SRETAN DAN NEZAVISNOSTI
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... zavisnosti" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Lakse bi to bilo uz krov, bez trave i ostalog...Rikardo je napisao/la:Da mi je znati kako bi se tek odrzavao onaj stadion "idejnog" projekta, i koliko bi novca trebalo za to.
Kad ne mogu ovaj u ovako losem stanju odrzavati kako bi tek moderni.
Kupit cu ti ja prasko,pa ti sljedecu tekmu prije press odes i pocistis malopropuh je napisao/la:Dal ce se bar jednom u zivotu sjetit da operu ove stolice, fakat kad vidim onu zapeklu prasinu i sta vec ne i uz to dodas travu po tribini uvijek se sjebem koji nemar ljudi koji odrzavaju stadion.
Pametnije i konkretnije rjesenje odavno nisam cuoDona je napisao/la:Kupit cu ti ja prasko,pa ti sljedecu tekmu prije press odes i pocistis malopropuh je napisao/la:Dal ce se bar jednom u zivotu sjetit da operu ove stolice, fakat kad vidim onu zapeklu prasinu i sta vec ne i uz to dodas travu po tribini uvijek se sjebem koji nemar ljudi koji odrzavaju stadion.
Ocito je vama dosadno pa se fatajte krpe a ne pravite se pametnichampions1921 je napisao/la:Pametnije i konkretnije rjesenje odavno nisam cuoDona je napisao/la:Kupit cu ti ja prasko,pa ti sljedecu tekmu prije press odes i pocistis malopropuh je napisao/la:Dal ce se bar jednom u zivotu sjetit da operu ove stolice, fakat kad vidim onu zapeklu prasinu i sta vec ne i uz to dodas travu po tribini uvijek se sjebem koji nemar ljudi koji odrzavaju stadion... A i klub bi ustedio koji dinar..
Kada treba traziti mane i kritikovati onda se nadje vremena a kad se treba krpe (posla) uhvatiti onda obaveza preko glave.. Klasikapropuh je napisao/la:Ocito je vama dosadno pa se fatajte krpe a ne pravite se pametnichampions1921 je napisao/la:Pametnije i konkretnije rjesenje odavno nisam cuoDona je napisao/la:
Kupit cu ti ja prasko,pa ti sljedecu tekmu prije press odes i pocistis malo.. A i klub bi ustedio koji dinar..
Vidis djecace necu se s tobom raspravljat kao ni s ovim klovnom koji je promjenio bar 15 nikova , iako vam je u krvi provocirat.champions1921 je napisao/la: Kada treba traziti mane i kritikovati onda se nadje vremena a kad se treba krpe (posla) uhvatiti onda obaveza preko glave.. Klasika
Vidis to me ni malo ne iznenadjuje.. I za tvoju informaciju imam 31 godinu.. Do duse mozda sam jos djecak za tebe.. Ne zelim ni ja rasprave.. Pozdrav..propuh je napisao/la:Vidis djecace necu se s tobom raspravljat kao ni s ovim klovnom koji je promjenio bar 15 nikova , iako vam je u krvi provocirat.champions1921 je napisao/la: Kada treba traziti mane i kritikovati onda se nadje vremena a kad se treba krpe (posla) uhvatiti onda obaveza preko glave.. Klasika
jucer je KJKP RAD ocistio onu travu ispod tribine, i pokosili ono kod ulazapropuh je napisao/la:Dal ce se bar jednom u zivotu sjetit da operu ove stolice, fakat kad vidim onu zapeklu prasinu i sta vec ne i uz to dodas travu po tribini uvijek se sjebem koji nemar ljudi koji odrzavaju stadion.
Ne bih se slozio. U ok je stanju. Moze se igrati ali nije to to.ZZtop10 je napisao/la:Teren je u veoma dobrom stanju.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, Bing [Bot], denza, Lekqqq1921, N3R3D, zeljooo13, zeljovolimte i 46 gostiju.