FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Mandrak
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Mandrak » 25 nov 2010, 22:32

-Paja je napisao/la:Cuj nijedan spanski mediji nije prenio vijest, jao pa cijelo ljeto su objavljivali kako ce Fabregas preci kako je sve gotovo, te izjave puyola, messija, xavija. Sta je tu kontradiktorno kraljevski i politicki klub oni su to oboje, nazivaju se kraljevskim klubom a vole i pare iz drzavnih banki ne razumijem sta je tvom plitkom mozgu tu nejasno?
Cuj vole pare iz državnih banki, a sebe nazivaju kraljevima :lol: :lol: :lol: sjedi jedan, u augustu na popravni :mrgreen: eto nek topnici ne vole pare iz banki hahaha oni drže svoj štek kod nekog povjerljivog židova, jelde :lol:
koliku kolicinu gluposti si u stanju napisati u veoma kratko vrijeme, to je zaista cudo...fenomen si, moram priznati.
Uvijek sam sebe nadmašiš...kad god covjek pomisli da ne možeš niže potonuti ti se uvijek potrudiš da dokažeš suprotno.

zer0
Kontakt:

Post Postao/la zer0 » 25 nov 2010, 22:34

tony-mortale je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:evo kako ce izgledati koreografija ovogodisnjeg el classica

slika
a pa dokle više isti fazon, u 5 deka svake godine koreografija, još im klub sve to plati i sredi i imaju ogroman stadion i mogu odraditi milion boljih koreografija a oni svake godine boje kluba boje katalunje i eventualno nekad umjesto barsa, stave mes que un club, ko im ovo osmišljava svaka mu čast :roll:

Kakvi oni 0 od navijaca ovo im predsjednik rekao da "ponove" koreografiju
Our religion is not for business !

Contro il calcio moderno !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 nov 2010, 22:37

Mandrak je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Cuj nijedan spanski mediji nije prenio vijest, jao pa cijelo ljeto su objavljivali kako ce Fabregas preci kako je sve gotovo, te izjave puyola, messija, xavija. Sta je tu kontradiktorno kraljevski i politicki klub oni su to oboje, nazivaju se kraljevskim klubom a vole i pare iz drzavnih banki ne razumijem sta je tvom plitkom mozgu tu nejasno?
Cuj vole pare iz državnih banki, a sebe nazivaju kraljevima :lol: :lol: :lol: sjedi jedan, u augustu na popravni :mrgreen: eto nek topnici ne vole pare iz banki hahaha oni drže svoj štek kod nekog povjerljivog židova, jelde :lol:
koliku kolicinu gluposti si u stanju napisati u veoma kratko vrijeme, to je zaista cudo...fenomen si, moram priznati.
Uvijek sam sebe nadmašiš...kad god covjek pomisli da ne možeš niže potonuti ti se uvijek potrudiš da dokažeš suprotno.
Pa ako nisi znao drzavne banke drzi drzava a ko vodi drzavu nego vladajuca klasa a to su politicari, a ne kralj finansirati Real je odraz patriotizma za ove iz Castille isto ko sto je finansiranje Barcelone od strane katalonije odraz njihovog patriotizma prema kataloniji jer im je taj smijesni klub simbol regije i otpora.

Molim lijepo sta je nejasno i kontradiktorno to Real ne moze biti i kraljevski i politicki? ako ne moze mozes li mi objasniti kako ne moze i kako to Real nije i kraljevski i politicki klub?
Dio Arsenala

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 nov 2010, 22:39

Koje politicke orijentacije je Real?? lijevicari ili desnica?' :mrgreen: SDA ILI SDP? :lol: ili su možda Liberali? da nisu neka kastiljsko-radikalna stranka :?:
de malo pojasni to u vezi politike 8-)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 nov 2010, 22:41

Mandrak je napisao/la:Koje politicke orijentacije je Real?? lijevicari ili desnica?' :mrgreen: SDA ILI SDP? :lol: ili su možda Liberali? da nisu neka kastiljsko-radikalna stranka :?:
Nisam upucen u politicko stanje u Spaniji a pogotovo u njenim regijama znam samo da je onaj neki Zapatero premijer, ali cu ti reci da tu nema politicke orjentacije ko god je na vlasti u Castili on ce finansirati Real(osim mozda onih nekih manjinskih stranaka) ista stvar u kataloniji, a sad mi odgovori zasto Real ne moze biti kraljevski i politicki klub?
Dio Arsenala

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 nov 2010, 22:44

-Paja je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Koje politicke orijentacije je Real?? lijevicari ili desnica?' :mrgreen: SDA ILI SDP? :lol: ili su možda Liberali? da nisu neka kastiljsko-radikalna stranka :?:
Nisam upucen u politicko stanje u Spaniji a pogotovo u njenim regijama znam samo da je onaj neki Zapatero premijer, ali cu ti reci da tu nema politicke orjentacije ko god je na vlasti u Castili on ce finansirati Real(osim mozda onih nekih manjinskih stranaka) ista stvar u kataloniji, a sad mi odgovori zasto Real ne moze biti kraljevski i politicki klub?
Pa šta pricas o španskoj politici kad nemas pojma u njoj :?: cuj Real i Barca politicki klubovi :o :shock: a Arsenal je ko biva kraljevski, jel :lol: :lol: ma dobro si to smislio, nema šta :mrgreen:

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 25 nov 2010, 22:46

Samo da vas napomenem da ova teme ima svoj naziv i on je:

FC Barcelona, znaci nije ni Real Madrid, ni Arsenal, ni politicko stanje u Spaniji nit nista slicno!!!
Mes Que Un Club

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 nov 2010, 22:52

-Paja je napisao/la:Naravno da jesu, gdje god se politika uplice u bilo koji segment kluba to je politicki klub.
Kakva bolan crna politika, jesi li normalan?? Florentino Perez je ekonoski magnat i gigant koji je prekucao politiku prije 20 i kusur godina.
Zapater ,a i Kralj licno mogu samo doci kod njega i tražiti zajam ili kakav savjet.
Ostavi se politike da ne spamamo temu bezveze.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 25 nov 2010, 22:52

Portillo je napisao/la:slika
Pokojna hobotnica Pol...Neka joj je lahka zemlja Njemačka.Od ponedeljka inšallah i realu da bude lahka zemlja Katalonska. :D
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 nov 2010, 22:58

Mandrak je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Naravno da jesu, gdje god se politika uplice u bilo koji segment kluba to je politicki klub.
Kakva bolan crna politika, jesi li normalan?? Florentino Perez je ekonoski magnat i gigant koji je prekucao politiku prije 20 i kusur godina.
Zapater ,a i Kralj licno mogu samo doci kod njega i tražiti zajam ili kakav savjet.
Ostavi se politike da ne spamamo temu bezveze.
Real nije u njegovom privatnom vlasnistvu niti to moze biti tako da on kao svaki pametan biznismen nece ulagati vlastiti novacu nesto cega nije vlasnik ali ce zato doci preuzeti klub dobiti beskamatni kredit u ogromnoj kolicini novca koji ce mu obezbjediti drzavna banka kojom upravlja vladajuca klasa, nadam se da si sad skontao? A naravno kad dugovi pritisnu prodace po jubilarni 5 put stadion gradu Madridu(kojeg naravno vodi gradonacelnik koji je nekim cudom politicar) i tako otplatiti dio duga a nakon nekog vremena ce se ispostaviti da je Bernabeu opet u vlasnistvu Reala.

Vidim postavljate sliku generala Franka inace velikog navijaca Atletico Madrida.
Dio Arsenala

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 25 nov 2010, 23:05

Ma kakav Paul ljudi moji, Paul je uginuo, nema od njega nista.
Realovci, pitajte Ahmu, jedini on zna rezultat :lol:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 26 nov 2010, 01:32

Andres je napisao/la:Paja - poserem se i na taj tvoj klubic i na tog nekog Fabregassa koji 1 utakmicu odigra pa sljedecih 5 gelda u bolnici... btw : Barci netreba , niti ce ga iakd dovodit!
Ma mojne to...nije ni Arsenal niti Fabregas kriv što ovakvi likovi navijaju za njih....to treba razdvojiti.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 nov 2010, 08:46

nemogu vjerovati, navijaci s'Reala imaju prigovor na navijace Barce :mrgreen: pa stvarno, na S.B. cujes u trecoj, 40-oj, i 70-oj minuti "Madrid" ;) a u međuvremenu kokice, kikiriki, sok, košpice :lol:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 26 nov 2010, 09:29

...Samo da kazem ovim sto mi pametuju u vezi afellaya...afellay je igracina,pa vi pricajte sta hocete...niste gledali nijednu utakmicu u kojoj on igra i zato se poklopite i sutite...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 nov 2010, 09:38

enobarca je napisao/la:...Samo da kazem ovim sto mi pametuju u vezi afellaya...afellay je igracina,pa vi pricajte sta hocete...niste gledali nijednu utakmicu u kojoj on igra i zato se poklopite i sutite...
Ovaj decko krenuo stopama Paje, svakog koga kupi Arsenal to je igracina :mrgreen:
Afallay je talenat..kako bi rekao nas narod jos on puno pure mora da pojede :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 nov 2010, 09:44

...pureeee jos :mrgreen:

Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Kakanj » 26 nov 2010, 13:40

Madridjani...vidim imate nesto protiv sto smo mi doveli afellaya..decko nije za prve postave..ali za klupu je odlican..i na klupi ce i sjedit...
A vi ste zaboravili kako ste govorili o Ozilu kad su mediji objavljivali da je Ozil pred vratima Barce.A sad vam je dobar jelde?!..Stoka ne odgojena..!
Nama ne treba niko jer mi imamo nasu skolu..u kojoj lezi novi Xavi...a to je Thiago..i Afellay je tu samo dok thiago ne stekne iskustvo igranja..a onda crta...U vasih prvih 18 samo je Cassilas Vasa skola..a u Barcelone u prvoj postavi ima 7-rica...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 26 nov 2010, 13:56

Barsa je najbolja, osvaja Ligu sampioona, a titula se podrazumeva

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 26 nov 2010, 14:23

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

HalaMadrid
Kontakt:

Post Postao/la HalaMadrid » 26 nov 2010, 16:33

Kakanj je napisao/la:Madridjani...vidim imate nesto protiv sto smo mi doveli afellaya..decko nije za prve postave..ali za klupu je odlican..i na klupi ce i sjedit...
A vi ste zaboravili kako ste govorili o Ozilu kad su mediji objavljivali da je Ozil pred vratima Barce.A sad vam je dobar jelde?!..Stoka ne odgojena..!
Nama ne treba niko jer mi imamo nasu skolu..u kojoj lezi novi Xavi...a to je Thiago..i Afellay je tu samo dok thiago ne stekne iskustvo igranja..a onda crta...U vasih prvih 18 samo je Cassilas Vasa skola..a u Barcelone u prvoj postavi ima 7-rica...
Ja ii ???

Nemamo nista protiv transfera Afellaya nego protiv price da je on bolji od Ozila, a nije se nigdje dokazao osim Holandske lige da je bolji. Za razliku od Ozila.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.