FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 22 mar 2015, 21:17

socrates je napisao/la:I..,kakav je zakljucak,jel' ova Uprava,Uprava,ili je mahala?? :kafa:
Definitivno UPRAVA.

Bojao sam se da ne podlegnu nekom pritisku, ali nisu i to mi je jako drago.
Nekoliko puta ranije su djelovali brzopleto kada su se nalazili u sličnim situacijama.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 mar 2015, 21:21

Zao mi je samo sto uprava ovako nije postupila sa Dzenom. Sad bi garantujem bili na prvom mjestu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 22 mar 2015, 21:27

I šta kažeš @mirso, nije bitno šta se pričalo na sjednici? :rol:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 mar 2015, 21:29

Sabinho je napisao/la:Zao mi je samo sto uprava ovako nije postupila sa Dzenom. Sad bi garantujem bili na prvom mjestu.
ubi me to misljenje sve od one srijede. Pogotovo kad proanaliziras sve one tekme gdje smo prosuli bodove i kako smo ih prosuli. Jedva su cekali da ga popljuvaju i da govore da je ljakse, Dejanov jaran...

Mene samo zanima hoce li ikad Ibrakovic barem dio krivice snositi :hmmmmm: Kostic, Protic, Mitrevski...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 22 mar 2015, 21:35

DrustveniParazit je napisao/la:I šta kažeš @mirso, nije bitno šta se pričalo na sjednici? :rol:
hajde ba koga ti zajebavaš :urnebes: :urnebes:
nije bilo bitno do prije pola sata ... :shh: :thumbup:
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 22 mar 2015, 21:35

Sabinho je napisao/la:Zao mi je samo sto uprava ovako nije postupila sa Dzenom. Sad bi garantujem bili na prvom mjestu.
Ja sam opet misljenja da ni u tom slucaju nisu bili brzopleti,cak naprotiv,a Dzeno nije vise ispunjavao ni te administrativne uslove.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 mar 2015, 21:39

Kod Džene je problem bio i licenca koja se ne može dobiti da nekoliko sedmica. Bitno je da je on tu, u klubu i siguran sam da će nekad dobiti šansu za "poravni"

Što se tiče Ibrakovića, Edis i Dino su mnogo energije uložili u ovo Sarajevo da bi pustili a se Ibraković sa njim igra. Vjerujem da su i njegovi potezi pod lupom. Nadam se da već uveliko radi na lijevom beku... od Protića fakat hajra nema.
Koliko smo kmečili za golmanom a u PL BiH prejakih golmana ili oni protiv nas igraju utakmicu života. :hmmmmm:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 mar 2015, 21:42

Sjecam se da se na ljeto pricalo oko lijevog beka. Kad sam cuo da se Subic moze dovesti za neke sitne pare, govorio sam da bi to bio pun pogodak, ali eto... Ko mi nije znao za njega mogao ga je vidjeti protiv nas ;)

Cak i Letic, eto koji je sad najbolji lijevi bek slovacke lige
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 mar 2015, 21:44

Bosniacum Lilium je napisao/la:
ubi me to misljenje sve od one srijede. Pogotovo kad proanaliziras sve one tekme gdje smo prosuli bodove i kako smo ih prosuli. Jedva su cekali da ga popljuvaju i da govore da je ljakse, Dejanov jaran...

Mene samo zanima hoce li ikad Ibrakovic barem dio krivice snositi :hmmmmm: Kostic, Protic, Mitrevski...
Eh too jarane a kakve smo podvige napravili sa njim, trofej uzeli itd. Sa njim i kad smo kiksali promasili smo 5-6 mrtvih zicera na tim utakmicama. ;) Sto se tice Ibrakovica, pocinjem sumnjati u njega. Jos nije doveo igraca koji je netom po dolasku eksplodirao i pravio razliku u nasu korist. :hmmmmm: Hajmo sacekati jos jedan transfer rok pa da donesemo zakljucak. :thumbup: I jos nesto, volim te Saraj'voooo ooooooooo oooooo!!!!!!

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 22 mar 2015, 21:47

Ljiljana za sportskog direktora!!!! :angel:
BOLEST 1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 mar 2015, 21:50

zeljocity je napisao/la:Mislim da stvarate prevelik pritisak na same sebe ovim vanrednim sjednicama sto vam i ne treba. Mislim da bi vas to na kraju moglo kostati vise. Ali dobro to je samo moje misljenje.
Ja mislio da se ovo trebalo u tajnosti odraditi.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 22 mar 2015, 21:58

Mirso1197 je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:I šta kažeš @mirso, nije bitno šta se pričalo na sjednici? :rol:
Tražio si, dobio si.

Drago mi je samo što je Kodro ostao, vjerujem da će se sve ovo ispraviti u toku ove pauze. Im'o je Dženo svojih greški, ali svakako da nije sve u vezi njega bilo toliko crno koliko smo to mi prikazali.

Jel' zna neko šta je sa @Benko-m, jel' opet ban popio?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 mar 2015, 21:59

DrustveniParazit je napisao/la:
Mirso1197 je napisao/la:
Tražio si, dobio si.

Drago mi je samo što je Kodro ostao, vjerujem da će se sve ovo ispraviti u toku ove pauze. Im'o je Dženo svojih greški, ali svakako da nije sve u vezi njega bilo toliko crno koliko smo to mi prikazali.

Jel' zna neko šta je sa @Benko-m, jel' opet ban popio?
Trajni ban

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 22 mar 2015, 22:03

"trazio si dobio si"
O jbt led :facepalm:

Zašto su banovali @Benku !!!???
BOLEST 1946

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 22 mar 2015, 23:04

Totalno je nebitno da li su tvoji komentari dobronamjerni ili ne, imas temu na kojoj mozes pisati a ovo nije ta tema. Sto se tice sastanka upravnog odobora nema tu nista lose. Ne radi se tu o jednoj utakmici, nego o jednom mjesecu koji je bio ispod ocekivanja. Pored toga na istom nije donesena niti jedna ishitrena odluka tipa otpustanja trenera isl. Jednostavno ne vidim u kojem kontekstu je ovo lose? Komentar ti je deplasiran i nelogican. Ako igraci misle nastaviti sa ovim stvarima bujrum, ali nece biti ni plata. Postoje ljudi kojima FKS znaci previse da bi dopustili nekom zjbnciju.

Cuj da se sastanak upravnog odbora obavi u tajnosti, pricalo bi se kako se kriju stvari ili nesto trece. Ne sekiram se ja nasli bi vi vec neku zamjerku.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 mar 2015, 23:32

Podrzavam odluku uprave. Nadam se da je Meho reko upravi koji igraci zabusavaju I da ce vec od sutra bit bivsi. I da je svakome koje clan FCS Jasno Ako neces radit svoj Poso 100% ima da letis Iz kluba naglavacke.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 mar 2015, 23:54

Pitar6785 je napisao/la:Podrzavam odluku uprave. Nadam se da je Meho reko upravi koji igraci zabusavaju I da ce vec od sutra bit bivsi. I da je svakome koje clan FCS Jasno Ako neces radit svoj Poso 100% ima da letis Iz kluba naglavacke.
ma ako neko zabusava i pravi probleme onda to Meho treba da rijesi nema tu upravsa sta da se mjesa njegov je posao da napravi atmosferu u ekipi . Meho ima moju podrsku al sam pisao i kad smo pobjedjivali na pripremama nije mi se svidjalo sto nije kritikovao igru -igrace misljenja sam da trener treba da kritikuje a pohvale ce same po sebi doci i bojao sam se ovaga da je sve krasno fino a ono pad teski ,mislim da se previse hvalilo tu sam ocekivao od Kodre da on kontra prica nekako je ispao neoprezan ,naivan .

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 mar 2015, 00:10

Ako ce se ''kola slomiti'' samo na Bici, onda smo mahalski klub... Sta je sa Stojcevim (lik hoce da bira poziciju gdje ce igrati, ponasa se kao baletan na terenu), Dzemom (likom koji je doveden da nas iskustvom priblizi tituli, a on ko nervozni tinejdzer ''magarasa'' po terenu i dobija kartone)...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 23 mar 2015, 00:12

Puna PODRŠKA Kodri, ipak je to veliki igrač bio...ovi igrači mu nisu ni do članaka, školovan trener, kultura lik, i vidi se da hoće da radi...jest da je malo naivan, nije neki autoritet al je pošten i profesijonalac. Ovo je do igrača koji su neradnici, bezobraznici i lijenčine, kojima se osladilo ovo u klubu, i ne žele da se zalažu. Pola ovih igrača neće ni igrat sljedeću sezonu 100%....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 mar 2015, 00:15

Jbg znam da su losi rezultati zadnjih par utakmica ali jel' iko primijetio koliko je Delac ''nadmocan'' u odnosu na Bandovica? jos ce se vise pokazati kada prebrodimo ovu krizu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, Rodman i 31 gost.