FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DrustveniParazit » 22 mar 2015, 12:51

Haj' još jednom pročitajte postove @sekac-a na temu 'Velež nas treb'o pustit' pa možda skontate šta je čovjek htio reći. 5 likova mu odgovara a ni jedan nije skont'o šta je pisac htio reći. :yawn:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 mar 2015, 12:54

Cernica je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Cestitke igracima Veleza, a titule kupljene parama i namjestanjima nama ne trebaju.
Ponosan sam zbog toga. Za takve trofeje zna se gdje uvijek ima mjesta, pa nek njima
prodaju ako ovi imaju cime platiti.
Izdvojio sam ovaj komentar. Nije što je šuk Želji(to me ne zanima) nego zbog prve recenice. Bili ste usijani sinoc pa se nisam želio javljati. Utakmica drama bila za pogledat. U prvom ste se isfulali i mogli ste nas vrlo lako ohladit da ste imali srece. Mi u drugom zavalili ona dva brza gola koja su nam dala samopouzdanje i uz mnogo trke i borbe da je zavrsimo. Pratim fudbal 48 i imate strasnu ekipu samo morate poraditi i prevaspitati ih kako se treba boriti za bordo dres. Od srca vam želim titulu i nadam se da cemo protiv vasih kandidata isto ovako odigrat. Pozdrav svim navijacima osim tom šonji sekacu za kojeg sam mislio da je strasni forumas ali sam eto juce skontao da je rang @aldina i nekolicina bubuljicara koji baljezgaju po forumu. @sekac nek ti je na sramotu to razmišljanje ali opet me neces shvatiti. Takvi kao ti nisu bas nekog zgamo ili su u toj fazi hormonizacije i frustracija od iskakajucih aknica. Nedajte se hordasi ima jos guta bodova u igri a svi vam dolaze. Samo borba i sto ja volim rec facom na kopacku za svoj grb. Pozz iz Mostara a posebno za amorovskog heada colectora esprita,sve vas i maksuz za onog štojesrcemvezan :wave: :salut:
:thumbup: Tek sad ovo vidim, vozdra buraz i tebi i raji iz Mostara od koje ja juče nisam čuo ni jednu ružnu riječ upućenu nama... Pobijedili ste nas, zasluženo i to je to. :salut:

Krivac i krivci se trebaju tražiti među nama, a nikako u redovima protivnika koji nas je časno i pošteno pobijedio.

I konačno mi isteče ono kino da moram nositi na avataru... Haj bar sad ne moram skrolati svoje postove :mrgreen:
1946

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 22 mar 2015, 13:04

I kada tesko je, kad redas poraze, pjesma sa sjevera nikad ne prestaje!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 22 mar 2015, 13:23

Koja kontradiktornost. Kazete uprava ce pokazati je li uprava ili mahala u ponedeljak a prema ovome sto ja vidim vecina nas je za ostanak Kodre.

Naravno opet se loptica odgovornosti prebacuje sa igraca na navijace. Nece se tako napraviti pomak. Eto igrali su dvije utakmice u gostima pa nisu odigrali bog zna sta. Utakmica u BL je isto bila patnja za gledati tako da ne vidim sta da uradimo. Da ih pustimo na prazno Kosevo? Bit ce da smo previse razmazili igrace... makar pojedine.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 22 mar 2015, 13:23

Ma nista od nas, nisam ni ljut, ni razoracan, nit' nekog kritikujem. Al' nista od nas, bar jos neko vrijeme, bice Evropa svake godine al' na titulu cemo zaista cekati. Nemojte mi sta zamjeriti al' moje neko vidjenje. Zao mi je samo onih koji su se nadali ispunjenem visokih ambicija, medjutim... nista od nas .. je.bi.ga... Bar sto se tice igraca. Upravi svaka cast, ne znam cemu sad prozivanje Ibraka , a do neki dan svi su ga dizali u nebesa. Opet kazem, jeb' ga :) i nemojte se sad medjusobno prepucavat, navijaci drugih klubova ce jos vise uzivati u ovim porazima i razocarenjima. Idemo polako iz tekme u tekmu pa sta bude, doci ce opet i nasi dan. Da uzmem primjer Liverpoola , prosle sezone su izgubili titulu u posljednja dva-tri kola, pa su proslu polusezonu lose igrali, pa su kao ove sezone nesto bolje zaigrali ali ni u jednom trenutku nije pala posjeta na Enfildu, nit' je trener dobio otkaz nit' ista. Nismo pobjedili, gubimo trku za titulom al' sta sad ? Ne trebamo odustati od uprave,trenera,igraca i kluba samo zato sto su uhvatili los ritam ? Svakom klubu se to dogadja i po deset godina u kontinuitetu. Manite se svadja, negativnih raspravki, svi imaju svoje krivce zbog ove atmosfere al' sta ces. To je sport, takav je fudbal , a lopta je kur.va . Opustite se malo i ne vrijedjajmo se medjusobno.

FK SARAJEVO
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 22 mar 2015, 13:25

zgembo89 je napisao/la:
miden je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Mene ovo sad podsjeća na Man City dolaskom šeika ili Čelzi dolaskom Abramovića nabacano u ekipi nekakvih zvjezdica masno plaćenih fudbalera za naše uslove mislim na plate,primanja i onda dobiješ od njih mudo marijanovo..Ne znam ko je kriv za ove 3 katastrofalne utakmice ali je veliki bezobrazluk..
Kakve sve gluposti covjek nece procitati veceras :facepalm:
Evo reci cu ti transfer politiku kupuje se Benko sa 6mjesečnog hlađenja u Kini kupuje se Alispahić sa sjedenja na klupi u Rijeci,a prodaje se Dupovac za mizernih 200hiljada i pri tome nemamo drugog stopera kvalitetnog.. Okić,Puzigaća,Stojčev koji su odlični bili u jesenjem dijelu sa formom i igrama sad su ko kite..Da ne pričam dalje vidjet ćemo u ponedeljak šta će Kusturica reći na sastanku o sankcijama..nešto je premijer NIkšić danas dolazio na tribinu po nekog navijaca imao je i ostar razgovor sa policajcem
Kao i oni sa druge strane miljacke i ti se ovdje javiše, samo kada Sarajevo kiksa da bi otvarao oci.
Spomenuo si Man City i Celzi, dvije ekipe koje su konstantno u vrhu zadnjih godina. City je cak u zadnje 3 godine dva puta osvojio titulu, tako da ti je poređenje blago receno glupo. Vjerovatno nisi mislio na to nego na kupovinu igraca, a ja cu ti reci da pogledaš prvu postavu i klupu Stouka i Kristal Palasa. Ako mi u njihovim postavama nađeš 5 njihovih igraca(ukljucujuci i klupu), ja cu povuci sve ovo što sam rekao.

Evo ja cu tebi reci transfer politiku. Prosle godine je doveden Duljevic, koji je isto pauzirao kao i Benko. Isti taj Duljevic je bio jedan od najboljih pojedinaca u Europskim tekmam. Nisu svi isti i ne odražava se na svakom igracu isto neka pauza. Što se tice Benka, @Simon ti je vec sve rekao. Ja cu da te pitam, što ovo nisi napisao posle tekme sa Zvijezdom? Što se tice Alispahica, definitivno nije ispunio moja ocekivanja. Gledao sam jednog Alispahica, koji je briljirao protiv Partizana. Gledao sam u zadnje 2,3 tekme Alispahica sasvim nekog drugog, ali od njega se najbolje tek ocekuje krajem prvenstva i u Europi.

Što se tice Dupovca i on se tu nešto pitao, tako da je njegova želja bila da ide vani. Danas na njegovom mjestu imamo Mihojevica, koji ga više nego odlicno zamijenjuje sa svojih 18 godina, tako da tu ne vidim problem.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 22 mar 2015, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 22 mar 2015, 13:28

Mislim da je iskljucivo problem u taktici od Mehe Kodre, koji pokusava kopirati Simeonea, znaci svi igraci se brane i napadaju, i pokusava na kontre, koji god igraci da igraju nece pobjedjivati, jer ocigledno nemaju snage za zavrsnicu (ovo se najvise odnosi na Duljevica) svi ga pljuju al niko ne gleda koliko se vraca u odbranu... umjesto da igra na gol vise kao sto je Uscuplic radio......
orde del male

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2015, 13:29

Svaka ti cast Virtuoz :thumbup: Dinamo ima bolje igrace od Maribora i puno veci budzet ali opet Maribor igra bolje u europskim utakmicama dok sto ce tice lige Maribor je dosta izjednacen sa ostalim a Dinamo je 15-tak bodova ispred isto tako vrlo jake Rijeke
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 22 mar 2015, 13:31

Prije mjesec dana pojedini ovdje pišu da je Meho najbolji poslijeratni trener kluba, da su pratili treninge i da tu dozu ozbiljnosti nisu prije viđali na Koševu, a nakon nekoliko loših tekmi odmah bi mijenjali trenera :puke: :puke:
Samo je pitanje vremena kada će bordo mašina početi da melje sve redom, Mehaga treba da odredi prvih 11 i da izmjene vrši samo kad je potrebno, rezultat sigurno neće izostati :bih:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 22 mar 2015, 13:32

Sjednica u toku

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 22 mar 2015, 13:33

Desole je napisao/la:Koja kontradiktornost. Kazete uprava ce pokazati je li uprava ili mahala u ponedeljak a prema ovome sto ja vidim vecina nas je za ostanak Kodre.

Naravno opet se loptica odgovornosti prebacuje sa igraca na navijace. Nece se tako napraviti pomak. Eto igrali su dvije utakmice u gostima pa nisu odigrali bog zna sta. Utakmica u BL je isto bila patnja za gledati tako da ne vidim sta da uradimo. Da ih pustimo na prazno Kosevo? Bit ce da smo previse razmazili igrace... makar pojedine.
Nemoj obracati pažnju na @Zip. Malo je isfrustriran i odavno se nije svađao sa konama, pa mora negdje da iznese svoj bijes, a navijaci su uvijek tu za takve stvari. Vjeruj mi gubljenje vremena, citanje njegovog posta.
Das Ist Walter

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 mar 2015, 13:34

Orton je napisao/la:Sjednica u toku
Ja se samo nadam drakonskim kaznama za igrače i nešto manjim za stručni štab. O tjeranju igrača, šefa stručnog štaba ili SD-a nek' malo razbijaju glavu oni koji su zaduženi za to.
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2015, 13:37

Ali ne kontam kako im nisu dovoljne sve premije na kraju obecane + od TA po ugovoru...i to haj' shvatio bih ja da mi MORAMO pobijediti recimo Inter pa ono nemoguca misija ovo ono ali mi smo ti koji su najjaci i opet corak

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 22 mar 2015, 13:42

Kaunas je napisao/la:Prije mjesec dana pojedini ovdje pišu da je Meho najbolji poslijeratni trener kluba, da su pratili treninge i da tu dozu ozbiljnosti nisu prije viđali na Koševu, a nakon nekoliko loših tekmi odmah bi mijenjali trenera :puke: :puke:
Samo je pitanje vremena kada će bordo mašina početi da melje sve redom, Mehaga treba da odredi prvih 11 i da izmjene vrši samo kad je potrebno, rezultat sigurno neće izostati :bih:
Meho je i dalje najbolji trener, veliki profesionalac... veoma skolovan trener, i mislim da bio uspio u svakom klubu van BIH, jednostavno da nam igra 11 benki nebi nista promjenio, njegova taktika aka Simeone ne ide u NASOJ LIGI..... treba igrati na gol vise kao sto iga Velez i Siroki.. sto je nekad i Zeljo igrao, tako se uzimaju titule u nasoj ligi !
Juce gledam Duljevic i Benko se vracaju skroz u odbranu da pomognu, uzmu loptu i onda nista u napadu ne mogu....
orde del male

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 22 mar 2015, 13:48

kakva sad sjednica?! zar nije bila zakazana za sutra?
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 22 mar 2015, 13:49

Mirso1197 je napisao/la:kakva sad sjednica?! zar nije bila zakazana za sutra?
Ne moze se cekati do sutra.
U toku je sjednica.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2015, 13:50

Valjda ce izaci na dobro i bez otkaza..samo kazne

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 22 mar 2015, 13:55

Smatram da je uprava dovoljno ozbiljna i profesionalna te da nece dat Mehagi otkaz.
Kao sto neko rece, Meho je takav tip covjeka da ce sam otici ako bude mislio da ne moze napraviti nesto sa ekipom.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 22 mar 2015, 14:11

Treba ih sada simbolicno kazniti i upozoriti na ponasanje. Tu mislim i na ono van sportskih terena. Po meni je najpametnije definisati odma i buduce korake. Odrediti cilj za narednih 8 kola ako se isti ne ispostuje onda primjeniti te ranije definisane kazne koje bi u tom slucaju bile drasticne.

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 22 mar 2015, 14:23

sekac je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:Sekac :urnebes: :rol:

Sreća pa tvoje "mišljenje", ako se uopće može nazvati takvim, nije mišljenje većine navijača/simpatizera Sarajeva.
POŠTENO svako ima pravo na svoje mišljenje pa možeš ga ti nazvati kako hočeš to je do tebe.
Misljenje je besplatno i mozes imati kakvo god hoces,mozes imati pravo super misljenje,ali djaba kad fukara opet izabere najveci sljam od misljenja :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, enzo1, kogmagie46, mire971, misstianopenaldo, Pantelija, riki46 i 43 gosta.