Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 apr 2011, 15:28

Od nasih 62 u ligi spicevi(Nick,Maruan,Robin) dali samo 21, od toga 12 Robin, Nick 1 i Chamakh 7, to je premalo, jos tu se ne racunaju one sanse koje promase, a nas vezni red kao sto je neka studija radila, da cesc svakih 20-25 minuta stvori priliku, znaci najkreativniji igrac u evropi(po studiji) plus samir,jack stvore mnogo prilika, a nema ih ko iskoristiti, zbog toga se mora dovesti jedan dobar spic, nema veze koji, samo koji ce davati golove.. Istina za prvu sezonu Chamakh je dobar sa svojih 7 golova i 3 asistencije,ali Nick, jos kad se uzme u obzir njegove izjave nije dostojan dresa Arsenala,,jest on prosle godine dobar bio, ali ove je opet katastrofa i to mu ne ide u korist, Vela bi mogao biti odlican igrac, ima dobru zavrsnicu, lijepo igra za oko, ali njemu treba jos mnogo utakmica, nesto kao i jacku, to sigurno nece dobiti u Arsenalu, tako da ako sad ne iskoristi priliku opet slijedece godine nece Wenger moci racunati na njega..
Celik!3,2,2.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 apr 2011, 16:46

-Paja je napisao/la:Sta ce nam spic, Hulka je Sol Campbell pojeo prosle godine a tu imamo pored Van Persija i Chamakha, Bendtnera, Velu na posudbi, Walcotta koji moze igrat napadaca i jos nekoliko vrhunskih mladih igraca na posudbala prije svega tu mislim na Jay Emanuela Thomasa a Aneke i Afobe su predominantni u svom uzrastu.

Paja zbog tebe sam se morao registrovat na je**bni forum. Nemam lose misljenje o tebi vec samo jednu stvar ti zamjeram. Stekao sam dojam da imas preveliko misljenje o nasim napadicima, a isto tako i za odbranu kao AW. Tu jedino mogu reci da je RvP klasa. Chamki dok je igrao za Bordeaux razvaljiv'o je, zabijo sa svih pozicija, ali od kada je dosao nije pronasao pravu formu. Za Bendtnera ne mogu nista reci, on da je klasa kao sto ti mislis on bi izbacio barcelonu iz lige prvaka. Taj lik nije sposoban primit loptu na normalan nacin, da je on znao izbacio bi ih. Daje nafakaske golove nizeligaskim glubovima u kupovima i tako te nevazne utakmice.

Wilshere, pred njim je buducnost, vec sada razvaljuje. CF ne treba pricat, samo da ima muda malo se pogurat kad treba, udarit nekoga i tako te stvari. Nasri klasa, najbolji na svijetu. Arsha ispod svog prosjeka igra ovu sezonu. Sa odbranom smo kriticni, nema TV-a odma skripi. Djouru i Kos nisu losi, ali fali neko koga ce se plasit protivnicki napadaci. Da je jak, treba nam prava mrcina koja ce komandovat odbranom.

eh sad malo o transferima.

U napad treba dovest provjerenog igraca, koji zna zabit, ne libi se sutat sa vecih udaljenosti. Cavani je najbolji izbor napadaca. Sanchez iz Udinesea je vrlo dobar igrac. Dobro bi nam dosli.

Vezni red nam je prejak, grmi sto bi se reklo. Treba pokusat dovest krilo jer Theo je cesto povrijedjen pa bi dobro dosao kao zamjena za njega a i Arsha ne igra na svom nivou. Ashley Young rjesenje! Trebaju nam 1 stoper koji ce moc uletit umjesto TVa ili Kosa. Skrtel bi bio odlicno rjesenje. Golmane ne bi dovodio, ali previse se povrijedjuju ovi nasi pa treba imat jednog, provjerenog i odlicnog golmana.

100m € kao sto neko rece, iskesirat, dovest igrace i onda cemo se borit za sve trofeje. Ovako iz godine u godinu, ista pocetak, isti kraj. Treba nam neko poput igraca iz stare ekipe, koje su se svi bojali. Igraci koje ce "ubit" protivnicku ekipu.

Do tada, poz ! :)

No hard feelings paja ;)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 16 apr 2011, 17:37

VELA je napisao/la:Hulk neiteligentan odavno nisi izvalio vecu glupost eto Chamakh je inteligentan, zapravo jes' al' ko lopata.
tom glupanu bi trebala samo godina dana da engleski nauci a jos godina da se prilagodi.
Dio Arsenala

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 apr 2011, 19:33

Bosco je napisao/la:Ma idem i ja sovit, a ima tu bogami materijala za probrat. Evo koje bih volio na prvu:
-Baines
-Cahill
-Young
-Rodwell

Ni ostali nisu loši, ali ovo je po meni najbolje sa cijelog spiska.
Bgmi i Downinga si zaboravio, za mene je igrac za velike klubove, a sad je u Aston Villi :?
Njega mlatnut, nije skup ,Villa je u dugovima i probemima, Young je vece ime, al' nista bolji igrac/krilo od Downinga. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 apr 2011, 19:37

Downing dok je igro u Middlesbroughu svaki dan se povezivao s nama. Izraziti ljevak, pravo krilo. Čudi me kako nije nikada otišao u veći klub. Ne bih imao ništa ni protiv njega, Ali Ashley ima možda prednost nad njim jer je brži, a mislim da je čak i mlađi.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 apr 2011, 22:20

Arsenal zainteresovan za Tobya Alderweirelda iz Ajaxa. Cijena je 10 milja,a ovi ludi novinari nagadjaju da je samo pitanje vremena kad ce transfer biti sluzbeno objavljen.
Inace po vokaciji stoper, star 22 godine, moze igrati i desnog beka.Desna noga mu je jaca, a nije bog zna koliko visok, 186 cm.
38 tekmi 4 gola 8-) Novi Vermaelen.
Inace je Belgijac,a transfermarkt ga procjenjuje na 5 milja eura.

Btw. Belgija ce imati strasnu ekipu,jbte :o

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 apr 2011, 01:30

Gledam maloprije ove detalje sa politickog derbija i vidim nabijanje lopte onog prgavog argentinskog kloca i to direkt u publiku par sekundi nakon zvizduka kojeg je cuo koliko sam vidio nema zutog a Van Persie je sekundu nakon zvizduka osutao i dobio jos drugi zuti :lol:
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 apr 2011, 01:33

-Paja je napisao/la:Gledam maloprije ove detalje sa politickog derbija i vidim nabijanje lopte onog prgavog argentinskog kloca i to direkt u publiku par sekundi nakon zvizduka kojeg je cuo koliko sam vidio nema zutog a Van Persie je sekundu nakon zvizduka osutao i dobio jos drugi zuti :lol:
Pa Pajo ipak je sljedeće sedmice finale, ne može se desiti da Messi ne zaigra u istom jer računica je jasna. Kada igra Messi igra i Barca, kada ne igra Messi ne igra ni Barca. ;)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 apr 2011, 01:36

Ma zaboli mene za njihovo finale svi su pricali kako je onaj drugi zuti regularan a kakve li slucajnosti bas nakon tog cirkusantnog drugog zutog se desilo u nekoliko utakmica slicnih situacija koje su mnogo gore izgledale kao npr. dan poslije one utakmice Crouch za Totenhem nabija 5 sekundi nakon zvizduka a usto nije ima zuti a napravio je 9 prekrsaja i opet nije dobio pa evo vidimo i ovaj to isto veceras radi ali kad se igra protiv Arsenala nema veze postravaju se kriteriji ono je drugi zuti :lol:
Dio Arsenala

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 apr 2011, 10:42

Nema ko drugi danas :mrgreen:

slika
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 17 apr 2011, 10:44

slika :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 apr 2011, 10:58

Megamon je napisao/la:Nema ko drugi danas :mrgreen:

slika
ovog rusa mrzim :D jedino u zivotu osim europoskog je odigrao dobro protiv liverpoola... ja mislim da je reina u svojoj golmanskoj karijeri uspio da mu odbrani samo jedan sut do sada... nadam se da danas Reina nece biti u formi u kakvoj inace brani protiv arsenala....

sretno i nek pobjedi bolji.
You are someone else I am still right here

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 17 apr 2011, 11:14

Ja mislim da je Reina prodana dusa :mrgreen: ...salim se naravno :roll: ...a sretno vam danas i u nastavku borbe za titulu,imam osjecaj da ce danasnji mec biti jedan od boljih u zadnje vrijeme... :)
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Edin-TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin-TM87 » 17 apr 2011, 12:10

Arsenal gubi sve sanse za titulu!

Liverpool dominira!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 apr 2011, 12:59

Sve osim pobjede je neuspjeh i kiks!

Red and White Power!
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 apr 2011, 13:01

Danas ako ne pobijedimo očekujem navalu na ovoj temi, prije svega Saurman, izzo, drinamen, 50% Farcinih navijača, i ostali pljuvači. Biće zanimljivo.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 17 apr 2011, 13:05

Znaci kiks bi znacio dolazak kockastoglavih :lol:
Dio Arsenala

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 apr 2011, 13:29

Bosco je napisao/la:Danas ako ne pobijedimo očekujem navalu na ovoj temi, prije svega Saurman, izzo, drinamen, 50% Farcinih navijača, i ostali pljuvači. Biće zanimljivo.
Kad smo kod pljuvača bilo je zanimljivo sinoć čitati tvoje lakrdije... :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 apr 2011, 13:31

Drugo je pljuvač, drugo je zaje.bant. :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 apr 2011, 13:39

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ma- ... inic/55343
Evo vam Vučinića, Bendtner je u punom smislu riječi naspram njega dominator. 8-) :lol:

PS:
Malo sam obišao temu Njukasla na ovom forumu i priupitah ih kakve su šanse da Njukasl pobijedi Man. Utd. ,nisam znao za činjenicu da su samo protiv M. Citya klonuli na svom terenu, a sve druge ,veće, ekipe ili pobijedili ili su bar bod izvukli. :o

Druga stvar...Danas je tekma koja će odlučiti prvaka, ako danas ne pobijedimo, bye EPL, a ako uzmemo 3 boda, biće tijesno do kraja, nekak' očekujem da će Njukasl uzeti bar bod na St. James parku.
Man. utd-u fale Rooney i Ferguson,a pitanje je kako će odigrati nakon šamara protiv Gradjana, ja sam se nad'o prolasku Junajteda u kupu, da se čim više rastegnu, al' jbg nije ni ovo loše.

Treće:
Sl. sastav očekujem, pa 'aj nadam se da će me jednom u životu krenuti ovo pogadjanje sastava:
Sczcseny-Eboue,Squllaci,Koscielny,Clichy-Jack,Song,Cesc-Nasri,Arshavin-RvP.
Et' toliko zzzop, idem se pripremat za tekmu :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.