Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2013, 19:34

Claus je napisao/la:Hrgota bi prihvatio odlazak u Brazil bez sumnje. Mundijal je ogromna premija za tako mladog i talentovanog igrača, a tako bi ga kaparisali za budućnost. Biće on veliki igrač, nema sumnje.
Nedavno sam napisao da bih bez razmišljanja Hrgoti ponudio mjesto u avionu za Brazil, samo da obuče naš dres. Naravno, forumaši su me razapeli, kao nije to fer prema ostalim igračima, a Hrgota je već sad igračina za pola naših reprezentativaca, pravi nasljednik Džeke i Ibiševića.

Kad ćemo pokupiti ove talente ako nećemo sad? Obećaj im brate mili kule i gradove, od viška glava ne boli, susjedi to rade godinama, a mi kukamo. Sad nam se napokon otvorila prilika da mi kolo vodimo, treba je maksimalno iskoristiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 nov 2013, 19:35

legenda reala je napisao/la:Hrgoti mi jedini možemo obećati nastup na SP u Brazilu tako da po meni ako se budemo borili za njega imamo fine šanse, jer mi se čini da njega i njegovog menadžera samo interesuje napredak u karijeri, a Brazil bi mu bio veliki +

Arslanagić je naš, tu ja nemam sumnje
pa zasto dr. Arsla nista ne radi po pitanju drzavljanstva?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 nov 2013, 19:39

pa gdje su ti veze u savezu, raspitaj se razmišljaju li i oni slično kao i mi :mrgreen:

Bosniacum Lilium je napisao/la: pa zasto dr. Arsla nista ne radi po pitanju drzavljanstva?
ima on državljanstvo :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2013, 19:44

legenda reala je napisao/la:pa gdje su ti veze u savezu, raspitaj se razmišljaju li i oni slično kao i mi :mrgreen:
Evo sve trčim ;) stručnjaci su rekli svoje, nemamo mi tu šta da dodamo, biće kako gringo kaže :P
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 nov 2013, 19:46

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:pa gdje su ti veze u savezu, raspitaj se razmišljaju li i oni slično kao i mi :mrgreen:
Evo sve trčim ;) stručnjaci su rekli svoje, nemamo mi tu šta da dodamo, biće kako gringo kaže :P
¸
gringo je uvijek za ove mlade snage, ja mislim i da imaju mjesta među 23 putnika za Brazil i Arslanagić i Hrgota i Bešić, da nije bilo povrede Zola pod obavezno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 nov 2013, 19:53

Hrgoti obećat' predsjedničko mjesto hrvatskog člana Predsjedništva ako treba, samo da zaigra za nas ! slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2013, 19:56

legenda reala je napisao/la: gringo je uvijek za ove mlade snage, ja mislim i da imaju mjesta među 23 putnika za Brazil i Arslanagić i Hrgota i Bešić, da nije bilo povrede Zola pod obavezno
Treba napraviti pametnu selekciju, njima bi to bilo veoma važno za karijeru, ali ne treba izostaviti nekoga od stare garde, tipa Rahimić. To su igrači koji će u budućnosti nositi našu igru, uz Kolašinca, Pjanića, Bičakčića, trebaju nam nova imena pod hitno.

@zizu1991, može i ta varijanta, nebi se Komšić bunio, on je svakako 'raja' :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 nov 2013, 20:07

Kupi sve, na budućnost se treba mislit'. Nadam se da katkad obratite pažnju i na potpis ispod moga avatara, jer je budućnost bitna koliko i sadašnjost. Vodi sve, džematile, što bi se reklo. Naravno da treba biti planskog rada, i sistematskog riješavanja problema, ali igrači koji se pominju sada, koji nisu blizu prvih 11, kasnije će sigurno biti, ako ih zgrabimo, nosioci igre, tako da se na to treba mislit'.

Sad il' nikad. Evo, dobro je Savez krenuo, treba ih pohvaliti, to svakako.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 nov 2013, 20:46

Svim silama Savez treba krenuti u novu ofanzivu zvanu HRGOTA I ARSLANAGIC.Suvise smo mala drzava,da bi propustali takve igrace, a pri tome u proslosti zemlja koja je izgubila najveci broj sportasa.To se vise ne smije desavati.Ne treba razmisljati od danas do sutra, nego iskoristiti ovu priliku kada smo ostvarili najveci uspjeh u historiji da izgradimo reprezentaciju za sljedecu deceniju.
Koliko god to izgledalo cudno dolaskom Kolasinca,oba Hajrovica, mislim da savez jos uvijek ne radi svoj posao kako treba, jer dolazak ovih igraca je vise bilo pod uticajem famoznog Juke Becirovica i njegovog "prisiljavanja" saveza da radi svoj posao.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 nov 2013, 21:10

Branimir Hrgota - 20 god
Dino Arslanagic - 20god
Milan Rodic - 22god
Haris Tabakovic - 19god
Ovi momci su sigurno prioriteti prvog reda sto se tice eventualnog "otimanja" od drugih reprezentacija.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2013, 21:14

I onaj što nam je zabio 3-4 gola, Tanković.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 nov 2013, 21:15

Virtu4l je napisao/la:I onaj što nam je zabio 3-4 gola, Tanković.
Za njega ima vremena,ovo su vec hitni slucajevi. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 nov 2013, 21:24

Ma Hrgota treba da bude prioritet. Slab sam na tog malca, fakin je onako :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 nov 2013, 22:09

Hrgota je rodjen u Jajcu,BIH,ne vidim razloga zasto ne bi igrao za zemlju u kojoj je rodjen!? Zmajevi su danas u modi u cijeloj Evropi,imamo ubjedljivo najbolje navijace,igramo srcem i u buducnosti cemo biti samo bolji,vjerujem da je i Hrgota toga svjestan...ali opet kazem,s njim ili bez njega BIH ima svjetlu buducnost...

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 07 nov 2013, 22:48

Imali ikakve indikacije da osjeca nesto za BiH, ili je naturalizovani viking?
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 nov 2013, 22:56

kako mrzim ovo, frajer rođen u Jajcu, treba zakonski uvesti da neko ko je rođen u Bosni i Hercegovini ne može igrati ni za jednu drugu reprezentaciju u bilo kojem sportu, to me uzasno nervira.. il ces za nas, il neces nikako..

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 07 nov 2013, 23:05

bosnas_ je napisao/la:Hrgota je rodjen u Jajcu,BIH,ne vidim razloga zasto ne bi igrao za zemlju u kojoj je rodjen!? Zmajevi su danas u modi u cijeloj Evropi,imamo ubjedljivo najbolje navijace,igramo srcem i u buducnosti cemo biti samo bolji,vjerujem da je i Hrgota toga svjestan...ali opet kazem,s njim ili bez njega BIH ima svjetlu buducnost...
Kakvo crno Jajce, iz Zenice je..

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 07 nov 2013, 23:09

QUARTERBACK je napisao/la:kako mrzim ovo, frajer rođen u Jajcu, treba zakonski uvesti da neko ko je rođen u Bosni i Hercegovini ne može igrati ni za jednu drugu reprezentaciju u bilo kojem sportu, to me uzasno nervira.. il ces za nas, il neces nikako..

Pa pola reprezentacije ti nije rodjeno u Bosni, da uvedu taj zakon nebi sad imao ni Kolasinca, ni Hajrovica, ni Begovica ni Pjanica :roll:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 nov 2013, 23:11

QUARTERBACK je napisao/la:kako mrzim ovo, frajer rođen u Jajcu, treba zakonski uvesti da neko ko je rođen u Bosni i Hercegovini ne može igrati ni za jednu drugu reprezentaciju u bilo kojem sportu, to me uzasno nervira.. il ces za nas, il neces nikako..
A sta cemo s tim zakonom kada treba ''povuci'' Pjanica, Spahica, Begovica i ostatak da igraju za BiH, zanemariti mozda?
Ljudi igraju gdje ih srce vuce i onako kako su odgojeni, odnosno kako se osjecaju. To spada pod svjetski univerzalna osnovna ljudska prava. Vrlo jednostavno. Ne znam sta kome tu ima to smetati ili se nekoga na osnovu toga pljuvati, svatko ima pravo na svoj individualni odabir, a Hrgotu treba svakako kontaktirati i probati, time nista ne gubis.
...Život za Široki...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 nov 2013, 23:12

MrShadow je napisao/la:

Pa pola reprezentacije ti nije rodjeno u Bosni, da uvedu taj zakon nebi sad imao ni Kolasinca, ni Hajrovica, ni Begovica ni Pjanica :roll:
mislio sam na ove što su rođeni u našoj zemlji, da oni ne mogu igrati ni za jednu drugu reprezentaciju..

boli me taki za druge zemlje, kad bi njemačka, luxemburg i švicarska uveli iste zakone tek onda Seo,Hajrovic i Pjanić ne bi nikad zaigrali za nas. ;)

mislim normalno da od toga nema ništa, nego eto to me baš nervira jer u košarci i u fudbalu su nam pokrali bar 20 sportista i to mislim da nije u redu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.