu"
Utorak, 25.05.2010.
Menadžer Liverpoolovog napadača Fernanda Torresa Antonio Peton je izjavio kako vjeruje da će njegov klijent i sljedeće sezone ostati na Anfieldu, unatoč financijskim problemima u klubu i činjenici da neće igrati u Ligi prvaka.
26-godišnji nogometaš se često povezivao sa Manchester Cityem i Chelseaem, no i on je sam izjavljivao u nekoliko navrata kako je Liverpool jedini klub na Otoku za koji bi igrao, a to potvrđuje i njegov menadžer.
Peton je za Punto radio rekao: "U ovom trenutku mogu potvrditi navijačima da će Fernando nastaviti igrati u Liverpoolu i sljedeće sezone. Sve je na Liverpoolu, ali u ovom trenutku Fernando je sretan u klubu i ima dobar ugovor. Iz Liverpoola sa nama nisu razgovarali o njegovoj budućnosti, tako da se on koncentrira samo na nastup na svjetskom prvensvtu."
Torres je u Liverpool stigao u ljeto 2007. godine iz madridskog Atletica i od tada je za ovaj klub postigao 72 gola u 116 utakmica, unatoč brojnim problemima sa ozljedama, koji su ga posebno pratili ove sezone.