Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
E sad okupit ekipu i reci im,ignorisite priucenog,ja sam vam bog i batina,od sad slusate sta ja kazem.

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Drago mi je zbog raje sa foruma što ste dočekali povratak vama dragog Emira, lično smatram da je ovakvim potezom repka nazadovala i da smo postali cirkus ala serija "Lud zbunjen normalan".
Samo da nam se ne ponovi epizoda Lukaku ala Emenike.

Samo da nam se ne ponovi epizoda Lukaku ala Emenike.

Gravce, nesto si poremetio, treci put danas ubacis sliku a mi ne nr vidimo 

Najveci sin Bosanski opet sa svojom najvecom ljubavi, ne može bolje.
Ovo mi ni deset faca ružnog Safeta ne može pokvariti, povratak Emira u dres naše i njegove domovine.

Ovo mi ni deset faca ružnog Safeta ne može pokvariti, povratak Emira u dres naše i njegove domovine.

Kakva ludnica na temi
Pa nikad nisam ni sumnjao u naseg kapitena
Jao sta Spaha radi u zadnje vrijeme ovim pljuvacima,i sad su pomislili da ce nas kapiten iznevjeriti,malo ih je pustio,okupili se ovdje,a onda ŠAMARCINA i rastjerivanje kompanije..Ni aparati ih vise ne drze
EMIRE

Pa nikad nisam ni sumnjao u naseg kapitena
Jao sta Spaha radi u zadnje vrijeme ovim pljuvacima,i sad su pomislili da ce nas kapiten iznevjeriti,malo ih je pustio,okupili se ovdje,a onda ŠAMARCINA i rastjerivanje kompanije..Ni aparati ih vise ne drze
EMIRE

Samo da se citiram

mirzatele je napisao/la:eto brata,samo sto nijesemafori ga yebu,usao u crveni val
mirzatele je napisao/la:Dolazi u BiH i igrat ce obe utakmice i spasiti kvalifikacije
mirzatele je napisao/la:Diže se bespotrebna prašina, u to ćete se uvjeriti sutra kad se kapiten vrati gdje mu je i mjesto
mirzatele je napisao/la:dolazi kapiten sta vam je
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nasankala ih nasa jedna dijasporka i par uticajnih domacih novinara koji sve znaju i znaju da nece 100% Spaha doci. Jucer samo o tome pisali i tvitali

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ponosu Zenice, dobro si ti sinoc rekao, Emir dolazi! Yebiga, kad se nesto toliko prizeljkuje covjek bude nervozan kad vidi onakve price.Belmin6 je napisao/la:Najveci sin Bosanski opet sa svojom najvecom ljubavi, ne može bolje.![]()
![]()
Ali dosao je Emir u svetu Zenicu, dosao je kuci kapiten.

@Mirza: Aferim!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Samo lagano, sutra trening, sutra Spaha.

Ustao da gledam Juku i vidim OTAC stigao i kako mi se je qrac tad digao, vise mi se ne spusta

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Principatus
- Kontakt:
Koja je to ljudina, repka i drzava uvjek na 1. mjestu.Cartman je napisao/la:Pa brate to mi se cini sve realnije. Prvo sam to govorio iz zajebancije da prcam ove hejtere, ali sada kad gledam...
Ja kontam da je to ovako sada: Emir ima manju povredu i u Bayeru su mu rekli da ne moze igrat za repku, ne zele to rizikovat. Vecina igraca ima takav mentalitet da ce jedva docekat da preskoce tekme repke. U Engleskoj na primjer je to veliki problem, Redknapp je nedavno o tome govorio. Na nasu srecu nasi igraci, pogotovo Spaha, nisu takvi. Spaha preskace tekme kluba zbog repke. Takav je, njemu je jedino BiH bitna. Bori se on i za klub, ali zna se sta je na prvom mjestu.
On je onda njima rekao "Moram otic na preglede u Zenicu, ali necu igrat". Oni ne znaju s kakvim patriotom imaju posla, i povjeruju mu. Zato ove izjave Bayera. Spaha je dosao, obavit ce preglede, istrcat ce na teren u Cardiffu i predvodit nas do pobjede. Onda ga vjerovatno ceka par sedmica van terena i ljuto vodstvo Leverkusena. Ali boli Emira qurac za njih, on igra za svoju BiH. Hvala ti Emire, da nije repke zaigrao bi ti za Real Madrid.

Emire, kralju, vodjo, dobrodosao nazad.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
"Nemoj tamo kopati nos, nemoj da ja uši vučem
"

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Nerminovic
- Kontakt:
Dobro jutro, raja.
Jeste' li se naspavali, ja danas ko'
Kako je danas lijep dan, sve do petka ce biti fantasticno i ako Bog da poslije utakmice isto tako kad smo uzeli ta' tri boda sa kapitenom.

Jeste' li se naspavali, ja danas ko'

Kako je danas lijep dan, sve do petka ce biti fantasticno i ako Bog da poslije utakmice isto tako kad smo uzeli ta' tri boda sa kapitenom.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Principatus
- Kontakt:
I navijaci Walesa nemogu povjerovati da imamo takvog kapitena:
I know next to nothing about them, but I understand:
So their star players are Dzeko and Pjanic and do not tend to get injured!
I have never seen Pjanic play but understand that top European clubs are after him (Barcelona, Bayern Munich)
They play a fluid possession based game. A lot of their players play in the German league, underlining that we can expect them to be technically sound
Their weakness is defence, particularly their lack of pace.
They can be assumed to be extremely patriotic and passionate given what their country has gone through. You can see that their captain Spahic has come out of retirement after been asked to help out. Can't imagine that happening for Wales!
Like us, surely they must have lots of individual weaknesses though?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Nerminovic
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:99% tvitera na aparatima![]()
![]()
Nermine hvala ti sto te me follow i sto imam cast da ja tebe following i to jos odavno![]()
![]()
Ne zasluzujem tvoj follow
![]()
![]()

BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:I navijaci Walesa nemogu povjerovati da imamo takvog kapitena:
I know next to nothing about them, but I understand:
So their star players are Dzeko and Pjanic and do not tend to get injured!
I have never seen Pjanic play but understand that top European clubs are after him (Barcelona, Bayern Munich)
They play a fluid possession based game. A lot of their players play in the German league, underlining that we can expect them to be technically sound
Their weakness is defence, particularly their lack of pace.
They can be assumed to be extremely patriotic and passionate given what their country has gone through. You can see that their captain Spahic has come out of retirement after been asked to help out. Can't imagine that happening for Wales!
Like us, surely they must have lots of individual weaknesses though?

Samo Emir Spahic, samo kapiten, samo lider, samo otac moze ovako nesto uraditi.

Koji forum citas?

BackSpace United
BackSpace United
- Principatus
- Kontakt:
apostlewelshfootie.proboards.com 

- Nerminovic
- Kontakt:
Hvala.Principatus je napisao/la:apostlewelshfootie.proboards.com

Spahic isn't listed on Wiki as he retired, hopefully his back injury will prevent him from travelling

BackSpace United
BackSpace United
Koji ste vi kraljevi! Sad sam čitala sapunicu.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 29 gostiju.