Donosimo pregled najboljih fotografija koje su obilježile 2023. godinu.
“U 2023. godini zajedno smo se radovali i tugovali.
Zajedno u dobru i zlu.
Volim te Željo.”
UNFKŽ generalni sponzor Kluba

Ta investicija donese samo bruku i blamažuKamaga11 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 19:27To ti se zove investicija u najveci klub u drzavi poz.fks74 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 17:49Sarajevo bi trebalo da dobije povrat barem dio uplaćenog poreza, jer Sarajevo uplaćuje najviše poreza. Ali jok, Sarajevo kao i navijači uplaćuju porez a oni ga daju željkanu. Dali im stadion, poslije im renovirali taj stadion, sada im grade i južnu tribinu i još kao vrh svega priključili ih na državnu sisu.![]()
![]()
Jos bi samo dodao, posebno ljudima koji prate svoje klubove i na gostovanja. Manje politike u iducoj godini i više sporta. Pogotovo ovdje na forumu. Srećna vam medjunarodna, a za 14 ćemo mi proslaviti našu. Želim vam puno srece i zdravlja vama i vasim porodicama, bez obzira na razlike u misljenjima, klubovima, vjeri, svi smo mi na kraju dana u istim gov*ima i na kraju krajeva svi smo mi ljudi. Uživajte večeras i neka se ovaj cirkus zvani premijer liga sto prije nastavi. Aj' Banjalucki
Ma greška u kucanju brate al šta će ovi gore, odmah uvrede. Ne znaju oni drugačije komunicirati. Docekat će se i 2034. a Željo neće doći do titule.
Labradoru zavezat cu te za banderu ne laj puno.Anex je napisao/la: ↑31 dec 2023, 20:06Ta investicija donese samo bruku i blamažuKamaga11 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 19:27To ti se zove investicija u najveci klub u drzavi poz.fks74 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 17:49Sarajevo bi trebalo da dobije povrat barem dio uplaćenog poreza, jer Sarajevo uplaćuje najviše poreza. Ali jok, Sarajevo kao i navijači uplaćuju porez a oni ga daju željkanu. Dali im stadion, poslije im renovirali taj stadion, sada im grade i južnu tribinu i još kao vrh svega priključili ih na državnu sisu.![]()
![]()
Od Krpiceva 34 gola za Zeljeznicar, izdvojeni samo oni protiv Sarajeva.
Sad je problem doći do boda da bi se slavilo pa slavi se što je nekad bilo,velik si Sulejmane kao i željoOsmaDolazi je napisao/la: ↑01 jan 2024, 17:48Od Krpiceva 34 gola za Zeljeznicar, izdvojeni samo oni protiv Sarajeva.
GOLEM SI KOMPLEKSE I U 2024. GODINI!