2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
Igra fenomenalnu , al su ga vjerovatno zakinuli jer nije odigrao ni 60 utakmica zbog povrede.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Conley je igrao vise,ali ocigledno nisu vazni kao drugi.
Odavno ove nagrade nisu realno mjerilo,dovoljno je spomenuti Bryant-ovih 8 first team defense izbora...
@babadzo
ti se onda ne sjecas kakvu je Kobe igro odbranu nekad...
Sigurno ne vrijednu 8 prvih timovaalemsa je napisao/la:@babadzo

Itekako, jos ne gotivim Kobija.BABADZO je napisao/la:Sigurno ne vrijednu 8 prvih timovaalemsa je napisao/la:@babadzo
1 na 1 lock down defense = beast.
Aleme ja ne kazem da mladi Kobi nije mogao zakljucat nekog kad je htio,al jedan Payton i Jordan,2 najbolja defanzivna beka imaju isti broj 1st timova kao Kobi.Meni je to smijesno.
Kad ih je uzimo bilo je zasluzeno, krivi konkurenciju.BABADZO je napisao/la:Aleme ja ne kazem da mladi Kobi nije mogao zakljucat nekog kad je htio,al jedan Payton i Jordan,2 najbolja defanzivna beka imaju isti broj 1st timova kao Kobi.Meni je to smijesno.
Harden da igra pola odbranu kakvu je Kobe nekad igro, Rocketsi bi biki legitimni contender. a I bio bi u mvp konverzaciji sa ovom dvojicom.
Hoces rec da je zasluzeno bilo 2009,10,11 ?! Daj molim te.
A koga bi to stavio ispred njeg, kad su Lakersi bili contenderi, sa top 3 rekordom svih tih godina, od Gasola do metle Dallasa, coj'k je igro jako dobru odbranu.BABADZO je napisao/la:Hoces rec da je zasluzeno bilo 2009,10,11 ?! Daj molim te.
Nisam ni sanjo da cu branit Japanskog Bifteka, mora se kafa popit, rano je

Pa to je jedini razlog zasto i jest bio,igrama nije sigurno zasluzio.Isto kao sto mu i MVP poklonili.alemsa je napisao/la:A koga bi to stavio ispred njeg, kad su Lakersi bili contenderi, sa top 3 rekordom svih tih godina, od Gasola do metle Dallasa, coj'k je igro jako dobru odbranu.BABADZO je napisao/la:Hoces rec da je zasluzeno bilo 2009,10,11 ?! Daj molim te.
Nisam ni sanjo da cu branit Japanskog Bifteka, mora se kafa popit, rano je
Citajuci ovaj forum, covjek bi pomislio a je Kobe u rangu Nick Younga ili Jamal Crawforda a ne da je najbolji igrac u NBA u posljednjem desetljecu 

Da nisi malo pretjerao? Cak je i u njegovom timu bio bolji igrac.Epidaurus je napisao/la:Citajuci ovaj forum, covjek bi pomislio a je Kobe u rangu Nick Younga ili Jamal Crawforda a ne da je najbolji igrac u NBA u posljednjem desetljecu
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Shaq sigurno nije bolji igrač od Kobea. Samo Duncan može ući u ta poređenje s Kobeom za najboljeg igrača prošlog desetljeća ali Kobe bolji.Greivis je napisao/la:Da nisi malo pretjerao? Cak je i u njegovom timu bio bolji igrac.Epidaurus je napisao/la:Citajuci ovaj forum, covjek bi pomislio a je Kobe u rangu Nick Younga ili Jamal Crawforda a ne da je najbolji igrac u NBA u posljednjem desetljecu
james je bolji od svih nabrojanih
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
James nije ni do koljena Kobeu gledajući SAMO prošlu deceniju 

Haj što ovaj lupa gluposti,al od tebe sam navikao na boljeLenBias je napisao/la:james je bolji od svih nabrojanih

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Duncan, LeBron i Shaq su ispred njega. Da ne idemo dalje.Epidaurus je napisao/la: Shaq sigurno nije bolji igrač od Kobea. Samo Duncan može ući u ta poređenje s Kobeom za najboljeg igrača prošlog desetljeća ali Kobe bolji.
Samo mi reci za koju ekipu navijas da zavrsimo raspravu?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BurningLegion
- Kontakt:
Za proslo desetljece nije. Po svim anketama, raspravama, ''dodjelama''. Sluzbeno je najbolji igrac proslog desetljeca.
Trolls gonna troll.
Trolls gonna troll.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.