Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bosnas_
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la bosnas_ » 05 jan 2011, 23:58

Adinjo je napisao/la:Jek tempo bi na ovoj tekmi. :shock:

Onaj Toure jednom istrca sprint, i odma izmjena. Bit ce da je od one tuce, pa izgubio energiju :mrgreen:

A ovaj Man. City kita od ekipe. NISTA nisu pokazali. Dobro su im odpjevali na kraju: BORING, BORING CITY!!
Pa bolan pratis li ti fudbal!???? je li znas da je City igrao bez bukvalno pola ekipe!??? ne znas jel da? kako onda mozes tako baljezgati?? Nedostajali su im izmedju ostalih jedan Silva,Boateng,Baloteli,Kolarov,Adebayor itd itd..plus Dzeko... pa ti kontaj kad se svi ti igraci vrate kakav City ima tim,strasan tim! jedan od Mancestera ce na kraju biti prvak Engleske,samo je pitanje koji...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 06 jan 2011, 00:05

bosnas_ je napisao/la:

Onaj Toure jednom istrca sprint, i odma izmjena. Bit ce da je od one tuce, pa izgubio energiju :mrgreen:

A ovaj Man. City kita od ekipe. NISTA nisu pokazali. Dobro su im odpjevali na kraju: BORING, BORING CITY!!
Pa bolan pratis li ti fudbal!???? je li znas da je City igrao bez bukvalno pola ekipe!??? ne znas jel da? kako onda mozes tako baljezgati?? Nedostajali su im izmedju ostalih jedan Silva,Boateng,Baloteli,Kolarov,Adebayor itd itd..plus Dzeko... pa ti kontaj kad se svi ti igraci vrate kakav City ima tim,strasan tim! jedan od Mancestera ce na kraju biti prvak Engleske,samo je pitanje koji...
Al' dobar je Memo :lol:

Ti ces mi govoriti sta je City, i pratim li fudbal... zemljo otvori se!!

I smiri malo te bubice ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 06 jan 2011, 00:09

miky_hz je napisao/la:Edin Džeko zbog problema sa vizom otputovao je večeras avionom za Dizeldorf, dok je njegov agent Irfan Redžepagić prisustvovao meču Arsenala i Manchester Cityja na Emiratesu
Dalke vjerovatno sutra nece potpisati ugovor,nego u petak jel se tek sutra navecer navodno vraca
Kako je moguce onda da je uradio ljekarski ako nije mogao uci u drzavu bez vize :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jan 2011, 00:10

Engleska ti je kolijevka fudbala samo sto su oni to zvali udri nabij i osini. :mrgreen:
Dusa me boli za Dzekom,ali hajde makar nece djete biti gladno. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 06 jan 2011, 00:11

defender je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Edin Džeko zbog problema sa vizom otputovao je večeras avionom za Dizeldorf, dok je njegov agent Irfan Redžepagić prisustvovao meču Arsenala i Manchester Cityja na Emiratesu
Dalke vjerovatno sutra nece potpisati ugovor,nego u petak jel se tek sutra navecer navodno vraca
Kako je moguce onda da je uradio ljekarski ako nije mogao uci u drzavu bez vize :mrgreen:
Ni meni to nije jasno...valjda se sutra vraca u Englesku i u petak je prestavljanje igraca javnosti..sretno Dzeko!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 06 jan 2011, 00:13

bosnas_ je napisao/la:

Fakat su bez ovih igraca drugi tim. Posebno Silva - po meni naj podcjenjeniji na planeti. Spada u sam svjetski vrh a nekako je nezapazen.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 jan 2011, 00:22

Normalno da Silva spada u sam vrh...a vidjet cete sta ce lik da radi u godinama kao Xavi 8-) vrtice se oko njega sve..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 jan 2011, 00:30

k_c je napisao/la:
defender je napisao/la:
Ni meni to nije jasno...valjda se sutra vraca u Englesku i u petak je prestavljanje igraca javnosti..sretno Dzeko!
Tako sto je bio dobio vizu na 24 sata. Prosto ko pasulj!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 06 jan 2011, 00:50

Adinjo je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:

Al' dobar je Memo :lol:

Ti ces mi govoriti sta je City, i pratim li fudbal... zemljo otvori se!!

I smiri malo te bubice ;)
Keslaj se ti koliko hoces, covjek ti dobro rece
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 06 jan 2011, 00:54

boateng je usao koliko sam vidio, kolarov i adebayor se ne racunaju prvom postavom, prvi radi povrede, drugi jer jednostavno nema mjesta, silva jeste nedostajao kao i baloteli ali sa tom bi formacijom popusili isto kao i kod kuce, oderani, nadigrani, samo ih sreca izvukla... ova ekipa nece biti sampion sve dok ovako kukavicki igra, pa ovaki ni italijani ne igraju, oni zabiju pa se povuku, ovi idu na nerijeseno tako nece nista osvojiti ...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 jan 2011, 07:21

Gledam na raznim sajtovima razlicita se cijena vrti od 32 mill funti do 45 mill eura hmm ko ce im ga vjerovati sad...
Uglavnom citao sam mnoge forume i dosta njih misle da je ovo"Bacanje para",ali to su tamo neki debili naravno...
Upratio sam da do medicinskog pregleda na temama Citija nije bas puno pisano,ali kad je izasla vijest da je uradio pregled i da dolazi postovi su planuli sa svih strana ludilo opste nastalo,sto tako i treba biti...Nadam se da ce ubijati sve redom u PL..

Kako ce biti sada kad "Nocne Dame"napadnu Edina! :lol: :lol:

Cestitam Edine!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 06 jan 2011, 07:35

Najjači komentar mcfc navijača na forumu je :

I think tonight has shown just how much we need this guy

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 06 jan 2011, 08:24

Dzeko ponovo u Njemackoj..Malo mi to sumnjivo....Pa i ko nas na salterima das onima na kafu 20-30 i ne moras ni dolaziti licno sve ljudi srede, pasos, vizu, sve ostalo....A Dzeko mora radi toga iz Engleske u Njemacku....

Sumnjivo mi to pravo....Onaj seik svoje smrdljivo arapsko dupe tare sa novcanicama od 100 eura a nije Dzeki mogao sredit te papire sa daljinskim.....Cudno mi pravo....
Zadnja izmjena: Analitico, dana/u 06 jan 2011, 09:18, ukupno mijenjano 2 puta.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 jan 2011, 09:11

Analitico je napisao/la:Dzeko ponovo u Njemackoj..Malo mito sumnjivo....Pa i ko nas na salterima das onimana kafu 20-30 i ne moras ni dolaziti licno sve ljudi srede, pasos, vizu, sve ostalo....A Dzeko mora radi toga iz Engleske u Njemacku....

Sumnjivo mi to pravo....Onaj seik svoje smrdljivo arapsko dupe tare sa novcanicama od 100 eura a nije Dzeko mogao sredit te papire sa daljinskim.....Cudno mi pravo....
Vratio se bola da se pozdravi sa Hoenessom :lol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 jan 2011, 09:50

Analitico je napisao/la:Dzeko ponovo u Njemackoj..Malo mi to sumnjivo....Pa i ko nas na salterima das onima na kafu 20-30 i ne moras ni dolaziti licno sve ljudi srede, pasos, vizu, sve ostalo....A Dzeko mora radi toga iz Engleske u Njemacku....

Sumnjivo mi to pravo....Onaj seik svoje smrdljivo arapsko dupe tare sa novcanicama od 100 eura a nije Dzeki mogao sredit te papire sa daljinskim.....Cudno mi pravo....
Nije ti UK,Bosna pa da novcanicom od 20km kupis pola granice i jos neke ljude,znaju se tu pravila igre ;)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 06 jan 2011, 09:55, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 06 jan 2011, 09:53

Ponos Torina je napisao/la:
Analitico je napisao/la:Dzeko ponovo u Njemackoj..Malo mi to sumnjivo....Pa i ko nas na salterima das onima na kafu 20-30 i ne moras ni dolaziti licno sve ljudi srede, pasos, vizu, sve ostalo....A Dzeko mora radi toga iz Engleske u Njemacku....

Nije ti Bosna Uk pa da novcanicom od 20km kupis pola granice i jos neke ljude,znaju se tu pravila igre ;)
daj ba jarane kad si vidio nekog poznatog fudbalera pred ambasadom u redu? I tamo je korupcija veca nego kod nas..Pa ovaj seik moze da sredi da licno Obama dodje u Englesku i potpise se na Dzekinu vizu u pasosu...Isto je to sve....

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 06 jan 2011, 09:54

Pa ljudi boziji, da li vi znate koliko igraca, koji su postali svjetska klasa, nisu zaigrali u engleskoj radi njenih strogih pravila. Sinoc bas na "Sport klubu" spominje komentator pricu oko Ronaldinha i Arsenala, gdje je primjera radi Arsenal ostao bez Ronaldinja bas zbog tih striktnih pravila. (naravno radi se o samom pocetku njegove karijere u Europi :))

Mada citam, navodno Dzeko ne bih trebao da ima ikakvih problema sto se tice toga, jer je imao dovoljan broj nastupa u dresu nase repke (ovo pise na naslovnoj ss.ba :)).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 06 jan 2011, 10:12

Ajde Dzeko otidji ja te cekat necu :mrgreen: !

Mogo je i Ibisevic sa njim jer je Vedo bas veliki talenat :lol: :lol: :lol: :lol:
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 06 jan 2011, 10:49

hz1987 je napisao/la:Najjači komentar mcfc navijača na forumu je :

I think tonight has shown just how much we need this guy
apsulutno je u pravu taj forumas i treba cityu takav napaddac da je sinoc dzeko stajao u vrhu 100% bi dao gol!

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 06 jan 2011, 10:58

Ja mislim da ga ponovo nebi dao,jer po svemu sudeci i izjavi Mancinija on opste nije isao na Gol,vec samo da se brani i da ne primi Gol,a ako ga primi onda mogucnost napadanja protivnicke Ekipe za cim juce nije bilo potrebe..Losa igra,po meni i losa taktika,ali opet taktika koja je donjela Manciniju ono sto je htio.

Dzeko nadam se da ces se snaci u CITY-u i da ces pokazati ko si zapravo i sta si,jeste da si vec pokazao ali moras i englezima,ne samo protiv MAN UTD-a :P

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: eleGancy, galia95, Google Adsense [Bot], kakarut, Rimes87, s4mke i 35 gostiju.