Neda mi se sad googlati, ali ako me pamćenje dobro služi tad je Hamšik prekinuo suradnju s Minom. Ili je možda to bio neki drugi igrač, ne znam nisam više siguran.Kompromis je napisao/la: ↑11 mar 2022, 15:29Raiola dobija kes i kad mu igraci potpisuju nove ugovore, a ne samo od transfera... samo od de ligta zavisi hoce li ostati ili ne, a ne od raiole... bio je on agent i hamsiku pa ovaj provede najbolje dane karijere u napoliu a mogao je igrati maltene u svakom klubu...
Od transfera agent uglavnom dobije veći keš nego od produženja ugovora. Agenti najbolje profitiraju kad igrač prijeđe besplatno iz kluba u klub.
Ali da, u načelu se slažem da je na kraju igračeva zadnja, i ako igrač ne želi transfer agent ga ne može natjerati. Škriniar je prekinuo suradnju s agentom prilikom produženja ugovora s Interom jer se nisu mogli složiti oko njegove budućnosti u Interu, i tako može svaki igrač. Problem za klubove je što agenti često imaju prevelik utjecaj na same igrače, čak često i veći nego igračeva obitelj, i kad oni igraču ubace bubicu u uho da bi trebali odraditi transfer ili ne produžiti ugovor, često klubovi tu popuše a agenti profitiraju.