U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Ovaj Metalsi je katastrofa zajedno sa Hajrovicem.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 08 sep 2014, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
ma govorim inacebavarian_bk je napisao/la:Ondje je Graovac ispao ako misliš na ovu situaciju kad je Vasilj skinuo zicer ...Nydalen je napisao/la:hajrovic okretan ko doner

Dvica je Graovac
i Hajrovića i Graovca poslat u pm 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ocigledno da je savezu jedina briga A reprezentacija, kad za utakmicu mlade reprezentacije zna 2% drzave. Nek vam je na obraz
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
odigram jos 1X al gube ne mogu meda 

Svijetla nam je buducnost...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
pa Hajrovicu...
Ova igra je malo reci smijesna.
Imamo talentovane i dobre momke koji treba da igraju a nema ih u sastavu, dok god ovaj strucnjak Jagodic sjedi na klupi nista mi postici necemo.
Ova igra je malo reci smijesna.
Imamo talentovane i dobre momke koji treba da igraju a nema ih u sastavu, dok god ovaj strucnjak Jagodic sjedi na klupi nista mi postici necemo.
Ti si opet šampion !
jagodicu samo poslje utakmice produzi dalje, nastavi do kuce i nevracaj se! skrati nam patnju!!!
Treba sve poslati u 3pm
Koga?simon je napisao/la:Imamo talentovane i dobre momke koji treba da igraju a nema ih u sastavu
JAGODIĆU ODLAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 

Ne znam kako vi ali ja u zemlju propadam od stida.Jos sam sam samcat,nikog zivog oko mene
Ali nije do Vlade,on ima dobre rezultate,ima 4:4 sa Njemackom na svom terenu.A to sto cemo bit zdnji u grupi pa sta,moramo bit svjesni da svi ulazu,Albanija je recimo velesila za nas.
Treba Vlado nastaviti radit,mozda u sljedecim kvalifikacijama osvojimo i 5 bodova i mozda primimo samo 18 golova.

Ali nije do Vlade,on ima dobre rezultate,ima 4:4 sa Njemackom na svom terenu.A to sto cemo bit zdnji u grupi pa sta,moramo bit svjesni da svi ulazu,Albanija je recimo velesila za nas.
Treba Vlado nastaviti radit,mozda u sljedecim kvalifikacijama osvojimo i 5 bodova i mozda primimo samo 18 golova.
http://www.sports-x.net/watch/bht1" onclick="window.open(this.href);return false;Nerminovic je napisao/la:Imal ko stream?
ova 10-ka kod madjara kao da ima 30godina

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slabo.
Koga imamo boljeg?
Koga imamo boljeg?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- invincible1921
- Kontakt:
haj stavio sam oba daju valjda cemo utrapat makar jedan .. ma kakvi mi i nasi talenti uozbiljite se ljudi. Sto rece neko hrv,srbija da ne govorim vece zemlje imaju po 30 40 igraca koji igraju u ovim u18 najvecih evropskih klubova. Kod nas cim se cuje za nekoga ODMA JE TALENTOVAN
Duljevic
Duljevic

=\_1921_/=
Ma nikog,Vlado je super.Unofficialpage je napisao/la:Slabo.
Koga imamo boljeg?
Dobro gledajte pa recite ne treba nikog moliti.Sta moliti,na koljena kleknuti,na koljena.
Govedarica
Slabo ovo skroz. Pa dokle ce vise drzati Jagodica na klupi?

Slabo ovo skroz. Pa dokle ce vise drzati Jagodica na klupi?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, HariTz, hurem, IgmanskiVukovi i 61 gost.