Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
lack of arguments
manque d'arguments
la falta de argumentos
mangel an argumenten
manque d'arguments
la falta de argumentos
mangel an argumenten
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro je sada nas postedi price na ovoj temi, nije mi nikako jasno sta ti radis na ovoj temi , navijac za Chelsea i dakle jedina stvar je da provociras , ili da molis da vam poklonimo trofej LP !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Opet govoriš u ime ostalih članova foruma, maleni, mislim da to nije prihvatljivo. Zar ne vidiš da postoje navijači Liverpoola sa kojima se obično ostvari konstruktivna diskusija, prije svega navijači koji su dugo na forumu (za razliku od tebe) i čije mišljenje se pika. Koji su bezbroj puta dokazali svoje znanje i koji su prije svega, realni.
Pametan bi izvukao iz konteksta i shvatio da se njegovo na pika, ali obzirom da si opet ti u pitanju, moram ti crtati.
Pametan bi izvukao iz konteksta i shvatio da se njegovo na pika, ali obzirom da si opet ti u pitanju, moram ti crtati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meni ne moras crtati , meni je dosta takvih poput tebe i onog majestica kada izigravate finjake ,i glumite dobortu a nakon prvog poraza Liverpoola glavni ste provokatori , tako da ja za razliku od tebe nisam dvolican ja vas ne volim i nikada necu fino sa vama , a ti se uvlacis u dupe i na kraju zabijes noz u ledja tako da je dosta podmukli , eto kao ti tolika dobricina da zelis lijepu komunikaciju sa navijacima Liverpoola ... postedi mene patetike ,opekao sam se 100 puta na tebe i slicne tako da u skokovima na temu ChelseaVirtu4l je napisao/la:Opet govoriš u ime ostalih članova foruma, maleni, mislim da to nije prihvatljivo. Zar ne vidiš da postoje navijači Liverpoola sa kojima se obično ostvari konstruktivna diskusija, prije svega navijači koji su dugo na forumu (za razliku od tebe) i čije mišljenje se pika. Koji su bezbroj puta dokazali svoje znanje i koji su prije svega, realni.

Usput ja sam na forumu i prije tebe bio sa drugim nickom , a ako je to mjerilo onda ti trebas da malo razbistris svogu glavu i da skontas sta si napisao !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Izmišljotine, da sam se javljao nakon svakog poraza ili lošeg rezultata Liverpoola, onda bih baš bio redovan na ovoj temi, ali nisam. Javim se tu i tamo, obično kada ti i tebi slični omalovažavate druge klubove.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo je samo jedan od tovoji postova ... da ne idemo dalje ima ih bezrboj gdje ti provociras na ovoj temi !TheScouser je napisao/la:Strasno volim ove "navijace" koji se vise zabave oko naseg omiljenog kluba, nego "svog". A vec je i vrijeme da priznate da ste vi svi u tajnosti najveci simpatizeri Liverpoola, ko prizna pola mu se dodaVirtu4l je napisao/la:Iduce godine cete nas ponovo ovako gledati:
![]()
![]()
Ipak je Liverpool bio i ostao institucija za male plave
Dokaz da si dvolican i dokaz da samo glumis dobricinu

Čitati, samo čitati.Virtu4l je napisao/la:Izmišljotine, da sam se javljao nakon svakog poraza ili lošeg rezultata Liverpoola, onda bih baš bio redovan na ovoj temi, ali nisam. Javim se tu i tamo, obično kada ti i tebi slični omalovažavate druge klubove.
P.S. Valja li mi avatar?
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 25 maj 2010, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dakle dvolicnost na djelu , nisam ja bez razloga napisao da nam sada glumis prijatelja a kasnije cekas priliku da nekome suknes ! vozdra dvolicnjakuVirtu4l je napisao/la:'ajde sta se odmah palite k'o zippo, malo pozitivnog rivaliteta nije na odmet. Gledate nas s' ledja, pa sta? Eto barem sada necete igrati kvalifikacije za Ligu prvaka, igraci ce Vam malo duze ostati na odmoru... ima jos pozitivnih stvari, o tom' po tom'

Uvijek ću odgovoriti na provokacije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Heh, što se ba sa njim prepireš. Pa pitaj ga koliko imaju titula EPL-a i titula LP-a ?! Oni u rangu sa Woolvesima a vi prvi.... c c c, ne znate se ni branit...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Djabe je to klincu pricati , ne vidi on to , zivi od 2004 pa nadalje ...GunnerS je napisao/la:Heh, što se ba sa njim prepireš. Pa pitaj ga koliko imaju titula EPL-a i titula LP-a ?! Oni u rangu sa Woolvesima a vi prvi.... c c c, ne znate se ni branit...

Ovog' gore sam davno sažvakao.
Evo mu jedan wallpaper, da se zabavlja
http://theblues.chelseafc.com/iframes/w ... double.jpg
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
O tome je pricam poceo je u svom stilu , dvolicnost je jako losa osobina a covjek uci na greskama tako da ja sa ovakvim nikada ne pokusavam dobro jer na kraju izadje na vidjelo njihova podmuklost !Virtu4l je napisao/la:Ovog' gore sam davno sažvakao.
Nikakva dvoličnost, samo odgovor na provokacije, uvijek bilo i bit će. Ko je tebe tjerao da se miješaš u diskusiju kojiu sam vodio sa ferom i ackeey? Bolest, kao i obično, opsesija...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne vodis ti diskusiju , nemoj da opet citiram tvoje postove gdje si vodio diskusiju i na kraju ... ja sam drugaciji i znam kako treba sa takvim i odmah odgovaram na svaki tvoj post jer znam da ces na krjau poceti sa provokacijama !Virtu4l je napisao/la:Nikakva dvoličnost, samo odgovor na provokacije, uvijek bilo i bit će. Ko je tebe tjerao da se miješaš u diskusiju kojiu sam vodio sa ferom i ackeey? Bolest, kao i obično, opsesija...
Već si počeo da tušiš, nema teme koju nisi uništio, od naših liga pa do engleske. Nigdje veza sa temom, samo gluposti. Uvijek se završi loše jer takvi kao ti upadaju sa doskočicama iz 1983. Jer ne znaju drugi način da se uključe u kvalitetnu raspravu. Uostalom, kao što si i sad uradio, dovoljno je vratiti se samo jednu stranicu unazad.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aha to jel ???Virtu4l je napisao/la:Već si počeo da tušiš, nema teme koju nisi uništio, od naših liga pa do engleske. Nigdje veza sa temom, samo gluposti. Uvijek se završi loše jer takvi kao ti upadaju sa doskočicama iz 1983. Jer ne znaju drugi način da se uključe u kvalitetnu raspravu. Uostalom, kao što si i sad uradio, dovoljno je vratiti se samo jednu stranicu unazad.
Upravu si , nema dalje , a zasto se ti ne povuces iz rasprave ako si vec toliko pametan ... gledaj svoja posla i nastavi po svome opeci ce se mnogi od tebe ...

Ne želim se povući zato jer si plitak i sa takvima se lako izlazi na kraj, a treba vremena da shvatite da se iz prazne ne puca, nisi ni prvi ni zadnji koji je pognute glave napustio temu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Grijesis mnogi su odustali , a ja dok sam na poslu i mogu biti na ovoj temi za razliku od tebe koji izgleda nema zivot van foruma,pa jos djevojke trazi na njemu , ali te zaebao onaj sa nickom ljubav kada ti je oteo zenu tvog zivota ...Virtu4l je napisao/la:Ne želim se povući zato jer si plitak i sa takvima se lako izlazi na kraj, a treba vremena da shvatite da se iz prazne ne puca, nisi ni prvi ni zadnji koji je pognute glave napustio temu.

Opet laž, još jedna u nizu. Pogledaj do koliko sati ja postam na forumu, shvatit ćeš da forum za mene postoji u toku radnog vremena. Rijetko, skoro nikako vikendom. A djevojke? To smo već apsolvirali i opet započinješ nešto za šta nemaš nikakvu osnovu, klasične gluposti i izmišljotine.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.